7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
ratgab #1273 Erre mondják, hogy "Shut up and F*cking take my money"....:-) -
#1272 lesz loot trading, királyság! -
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.03. 18:32:56 -
#1270 Szóval PC-re ma este 6-kor már lehet tölteni. -
#1269 Itt van, hogy kinek mikor lehet preloadolni illetve mikor indul a játék.
-
zamballa82 #1268 Így van elcsúsztam. :)
De a lényeg hogy lesz időm vele tolni.
:)
-
#1267 Az szuper, de 8.'kán jön a játék nem? -
zamballa82 #1266 :D
Már nagyon várom.
Pont jól jött ki 3.kán amúgy is szabin lennék így 2. este maraton lesz ha birok játszani vele.
:D -
AJensen #1265 Persze, nem tartom kizártnak ott sem, de ahogy a legtöbb loot-olós játékban lenni szokott, a komolyabb zónák, dungeon tudja dobni az értékesebb cuccot. Általában. -
#1264 SPben látva a videót elég klasz krafting lehetséges lila és sárga cuccosokból.
A négy agent origines "skin" közül kettő előrendelős (egy alapból jár a CEhez, egy pedig a többi előrendelőshöz), plusz ami a korábban linkelt videóban van. A paramedi és a hunter az amit csak itt az agent originesek adnak. -
AJensen #1263 Ez akkor gáz, ha DZ-ben játszol, mert az összes cucc, amit onnan szedsz fel, azt egy ellenséges ügynök el is veheti. Viszont itt nagyobb az esélye egy jobb cumonak (értsd lila vagy sárga), mint az SP módban.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.02. 20:20:45 -
#1262 lehetett, de nem fogja megkapni senki se, akik nem amerikai accounton aktiválják (elvileg) -
#1261 a játékban azt a négy skinnes dlct nem lehet aktiválni? Agent origin? -
#1260 úgy tudom, hogy teljesen random, de még a többi játékos se azt látja, amit te, ha dob valamit egy NPC, vagy láda, nekik totál más jelenik meg a képernyőn, mint neked -
#1259 szerintem random, nem találtam ugyanazt a fegyvert ugyanott. mindkét bétával játszottam -
#1258 Kérdés: A loot random generálódik? Mármint nem amit a megölt enemy dob. Hanem amit pl egy lockpickes lakásban találok valahol akárhol, és pl volt ott egy kék fegyver. Azt majd megtalálom ott a full játékban is, vagy random az is? -
#1257 -
#1256 Olvasni, értelmezni :)
Én csak annyit írtam, hogy Ubi pontért is van egy rakat cucc, innen meg már csak egy köpés a valódi pénzes. -
Yserac #1255 A season az több módon értelmezhető alá Blizzard 3 hó, vagy akár egy év (full). Szerintem ezek nem fogják nyújtani a rétes tésztát, mert nincs benne kontent az agyon nyirbálás, tördelés miatt. -
-
#1253 ja, hogy neked az számít egynek, ha az egy évvel későbbi contentet is beleveszed, amit el se kezdtek még csinálni, értem...
szerintem számoljuk hozzá a valószínűsíthető 2. részt is, hisz azt is belerakhatták volna ebbe a játékba, igaz, hogy kellene hozzá még vagy 2 év, de akkor is, na! (ingyen persze)
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.02.29. 23:37:40 -
Yserac #1252 Nálunk csak azért olcsóbb, mert csórók vagyunk, globálisan 90-et kérnek még ha a Gold is kerül annyiba. Viszont a készítők azt képzelték a végleges formának. Egyszerűen három vagy több részre darabolták a nagyobb lehúzás végett. Külön-külön megvásárolva többre jön majd ki, mint egyben a 90. -
#1251 WW? uPlayen is 60€/$ a játék, de ki a halál venné onnan ennyiért? még külföldön sem veszik meg a store-ból... szóval sehol sem 90€ a játék, csak ha Gold Editiont vettél, ami nem a sima alapjáték
Laza: Ubi pontot NEM TUDSZ VENNI, akkor kapsz, ha az achikat teljesíted, vagy játékot veszel uPlayen keresztül, másként nem jutsz hozzá, szóval ez mellé ment
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.02.29. 22:07:12 -
#1250 Milyen 90 eur? Egyébként meg nem az első eset lenne, lásd GTA5 és társai.
Már eleve mennyi cucc lesz Ubisoft pontokért ... és ez csak a jéghegy csúcsa.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.02.29. 22:01:37 -
zamballa82 #1249 Ebben is van valami. De gyakorlati tény az átlagos magyar emberek jobban oda figyelnek ha magyarul is ki jön egy játék. -
Yserac #1248 Az nem baj, a magyar szép nyelv. Fordítások a fosok.
Negatívum ezen kívül, hogy ha utána akarsz nézni valaminek, akkor a magyar kifejezések alapján nem találod meg a témád vagy nehezen. -
Yserac #1247 Azért én nem bízom annyira az ubi-ban, hogy ígéretekre adjak :)
Lehet ilyen szegény országokban mint a mienk olcsóbban adják, bár nem sokkal, akkor is tény marad WW = 90 EUR. -
#1246 rengetegen nem tudnak angolul. ahogy néztem a fórumon, mániája az embereknek a magyarítás/magyar felirat -
#1245 Így teszi jobbá a játékot az nvidia gameworks:
-
#1244 ha 90€-ért vettél alap kiadást, akkor az a te bajod... ami amúgy 60$/€, a gyakorlatban meg inkább 13k/35-40$/€ -
#1243 Sry. Nem csak azért. "Azért már inkább."
Annak elég nagy előny aki nem tud annyira angolul és zavarja hogy nem érti rendesen hogy mi történik. -
Yserac #1242 Magyar felirat mindig szar. Azért megvenni? :DDDD -
#1241 Akkor ezért veszem meg én is :D -
zamballa82 #1240 Ezt hol olvastad? -
zamballa82 #1239 :D Igen !
Magyar felirattal jön ki.
Ezért is veszem meg a játékot. :D
-
#1238 Ez csak nekem új? Lesz benne magyar? Vagy mi?
Honosítás: Magyar felirat? -
#1237 Utánaolvastam. Fegyvert is lehet majd belőle venni, de sokkal jobbakat tudsz alapból gyártani, mint a phoenixből venni. Igazából abban fog segíteni, hogy ha találsz egy lila-sárga tervet, akkor tudsz majd venni hozzá lila-sárga nyersanyagot. Minden másban jobb lesz a loot.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.29. 06:37:24 -
zamballa82 #1236 Kitudja mit hoznak ki belőle.
Én személy szerint inkább fizetnék normális DLC-kért mint azt lássam hogy tele van a játék mikrótranzakcióval.
-
Yserac #1235 90€-ba kerülő játékban nem hiszem, hogy pár festésen kívül komolyabb mikrotranzakció lenne. -
#1234 Állítólag ez a harmadik féle ingame currency, amivel high-end tárgyakat lehet majd venni ..... egy fejlesztő állítása szerint nem P2W és egyéb mikrotranzakciós elven megvehető fizetőeszköz ........ de láttunk már kutyát macskát baszni :)
Az tuti, hogy ha még megjelenés előtt kiderül, itt valódi pénzért lehet majd ingame dolgokat venni, elkerülöm a játékot mint a meleg szart.
Megjegyzem, amennyi féle nyomorult dzseki meg sapka, meg egyéb kozmetikai vacak van, simán elképzelhetőnek tartom, hogy adnak majd vmit pénzért ....... remélem ugyanennyi energiát fektettek a valódi tartalomba is, mint a buzi sok dzsekibe.