7647
  • Teddy99
    Ha már itt így pörög a fórum megkérdezem az előrendelői DLC-t hol lehet kiváltani?
  • Jabar
    na meg talán egy üzenet launcher-en vagy valami... :p
  • AnuluWork #1711
    Olyan mint a Destiny. Az is valamiféle MMO. Ha a WoT és a WT MMO, ez is akár lehet az. :)
  • AnuluWork #1710
    Ha keményebb küldi van egyelőre L10 alatt, rám is rámtellelhettek (Anulu1975)! Ha éppen fent vagyok, remélem észreveszem ingame chaten, hogy írtatok, bár lelőttem sok minden felesleges szart ami pörög.

Ha kellek, jövök, segítek, bár a Kowalskys külditől eltekintve még nem nagyon futottam bele durvaságba a saját szintemen, de azt ugye pont az akkori szintemen csináltam. Egyelőre viszont még a pve ezerrel ...

• Teddy99
    Ha legalább MMO lenne.
    De ez nem MMO :-) De szeretném ha az lenne vagy azzá válna.
    Nem jövök az EVE Online-nal, mert ott 5-10 perc a napi res, de ott van 12+ év rutin :-)

Erre lehetett volna valami átmeneti megoldás, hogy az ilyen akciók esetén csak egyedül lehet nyomni, a szinkronizálás meg máshol megy.
  • AnuluWork #1708
    "MMOnál" cirka minden nap van valamikor legalább 1 órás leállás, főleg ha még nagyon az elején vannak az indulásnak. utána már rutin az egész, de van. Most még vsz nem egyforma időben, de ha javítanak pár kellemetlenséget, felőlem! .D
  • AnuluWork #1707
    ctrl+alt+del, és nézd meg nem dobott-e ki? Állítsd le a folyamatot, és próbáld újra. Ubi játék, tehát rakd újra az összes szart amit az elején automatikusan felpakolna, ha van sweetfx, reinstall, stb. Nálam a Kingdom Comenál csinált ilyet pár napja (az full bugos, mivel béta), de a sok reinstall megtette a hatását. Egyel előtti nvidia drivert tegyél fel.
  • Teddy99
    Ez így elég vicces. 2 napja megy a game és 2 órás leállás. 50 órából az 4%-os off time :-) gg

Keresek társakat, PM-ben cseréljünk nevet :-)
  • jutah
    Nálam is előfordult többször hogy ledobott a szerverről.
  • Daermon
    Igen már látom a fórumon.
  • Teddy99
    Ott más a gond. Nálam sem volt ilyen bétában.
    Ilyenkor nyomsz egy ALT+ENTERT és kiteszi ablakba... És nem lehet visszatenni Teljes képernyőre. Ha Ablakban zárod be a progit és nem indítasz újra akkor ablakban fog legközelebb megnyílni és ALT+ENTER-rel teljes képernyőre teheted.

