7647
  • GaBika6
    Az addig rendben van, hogy a mai fiatalság puhapöcs és a játékvilágban felnövő generáció életképtelen. De mi köze van az AK-47-nek ehhez a játékhoz? Te már láttál 47-est élőben, netalán lőttél is vele? Mitől vagy biztos, hogy nem lesz soha sorkatonaság??? Fejtsd ki nekem kérlek, ha gondolod mehet privátba is, de baromira érdekel hogy látod ezt.
  • AnuluWork #1312
    Sapka és sál nem fog jutni, meg póló.

Ha jól tudom.

:)
  • Toki1350
    Arról nem is beszélve a mai fiatalok nem voltak és sem is lesznek soha sorkatonák. Maximum fényképen láttak éles fegyvert , szerintem tuti tele menne a nadrág ha kézbe kapnának egy AK-47 est hogy na gyerünk "fiam " adjál neki . Sok is nyomorék anyuci kedvence sírva fakadna már eleve a surranó által feltört lábra .....
  • Laza
    Na, 576 már jelezte, hogy nem fog mindenkinek jutni előrendelői extra ...

Amúgy a dobozosat mikortól lehet átvenni? Előtöltés nekünk nem lesz?
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.03.05. 12:06:53
  • Betyar070
    Ez egy nagyon jó kis játéknak ígérkezik, de sajnos mindig akadnak fikagépek akiknek semmi sem elég jó. Apuci pénzéből vett, überPc-s kis köcsögök akik picsognak mert a 70-80FT-os videokártyáját nem használja ki maximálisan a játék. ( nem lehet eléggé villogni a pajtások előtt )
    A játék grafikájába belekötni nem más mint divat trollkodás, ennyi. Okos kompromisszumot kell kötni, hogy lehetőleg mimnél többen tudjanak játszani vele. Egyedül a DZ amit csiszolniuk kell a többi rendeben van.
    Rengeteg tartalmat ígér az Ubisoft, nos, lássunk őket : DLC
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.05. 11:51:49
  • Daermon
    Szintén.

Nem zsákbamacskát árulnak.
  • ratgab
    Én is kezdetektől fogva és a béta csak megerősítette bennem, hogy ez kell.
  • AnuluWork #1306
    Én várom. Amióta tudom, hogy lesz, várom. A béta bejött, fut nálam, minden oké. Minden más pedig ...
  • ratgab
    A bétából szerintem már láttuk, hogy mire lehet számítani. Aki azzal jó szórakozott az a teljes verzióval is jól fog.
  • Krisztiam #1304
    én pont ezért nem vettem meg, félek, hogy az lesz, pedig amikor megláttam az e3-as videót meg akartam venni akkor
  • DonPedro22
    Okés akkor kezdek megnyugodni de kedden kiderül :)
  • Laza
    Nem várok több küldit és egyéb tartalmat, mint a Destiny-től ... viszont már a béta alapján itemizációban rongyosra veri azt ... szóval szinte már csak nyerhetek rajta :D
  • zamballa82
    :D Még 4 nap és keddül hogy mekkora pofára esés ez a játék. :D
  • szomferi
    ELVILEG van abban is magyar felirat, még a brazil Nuveemről vásárolt verzióban is van... szerintem az összes régió kiadásába belerakták, kivéve talán a ruszkikat, meg a Kína/Japán/D-Korea régióba nem :D
  • samuka99
    Köszönöm a választ,magyar felirat miatt nem aggódom,jobban szeretem az angolt.
  • Krisztiam #1298
    megjött a cd galaxis-ba a játék :)
  • AJensen
    Az mit jelent pontosan? Ha kell írj privátot!
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.04. 18:02:20
  • zamballa82
    Én maradok a jó bevált CD Galaxis nál.
    13.000Ft + póló .
    :)
  • DonPedro22
    Az a helyzet hogy én kint lakok Svájcban és itt előrendeltem a Sleeper Agent Edition kiadást, valamint írtam a webshopnak akiktől rendelem, hogy ebben a verzióban is benne lesz a Magyar felirat? mire ők azt írták hogy tudomásuk szerint csak 4 nyelv lesz benne angol, német, francia, olasz. Szóval ha valaki esetleg ért hozzá és kicsit jobban körülnézne a játék fileokban és kiemelné azt a file-t ami tartalmazza a magyar feliratot? Privátban adok mail címet.
  • Ams
    Van ehhez egy kulcsom, bolti ár alatt eladnám
  • Systore #1293
    előzőbe elcsesztem a linket, de már nem tudom szerkeszteni. steam group linkje
  • Systore #1292
    itt vettem az enyémet, nincs rajta region lock (kommenteknél írja is a staff).

szerk: kapsz még 5% kedvezményt, ha csatlakozol a steam groupjukhoz. link

csak kösd össze a steamedet az oldallal, aztán nyomj rá erre ott:

