7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
DonPedro22 #1433 Kép az óráról
Másik kép
Csináltam 2 képet még az óráról, de még nincs rendesen beállítva van benne világ óra, napot mutatja, dátumot 4 gomb van az oldalán és rengeteg beállítás az óra lapján körben narancssárga világítás villog vagy nagyon lassan villog szóval úgy láttam ott is több változat van valamint van benne ébresztő funkció és ha kell minden órában csipog -
Bandicoot #1432 Ha tudsz várni rendeld be gameshop-tól, amint felszabadul a készlet (fel fog) és sorrakerülsz hívni fognak.
Witcher 3-nál például lekéstem a gyűjtőit,előrendelésben elfogyós volt mindenhol, 3 nappal késöbb hívtak hogy mehetek érte,mert nem vették át...Bent mondták hogy pc-n jó ha a fele átveszi a megrendelőknek (3 nap után automatikusan törlika rendelést ha nem jelentkezik érte a kedves vevő),így szinte mindig fennmarad.
Egy próbát megér hátha ennél is ez lesz. -
#1431 Megoldásként:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VPN-en keresztül egy adott más ország IP címét használod és nincs ilyen probléma
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.07. 19:24:38 -
DonPedro22 #1430 Svájcban lakok és itt rendeltem a wog.ch oldalon -
Yserac #1429 Egyébként korrektek voltak, mert visszafizettek mindent.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.03.07. 19:21:26 -
#1428 Hol rendelted? -
#1427 nekem se -
Rhonin7 #1426 nekem soha -
Yserac #1425 Nekem már töröltek g2a játékot emiatt. -
DonPedro22 #1424 Okés kezdeném egy jó tanáccsal... akinek van ilyen sleeper agent edition az órát ne szedje szét mert gyárilag van benne egy elem valamint van egy pót elem is... de én szétszedtem azért az órát :P -
Yserac #1423 "Amúgy ezekre a rugue csapatokra vadászat nagyon lesz, sok sikert nekik a túléléshez. "
Mert iszonyat XP-t ad a likvidálásuk. A full instance rámegy mikor lát egyet. -
DonPedro22 #1422 Itt az egyik kép -
#1421 oké köszi -
DonPedro22 #1420 Az órához adtak szerelési leírást, egy mini csillag csavarhúzót, egy elemet és egy toldatot hogy a csuklódhoz igazítsd -
#1419 Mindenről jöhetnek a képek, mert tényleg elbizonytalanodtam, de most hogy mondod az óra is fém, meg az artbook se valami kis füzetecske így már kezd visszajönni a kedvem :D
-
DonPedro22 #1418 Beüzemelem az órát és csinálok úgy is képet
-
DonPedro22 #1417 Az óra elég nehéz és full fém tehát van súlya és a pánt nem gumi de matt fekete -
#1416 az óráról is, milyen az óra amúgy? fogásra gondolok meg ilyenek -
Rhonin7 #1415 lepjetek mar be aki tud akkor es reportoljon pls -
Rhonin7 #1414 mennyiert adod az orat ? :D -
DonPedro22 #1413 olyan igényesen volt becsomagolva még a poszter is áááhhh... Az Art Book 57 oldalas de próbálok feltöltök nektek képeket -
#1412 Bár elméletben holnap van a megjelenés itt az alább linkelt videóba mondta a tag hogy már mennek a szerverek. -
#1411 Hány oldalas a könyv? Esetleg valami képet tudsz prezentálni? Nekem is SA van előrendelve, de elbizonytalanodtam kicsit, hogy ér e 35-öt. -
DonPedro22 #1410 Nekem ma hozta a Postás a Sleeper Agent Edition-t tudom csak holnap lehet vele játszani de azért az órával és a könyvel elvagyok addig :D meg ez a kis hasitasi is jól néz ki :) -
#1409 akinek nvidia-ja van az rakja fel a legújabb driver-t, a division-höz is jött -
#1408 bazdmeg :D :D :D -
Bandicoot #1407 -
#1406 Akit érdekel... Opening !!SPOILER!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler] -
#1405 Ja bocsi :D
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.07. 17:50:43 -
Bandicoot #1404 Az általad kirakott nem a teljes változatból volt, amit Anti linkelt az a full.
-
#1403 CDGalaxisnál nincsenek készletkifogyós problémák? Ha még nem jeleztek hogy hozzák vagy nemhozzák akkor számítanom kellene rá holnap?
#1402 - #1374
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.07. 17:44:33 -
#1402 -
Bandicoot #1401 Ha nem végszükség hogy maholnap toljátok,vártok 2-3 napot a fele megrendelősereg nem fogja pc-n átvenni.
Gameshop-nál is mindig ez van, jön a megjelenés, "előrendelésben elfogyott"...2-3 nap múlva meg "raktáron".
-
#1400 Megrendelni sikerült. Megkapni nem. -
#1399 Nekem is ugyanezt ajánlották. Nyilván az maradt rajtuk. -
#1398 ha úgy nézzük gyalog tényleg nagy :)
igen állítólag Brooklyn térkép bővítés lesz :)
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.03.07. 17:34:13 -
#1397 Felajánlották, hogy nem akarom-e megvenni helyette inkább az alap verziót meg a syndicate-et (valami speciálabb verziót) 29.990-ért :D -
#1396 Igen.. térkép szerint kicsi, De mire végigszenveded magadat rajta elhiszed hogy NAGY! Mert azért Manhattan se kicsi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mellesleg jön majd nagy map bővítés is ha jól tudom. (duplája?!)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.07. 17:29:20 -
#1395 Ha toltad betat tudhatod, hogy egyáltalán nem kicsi. -
#1394 nekem olyan kicsinek tűnik a térkép