The Division 1 & 2

← ElőzőOldal 153 / 153

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem úgy tûnt a dátum alapján.
Fpocok
Ez nem új hír.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jöhet pc-re is a division!
hír
Azért köszönjük....jelentem leadtam a szavazatomat😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

alma2
Bar most nezem 19. hozzaszolasbol is el lehet jutni a peticiohoz, de az emberek kenyelmesek ugye.

szerintem

alma2
peticio...
pc peticio

szerintem

NagyiBMX
Jaa, jóó értem 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

grebber
Ha lesz benne single rész (amire kicsi az esély nagyon) jöhet máskülönben kuka!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Azzal keserített el, hogy nem volt olyan jó, mint amit demóztak 😄

NagyiBMX
Abból is van PC-s verzió, nem értelek.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fpocok
Kivéve FC3 😄

AnuluWork
Csak egy kérdés: Volt már olyan TC játék, ami nem jelent meg PCre? Az Ubi sem szokta elkeseríteni a PCseket.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bizony, ha belegondoltok, ez egy jól mûködõ kampányfogás, ingyen reklám a játéknak. Felháborodott játékosok ezrei osztogatják meg a petíció és a játék linkjeit különbözõ fórumokon, mint gomba a spóráit. Így még az is tudomást vesz a játékról, aki nem akar...
Elismerem, eszes húzás, de roppant undorító. Természetesen ettõl függetlenül a játékot valószínûleg csak az újgenerációs konzolok megjelenése után jelentik be PC-re, pontosabban a játék megjelenése után pár hónappal.
ProGabe
Igen, ez szinte biztos, jó kis marketing ez az egész 😊
Ubi is lenyilatkozta, hogy legyen petíció, megnézik mennyien akarják.
Szóval írja alá, aki tényleg akarja, nem kerül semmire, mennyünk biztosra.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
petició nélkül is lesz ebbõl pc. csak max a konzol megjelenés után...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szeretnél PC-s The Divisiont? Írd alá a petíciót!

https://www.change.org/petitions/ubisoft-release-tom-clancy-s-the-division-for-pc#share
ÉDES ÚRAM ISTENEM!!!!!!! EZT MOST AZONNAL!!!!

Tetõtõl talpig testre szabható lesz a karakter:

Fpocok

Shep
Hát nekem az a gyanúm ,hogy haverok nélkül ez is csak a szokásos mindenki rohangál meg lõdöz össze vissza valami lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Molnibalage
Hát, hogy ez mennyire lesz RPG és nem monoton lövöldözés egy idõ után...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

drop
szerintem nem az számít hogy hol ég a világítás, hanem hogy menyire lesz open word rpg rendõrõrs félszabadításánál a térképre kattint,remélem ot lehet mellék küldiket felvenni, másik menyire lesz coopre kihegyezve vagy egyedül is lehet boldogulni.skillek is érdekesek ahogy látom, jó lenne multi a terület foglalós rész nagyon jó lenne, van e benne jármûvek amit használhatsz ez benne lesz nekem már tuti vétel

Molnibalage
Ki pazarolná az energiát egy híd kivilágítására...? Mert a híd fényei égtek...

A fegyvertárnál is vicces, hogy volt áram és normál üzem szerint ment.

Ha már ilyen posztapokaliptikus környezetrõl van szó figyelhetnének jobban is...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

AnuluWork
Biztos, hogy van oka.

Ez csak egy trailer, mégha szerintem open world részben elég korrekt lehetõségek vannak benne, bár az MGS5 szintén ütött.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tikal
-a sztori pont elég egy ilyen játékhoz.

-generátor 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Molnibalage
Jó Zskat sztori... 😊

A videóban meg érdekes, hogy van áram, amikor a trailer szerint az x-dik nap után nincs...

Tudom, ez csak játék, de azért valahol vicces ellentmondások... <#zavart1>

V43 1105

Lesz ott több csapat is .. :0

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
Kitört a pánik a Ubi blogon- A pc miatt

szal jön ez a pc-re 😊 csak lehet késõbb

SzirmosSzisza
Végén durva, hogy jött egy másik játékos csapat!

(köcsög Chris meg afk majdnem végig <#idiota>)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tikal
ez rohadt jónak tûnik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"Végre leleplezõdött a Massive Entertainment játéka, a Tom Clancy\'s The Division. Nem csupán a gazdasági hanyatlás okozta a társadalom végzetét, hanem az, hogy a terroristák fekete péntek elõtt fertõzött bankjegyek árasztották el piacot, melyek annak rendje és módja szerint az emberek nagy részét kiirtották. Az országban azóta anarchia uralkodik, a túlélõk megpróbálnak az adott körülmények közt boldogulni.\"
Gamekapocs

\"A fõszereplõt külsõ nézetbõl irányítjuk és bár RPG-ként hirdetik a The Divisiont, a bemutatott trailerben annyi akció és lövöldözés volt, hogy már kicsit kételkedni kezdtünk, hogy nem-e inkább egy akciójátékról van szó.
A Tom Clancy\'s The Division megjelenési dátumát még nem tudjuk megmondani, viszont annyit biztos, hogy Xbox One-ra és PlayStation 4-re kiadják.\"
Gamestar

PC-rõl (eddig még) nem esett szó.

← ElőzőOldal 153 / 153