7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Rhonin7 #1473 UBi servive down again.fasza -
samuka99 #1472 Épp tolom a játékot,valakit felvehetek?(Nem tudom,hogy EU vagy NA szerveren vagyok) Bár magyar felirat megvan. -
Daermon #1471 Majd ma este fél 7 után. A munka és a dobozos verzió hátránya :) -
Rhonin7 #1470 UBISOFT service is not aviable yet...........
GG
menni kell munkába :( -
zamballa82 #1469 Nagy a csend. Szerintem pihi van mindenkinek. -
#1468 Na mi van, nyomjátok már? -
Bandicoot #1467 B variáció, bepattintjátok mondjuk a ps4-es Sleeper-t 46 pénzért (ahogy nézem ez nem fogyott el előrendelésben), kiveszitek belöle a játékot,eladjátok lazán 15-16 gurigáért bontatlanul. Így 30-ba volt a gyüjtői és vadásztok egy kódot olcsóért.:)
-
Bandicoot #1466 Náluk már hardverrel is besz*ptam hasonló szituban (jóárasított berendelés, majd 3 hét huzavona után törölték a megrendelésem...) nemhogy software-el amivel még csak nem is foglalkoznak nagy tételben...:)
-
#1465 Hát akkor veszek orosz kódot :) -
#1464 Mi akik az aqua-tól rendeltük egyetlen dologért rendeltük ott: az ár. 29-ért nyomták az előrendelőknek. Demivel gondolom egyetlen darabot sem szállítottak le, akár 1990-ért is betehették volna az árlistába... -
Bandicoot #1463 Azért ez jó nagy féregség.
Régen platinumshopba jártam, ott is korrektek voltak. Felhívtak hogy a gyüjti elfogyott,hagyják-e a rendelésem és csörögjenek ha bentmarad vagy nem tartok rá igényt,kértem hogy tartsák. Pár nappal késöbb hívtak hogy valaki nem ment érte így van 1 átvehető példány. Csak náluk kisebb a forgalom és kevesebbet rendelnek be így kisebb az esély. De a hozzáállásuk maximálisan fair.
Jelenleg ez a két bolthálózat amikben MÉG nem csalódtam se pc se konzol terén. -
#1462 Szép... -
#1461 Mert vannak olyan redeem kódok, amik régióhoz kötöttek, és a szürke oldalakon főleg ilyenekkel kereskednek. Ezek nem sztórkulcsok. Ezeket más régióban nem tudod beváltani. Ha egy kódot be tudtál váltani, akkor abban a régióban leszel, ahol a géppel vagy. -
#1460 Hát legyen úgy, az okosok fórumán mondták, de ha ez igaz akkor miért nem vesz mindenki orosz kulcsot? -
#1459 Na, magyarázat nélkül kaptam egy emailt, hogy törölték a rendelésem. Se bú, vagy bá. Leszophatnak. Megrendeltem Gameshop-on, aztán majd meglátjuk. -
#1458 Kizárt. A ubinál minden szinten geolock van. Még a vásárlásokra is ugyebár. Csak az számít honnan tolod, sem az accod, sem semmi egyéb. VPN nélkül sem a régión kívüli sztórlapjait, sem a szervereit, sem semmi egyebet nem látsz. A letöltőszerver ahonnan a játék lejött is itt lehetett a szomszédban, mert a ubi az egyetlen hely, ahonnan 90 megabyte/seccel tudok tölteni, és ez is annyival jött. Ilyen sávszélesség a tengerentúlra a gigabites netemmel sincs.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.07. 22:39:29 -
#1457 Az a gond, hogy te így nagy valószínűséggel az NA szerveren fogsz játszani, ruszkik a ruszkin, stb.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.07. 22:31:31 -
Rhonin7 #1456 miárt nincs senki a DZ-ben a streamerek közül? -
#1455 Általánosságban írtam a kulcsos oldalak játékairól játékról.
Amúgy én is vettem már brazil boltból játékot, ami aztán simán ment itthon. Pl legutóbb a PC-s GTA5-öt megjelenéskor 8k-ért. -
#1454 Ti előre beaktiváltátok a US 4 extra felszerelés kódot? Szerváltam egyet, de ott azt írta, hogy játék megjelenés után aktiváljam. -
#1453 Hát itt nincs régiója a kulcsnak. Az én brazil sztóros kulcsom felment a magyar accomra, magyarul települt, és gondolom magyarul is fog futni ha azt választom ki. -
#1452 Azon belül? -
#1451 Na ez jó, mert a csíterek könnyen tönkre vághatják ezt a játékot is. -
Rhonin7 #1450 reggel 6:00 -
zamballa82 #1449 Ha csapatban akarjátok tolni itt találtok embereket.
TS:.ts3.puma101.hu -
#1448 Szerinted a szürkeimpont tömeges EU kulcsai honnét vannak? Kb ugyanabból a régióból, ahová mi is tartozunk. Ezért nem véletlen a közel azonos ár. -
#1447 Van.
FIXES AND GENERAL IMPROVEMENTS:
Fixed glitches that could be exploited by players to gain an unfair advantage in the game (such as invisibility, shooting through walls, etc).
Extended server-side checks to detect any illegal actions from the game client, limit their impact in the game and track down the perpetrators. -
#1446 Arról van info ,hogy mit terveznek a csalók ellen? -
#1445 Ha már a sleeper agentből nem jutott, legalább ez összejött :) -
#1444 Szerencsés vagy. Bár én is láttam volna ezt az ajánlatot :) -
#1443 akinek kódja van az éjféltől játszhat? -
#1442 Az volt :) Az egész hatalmas katyvasz volt. Részben a mai napig az, mert a vásárlásról a 100u rewardot még akkor megkaptam, de egy hót üres sor, nem is láttam még ilyet a transactionben. Nincs ott, hogy kitől, mire, miért, csak egy töküres sor, gift 100u. Szevasz. Bár kaptam számlát, meggyőződésem volt, hogy a játékot úgysem fogják odaadni. 1600Ft-ot fizettem a játékért és a season passért. Ez volt 1 hónapja.
Odaadták. -
#1441 gameshop-ba mindig több collector's edition van? -
zamballa82 #1440 :D -
Yserac #1439 Brazil gépsorról esett? Kalandos lehetett a VIII. ker felér egy DZ-vel az tuti :))))) -
#1438 Emlékszel, amikor kb 1 hónapja el volt kúrva a brazil sztórban az ára, és 22 reál volt a gold edition ára? Na akkor én lecsaptam rá, bár azt írták mindenhol, hogy nem működik brazilon kívül, én is lemondtam róla.
Most jött meg a kód, minnyá leér...LOL -
Rhonin7 #1437 mennyi a max level a jatekban? es kb hany ora a PVE jatekido? -
Bandicoot #1436 Célszerű. Én náluk szoktam, lévén nagyobb bolthálózat duplabolttal (Konzolvilag/Gameshop). 576 is megér egy misét bár hozzájuk jóval többen esnek be a nagyobb hírnév miatt így hiába van több boltjuk (meg én nem kedvelem őket az áraik/egyes eladóik miatt).
Legrosszabb esetben mire hívnak beszerzed máshonnan és amikor felhívnak megmondod hogy már tárgytalan. -
#1435 lehet, hogy ezt fogom tenni, ha most ennél a másik boltnál is elfogy. -
#1434 jaja cd galaxisnál is szokott kimaradni, amit nem vesznek át