The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Na kitöltöttem fullos alpha surveyt. Volt vagy fél óra <#idiota>

Ami érdekes, hogy volt külön Destinyvel foglalkozó rész is benne.

Husimoto
Vagyunk páran, akik már régóta szemzünk a játékkal, csináltunk egy face csoportot, hogy talán összefogjuk azokat akik majd tolnák kiscsoportosan is a játékot.

https://www.facebook.com/groups/555553197934301/

Akit érdekel várjuk lehet jelentkezni. 😊 Köszi

TDC Geronimo
új teaser

17én lesz valami. Valószínű videó

LasDen
De 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
ha nem olyan lenne, akkor meg a doomra emlékeztető lenne, vagy hasonló... 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDC Geronimo

Még nem szedték le

LasDen
a ui a dead spacere emlékeztet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TDC Geronimo

tutituti
megy nekem is.érdekes lesz.de tényleg kell a csapat a DZ-be.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TDC Geronimo
Nálam megy. Használj rendes böngészőt :p

Fpocok
couldnt load plugin

Parasite Eve 2, best game EVER!

LasDen
béta nem is szokott nagyon nda lenni....

TDC Geronimo
Ez még megy

Szerintem Betan már nem lesz NDA. Emberek 99%a pozitívan csalódott és élvezte az alphat

LasDen
pedig a visszajelzéásek alapján olyan nagy félni valójuk nincs....

grebber
UBI nagyon keményen tolja egyik link se él már!

Next PC upgrade: 2022

tutituti

Hexex86
Béta kulcsot ha aktiválok akkor mindenképpen bekerülök vagy hogy van?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

TDC Geronimo
Úgy ültem le elé, hogy nem voltak elvárásaim. Pozitív csalódás a játék

tutituti
már igen.bannolták is a srácot 😄

LasDen
kínában nem hallottak még az nda-ről? 😄

tutituti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tutituti
Prohardveren a topikjában van egy jó kis leírás milyen.Egy fórumozó játszott vele.

Fasza lehetett 😊 Kiváncsi vagyok a játékra de visszafogottan várom,
Semmit nem mondtak a bétáról.

Odabent három fős csapatok voltak. Csapatból szintén három volt, tehát 3v3v3 a pályán.
Maga a pálya az volt, mint ami az E3-on, egy kis módosítással. Mindenki kapott fejhallgatót, tudtunk a csapattársakkal kommunikálni + volt egy "koordinátor" aki az elején bemutatta nekünk a játékot, pályát, képességeket és az irányítást pár szóban.
Oh, értem kössz, hát akkor basszák meg XD. Bétáról amugy nincs hír? nem mondtak semmit?
Így nézett ki a stand.
Bent se fénykép, se videó, se hangfelvételt nem lehetett készíteni.
Neten nincs videó róla?
Kipróbálta valaki a játékot playIT-en?

A grafika szerintem elmaradt az E3 trailer-től(hasonlóan, mint a Watch Dogs-nál), viszont a játékmenet az valami brutál jó volt.
LasDen
sunshine dlc
cloudy dlc
rain dlc
snowing dlc....

Jim Morrison
Ugye dynamic weather nem DLC ben lesz csak ?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Fpocok
Jövőre 😄

Jim Morrison
És melyik évben?:/

Fpocok
MÁRCIUS 8-án jelenik meg.

VÓTMÁ?

dave9004
Tele lesz magányos sniperrel :-D
Prince23
Ja elég nagy hülyeségnek tartom ezt a részt én is.

Akit pl lelőnek a végén, és csak egy éli túl, azoknak bukott a küldetés? mission failed lesz vajon? Mert akkor még gázabb lesz

Tikal
mondjuk kap egy plecsnit ami a többi játékos számára jelzi, hogy nem megbizhato? ....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Javítótt komment :

A korábbi videon, az e3-ennek a rövidebb változata kicsit megrendezetnek tünt.

Plussz amikor ugye az ügynök a társai ellen fordlt, az ugyan váratlan huzás volt, de elég pöcs is, előre látom hány okoska lessz aki majd ezzel szorakozik, és lenyulja a loot-ot. Ha csak nincs valami büntetés ami azt vonja maga után hogy onnantól magadra maradsz.
Tul kevés info van még mindig, a videot még nem néztem meg, igy nem nyafogom feleslegesen, de akor most ezek az előre legyártott karakterek akik közül lehet választani, vagy készíthetünk saját karaktert? Az egész, meg olyan nagyon megrendezett nek tünt. Lehet hogy mégsem lessz ez akkor durranás, Watch dog szagot érzek, amugy is ugy tünik mintzha az " uborka cégnek " minden játéka egy kapta fára készülne mostanság.
Shep
Hát ebből ahogy elnézem annyi lesz a mai játékosállományt ismerve, hogy csak folyamatos egymás lövöldözése fog menni, ráadásul az egész annyira nem is tűnt már érdekesnek, mint a régi videoban, ha tényleg csak ennyi lesz nem jósolok neki nagy jövőt. Meg mondjuk az is kérdéses, hogy ha nincsen másik 2-3 haverod akkor gondolom hozzácsap másik 2 random playerhez, nade ha valaki megunja és másnap akarja az adott pontról folytatni akkor mi lesz, ezt, hogy oldják meg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Jim Morrison
csak jönne már :/

Shep
Nem baj az, legalább talán nem kell majd neki erőmű.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

machirarium
downgrade confirmed!

Fpocok

<#idiota>
Jim Morrison
2 év múlva lesz 4.

hány éve csúszik a játék? 2 v. 3?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit