7647
  • Laza
    Ne legyetek már ekkora sügérek könyörgöm ... a cd kulcsos oldalakon Steam játékot veszel, az 576-ban is vehetsz dobozos Steam DRM-es játékot, lásd Skyrim és társai. De ha veszel egy olyan cégtől játékot, akinek saját DRM rendszere van, mint pl Origin vagy UPlay, akkor az csak ott aktiválható ... ami persze nem zárja ki, hogy más DRM-el bíró digi üzletben is árulják ... tehát a Steamen vett UPlayes játék benne lesz a Steamben, de meghívja az UPlay klienst, míg a kifejezetten UPlayen vagy dobozosan vett Ubi játéknak semmi köze nem lesz a Steamhez. Ugyanez volt anno pl a Watch Dogs-al is ... dobozosan vetted, UPlayes ... ha Steamest akartál, akkor ott kellett megvennek, vagy bárhol máshol, ahol Steam kulcsot árultak.

Nem olyan bonyi ám ...
  • Laza
    Mert bevitték a játékot a Steam alá, és duplikálták a cd kulcsot, engedték, hogy beaktiváld ott is ... mint bizonyos egyéb játékok esetében, pl WarZ ... ettől ez még nem lesz általános.
  • Ams
    elkelt a kulcs! thx
  • toza #1350
    Shoreditch art wall..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.06. 21:50:14
  • toza #1349
    soredicht wall.. liverpool street metrotol 3 buszmegallora..great eastern street.. sztem addigra mar mas lesz oda fujva..sokszerencset..(ha lepegetel google street viewben is akkor is mast latsz mar a falon :D )
    Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.06. 21:46:26
  • Bandicoot
    De a kuponkódok fixen egy helyre szólnak..... Oda aktiválhatod ahova szólnak.
  • Zs0lt1
    Kicsit pontosabban gondoltam :D Áprilisban megyek Londonba, ha még ott lesz gondoltam megnézem.
  • DonPedro22
    Anglia
  • Zs0lt1
    merre van ez?
  • macleody
    Egy rakás olyan játék van amit nem steamen vettek, mégis lehet aktiválni. Nekem is vannak ilyen játékaim, cd kulcsos oldalakról is, meg cd galaxisból, 576-ból rendeltek is.
  • Jim Morrison
  • toza #1342
    elmasztam megnezni..csudaszep
    Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.06. 15:31:04
  • Yserac
    Az Elite Dangerous-t is be lehet tenni alá, pedig az vagy 1,5 évig külön életet élt és még most is van saját launchere. Ott opcionális melyiket használod. Egyébként az biznisz nekik, ha jön egy DLC rajtuk keresztül is vásárolhatod.
  • Laza
    Ez nem igaz. A Steam miert is fogadna be olyan cd kulcsot, amit nem ott adtak el, nem onnan szarmazik? Ennyi erovel duplikalni lehetne a jatekokat.
  • szomferi
    csak azokat lehet Steamen, amiket ott vettél, a kuponosok is Uplayesek kizárólag, legalábbis szerintem... értelme mondjuk nincs, mert úgyis meghívja a Steamet a Uplay
  • Rhonin7
    Steamen lehet bármilyen játék amit ott is megtudnál vásárolni,de nem ott vetted csak kell a CD kulcs amit nem tudom hol van :P
  • Yserac
    Lehet mind a kettőn, de a steam meg fogja hívni az ubi klienst.
  • LeWyTy
    Na várjunk.... Most akkor nem kötelező Uplayen aktiválni a játékot, aktiválhatom és használhatom Steamen keresztül is?
    Vagy mind kettőn lehet vagy mi van?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.06. 13:58:43
  • Rhonin7
    furcsa lenne,mert lehet............
  • Bandicoot
    Rosszul gondolod. Haaktiváltad uplay-en mert a kupon oda szólt, azt nem tudod külön aktiválni steam-re is...
  • DonPedro22
    Háhhh... lehet már holnap reggel kézhez kapom a Sleeper Agent edition-ös példányomat :) Svájcban lakok és a futárszolgálat már pénteken átvette a bolttól ahonnan rendeltem és azt írták holnap délelőtt már itt lesz... mondjuk elég fura de ezt írták... :P
  • Ams
    8k huf
    teljes játék kulcs
    hardware-hez kaptam ingyen
  • Rhonin7
    már aktiválram,letöltöttem az Uplayemre.......de ettől függetlenül gondolom van CD kulcsa azt keresném........
  • AnuluWork #1330
    A kártya oldalán kell elvileg az ilyeneket aktiválni, de lehet, hogy csak a megjelenés napján lehet.

Ha NVIDIA, akkor elvileg itt! (Kapsz utána mailben egy kódot, és azt kell regelni ott, ahol engedi (UPlay vagy Steam, Ubinál elvileg ua. mint a dobozos, tehát UPlay).

(Innen jutsz el a fentihez!)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.06. 12:05:59
  • Rhonin7
    belehet regelni nem Steamen vett játékot is steamre....csak ennek nem lelem a CD kulcsát
  • Fpocok
    Szerintem csak akkor steames, ha steamen veszed. Amúgy uborka steam.
  • Rhonin7
    Srácok! Tudja valaki hol találom a preorder játékom kulcsát,hogy steamen aktiváljaM? a játékot magát videó kártya kuponnal vettem
  • oneal1
    :DDDD
  • Systore #1325
  • Krisztiam #1324
    ez a főhadiszállás :D
  • LeWyTy
    Engem is felvehetne aki gondolja: lewyty

#1322 mekkora lehet úgy New York-ban élsz és ez a szomszédban van :D
  • Zs0lt1
    Ismerős? :D
  • Betyar070
    OK, de csak, ha nem "gagyi" AK-val tolod :D
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.05. 16:59:33
  • Laza
    Vegyetek majd fel: lazahunt

Aztán esténként lehet majd portyázni ... bár én ált 21-22 után vagyok :)
  • Laza
    Ma már kb 10eFt-ért többféle és 'korszerűbb' fegyverrel lehet lövöldözni, mint ami nálunk a katonaságban elérhető :)
  • LeWyTy
    Elég nagy rá az esély. De azt nem itt kellene megvitatni.

Na de semmi módon nem tudom előtölteni kód nélkül majd ha van kódom letöltés helyett csak berakni Uplaybe?
  • Betyar070
    Teljesen igazad van, csak rossz helyen fejtetted ki a véleményedet. Meglátjuk majd a sok nagypofájú fotelharcos mihez kezd néhány év múlva a valóvilágban. (Nem kell már sokat aludni hozzá, akinek van szeme láthatja mi folyik már Európában) Térjünk vissza inkább a játékhoz, kicsit elkalandoztunk.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.05. 15:12:16
  • szomferi
    úristen, miért kellett elolvasnom az utolsó pár hsz-t, ennyi baromságot
  • Toki1350
    Szerinted ? Akkor nem írtam volna. Az a köze hogy tudod sok itt a nagyon okos emberke az éltben meg mint ahogy írtam csak a képzelet van. Ha rajtuk múlna egy konfliktus megnézhetnénk magunkat .... persze ez csak egy játék fóruma.....
  • LeWyTy
    Mert amúgy minek kell az? Én direkt nem kértem plusz szemetet itthonra.

Én részemről a játék nem igazán érdekelt, aztán kipróbáltam a bétát és arra jutottam annyira nem is szar.
    Aztán tudtam meg hogy magyar is lesz benne... onnantól tuti vétel, mivel nem vagyok valami nagy angolos.
    Szerintem ez sokaknak nagy indok... nem sok hasonló multis játék van alapból magyarul.