The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
4? vagy 3? Mindkettõnek volt single része.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tikal
Battlefield....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Jah, akkor már is veszítettek egy vásárlót. Szerintem csak multival kijönni borítékolható bukta, ahogy általába, leszámítva egy - két esetet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

+1

A medve nem játék.

V43 1105
Mert a Single Player ma már nem annyira számottevõ a játékosoknak mint anno.. fogadd el most már a Multi a fav.. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a.carkey
Csak egy konzol vagy egy jobb PC.

A medve nem játék.

Shep
Na ez alá se kell majd erõmû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Ez az Escape from NYos soundtrackbenyomás zseniális. 😊 A játék zenéje amúgy az utóbbi idõk legjobbjának néz ki. Iszonyat hangulatos.<#eljen>

A medve nem játék.

grebber
Nagyon de nagyon nagy kár hogy nem single player.Nem is értem mibõl tartott volna egy normális singlet beletenni!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
Hóli sit!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey
Mikor jön ez? Jövõre v. 2015?
Talán ez és a Witcher 3 az a játék az, amit a legjobban várok.

A medve nem játék.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tudom volt-e már ...?

A medve nem játék.

Versace26
Ennyi<#pias>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

a.carkey
Én megvárom mi milyen mozgásban, aztán jöhet aminek jönnie kell!

A medve nem játék.

Versace26
Én nem agyok elfogult,idáig pc-n játszottam,van xboxom,azon is élvezhetõ a Forza,gtaV..De..Azt mondom hogy a playstation viszont erösebb lesz,és én biztos hogy amellett voksolok.

a.carkey
Még pár nap, és meglátjuk, hogy melyik gép mit tud.

A medve nem játék.

Hát mivel egyre több xbox one játékról derül ki, hogy csak 720p-ben fut és az írás szerint a ps4 verziónak is megkell egyeznie, tehát a logika szerint az is 720p lesz.

Fpocok
Ez a gémsztár hihetetlen mennyire szánalmas. Lehoznak egy ilyen cikket, amikor még bármi lehet. PC-s megjelenés garantált.
EZEK BALFASZOK!

Versace26
<#nezze> De az biztos,hogy jövõre ez a top 3 -ba benne lesz!

a.carkey
"a PC-s kiadás pedig még mindig nem garantált"

Ez mi ez? Baromság. Sokat nem tudunk a játékról, de a PC verziót már az UBI is megerõsítette.

A medve nem játék.

Versace26
1080p,remélem ps4-re tervezem<#worship>. te?

mind a kettõ 720p lesz? <#banplz>

Versace26

lwb
nem

Versace26
Nagy a csend.. jött egy kis hír

UltraZord
igen

Én vagyok az egyetlen aki PS4-re veszi?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

V43 1105
PC-s megjelenés. Remek. Azt hiszem még egy játék amit hajlandó vagyok megvenni .. :-) Lassan szervezhetjük az SG Divisiont <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fpocok
Fasza... de nincs modi, szólsz nekik, hogy rakják be?

Shep
Nem rossz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tutituti
<#eljen>frankó lett.

amúgy ez a tablet dolog nekem itt jobban tetszik int a bf4 commandernél.
valahogy az olyan személytelen,míg itt sokkal több kontaktot érzek a tabletes és konzol-pc játékosok között.

A bejárható területre vagyok már csak kíváncsi.Ha átsétálhatunk a hidakon a túloldalra úgy, hogy nem kell extractiont használni akkor én megemelem a kalapom!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

NagyiBMX
Csináltam egy hátteret a topiknak, remélem tetszik 😊
Itt a kép.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Tikal
Milyen gamexar? ... Meg mit szamit ki hozza le a hírt? A hír ugyanaz. Egyebkent #33hsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És?! Tök mindegy. Egyébként sem komálom a gamesxart...
Tikal
csak egy pár sorral lentebb volt róla szó 😄

Lehet single-t is. Csak legyen valami forradalmi benne. Nem feltétlenül igénytelenek és warezosok a PC-sek. Lásd a Steam sikerét!
Engem picit meglepett ez a bejelentés, nem számoltam rá, hogy ilyen gyorsan bejelentik a PC-s verziót. Az más kérdés, hogy milyen lesz a játék.
grebber
Only multis cuccot el lehet adni pc-n is.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Év híre.

Na most itt sokszemközt. Egyáltalán nem meglepõ, hogy jön Pc-re.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Szerintem ugyanakkora jön.

wedge31
Király, azért remélhetöleg nem fél évvel a konzolos kiadás után kapjuk kézbe.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
PPPPPPPPPPPCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!