The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Talán ez és a Witcher 3 az a játék az, amit a legjobban várok.
A medve nem játék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
EZEK BALFASZOK!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez mi ez? Baromság. Sokat nem tudunk a játékról, de a PC verziót már az UBI is megerõsítette.
A medve nem játék.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy ez a tablet dolog nekem itt jobban tetszik int a bf4 commandernél.
valahogy az olyan személytelen,míg itt sokkal több kontaktot érzek a tabletes és konzol-pc játékosok között.
A bejárható területre vagyok már csak kíváncsi.Ha átsétálhatunk a hidakon a túloldalra úgy, hogy nem kell extractiont használni akkor én megemelem a kalapom!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Itt a kép.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Engem picit meglepett ez a bejelentés, nem számoltam rá, hogy ilyen gyorsan bejelentik a PC-s verziót. Az más kérdés, hogy milyen lesz a játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.