7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3194 Na akkor erre keresek én alkalmas partnert :D -
#3193 Ez április 5-i videó.
Kell egy haver, aki még nem ölte meg. Rácsatlakozol, group. Odapakol. Kilépsz group. Megölöd.
Majd ismét rácsatlakozol, group. Odapakol. Kilépsz group. Megölöd.
Írja is a srác: "Record today after the maintenance." -
#3192 +1
Én pl már unom a küldiket is farmolni, mert soha nem esik sárga ... a végén meg ad egy vacak sárga páncélt, ami semmire nem jó.
Dz még még hamarabb lesz uncsi, mert ugyanazokat a köröket rójuk ... és miért? Hogy essen valami, amivel aztán megint ua csinálhatom?
Élvezetes tartalom kell ... amit élvezetből csinálsz, nem kényszerből. -
Raulblanco7 #3191 Ennek pont az a lényege, hogy mostani, ahogy a craft alapanyagot farmolják, lefarmolod, team-be valakivel akinek ott van, és az insta csere miatt neked is ott van. Itt ugyan ezt csinálja, bemegy egy olyan csapatba ahol a másik kis szintű és még nem nyírta ki, kilép a csapatból mert ottmarad majd neki is, megöli, visszamegy, csapatbalép, mert a másik nem volt a csapatban mikor megölte, így neki még mindig ott van, megöli megint, végtelenszer. Kicsit macerásabb mint az eredeti, de működik. -
Betyar070 #3190 Ezzel biztosan nem mert már rég javították Nem rakja be újra a boss.t!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.07. 22:42:40 -
Raulblanco7 #3189 szuper, akinek nincs még meg a caduceus az most kiszedheti ezzel. -
#3188 Ennyike.
-
#3187 Szia, erre könnyű válaszolni. Egyrészt nyilván firearms legyen magas, aztán géppisztolyra van szükséged mert azok plusz kritikus esélyről indulnak praktikusan a bázison vehető Vector -t kell addig kraftolni amíg jó talentek és sebzés jön ki rajta. Aztán a felszereléseden is olyan képességeket kell használni ami plusz kritikus esélyt, sebzést ad. -
#3186 Belebotlottam egy olyan lila Custom M44 mesterlövész puskába (40%+os crites talenttel! amihez még hozzájön egy 10,50% damage talent), amelynél 100 lövésből 20 volt az, ami nem 220k feletti criticalt jelzett. :) Sajnos, nem Socom M1A, szóval lassú és még csak lila, de el nem tudom képzelni, hogy a craftolt sárga Custom M44 mit tudhat. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.07. 20:42:16 -
Saka23 #3185 Sziasztok. Milyen képességekre illetve tárgyakra érdemes rágyúrni,ha azt akarom,hogy minél hamarabb kilőjjem az ellenséget ? :) -
#3184 Abszolúte! Régen sokat bringáztam Pesten, szerintem bungee jumping közben bealudnék! XD -
#3183 Pesten a bringázás ilyen veszélyes? :D -
#3182 Asszony miatt csajozás kilőve, pestiként bringázás extrém sport, pecázni nem szeretek. :)
Megban, a magyarázat a kraft rendszer átalakítására! Ezután mindem named NPC HE tárgyat fog dobni! Forrás:
Patc 1.1 -
Nicco #3181 Egyszer kéne csajoznom, elvált emberként lenne bőven időm farmolni... Asszony nem tud bringàzni, és a lànyom is kicsi még hozzá :) -
#3180 Ne már most jutottam a géphez.. Mit nem értesz? Ha csajoznék asszony leszedné a fejem :P
-
simonl #3179 Elvesztettem a fonalat, azt hiszem végleg......már fogalmam nincs miről, miket írtok a topicba. Mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk...
Szerintem néha menjetek ki a levegőre, csajozzatok, bringázzatok, pecázzatok.....
-
#3178 Akkor már most fogom a fejem egy random csapathoz.. :D
Szerencsére ált már az első csapat ellenségnél kiderül van e értelme szenvedni vagy sem. -
Raulblanco7 #3177 Első és legfontosabb, hogy milyen játékosokkal vagy bent. Lásd speed run 7-10 perc a lexington vagy 20-30 perc matchmaking szerencsétlenebb sorsolással. Ki milyen gearrel rendelkezik, acc-t stackol firearms mellett és van papíron 250k dps-e amivel egy tárral leszed 2-3 armor csíkot az npc-ről, vagy 150k dps és crit + pulse mellett 1 tár 1 ellenség. Mentem speedrunt olyanokkal akiknek a közelében sem voltam dps-ben, megálltunk az ajtóban várni Lara-t és mikor nyílt az ajtó meghalt, és voltam olyan speedrunon is amin a 2 chates srác esett kelt még kint az első túsznál, meg is kérdeztem őket hogy biztosak ebben a speedrun jelentkezésben?
