7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#1633 Lehet hogy 2x ekkora gépigény kellett volna ha igy nézne ki. :D -
Watch Dogs effektus :)
De mondjuk letisztultan is szép -
#1631 Régen ha szétazedtél egy fegyvert akkor dobott automatikusan. Most nem tudom. Nézd meg hátha dob. -
#1630 Mit kell ahhoz megnyitni, hogy lockpicket tudjak craftolni? Vagy van valami jó hely, ahol lockpicket farmolni lehet?
Megőrülök, hogy találok egy rakat helyet ami kinyitható, de nincs aki lockpicket dobna ... -
#1629 Pár hónap és annyi lesz, már most, 1 nappal a megjelenés után 2-5 euroval csökkent az ára. -
natalyel #1628 Amúgy ha valaki megvette de csalódott, és eladná a játékot (gondolom komplett Ubi-s accal együtt megy csak):
Vennék The Division-t. Kb. féláron, de beszéljük meg, ahogy a részleteket is, privátban. Ha eladnád, írj rám kérlek a verzió és az ár megjelöléssel.
-
#1627 Felhívtam őket, megvan tényleg, mehetsz érte! -
#1626 Lostprophet: Küldtem privit. Visszajelezték máshonnan is. Hátha... -
#1625 Ja nem azért mondtam, hogy trollkodjak.
Én is elvagyok a játékkal, tetszik. Bele fogok ölni sok sok órát.
Én csak leirtam szerintem mi lesz. Vagyis mire lehet következtetni így az elején. Aztán lehet nem is így lesz mert kb semmit nem lattam még a játékbol 5 óra alatt. -
mike01010101 #1624 Aki játszik már a játékkal és próbálta bétát is: Jobban fut, mint a béta esetleg? Annyira nem gyenge a gépem, de valahogy nem pörgött annyira mint más játékok szoktak nálam. -
hawkie22 #1623 Ez megint olyan, hogy mindenki mondja, majd 2 hónap után besül meg mi lesz a végjáték. A játék csak tegnap jelent meg, a béta alatt se sok tartalmat láttunk, szóval várjuk ki a végét. Nem tudom, mennyi a max szint, asszem 30, de lehet, hogy tévedek, ez az én tempómban, ahogy a következö napokat, heteket látom kb. 2-3 hét múlva lesz meg, ha egyáltalán meglesz, de lehet, hogy sokkal késöbb. Addig meg ellövöldözgetek haverokkal vagy ismeretlenekkel, arra nekem pont megérte. Késöbb meg Season Pass-al úgyis jön tartalom bele. Ha meg besül, hát istenem, volt már így játékkal. :D Akkor megyek vissza Tomb Raiderezni, azt se játszottam még ki. -
#1622 Ja és a küldetéseknél van "challange" mód is. Ami lvl 30.-nál nyílik meg. Itt kaphatsz rare gear itemet.
Ez nekem nyanus, hogy ezek farmolása lesz a végjáték. Aka. 10x nyomd le ugyan azt a küldetést. -
Schultz1985 #1621 Hello.
Valaki találkozott olyan hibával hogy amikor a helikopter felrobban és jön a videó utána kifagy a játék.
Ha valaki találkozott a problémával kérem segítsen
köszönöm
-
#1620 Na este még beletoltam 3 órát.
Jo ez. Nekem a ruhákat is megadta, de semmi érdemleges. R6 setett hordom.
Küldetéseknél érdemes a technical wing-el kezdeni. (Kék pajzs) mert első fejlesztésre xp boostot ad.
Medical wing az 40% nekem eddig és lvl 9-es vagyok.
Normálon jatszok, de néha még így is nehéz ha nem megfelelő a csapatmunka.
Bug nem volt eddig. Vagyis volt olyan, hogy jelezte a felvehető telefont, de sehogy nem tudtam oda menni (felmászni). De lehet csak én voltam béna. :D
Jó lesz ez. :) Bar kitudja meddig bírja. Szerintem max 2 hónap. -
Daermon #1619 Kinek, hogy :) Sacc-ra egy 20-25 óra single benne lesz, meg utána kitudja mennyi Dark Zone.
