7647
  • AnuluWork #1513
    Mi lett a max. level pve és pvp? 30?
  • Moby
    Nem, és mentek az adatok priviben.
  • AnuluWork #1511
    Legalábbis a bétában ott volt. :)
  • AnuluWork #1510
    Ingame a könyvtárban lévő bázison van egy vendor. Ott lehet lehúzni.
  • Krisztiam #1509
    köszi
  • lostprophet
    És át is veszed? Ha nem, én elmegyek érte.☺
  • AnuluWork #1507
  • AnuluWork #1506
    A "Túlélési kalauz nagyvárosi tömegkatasztrófák idejére" (New York Collapse) c. "mű" online honnan érhető el? Ingame menü?
  • Krisztiam #1505
    képet a sapkáról :)
  • AnuluWork #1504
    Na, megkaptam én is. 576. Sleeper Agent EDT, PC. Az óra tényleg fém. Ha valakinek van hasonló, csak egy kérdés: tudja folyamatosan mutatni az időt, elsötétülés nélkül, vagy olyan ez is, mint a Splinter Cell edition, nyomni kell, 10 secig mutatja, majd over?

A tasi sok mindenre nem jó, de a season pass miatt is megérte. Korrekt kiszerelés. Sapkát is kaptam. Az ugyanolyan faxa, mint a Second Sonos piros volt. Ez kidolgozásilag sokkal jobb.
  • Itsy
    Hello.

Akinek van kedve , vegyen fel baratnak uplayen.

Username: Adamo64

Este 20:00 tol altalaban elerheto vagyok.

:)
  • Lacika1992
    Bírom, hogy steam-en mindenki negatívan értékeli mert nem tud belépni. :DDD
  • Rhonin7
    preorderes itemeket hol kapom meg? és a CD kulcsom helye merre van ? :D

thx :P
  • kishubi
    Sziasztok, aki úgy érzi hogy 1-2 küldi nehéz, vagy nem szeretne egyedül nyomulni az vegyen fel nyugodtan, a nevem kishubi84...
  • Rhonin7
    könyörgöm mivel lehet skippelni a bevezető videót??? minden belépésnél franc nézi 2 percet
  • LeWyTy
    Ajándékok nélkül kértem, de így is kaptam egy posztert
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.08. 10:48:18
  • Moby
    Tegnap az itteni ötleteken elindulva bedobtam a konzolvilágnál a kosaramba egy sleeper agentet. Tegnap ugyebár megkaptam a kódot a braziloktól, most meg jött egy levél a konzolvilágtól, hogy mehetek a sleeper agentért
  • Moby
    Nálam is kékhalált halt tőle tegnap. Leszedtem, feltettem újra, és jó.
  • Krisztiam #1495
    nem kaptál hozzá semmi extrát? :)
  • Krisztiam #1494
    na bedőltek a szerverek az indulásnál, az új nvidia driver meg kék halált okoz :DD
  • LeWyTy
    Navégre :D
  • Moby
    Arról üvöltött a bullshit. Ami inkább hiányzik belőle, azok a lehetőségek, amik akkor be lettek mutatva (tablet extension, droneok, stb). Nekem azok tetszettek.
  • chris0000
    gondoltam PC-n esetleg,hozza a 2013-as bemutató színvonalat.
  • Moby
    Miért kellene, hogy jobban nézzen ki? Rohadtjól nézett ki a béta.
  • chris0000
    hi.
    akik megvették,h látják,jobban néz ki mint a beta?
  • jan5650
    Én már csak a postást várom... aztán jön egy mókás kis letöltés, estére pedig lehet végre játszani is fogok tudni... Még jó hogy ma szabin vagyok :D

Nagyon remélem hogy tetszeni fog a játék, sajna a bétát kihagytam egyéb okok miatt.... Ami nekem roppant zavaró, hogy miért nem oldották meg azt ,hogy picit változatosabbak legyen az ellenfelek? Nálam egyértelműen kiveri a biztosítékot az, hogy az elején az ellenfelek 90%-a piros kapucnis, baseball sapkás, kék/szürke felsős szynesbőrű....
  • Moby
    De ha már ubi: sokadszor teljesen más miatt belekezdtem a watchdogsba, és rendesen megteteszett :D Benne vagyok a kellős közepiben. A héten jött a syndicatehez az utolsó maharadzsa dlc. Megvettem a fc primalt, és most minden megy a kispadra, mer division van :D
  • Moby
    Ott mindig is volt. Régiókorlátozott szarszemét rendszer. Még a ms-nál is szabadon váltogathatsz a régiók között. A sonynál nem. Lassan egyedüliként a világban. Ráadásul ott tutira úgy lesz, hogy a usa accountok az usa szerverekre mennek. Mindegy, hogy nem ott vagy.
  • AntiHero
    PS4-nél viszont van. Amerikai játékkal nincs magyar felirat. (digiben)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.08. 08:46:48
  • Moby
    Le kell. Sőt, nekem tegnap este preloadolta, ehhez képest a reggeli indításnál még lezúzott hozzá jónéhány gigát. Nem is láttam pontosan mennyi, mert a ubi szerverek sebességben még mindig megbasznak bárkit: 103mbyte/seccel töltötte lefele Se a steam, se az origin, se senki a közelében nincs ezeknek.
  • zenoka
    de le kell..
  • Zs0lt1
    de le kell tölteni újból 30.5 GB
  • jan5650
    Ha a beta-t már letöltöttem, akkor elképzelhető, hogy azt "kibővítí" a telepítő? Remélem nem kell az egészet leszednem még 1-szer...
  • Moby
    Reggel ránéztem gyorsban, természetesen Magyarul beszél. Ergo a pécés, sztóros kódoknál nincs régió.
  • AntiHero
    Játszok, de 9:30kor már indulok melóba sajna. :(

Pár kép tőlem (PS4):

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.08. 08:29:31
  • Krisztiam #1478
    valaki játszik és nem ment munkába? :)
    akkor valaki írhatna majd beszámolót, hogy milyen, mert akkor ma megveszem, ha jó :)
    Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.03.08. 08:22:27
  • LeWyTy
    EZ nem jóslat hanem trend. Nem igen volt még hasonló multis játék ami ennél kevesebb problémával indult volna.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.08. 07:49:11
  • zamballa82
    Vau.
    Akkor a jóslat beteljesült.
    A start az farul kezdődik.
  • Rhonin7
    elindul a bevezető video amiből nem lehet kilépni majd no uplay service...majd tölt majd megint videó és megint down uplay service...:S
  • H Ádám
    ubi szerver szarakszik, de biztos rendbe hozzák hamarosan :) Én direkt szabin vagyok :)