// Partner of GamesPlanet - 5% Discount for all members![foruncut.gamesplanet.com]
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2016.03.04. 09:58:51
  • Jabar
    ok köszi
  • zenoka
    teljesen uj.. betaklienset torolheted.
  • Jabar
    pc-n felfrissíti a béta klienst vagy teljesen újat telepít?
  • Zs0lt1
    Van régió lock, de asszem úgy van, hogy van a Oroszország + Független Államok Közössége, Ázsia illetve Globál. Szóval elvileg nem lehet gond ha Angliából rendelsz. De azért járj utána nem 100% amit írok.
  • samuka99
    Szerintetek,ha itt veszem meg a játékot, tudni fogom aktiválni ?Nem tudom,hogy van-e régióblokk.

https://uk.gamesplanet.com/game/tom-clancy-s-the-division-uplay-key--2631-1?affiliate=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
  • LeWyTy
    Más játéknál már találkoztam ilyennel. Mármint hogy külső helyről mondjuk torrentről elő lehetett tölteni. Már meg nem mondom mi volt az.
  • szomferi
    megelőlegezi neked a kliens
  • Riddick21
    Greenmangaming.com-ról rendeltem elő, ha valaki hasonló cipőben jár, és megkapja a kódját, az esetleg jelezze, hogy érdemes-e várnom, vagy kell-e reklamálnom, stb.
    Másik fórumon olvastam, hogy van már, aki megkapta (másik kulcsos oldalról), úgyhogy talán időben kapunk mi is.
  • Systore #1283
    kód nélkül nehezen
  • LeWyTy
    Akinek 8.án jön a dobozka a kóddal az valahogy elő tudja tölteni?
  • TDC Geronimo
    day 1 patch

Appearance Menu has received a complete overhaul:
    Now displays as a Grid making it much easier to browse items
    "Outfit Sets" option added to quickly equip all the items in a set
    "Inspect" Feature added

Visual improvements:
    Fixed several lights that did not cast global illumination
    Fixed missing volumetric lights on Traffic Lights
    Illuminated signs now cast actual light
    Improved atmospheric haze in several Time and Weather combinations
    Improved night time lighting and contrast
    Tweaked exaggerated rimlight shader on characters
    Improved car window reflections
    Improved SSAO to be more pronounced

Mega Map and Open World updates:
    New "Mission Overview" has been added to the Mega Map
    Contaminated Zones will now display the required filter level on the Mega Map
    Field data with Audio will automatically play when you pick them up
    If you start listening to Field Data with audio from the menu you can keep listening outside the menu
    Added Subtitles for all Field Data that play audio
    Mission Entrance menu usability has been improved
    Significantly increased number of Crafting Materials obtained from Loot Crates
    New "Help" Menu is now available in Settings Menu - it stores all the Loading Screen and Context Sensitive Tips
    New Tutorials added for certain gameplay features and mechanics (these can be switched off in the Options Menu)
    Skill Modifiers have been added directly to Gear (previously only available on Gear Mods)
    Fixed an issue on Character Select that resulted in getting stuck with specific combination of inputs
    Fixed a progression blocking issue caused by accepting a group invite at a specific moment during the Base of Operations unlock sequence
    Players will no longer be returned all the way back to start screen after creating or logging in to their Ubisoft Club Account
    Fixed remaining Bugs that prevented log-in when some non-essential services were offline
    New Icon for Landmarks in the Dark Zone, Icon now changes dynamically depending on if Non-Player Enemies are present or not
    Added information to the in-game Loot Pickup UI to show why an item can't be picked up
    Improved multi-GPU performance
    Fixed issue where you could get a white screen on start-up
    Improved performance in Windowed mode
    The Deployable Turret no longer targets non-rogue players and doesn't damage neutral players caught in line of fire either
    Overall stability increased - lots of Crash fixes!
    Further backend improvements and optimizations
    Many Localization adjustments and bug fixes
    Additional minor bug fixes and polish!
  • Zs0lt1
    jah lehet, az open bétánál is töltött még a preload után valamennyit.
  • Krisztiam #1279
    csak 30 giga??? akkor nem sokat változtattak rajta...
  • oneal1
    40 kell neki, majd még gondolom tölteni fog
  • AntiHero
    By Gamer 365:
    "A közeljövő így néz ki:
    - új, endgame tartalomnak szánt raid + loot cserélgetés áprilisban. (ingyenes)
    - Raid + bónusz Dark Zone tartalom májusban. (ingyenes)
    - Underground expanzió (június) / Survival expanzió (nyár) / Last Stand expanzió (tél) - ezek a fizetős pakkok, és megkapjuk őket a Season Pass-szel. "
  • Zs0lt1
    Elkezdtem tölteni steamen, csak 30GB? o_O
    A béta volt 25.
  • Daermon
    Tudtam én, hogy meg kell vennem a season passt :D
  • TDC Geronimo
    meg "raidek" :p