Én elvagyok vele. 25% a main story, mert ma 3,5 órát csak mellékküldetésekkel és felfedezésekkel töltöttem. És rohadtul nem sokat haladtam a térképen :) -
#1618 A karaktergenerálás azért nem túl nagy újdonság az ilyen típusú játékokban :D
Persze ha a múlthéten kezdted a géminget, akkor megértem. -
#1617 Na hogy látjátok meddig lesz életképes ez a játék? Pár hét, aztán szünet a nyári kiegig? -
simonl #1616 Mi ez a buzulás? szemcsi? ruci?
Azt hiszem én elengedem ezt a játékot....túl öreg vagyok hozzá...és/vagy túl "poroszos" nevelést kaptam.
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.03.09. 10:04:48 -
#1615 Nem, a bázisokon nincs fegyverhasználat. -
simonl #1614 És ha valaki tolakszik? Vagy én ?? Le lehet lőni? -
DylanTJ #1613 Sziasztok!
Mi is elkezdtük tesóval tolni. A lagtól eltekintve más nagyobb problémával én még nem találkoztam és eddig nekem nagyon bejön. Egyébként videózgatunk is, ha valakinek van kedve megnézni hogyan bénázunk akkor itt megteheti :
-
simonl #1612 Na akkor várunk ezzel a játékkal egy ideig....én biztosan nem fogok már egy játékon belül is sorban állni. Hova jutunk b+.......
A való életben is kerülöm a szitut...... -
natalyel #1611 Sziasztok.
Aki csapatot keres rövidebb-hosszab időre, de akár csak egy küldetés erejéig, vagy csak információkat szeretne szerezni erről-arról a játékban:
A Teamspeak/Skype progiknak van egy új, egyre népszerűbb alternatívája, a Discord. App, pc program és böngészős verziója is van. Itt jelen pillanatban már 96 főt számlál a Division magyar "szerver", ahol csak magyarok vannak. Lehet csak csetelni, de a TS-hez hasonlóan voice-szobák is vannak, ha egy összeverbuválódott csapatnak szüksége van voice támogatásra is.
https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fc
Regisztráció után szobákhoz visz a link.
Gondoltam hátha jól jön. Jó lootot mindenkinek :)
Utoljára szerkesztette: natalyel, 2016.03.09. 09:39:53 -
#1610 Valami lóf.sz négyes-ötös szinten vagyok, de felvettelek, hátha tudunk együtt pufogtatni valahol :) -
#1609 Sorban állás nincs, csak szépen megjátszották :D
Ez valószínűleg még tegnap volt, amikor nem nagyon akart működni a regisztráció és mindenki unatkozott :D
Én párszor ki-be mentem a menedékről, és egyszer csak engedett regelni -
#1608 Jaja. :) Pontosabban tegnap még volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #1607 igen van, én mondjuk viszonylag gyorsan megúsztam este -
simonl #1606 Na ez meg mi f@szom, tényleg van ilyen???
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.03.09. 09:27:32 -
#1605 Én 12 szintű vagyok, kevés kell a 13-hoz, aláírásban a steam és ubi profil. Kb du 1-re otthon leszek, toljuk együtt :-) -
#1604 Ezek az "insták" nagyon bejöttek. Kapásból én is mindet Hard-on toltam idegen játékosokkal... Az első párral nem is volt gond, de amikor a plázában kellett a fertőzés eredetét megállapítani, na ott Hard-on folyamatosan elvéreztünk az emeleten. Megpróbáltam Solo-ban is szintén Hard-on, de egyedül sem bírtam. Pedig majdnem mindenem kék, ha jól emlékszem lvl 8-on... -
#1603 Kevés bug van. Ami zavaró, hogy nem addig fut, mint a bétában, hanem ameddig meg nem állítod shifttel. Vagy csak én vagyok béna.