Szóval függ attól hogy milyen játékosok vannak bent, skillek, pulse eléggé megdobja a teljes csapat sebzését, ha mellé van még egy smart cover, akkor igazi mészárlás van. Ki mennyire bátor, tudja mit kell csinálni, pl be mernek-e futni a tank mögé kilőni a piros vackot a hátán vagy mindenki a fedezék mögül lövi a fejét néha néha mikor meri. Mennyire ismerik a pályát, néha fogom a fejem képzeletben mikor consulate-ben tudom hogy mindjárt jön ott a 2-3 shotis rusher az meg ott kóborol össze vissza, és persze ahogy megjönnek halott is azonnal. Biztos elsőre van itt, és még nem tudja.
Incursion-re azt írták, hogy ez lesz a legnehezebb fokozat a játékban, szóval várhatóan nehezebb lesz mint a challanging.
További nehezítés, hogy bárhol ha a teljes csapat elvérzik, nincs checkpoint, hanem a legelejéről indulhatsz újra. -
#3176 Az látszik, hogy nem a karakterünk szintje fog nőni hanem a gear -é. Most ez alapján végül is 31. szintűek vagyunk és a 12. -i DLC -vel ez 32 -re nő majd. -
#3175 Ja igen, a másik problémám az, hogy mi ez a marhaság hogy lvl 30-ra vagyunk korlátozva. Ezt a szintlépést legalább level 100-ig kellett volna megoldani, a teljes világra értve, a mobokra, stb. DLC-ben meg jönne egy patch, ami kiegészíti a levelt 200-ra mondjuk.
Amúgy az alap sztori végigjátszásból simán kihozható lenne a level 40..Level 30-ra úgy végeztem a harmadik karimmal, hogy már Dongóék ellen 30-as lettem, és még maradt két körzet, amit ki se játszottam. És azokban legalább 10 lvl biztos van még.+ a dokumentum XP-k is.... meg random menet közbeni utcai lövöldözésből összejön az.
Szóval viccnek tartaom ezt a level 30 korlátot, egy MMO játékokhoz képest. mert ez az. egy lövölde mmotps.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.07. 15:37:46 -
#3174 Ahogy én ezt az incursion -t elnézem a Hard fokozaton 31. szintű ellenfelek lesznek, tehát egy szinttel nehezebb mint a mostani Hard. Azt meg csak gondolom, hogy az incursionben challanging szinten 33. szintű ellenfeleink lesznek. Szóval eleinte két szinttel a mostani HE felszerelésünk felett lesznek az ellenfelek, majd szép lassan 32. szintű geart szerezve már csak megint egyel.
Mi tart olyan sokáig Horneten?! XD
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.07. 15:30:00 -
#3173 Srácok, pár random emberekkel azt tapasztalom, hogy kurva jó köröket megyünk Kihívás módban. Máskor pedig szenvedünk. Ennek talán két oka is lehet. Balfasz a teamwork és kisebb/nagyobb a Gear scorunk.
Na már most, valószínűleg néha azért megyünk jó köröket, mert a Gear Scoreunk jóval az ajánlott felett van. És kérdem én, vajon lesz e a továbbiakban majd új nehézségi mód? Pl hardcore vagy insaner mód, az epic gear átlagszámú játékosokszámára?
Mert rohadt unalmas ám a dolog, hogy szinte semmilyen kihívás nincs ilyenkor a játékban :D Insaneben, ha lesz egyáltalán, elvárom azt,. hogy legalább 40x essünk el a csapatban a 4 főre értve :D Meg persze új speciális ellenséges egységek bevetését is, akik a képességeiket agyba-főbe használják.
Amúgy meg jó lenne, ha az ilyen Dongó meg Raptor féle elite emberkék sokkal sűrűbben használnák a képességeiket.
Egy jó csapattal pl Dongót fél perc alatt kiütjük xD
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.07. 15:28:30 -
#3172 Ámen, mi nagyon egy csónakban evezünk! XD A bukfenc verseny meg telitalálat, jót röhögtem rajta. :) -
Nicco #3171 Megint teljesen egyetértek. A legfőbb gond, hogy itt a pvp részbe bemenni nem opcionális lehetőség, hanem kötelező, ha jobb geart akarsz szerezni. Ráadásul ez nem is pvp, hanem bukfenc verseny exploittal fűszerezve. A sokat szidott WoW pvp is kismilliószor jobb, mint ez. A játék lényeg szerintem a kooperatív PVE rész, ami nagyon el lett találva, inkább arra helyezzék a hangsúlyt, és oldják meg, hogy onnét is ugyanúgy elérhetők legyenek cuccok, DZ nélkül. -
#3170 Nem egyértelműen. Annyiból azért biztos, hogy több szemetet hordott már ki, többet kraftolt. De maga a DZ rangból nem következik egyértelműen, hogy sokkal erősebb kell legyen. A probléma az olyan glitchekkel van mint a bulletking, hornet, stb... Aki azokat kihasználta keményen annak olyan gearje van, hogy esélytelenek vagyunk ellenük. -
#3169 akkor azt mondod, egy olyan játékos aki 30 szinttel felettem van, ez játékórában nem tudom mennyi lehet, de nem kevés, nem valószínű hogy sokkal erősebb mint én?
