The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
szerintem
pc peticio
szerintem
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Elismerem, eszes húzás, de roppant undorító. Természetesen ettõl függetlenül a játékot valószínûleg csak az újgenerációs konzolok megjelenése után jelentik be PC-re, pontosabban a játék megjelenése után pár hónappal.
Ubi is lenyilatkozta, hogy legyen petíció, megnézik mennyien akarják.
Szóval írja alá, aki tényleg akarja, nem kerül semmire, mennyünk biztosra.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
https://www.change.org/petitions/ubisoft-release-tom-clancy-s-the-division-for-pc#share

Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A fegyvertárnál is vicces, hogy volt áram és normál üzem szerint ment.
Ha már ilyen posztapokaliptikus környezetrõl van szó figyelhetnének jobban is...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez csak egy trailer, mégha szerintem open world részben elég korrekt lehetõségek vannak benne, bár az MGS5 szintén ütött.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
-generátor 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A videóban meg érdekes, hogy van áram, amikor a trailer szerint az x-dik nap után nincs...
Tudom, ez csak játék, de azért valahol vicces ellentmondások... <#zavart1>#zavart1>
Lesz ott több csapat is .. :0
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(köcsög Chris meg afk majdnem végig <#idiota>#idiota>)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gamekapocs
\"A fõszereplõt külsõ nézetbõl irányítjuk és bár RPG-ként hirdetik a The Divisiont, a bemutatott trailerben annyi akció és lövöldözés volt, hogy már kicsit kételkedni kezdtünk, hogy nem-e inkább egy akciójátékról van szó.
A Tom Clancy\'s The Division megjelenési dátumát még nem tudjuk megmondani, viszont annyit biztos, hogy Xbox One-ra és PlayStation 4-re kiadják.\"
Gamestar
PC-rõl (eddig még) nem esett szó.