7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#1513 Mi lett a max. level pve és pvp? 30? -
#1512 Nem, és mentek az adatok priviben. -
#1511 Legalábbis a bétában ott volt. :) -
#1510 Ingame a könyvtárban lévő bázison van egy vendor. Ott lehet lehúzni. -
#1509 köszi -
#1508 És át is veszed? Ha nem, én elmegyek érte.☺ -
#1507 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1506 A "Túlélési kalauz nagyvárosi tömegkatasztrófák idejére" (New York Collapse) c. "mű" online honnan érhető el? Ingame menü? -
#1505 képet a sapkáról :) -
#1504 Na, megkaptam én is. 576. Sleeper Agent EDT, PC. Az óra tényleg fém. Ha valakinek van hasonló, csak egy kérdés: tudja folyamatosan mutatni az időt, elsötétülés nélkül, vagy olyan ez is, mint a Splinter Cell edition, nyomni kell, 10 secig mutatja, majd over?
A tasi sok mindenre nem jó, de a season pass miatt is megérte. Korrekt kiszerelés. Sapkát is kaptam. Az ugyanolyan faxa, mint a Second Sonos piros volt. Ez kidolgozásilag sokkal jobb. -
Itsy #1503 Hello.
Akinek van kedve , vegyen fel baratnak uplayen.
Username: Adamo64
Este 20:00 tol altalaban elerheto vagyok.
:) -
Lacika1992 #1502 Bírom, hogy steam-en mindenki negatívan értékeli mert nem tud belépni. :DDD -
Rhonin7 #1501 preorderes itemeket hol kapom meg? és a CD kulcsom helye merre van ? :D
thx :P -
kishubi #1500 Sziasztok, aki úgy érzi hogy 1-2 küldi nehéz, vagy nem szeretne egyedül nyomulni az vegyen fel nyugodtan, a nevem kishubi84... -
Rhonin7 #1499 könyörgöm mivel lehet skippelni a bevezető videót??? minden belépésnél franc nézi 2 percet -
#1498 Ajándékok nélkül kértem, de így is kaptam egy posztert
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.08. 10:48:18 -
#1497 Tegnap az itteni ötleteken elindulva bedobtam a konzolvilágnál a kosaramba egy sleeper agentet. Tegnap ugyebár megkaptam a kódot a braziloktól, most meg jött egy levél a konzolvilágtól, hogy mehetek a sleeper agentért -
#1496 Nálam is kékhalált halt tőle tegnap. Leszedtem, feltettem újra, és jó. -
#1495 nem kaptál hozzá semmi extrát? :) -
#1494 na bedőltek a szerverek az indulásnál, az új nvidia driver meg kék halált okoz :DD -
#1493 Navégre :D -
#1492 Arról üvöltött a bullshit. Ami inkább hiányzik belőle, azok a lehetőségek, amik akkor be lettek mutatva (tablet extension, droneok, stb). Nekem azok tetszettek. -
chris0000 #1491 gondoltam PC-n esetleg,hozza a 2013-as bemutató színvonalat. -
#1490 Miért kellene, hogy jobban nézzen ki? Rohadtjól nézett ki a béta. -
chris0000 #1489 hi.
akik megvették,h látják,jobban néz ki mint a beta? -
#1488 Én már csak a postást várom... aztán jön egy mókás kis letöltés, estére pedig lehet végre játszani is fogok tudni... Még jó hogy ma szabin vagyok :D
Nagyon remélem hogy tetszeni fog a játék, sajna a bétát kihagytam egyéb okok miatt.... Ami nekem roppant zavaró, hogy miért nem oldották meg azt ,hogy picit változatosabbak legyen az ellenfelek? Nálam egyértelműen kiveri a biztosítékot az, hogy az elején az ellenfelek 90%-a piros kapucnis, baseball sapkás, kék/szürke felsős szynesbőrű.... -
#1487 De ha már ubi: sokadszor teljesen más miatt belekezdtem a watchdogsba, és rendesen megteteszett :D Benne vagyok a kellős közepiben. A héten jött a syndicatehez az utolsó maharadzsa dlc. Megvettem a fc primalt, és most minden megy a kispadra, mer division van :D -
#1486 Ott mindig is volt. Régiókorlátozott szarszemét rendszer. Még a ms-nál is szabadon váltogathatsz a régiók között. A sonynál nem. Lassan egyedüliként a világban. Ráadásul ott tutira úgy lesz, hogy a usa accountok az usa szerverekre mennek. Mindegy, hogy nem ott vagy. -
#1485 PS4-nél viszont van. Amerikai játékkal nincs magyar felirat. (digiben)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.08. 08:46:48 -
#1484 Le kell. Sőt, nekem tegnap este preloadolta, ehhez képest a reggeli indításnál még lezúzott hozzá jónéhány gigát. Nem is láttam pontosan mennyi, mert a ubi szerverek sebességben még mindig megbasznak bárkit: 103mbyte/seccel töltötte lefele Se a steam, se az origin, se senki a közelében nincs ezeknek. -
zenoka #1483 de le kell..
-
#1482 de le kell tölteni újból 30.5 GB -
#1481 Ha a beta-t már letöltöttem, akkor elképzelhető, hogy azt "kibővítí" a telepítő? Remélem nem kell az egészet leszednem még 1-szer... -
#1480 Reggel ránéztem gyorsban, természetesen Magyarul beszél. Ergo a pécés, sztóros kódoknál nincs régió. -
#1479 Játszok, de 9:30kor már indulok melóba sajna. :(
Pár kép tőlem (PS4):
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.08. 08:29:31 -
#1478 valaki játszik és nem ment munkába? :)
akkor valaki írhatna majd beszámolót, hogy milyen, mert akkor ma megveszem, ha jó :)
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.03.08. 08:22:27 -
#1477 EZ nem jóslat hanem trend. Nem igen volt még hasonló multis játék ami ennél kevesebb problémával indult volna.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.03.08. 07:49:11 -
zamballa82 #1476 Vau.
Akkor a jóslat beteljesült.
A start az farul kezdődik. -
Rhonin7 #1475 elindul a bevezető video amiből nem lehet kilépni majd no uplay service...majd tölt majd megint videó és megint down uplay service...:S -
H Ádám #1474 ubi szerver szarakszik, de biztos rendbe hozzák hamarosan :) Én direkt szabin vagyok :)