-
#3168 A játékban semmi jó oka nincs senkinek lelőni a másikat, ebben is teljes kudarc a DZ. Emlékeztek arra a promó videóra ahol egy csapat a DZ-ben talál egy arany fegyót amit aztán próbálnak kivinni? Itt is tetten érhető ahogy a marketing hazudik valamiről ugyanis a játék megjelenésekor a DZ ládák kék cuccokat dobtak! XD A mai napig nem értem mi értelme van ezeknek a ládáknak mert én még arany cuccot nem kaptam egyikből sem.
Szóval a brutálisan gearelt játékosok azért lövöldöznek másokra mert semmit nem tudnak kezdeni magukkal ezen kívül. Jót tesz a kis lelküknek, hogy kiglitchelték a legjobb geart és most csak erre tudják használni... Illetve ezek szerint lesz egy kis értelme elérni a DZ level 90 -et és te meg én több XP -t adunk mint egy NPC! :D -
Raulblanco7 #3167 1, DZ 60 és DZ 1 között nincs különbség, a gear a lényeg, szinte semmivel nem lettem erősebb a DZ 50 rank miatt. craftoltam egy másmilyen armort amivel nyertem kb +50-100 firearms-t, ez nem olyan különbség amitől átlagemberből supermenné válsz.
2, DZ founds, ammo, medkit, dz kulcs marad utánad, a lootod ha van viszi, ha nincs csak előbbieket.
3, Ha túléli a rogue státuszt xp-t és dz foundsot kap.
4, Ha manhuntot akar magára, fel kell valahogy menjen addig, azt meg csak így lehet.
5, Nem akarta hogy előle farmold le az esetleges bosst, div ládát, dz kulcsos valamit, bármit.
6, PVP terület, menj 4 fővel és nem lőnek le mert egyedül vagy.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.07. 13:09:01 -
#3166 hát ja, elég idegesítő mikor DZ 60-as szed le, csak mert megteheti, és igazából mit is nyer vele? Semmit. Nem számol a játék K/D-t, semmit, loot-ot se nyer vele igazából... -
Raulblanco7 #3165 PVP ki nyert 2 részre bontanám. Az egyik amikor számítasz a harcra, ott az nyer aki vagy jóval erősebb gearrel rendelkezik, jobban használja a skilleket (resist vs másik kettő) jobban ismeri a bugokat amiket kihasználnak DZ-ben, vagy egyenlő feltételek mellett a ki az ügyesebb.
Viszont amikor nem számítasz harcra, ott ezek kevésbé számítanak, és a dps / hp arányok miatt az nyer aki váratlanul támad.
2 napja voltam bent farmolni, div techet kerestünk 4-en, egy magányos farkas pont kifosztott egy ládát előttünk, már indult volna a következőre, csak annyit vettünk észre hogy volt egy pulse és rogue lett a banda. Az egyik csapattársunk 1 sec alatt lelőtte, én sem vettem észre magát a támadást, csak azt hogy rogue lett a banda, pedig aki DZ 6-ban egyedül farmol az nem hiszem hogy rossz geares kezdő játékos lenne, de hát egy másik ilyennek kb ennyibe tart a 100k hp-t lelőni váratlanul. -
#3164 Ha nem lett volna pár blueprint csak onnan beszerezhető akkor én jó eséllyel egyáltalán nem megyek be DZ -be. Véleményem szerint a játék a mostani állapotában közel alkalmatlan élvezetes PvP -re. Asszem' abban egyetérthetünk, hogy a játék eleve PvE -nek lett tervezve, a harcrendszer a skillek mind-mind ott működnek jól. Amint két játékos kerül szembe az egész valami kaotikus, komikus ugrabugrává változik ahol kölcsönösen széttunkoljuk egymást és 90% -ban győz az akinek jobb gear -je van. Eleve érdemes belegondolni, hogy is működik egy ilyen loot alapú ARPG. A játékosnak ugye relatíve kevés életereje van viszont óriási sebzése, ellentétben az NPC -kel akiknek rengeteg életereje van de (relatíve) alacsony sebzése. Ez egyrészt egyensúlyt teremt, másrészt a játékosnak megadja azt a folyamatos sikerélményt, hogy komoly túlerővel szemben győz holott ez kicsit a trükkös rendszer által keltett illúzió. De ez jó, működik, az emberek szeretik. Na most ez azonnal fel is borul amint két játékost eresztesz össze! Egymáshoz képest mindkettő brutális glass cannon lesz a DPS -hez képest nagyon-nagyon kevés életerővel. Gondolom az feltűnt mindenkinek, hogy valami elég komoly damage reduction működik amikor egy másik játékosra lősz különben a dolog eleve működésképtelen lenne. A játék végén nem túl nehéz olyan build -et összehozni ahol 150-200K -t sebzel másodpercenként. Erre szükség is van mert a challenging módban az ellenfeleknek (saccolok) milliós nagyságrendű armorja van. Viszont játékosként nem tudsz egymillió életerőt összehozni amivel 200K -t feltételezve mondjuk öt másodpercig állnád a sarat.
