7647
  • Rhonin7
    UBi servive down again.fasza
  • samuka99
    Épp tolom a játékot,valakit felvehetek?(Nem tudom,hogy EU vagy NA szerveren vagyok) Bár magyar felirat megvan.
  • Daermon
    Majd ma este fél 7 után. A munka és a dobozos verzió hátránya :)
  • Rhonin7
    UBISOFT service is not aviable yet...........

GG

menni kell munkába :(
  • zamballa82
    Nagy a csend. Szerintem pihi van mindenkinek.
  • macleody
    Na mi van, nyomjátok már?
  • Bandicoot
    B variáció, bepattintjátok mondjuk a ps4-es Sleeper-t 46 pénzért (ahogy nézem ez nem fogyott el előrendelésben), kiveszitek belöle a játékot,eladjátok lazán 15-16 gurigáért bontatlanul. Így 30-ba volt a gyüjtői és vadásztok egy kódot olcsóért.:)
  • Bandicoot
    Náluk már hardverrel is besz*ptam hasonló szituban (jóárasított berendelés, majd 3 hét huzavona után törölték a megrendelésem...) nemhogy software-el amivel még csak nem is foglalkoznak nagy tételben...:)
  • Shep
    Hát akkor veszek orosz kódot :)
  • Moby
    Mi akik az aqua-tól rendeltük egyetlen dologért rendeltük ott: az ár. 29-ért nyomták az előrendelőknek. Demivel gondolom egyetlen darabot sem szállítottak le, akár 1990-ért is betehették volna az árlistába...
  • Bandicoot
    Azért ez jó nagy féregség.
    Régen platinumshopba jártam, ott is korrektek voltak. Felhívtak hogy a gyüjti elfogyott,hagyják-e a rendelésem és csörögjenek ha bentmarad vagy nem tartok rá igényt,kértem hogy tartsák. Pár nappal késöbb hívtak hogy valaki nem ment érte így van 1 átvehető példány. Csak náluk kisebb a forgalom és kevesebbet rendelnek be így kisebb az esély. De a hozzáállásuk maximálisan fair.
    Jelenleg ez a két bolthálózat amikben MÉG nem csalódtam se pc se konzol terén.
  • Moby
    Szép...
  • Moby
    Mert vannak olyan redeem kódok, amik régióhoz kötöttek, és a szürke oldalakon főleg ilyenekkel kereskednek. Ezek nem sztórkulcsok. Ezeket más régióban nem tudod beváltani. Ha egy kódot be tudtál váltani, akkor abban a régióban leszel, ahol a géppel vagy.
  • Shep
    Hát legyen úgy, az okosok fórumán mondták, de ha ez igaz akkor miért nem vesz mindenki orosz kulcsot?
  • lostprophet
    Na, magyarázat nélkül kaptam egy emailt, hogy törölték a rendelésem. Se bú, vagy bá. Leszophatnak. Megrendeltem Gameshop-on, aztán majd meglátjuk.
  • Moby
    Kizárt. A ubinál minden szinten geolock van. Még a vásárlásokra is ugyebár. Csak az számít honnan tolod, sem az accod, sem semmi egyéb. VPN nélkül sem a régión kívüli sztórlapjait, sem a szervereit, sem semmi egyebet nem látsz. A letöltőszerver ahonnan a játék lejött is itt lehetett a szomszédban, mert a ubi az egyetlen hely, ahonnan 90 megabyte/seccel tudok tölteni, és ez is annyival jött. Ilyen sávszélesség a tengerentúlra a gigabites netemmel sincs.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.07. 22:39:29
  • Shep
    Az a gond, hogy te így nagy valószínűséggel az NA szerveren fogsz játszani, ruszkik a ruszkin, stb.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.07. 22:31:31
  • Rhonin7
    miárt nincs senki a DZ-ben a streamerek közül?
  • Laza
    Általánosságban írtam a kulcsos oldalak játékairól játékról.

Amúgy én is vettem már brazil boltból játékot, ami aztán simán ment itthon. Pl legutóbb a PC-s GTA5-öt megjelenéskor 8k-ért.
  • Laza
    Ti előre beaktiváltátok a US 4 extra felszerelés kódot? Szerváltam egyet, de ott azt írta, hogy játék megjelenés után aktiváljam.
  • Moby
    Hát itt nincs régiója a kulcsnak. Az én brazil sztóros kulcsom felment a magyar accomra, magyarul települt, és gondolom magyarul is fog futni ha azt választom ki.
  • LeWyTy
    Azon belül?
  • Shep
    Na ez jó, mert a csíterek könnyen tönkre vághatják ezt a játékot is.
  • Rhonin7
    reggel 6:00
  • zamballa82
    Ha csapatban akarjátok tolni itt találtok embereket.

TS:.ts3.puma101.hu
  • Laza
    Szerinted a szürkeimpont tömeges EU kulcsai honnét vannak? Kb ugyanabból a régióból, ahová mi is tartozunk. Ezért nem véletlen a közel azonos ár.
  • Moby
    Van.
    FIXES AND GENERAL IMPROVEMENTS:
    Fixed glitches that could be exploited by players to gain an unfair advantage in the game (such as invisibility, shooting through walls, etc).
    Extended server-side checks to detect any illegal actions from the game client, limit their impact in the game and track down the perpetrators.
  • Shep
    Arról van info ,hogy mit terveznek a csalók ellen?
  • Moby
    Ha már a sleeper agentből nem jutott, legalább ez összejött :)
  • Overburner
    Szerencsés vagy. Bár én is láttam volna ezt az ajánlatot :)
  • Krisztiam #1443
    akinek kódja van az éjféltől játszhat?
  • Moby
    Az volt :) Az egész hatalmas katyvasz volt. Részben a mai napig az, mert a vásárlásról a 100u rewardot még akkor megkaptam, de egy hót üres sor, nem is láttam még ilyet a transactionben. Nincs ott, hogy kitől, mire, miért, csak egy töküres sor, gift 100u. Szevasz. Bár kaptam számlát, meggyőződésem volt, hogy a játékot úgysem fogják odaadni. 1600Ft-ot fizettem a játékért és a season passért. Ez volt 1 hónapja.
    Odaadták.
  • Krisztiam #1441
    gameshop-ba mindig több collector's edition van?
  • zamballa82
    :D
  • Yserac
    Brazil gépsorról esett? Kalandos lehetett a VIII. ker felér egy DZ-vel az tuti :)))))
  • Moby
    Emlékszel, amikor kb 1 hónapja el volt kúrva a brazil sztórban az ára, és 22 reál volt a gold edition ára? Na akkor én lecsaptam rá, bár azt írták mindenhol, hogy nem működik brazilon kívül, én is lemondtam róla.
    Most jött meg a kód, minnyá leér...LOL
  • Rhonin7
    mennyi a max level a jatekban? es kb hany ora a PVE jatekido?
  • Bandicoot
    Célszerű. Én náluk szoktam, lévén nagyobb bolthálózat duplabolttal (Konzolvilag/Gameshop). 576 is megér egy misét bár hozzájuk jóval többen esnek be a nagyobb hírnév miatt így hiába van több boltjuk (meg én nem kedvelem őket az áraik/egyes eladóik miatt).
    Legrosszabb esetben mire hívnak beszerzed máshonnan és amikor felhívnak megmondod hogy már tárgytalan.
  • lostprophet
    lehet, hogy ezt fogom tenni, ha most ennél a másik boltnál is elfogy.
  • Krisztiam #1434
    jaja cd galaxisnál is szokott kimaradni, amit nem vesznek át