Amúgy az utóbbi idők egyik legjobb motorja ez ami alatta van, mert "ténylegfull" felbontásban remekül fut. Az AC Unity és Syndicate után ez komoly meglepetés ubis játéktól.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.09. 07:37:35 -
Daermon #1602 Hasonlóan vagyok én is :) Nagyon el lett találva :)
A ruha választásnál nálam is sokszor sötét lesz a kari, szerintem ez bug, ahogy a stat kiírás is néha úgy néz ki.
Karakter kreálás szerintem is szegényes kicsit.
Ezen kívül viszont nem találkoztam buggal, nincs fps drop, se semmi. Simán megy a játék. -
#1601 Majdnem 7 órát öltem bele, és pont azt adja, amit vártam: letehetetlen. Egyelőre Level 7 vagyok, de a kórház csak most jön. Tk. innen indul be a játék. :)
Sajnos, a cuccok kezelése szar, vagyis az, hogy lásd hogyan nézne ki ami választottál, az tök random kameranézetet szül. Vagy jól látod, vagy nem.
A karaktergenerálás így, most már fullosan, ultrakevés. Sokkal többre számítottam. Faxa fekacsávókat lehet kreálni, de igazából ez a része kritikán alulira sikeredett tartalmilag. Na ez van.
A küldik jók, a PvE safe houseokban van választék. Jobb, mint a bázison és a folyóparton. Furcsa.
Szerintem, totál bugos az, ami kiírja, hogy adott cucc mihez mennyit ad hozzá. Na mindegy. A bétában még jó volt.
A bétából sok minden ismerős volt, de volt pár küldi ami az újdonság erejével hatott és szórakoztató volt. Low levelen belefutni a pajzsos, gyújtogatós idiótákba, nos, tanulságos volt, hogy mit, hogyan nem kell csinálni. :)
A DZt meg se néztem. Van elég érdekesség a PvE világban is.
(Ahogy már írtam, a rewardokat a sötétben álló emberkénél lehet beváltani, aki a medical szárnytól jobbra van.)
Viszont nevetséges, hogy messziről, futás közben, pisztollyal mennyire pontosan céloznak. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.09. 00:03:51 -
Fantasy18 #1600 na skacok aki csatlakozna hozzánk írjon :)
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.03.08. 23:59:05 -
#1599 Én már az első főküldit, a rendőrségeset is hardra állítottam és embereket kerestem hozzá ... így baromi izgi volt, kb keltünk-feküdtünk :D
A lényeg, nagyon nem volt mindegy hogyan haladunk.
Szerintem mindent hardon fogok tolni kapásból. -
#1598 Amúgy kiváncsi leszek később milyen lesz az itemizáció, mert alig értem át a prologból, lvl4-en felmentem egy háztetőre (adatokat kellett küldeni, melléküldi), még a bázisig sem mentem e, és egy ládából már kék sörétes puska meg markolat esett ... zöldem is alig volt. -
hawkie22 #1597 Én is 18,75%-nál járok, eddig lvl7 vagyok. A felszerelés eddig zöld, a fegyveren is zöld kiegészítök vannak, elég jól lehet haladni egyelöre. Egyedül egy idö után tényleg unalmas, csapatban jó menni, viszont idegen emberekkel megcsinálsz többnyire 1-2 küldetést, aztán megy, ki merre lát. Haverokkal szerintem jobb lehet, bár még nem próbáltam.
Kell egy jó füles meg miki, aztán mehet a móka. xD -
Schultz1985 #1596 Hello.
Valaki tudna segíteni hogy a dlc-t amit kaptam hol tudom aktiválni.
Gameshopba azt mondták az ubisoft oldalán kell de ott kód aktiválást nem találok
Uplaybe nem fogadja el
-
#1595 Nekem beadta a cuccokat, de csak az után nyomtam a kulcsokat, h a játékot aktiváltam, minden ott volt a reward vendornál. -
Daermon #1594 18,75% a main story, ennyit tudtam ma haladni, lvl6 lettem. Most két napig szabin leszek, úgyhogy belehúzok :)