Nem is beszélve arról, hogy ez egy fedezék alapú harcrendszer ami eleve csak NPC -k ellen működik jól. Egy ügyes, értelmes játékos ellen odaszögezni magad egy fix ponthoz egyenlő az öngyilkossággal a fedezék mögül többnyire pont a fejed lóg ki a hülye is ellövi, a PvP ebben a játékban úgy zajlik, hogy mindenki szaladgál össze-vissza nehezítve a másik dolgát célzásban szóval PvP -ben megy a kukába a játék teljes fedezék alapú harcrendszere. A skillek terén megint csak ugyanez a helyzet a legtöbb úgy lett kitalálva, hogy elhúzódó, nehéz fedezék harcokban segítsen téged ezért az ugri-bugri közben használhatatlanok lesznek. DZ -ben a PvP miatt szinte mindenki a first aid -et használja és a pulse -t.
TL/DR:
- PvP-ben a játékosok health/DPS aránya túl kis TTK -hoz vezet ami miatt igazi taktikus harcok nem alakulhatnak ki
- a fedezék alapú harcrendszer PvP -ben nem működik, pedig a játék teljes egészében erre épül
- a skillek elhúzódó fedezék alapú harchoz készültek ami PvP -ben nem létező dolog -
Nicco #3163 Kiegészítve azzal, hogy az unatkozó játékosok előszeretettel zúzzák be a gyengébben gear-elt, a játékkal jóval kevesebbet játszó embereket, mint pl. én. Jó lenne, ha ez a rendszer megváltozna és a DZ ténylegesen opcionális lehetőséggé válna, mert én 46 vagyok most, de szívem szerint soha az életbe nem tenné be újra a lábam oda. -
#3162 Az megvan, hogy úgy néz ki pár blueprint DZ rank 75 -höz és 90 -hez lesz kötve?! Még szerencse, hogy a megjelenés előtt azt mondták, hogy minden megszerezhető lesz a PvE részből is, a DZ teljesen opcionális. Most 60. szinten vagyok Dz -ben, de már olyan elképesztő mértékben unom hogy el nem lehet mondani. Ezek a korlátok egyébként egyértelművé teszik, hogy maguk a készítők sem bíztak abban, hogy a DZ működni fog! Elvégre ha ez egy ultraszuper játékmód lenne ahol imádnak játszani az emberek akkor nem kellenének ilyen korlátok. Egyértelműen próbálják bekényszeríteni a játékosokat azzal, hogy bizonyos dolgokat szinthez, divtech -hez kötnek. De a jó ég tudja hány századszorra körbefutni ugyanazokat a helyeket, harcolni dettó ugyanazokkal a mobokkal, amiknek egy részét más játékosok már amúgy is lefarmolták abban semmi érdekes nincs. Ez a grind legrosszabb, legunalmasabb fajtája... -
Raulblanco7 #3161 csak a nevesített fegyverekre nem lehet skint tenni.
a fegyver skin 1.1-től már nem vesz el inventory helyet. -
Árnyvadász #3160 Nekem egy darabig volt az egyik AK-74-en rózsaszín skin. Igaz én női karakterrel játszom és ahhoz ment is. Kicsit furcsa persze, de jól nézett ki. Aztán vettem egy terepszínű festést és jelenleg az van. Érdekes, de a feketepiaci arany AK-74-hez, engedte berakni, pedig az eddigi arany fegyvereimre nem lehetett festést tenni. -
#3159 Ha már a ruha nem foglal ... -
#3158 Megj, a skineknek qurvára nem kellene helyet foglalniuk az inventoryban. -
Daermon #3157 Gondolom, mert homo :D -
#3156 A rózsaszín skin-nek van valami történelme vagy mi visz rá egy férfi embert, hogy azt tegyen a fegyverére? :D -
#3155 Nekem már az is magas, hogy hogyan tudnak emberek bemenni egy zárt ajtón mondjuk a Police Academy küldetésben, és hogy ez miért nincs még javítva, de most komolyan bezuhanok a térkép alá egymás után többször is egy küldetésen aztán meg kifagy a játék? vicc.