A szerver meg nálam sem megy, Mission közben vágott ki és már nem először, de ami a legdühítőbb hogy ilyenkor lehet elölről kezdeni tegnap 40 perc ment így a kukába... Nevetséges.
  • Zs0lt1
    2 órás szerver karbantartás van ...
  • Negritis
    engem folyamat kivágott tegnap este questek közepén/végén aztán egyből vissza és ment tovább
  • Daermon
    Delta hiba. Ugyhogy asszem nem mennek a szerverek. És pont egy main story mission közepén voltam :D
  • Pocakattys
    Köszönöm a gyors választ. Du.- ha kell, kipróbálom.
  • Riddick21
    Alt-F4-gyel elvileg be tudod zárni, én legalábbis be tudtam. Olyankor szokott előfordulni ez, amikor indítás után/töltés közben még a böngészővel baszakodok. Lehet, hogy az Alt-F4 is csak úgy működik, hogy belépsz közben a játékba (amikor meghallod, hogy betöltött, és a karakter képernyőn vagy, akkor megnyomod a SPACE-t, hogy betöltsön, és utána már ki tudod léptetni, hiába nem látsz semmit), de egyszerűbb türelmesen kivárni, és tiszta asztalról indítani, zárt böngésző mellett.
  • Pocakattys
    Időről időre előfordul, hogy a játék indítás után nem tölt be képet. Fekete a monitor, de hallom a zenét, a menü hangját. Ilyenkor át sem tudok váltani más folyamatra, általában rezetálni kell a gépet. A gépen zárt és nyílt bétán sem volt ilyen. A gépemben egy GF680-as kártya van és W10. Valaki tudja, hogy miként lehet kiküszöbölni ezt ?
  • Riddick21
  • Tikal #1695
  • Bandicoot
    Ahhoz képest hogy a szakik 10-12 órára tippelték nem rossz. Ráadásul a sztori a játékban szinte "mellékes" mivel a coopon raideken pvp-n és a looton van a hangsúly.
  • oneal1
    lehet valahogy módosítani a karakterem fejét? :D
  • Lacika1992
    Kevesebb mint 16 óra alatt 50% a story? az karrier... jó hosszú játék akkor. :D
  • SzocsA
    Ez most milyen játék? Csak multiplayer? Olyan akart lenni mint a half life. Anno láttam róla videót tetszik a grafikája olyan mint a hlnek volt.
    Steamen 18000 van meg van hozzzá 12000 ért dlc.....
    Cd galaxisban 12000 ért van de azt írják, hogy nem lehet aktiválni steamen.
  • szomferi
    én is angolon hagytam, láttam pár lefordított részt, a fele röhejesen hangzik egyszerűen... nagyon hoki
  • Fpocok
    persze
  • hawkie22
    Titeket is ledobott? Vagy csak engem? Állok a bázison, pont vennék felszerelést, aztán egyszer csak leállt, mondván, a szerverek nem elérhetök. Remélem, azért az elözményeket elmentette, most csináltam egy tök jó zöld fegyvert magamnak. :)
  • Különc
    Nyomorék kérdés: uPlay és Steam gamerek tudnak együtt menni, igaz?
  • Tarki
    /g a csapat chat channel
    /1 meg a zóna chat
  • hawkie22
    Azt megmondaná nekem valaki, hogy csoporttärsaknak hogy tudok üzenni? Megnyomom az Entert, bejön a chatablak, de csak a global chaten tudok írni, bármit csinálok, nem vált. Se a /w, se a /p parancsot nem fogadja el. Most akkor hogy is van? Egyelöre nincs mikrofon, szóval VoiceChat nem játszik. :)
  • AnuluWork #1684
    Egészségükre. Én szép, lassan kiélvezem. Nem fast travelezek, szépen, lassan sétálgatok. Aki akar rohanjon.
  • Laza
    Reggel már egy rakat lvl25-ös rohangált Twitchen :)
  • AnuluWork #1682
    Akkor nagyon belehúztál. Most tartok 18 és fél óránál, és még simán csak L10 vagyok. :)
  • AnuluWork #1681
    Angolra állítottam. :) A feliratot raktam csak magyarra.
  • AnuluWork #1680
    Befejező rész

• Prince23
    Neked hh angol?

Warez vagy nem szeretsz magyarul játszani? :)
  • AnuluWork #1678
    4. rész

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.09. 21:53:03
  • AnuluWork #1677
    3. rész

• AnuluWork #1676
    2. rész

• Daermon
    Mára abbahagytam. 15 óra 46 perc, lvl18. Main story 50%. Viszont az eddig elérhető összes mellékküldetés és kis küldetés kész :)
    Holnap már main story tovább.
    A mellékküldetések azért hamar ismétlésbe megy át. De ezen kívül nagyon jó az egész. Megérte :)
  • AnuluWork #1674
    "Pár" kép. Ha valaki még csak most kezd bele, ne nézze meg! A Last of Us óta nem láttam ilyen szépen megtervezett és összerakott játékot és várost. Elég jól belőtték a nehézségi szintet, remek a játék.

Part 1