The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.03.13. 14:33:26
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ettől független értékelem hogy próbálkoznak.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mondjuk az a vicc mire oda jutok hogy lvl30 addigra már szopás lesz legendary-t szerezni..😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Sőt idáig csak 1szer futottam Rogue csalogatóba (meglő stukkerral és várja hogy lődd hogy Rogue legyél).
Viszont pofátlan gyökerekbe annál inkább akiket kénytelen voltam megtorolni.😊
side misson rewardot szeretnék felvenni egy rejtekhelyen, de nem engedi mikor odamegyek. beszélnem kéne egy csókával de nem lehet.
találkozott már valaki ilyennel?
!Forza Ferrari!
Adversus solem ne loquitor
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Azt simán felveszi akárki ki is írja hogy lopott tőlem..De visszavenni nem tudom csak ha lelövöm és Rogue leszek...
5 szinkülönbségenként rakja össze az embereket a DZ-ba a játék. Viszont nem a saját szintedhez mér hanem le van osztva:
Tehát ha például lvl 16 vagy akkor olyan pakkba rak ahol lvl 15-19ig vannak a játékosok. Ha lvl 12 akkor lvl 10-14-ig...És így tovább.
Célszerű mindig szintmaxon bemenni(tehát péel lvl19-en), mert lvl16-on simán szembejöhet egy lvl19-es rogue és esélyünk sincs....
Azt értem, hogy a gyerekeket menekítették ki előbb, azért nincsenek, csak pár halott gyermeknek egy-egy oltár szerteszét, de ezek nem játszanak, csak a munka? 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viszont, ha már ruha, mekkora baromság már a HQn az a ruhás vendor! Meg tudod venni, de amit tudsz róla, az a neve ÉS az ára. Semmi más. Megnézni? ÓH, proli szokás. 😄
Találtam egy helyet a bázison, ahol ha úgy fordulsz, totál megvilágítja a karakteredet és szemből látod az egész ruházatod minden apró szeletkéjét is. Ott tűnt fel, hogy még az elit ruhák, pl. a bróker öltöny is szakadtak, 😊, a R6 ruha pedig szintén nem egy friss darab. 😊
Eszméletlen, hogy képtelenek voltak megcsinálni a ruhák megtekinthetőségét értelmesre (értsd: 2016-ban nem lehet forgatni és zoomolni a karaktert), szar a karaktertergenerálsás, nincs fodrász rész, és nem tudod megnézni a ruha előre, csak ha ráadtad a karakterre. Lehetne vmi fegyverszoba, ruhákkal, vagy valami értelmesebb rész, ahol a ruhákat a szekrényben meg tudnád tekinteni. Ezt, még a WDben is képesek voltak leprogramozni, pedig ott voltak érdekességek, de az AC sorozatban is működőképes volt a rendszer ebben a tekintetben.
Még két dolog.
Az biztos, hogy a Socom M1A valami istenien néz ki, habár pontosságban nem tud annyit, mint a Military M1A. Nem is tudom van-e még egy ilyen jól kinéző mesterlövész puska ingame?
Kispóroltak pár dolgot a játékból, kár érte. Egy hosszabb távra tervezett nyílt világú játékban ez azért kevés. Nem azt mondom, hogy golf, vagy valami más hülyeség kellene bele, de azért a WDben is voltak minijátékok, a Witcher Gwyntje pedig egy újfajta dolgot hozott a minijátékok közé. Itt meg semmi sincs, amin nyerhetnél manit. Na mindegy.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Uplay: NeilHUN
Utoljára szerkesztette: Neilhun, 2016.03.13. 10:08:21
DZ rank 30 meg hamar megvan.
Kérdésem lenne, hogy másnál is előfordul random Game Crash...?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.13. 09:00:09
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Steam nick: r0n1n