7647
  • ratgab
    Neked sikerült bezsákolni egy Sleepert?
  • Moby
    Az aquánál sem volt az egyéb, csak clickbait. Majdnem bevált, mostantól viszont tiltólistán vannak.
  • Moby
    Sleeper agent? Kétlem.
  • ratgab
    Most nem tudom, hogy kódot vegyek 12k-ért vagy dobozos példányt...Egyikben sincs előrendelői dlc, illetve 1500-ért lenne....Durva hogy már itt tartunk, hogy a dobozossal egy árban van a szürkekereskedelemből származó kód is.
  • zamballa82
    Cd galaxisban kapható :D
  • lostprophet
    De előrendelésben természetesen még mindig kint van, hogy rohadnának meg.
    Én itt rendeltem meg utána: http://www.irodatechnikai-webshop.hu/, de közben látom, hogy már innen is levették. Annyi gáz van, hogy nem 8-án, hanem pár nappal később tudom csak átvenni (kivéve ha ezek is felhívnak, hogy bocs, elfogyott).
  • Krisztiam #1387
    de igen, csak Ausztráliában hamarabb van nyolcadika :)
  • LeWyTy
    Nem arról volt szó még a múlthéten hogy mindenkinek egyszerre indul a játék?
  • Moby
    Engem is hívtak már. Mondjuk kétlem, hogy ez ma derült ki...
  • Rhonin7
    streamerek,sajtosok,PS4...............
  • Krisztiam #1383
    valaki már játszik, youtube-on van élő stream :)
  • lostprophet
    Na, most hívtak Aquából, hogy bocs, hiába rendelted elő hetekkel korábban a Sleeper Agentet, elfogyott.
    Most találtam még egy noname boltot, ahol nem látom kiírva, hogy előrendelésben elfogyott volna, hátha alapon.
  • Laza
    Ne jelöld be :)

Amúgy az Instant gaming elvileg megbízhatóbb. Ott most azonnali 'szállítás' van a Divisionre.

A G2A-n ha nem fizeted meg az 1 eurós Shield 'sarcot', akkor nincs garancia a szállításra.
  • szomferi
    hát ne jelöld be, én is így szoktam vásárolni onnan :D
  • Systore #1379
    PSA: Agent Originses skinekhez lehet kódot szerezni. US proxy és egy US Uplay kell hozzá. bár lehet nem mondtam újdonságot
  • jan5650
    ja, meg ha g2a-n bejelölöm, hogy magyar vagyok kapásból rátesz 27% adót :D Így már nem is annyira jó :D
  • szomferi
    ott van a nevében, hogy global, szóval igen, jó lesz
  • jan5650
    Ez jó is lenne? :

https://www.g2a.com/tom-clancy-s-the-division-uplay-cd-key-preorder-global.html

Ezt be tudom magyarországon aktiválni, és lesz hozzá magyar felirat vajon?
  • szomferi
    holnap reggel 6-tól játszhatunk, de akik press copy-t kaptak, azok már játszhatnak, TwoAngryGamers például
  • LeWyTy
    The Division Character Creation & Customization

#1373 Nézd meg G2A-n az megbízható. Én is örülnék egy ilyen linknek. (vagy remélem nem nagy patchet fog leszedni telepítés mellé)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.07. 14:12:35
  • jan5650
    https://www.instant-gaming.com/en/289-buy-key-uplay-the-division/

Ez mennyire megbízható hely? Soha nem vettem még innen semmit? Mennyi idő alatt kapom meg a kulcsot?

