7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#1673 Aki akar játszani, írjon rám, és felveszem. -
#1672 Szerintem CE adja. -
#1671 Nem tudom mi adta. Előrendelés, CE? Felraktam mindent, és amikor eljutottam a postára, lehívtam, és ott volt. Az is lehet, hogy reward ubi pontokért. 130 pontot költöttem el. :D -
#1670 Sisak az honnan van? A dlc? -
#1669 Én is keresek pár embert játszani :) Egyedül nem az igazi.. -
#1668 Na, itt tartok most.
Ügyeltek a részletekre: hó a sisakon, és ha esik, a korlátokon!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is tudtam, hogy betették a Lajost, az oligarcha Lajost ... :)
-
#1667 Felvettelek, de nem igazoltál még vissza. -
#1666 A gyógyítós cuccosok elég jók. :) Érdemes kiszedni mindent, mert lehet szopatni velük.
A mai nap durvasága az a Kocinsky vagy milyen neve volt húsorony. Hát bakker, azt kicsit túltolták. :)
Egyedül nyomtam le, megszenvedtem vele. :) Most benne vagyok ebben a feelingben ingame. Van benne kihívás rendesen. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.09. 20:37:16 -
#1665 Köszönöm! -
#1664 a főhadiszálláson, ahogy mész az egészségügyi részbe, nem kanyarodsz be, hanem továbbmész és a folyosó végén ott lesz :-) -
#1663 Nem találom, hogy hol juthatok hozzá az ingame itemekhez, melyek az uplayen jöttek. Az a kék kabát stb. -
DonPedro22 #1662 Ugye milyen fasza? én is azt gondoltam hogy csak kinézetre lesz valami koppintás de elég fasza ahhoz képest...
Én is keresek Pár embert akivel lehetne tolni mert sajna nincsenek haverok akik játszanának de nem csak 1-2 küldire gondolok hanem folyamatos játékra napi szinten vagy hetente többször DonPedr0 néven vagyok fent.
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2016.03.09. 20:06:27 -
Bandicoot #1661 -
#1660 Na, megvan a Sleeper Agent, csorog is lefele. Ez a karóra rohadt jól néz ki, félek felhúzni, mert összekarcolódna :D -
#1659 10-14 az alap zóna, nem véletlenül kerül először 10-es szinten szóba. De még 10-esen sem kell bemenni, mert a 13-14-esek bedarálnak. Én 13-as szinten mentem vissza, úgy már vígan lehet haladni, de azért akkor is figyelni kell, hamar meg lehet halni, ha nincs résen az ember. -
Bandicoot #1658 Na betoltam a képem lvl 8-as karakteremmel a DZ-ba...Egyedül...Nem kell,nem szabad.:)
Lvl 12-es ellenfelek vannak kapásból a BETA DZ utcáin, simán ledarálnak.:) -
mike01010101 #1657 instant-gaming. Az utóbbi időben mindent onnan vettem (fallout4, madmax, AC:V, syndicat stb) és nem volt soha gond. -
ratgab #1656 Szerintem meg fog az jelenni...adj még neki kis időt. Amúgy honnan vetted? -
mike01010101 #1655 Újraindítottam, semmi, újratelepítettem, semmi. Ha weben nézem a club.ubi.com-on akkor ott van a megvett játékok közt 0 perc játékkal, 0 XP-vel, 0% teljesítettel. Ezt megszoptam. Ilyenkor nem a tizenezer forint zavar hanem az, hogy ilyen előfordul. Már bánom hogy nem a streames verziót vettem. -
Yserac #1654 Lehet Ultra-t is állítani, de az a 980-nak is sok helyenként. -
ratgab #1653 Szerintem indítsd újra az uplay-t hátha. -
mike01010101 #1652 Ilyet még nem láttam. Megvettem a kódot, aktiváltam az uplay-ben és nem került be a játékok közé. Valaki látott már ilyet? Ha újra beírom a kódot akkor azt mondja, már aktiválva lett, nézd meg a játék könyvtáradban. Több száz játékom van, de ilyet még nem láttam. Várni kell valami miatt? -
hawkie22 #1651 Jobban fut sztem. Nekem laptopon (i5, 2,2 GHz, 16 GB RAM, R9 M375 2 GB, 1TB SSD) fut 1920x1080-ban akadasmentesen, igaz low beállítás, de mar az is olyan szép, hogy lapon megelegszem vele.
Az asztali gépen (i7, 3,8 GHz, 12 GB RAM, GTX 960 4 GB) pedig ugyanezen felbontason high. Magasabb reszletesseget nem próbáltam, nem is tudom lehet-e, nekem ez is elég. :) -
Yserac #1650 Bemehetsz bármikor DZ-be de az életben maradásod nem lesz hosszú, ráadásul a DZ levelhez kell az SP level is. -
#1649 Nagyon zsír! Be is raktam a telóba háttérképnek -
#1648 Feltűnt hogy ez nem a map része nem? Mit le nem fordítanak :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1647 -
Rhonin7 #1646 hmmm de akkor 30 nak kel lenni a DZ hez? mert Betaban ugye mehettel egybol......
az alap level 30 szamit DZ level 1 nek? vagy bemehetek sima lvl 5 os karival es olhetem a DZ level 1 es mobokat is akar? -
Yserac #1645 Mert powerleveleztek 30-ra és a képességeket nem unlockolták. -
DonPedro22 #1644 Igen néztem és ahol a saját felszerelés van ott is de csak az Alap cuccok vannak -
Rhonin7 #1643 Ma is megkérdezem miért nem DZ-zik senki még a pro streamerek se!? Mindenki csak PVE...... -
#1642 Erdekes én megkaptam az összest. Vendornal nézted? -
DonPedro22 #1641 Nem tudom mit csináljak... írjak a supportnak? még mindig nem kaptam meg az aktivált ruha szetteket. -
empie #1640 Képzettséget nem tudok kiosztani, más sem? -
#1639 Az én előrendelésemre már kaptam email, hogy "Nem beszerezhető" :D -
Bandicoot #1638 Nem lesz,ahogy mondtam mindig bentmarad egy jónagy adag a pc változatból. Pár nap és "Raktáron" is fog szerepelni a honlapjukon. -
#1637 Na, úgy tűnik, hogy 4. próbálkozásra talán sikerül megszerezni a Sleeper Agent Editiont ismét csak Moby kolléga jóvoltából. Direkt felhívtam őket előre (Gameshop), hogy beszéljenek a kollégákkal, biztosan mehetek-e érte, nehogy megint potyára utazzam át a várost. Szóval a ügyfélszolis 100%-ot mondott, remélhetőleg nem lesz helyszínen megint valami kifogás. -
#1636 én is megvettem pénteken lesz itt :)
addig remélem jók lesznek a szerverek :) -
#1635 Tényleg a hóolvadásos dolog a véglegesben ,hogy működik? -
Lacika1992 #1634 Ha valaki megválna tőle én megveszem pár ezerrel olcsóbban. :D