Egyébként nem tud valaki egy linket, amin előre le tudom tölteni a játékot a holnapi indulás előtt??? Ha esetleg a dobozos verziót veszem meg, akkor mire megjön már jó lenne feltenni....
  • Laza
    Itt is 12 körül van:
    https://www.instant-gaming.com/en/289-buy-key-uplay-the-division/

Vagy vehetsz nVidia kupont, az olcsóbb, Hardverapro-n nézz körül. De ahogy nézem elég nagy a kereslet rá.
  • Riddick21
    Közép-Európában holnap reggel 5-kor vagy 6-kor (nem emlékszem pontosan) indul a játék a hivatalos tájékoztató szerint.
  • Daermon
    Amúgy nekem holnap 15:00 rémlik startnsk. De nem vagyok teljesen biztos benne.
  • jan5650
    Uplay és Steam számomra felejtős, legalább 19.000 Ft-ért tudom onnan megvenni....
  • zamballa82
    Rendben, pakolok fel.
  • Lacika1992
    Valaki aki már holnaptól játszik vele, legyen már olyan kedves és rakjon fel 1-2 képet a karakter készítésről. :D
  • Daermon
    Uplay vagy Steam.
    De egyszerübb egyből UPlayen.
  • jan5650
    Lehet hogy tévedek, de nekem úgy rémlik, hogy ma 4-től már mennek a PC-s szerverek is... (Ekkor lesz Ausztráliában 8.-a)

Egyébként honnan érdemes megvenni a játékot? Nem akarok a GLS futárra várni, nincs szükségem dobozra sem, csak egy kulcs is elég lenne.... G2A-n gondolkozzam, vagy rizikós?

https://www.g2a.com/tom-clancy-s-the-division-uplay-cd-key-preorder-global.html
  • GaBika6
    Holnap hány órától indul a PC nálunk? THX!
  • TDC Geronimo
    Konzolos szerverek már mennek
  • zamballa82
    :D
    Rogue csapatok csak meg fűszerezik ezt a világot.
    Én is köpködtem őket de ha nem lennének unalmas lenne a játék és nem lenne az az izgalom benne hogy most ki akar kinyírni.

Amúgy ezekre a rugue csapatokra vadászat nagyon lesz, sok sikert nekik a túléléshez.

A bétában én is kipróbáltam milyen vadászni másokra tényleg izgalmas, nagy kihívásokkal jár.
    De tuti nem ez lesz a fő célom benne.
  • Riddick21
    Ha minden jól megy, a nyomukban alakulnak majd a rogue-vadász csapatok is. Ha egy ilyenbe kerestek embert rendfenntartónak, meg amúgy is: McClane83 néven futok majd :)
  • Daermon
    Daermon85 néven felvehet, aki szeretne UPlayen. lvl30-tól, illetve a sztori vége után nekem jöhet DZ :)
    Inkább esti órákban 6 után szoktam onlinekodni.
  • Laza
    Mondjuk az is érdekes, hogy mit gondoltak az helinél lévő emberkék, mit keres ott egy lootbatyu nélküli emberke? Ez már mindig gyanús.

De szerintem mindenki készüljön lelkileg, hogy a DZ-ben 4 fős rogue csapatok fognak baszogatni mindenkit non-stop.

Ettől függetlenül remélem nem lesz semmilyen kiskapu arra, hogy elbújjanak vagy menedékházba bejussanak ... max majd a magasabb szintű sugárzó területekkel tudnak játszani, de arra meg készülni kell.
  • zamballa82
    Hajrá.
  • ratgab
    Név alapján meg lesznek jegyezve az ilyen játékosok (mellesleg a teljes játékban szerintem ezt nehezebb lesz kivitelezni) és előbb-utóbb csúnya levadászásra kerülnek az tuti.
  • zamballa82
    Miért?
  • AnuluWork #1355
    Ez ilyenekre vadászni fognak ... :)
  • zamballa82
    Én sem értem mi ez a nagy körözés a kulcsok terén.
    Én mindig is doboz párti voltam és maradok.
    Ha már valamiért pénzt adok legyen valami kézzel fogható dolog a kezemben.
    Ha meg tényleg igaz hogy a Steam men vett játék a Steam és a UPlayen re is fellép és csak azután a játék akkor maradok a sima dobozosnál és csak UPlayen fog fellépni nekem.