7647
  • hawkie22
    Igen, ez igaz, van még hova fejlödnie a drop ratenek meg a craftolásnak. Meg a grafikus motorral is csinálhatnának valamit, csak azért bukni 3 lila tárgyat, meg a dailyért kapott Phoenix creditet, mert a bossnál beragadok egy teherautó textúrájába, azért az gáz.
    Bár lehet, hogy a 20 creditet nem buktam, nem tudom, most csak 18-at mutat az inventory.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.04.02. 11:26:44
  • Nagylaci
    Ez azért fura mert a D3 elvesztette a játékosbázisának egy jó részét pontosan emiatt a probléma miatt! Most már ha megnézed elég sűrűn elég jó drop van abban a játékban szóval nem csak a "lottón" nyerhetsz nagyon jó cuccot, de legalább van esélyed azzal is jó geart szerezni ha csak egyszerűen játszod a játékot. Szóval a Division készítői legalább a mások által már elkövetett hibákból tanulhatnának. A jelenlegi állapotban valami elképesztő kicsi a valószínűsége, hogy sikerül kikraftolnod pontosan azt a fegyvert amit szeretnél. Ráadásul a fegyver talentek egy igen jó része teljesen használhatatlan, kamu, filler vacak.
  • hawkie22
    Én most vettem egy Black Market AK-47 plant, pont 179 PC-m volt. Le is gyártottam 7 fegyót, mire egyre azt tudtam mondani, hogy ok, ezt megtartjuk. Jelenleg 174K DMG, viszont a HP-m csak 50K, szóval oda kell figyelni Challenge alatt, hogy ne maradjak ott, ezen még dolgoznom kell. Viszont DZ4-ig elég jól elboldogulok már egyedül is. Tegnap leszólóztam pár bosst, de persze nem esett semmi se, csak pár lila, ami csak alapanyagnak volt jó.
  • Maxtreme
    jaja nekem is ma esett az első arany fegyóm

Fogjuk rá hogy pisztolyhoz képest egészen használható. :)

A többi még sajna hagy némi kívánnivalót maga után. (bár ez a vector/m1 kombó kifejezetten tetszik)

• Betyar070
    A Diabloval nem játszottam, egyszerűen csak fura. Az értékes phönix kreditet nem szívesen pazarolom el, ha nem biztos hogy megéri a vásárlás. Bár nincs nagy jelentősége, 1-2 napi küldi és máris van újra dollár. (legalább elhasználom a lila cuccok alkatrészeit, másra úgyse jók már.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.02. 08:31:26
  • hawkie22
    Ez most miért fura? Diablohoz hasonlítják sokan a játékot, ha erröl az oldalról nézzük, akkor ott is akárhányszor legyártasz egy tárgyat, random kapod a tulajdonságokat. Itt is dettó.
  • Betyar070
    Eddig nekem csak aranykesztyűt illetve térdvédőket dobott, azokkal se mentem sokra. :(

Más: Remek gondolat volt a fejlesztőktől,hogy az arany tervrajzoknak a tulajdonságai véletlenszerűek legyenek. így aztán könnyű a megfelelő cuccot legyártani. Volt hogy 3x kellett egy tárat kifejlesztenem mire a megfelelő tulajdonságokat beadta.
    I like this game!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.02. 08:23:33
  • Prince23
    Orosz konzulátus
  • Betyar070
    Bocs az értetlenségért, de melyik a dongó küldetés?
  • AnuluWork #2985
    De ez nem sima hard volt, hanem napi. Azért ez nem fair. Ráadásul nem próbáltam csalni. Rohadjanak meg. Más se dob?
  • Prince23
    DZ csak lillákat ad, én is ezeket tapasztalom. A Dongó küldetés valami iszonyat jó, nem csak a küldetés felépítése, hanem a lootok szempontjából is. Kihívás szinten kell tolni a gamet, a DZ számomra egyelőre csak fun... bár a tervrajzok miatt érdemes azért be-be menni :)
  • kiserik
    Fixálták.
  • MarkBlade
    Nekem a mai alagút 6. alkalomra kidobta első arany fegyverem ami egy shoti volt ;)
  • AnuluWork #2981
    Még phoenix creditet se ... :D
  • AnuluWork #2980
    VOlt ma valamilyen patch?

Olyan faxán nem dobott semmit a géppuskás a kórházban a legvégén, mint a picsa. Nemhogy lilát 100x, semmit 1x :)
  • Nagylaci
    Igen 40-re lehet bővíteni, de egyelőre ez a max.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.01. 16:37:35
  • Conqvistador
    A lerakat 30 slotját lehet bővíteni idővel?
  • Nagylaci
    Az alap pénz és a DZ pénz szinte teljesen haszontalan! Még miközben fejlődsz talán néha vehetsz valamit belőle, de a 30. szinten ezek már semmire sem jók csak a már említett nyersanyag beszerzésre. A stash csak a bázisodon és a kerületek safe house -aiban elérhető.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.01. 15:08:59
  • Conqvistador
    Ennyi másra nem is jó? :D
    Mert akkor elköltöm :D
    A másik Lerakatot nem lehet elérni a DZ ellenőrzőpontjainál? Betelt most ezért menjek ki akkor a nálam lévő cuccok elvesznek, mondjuk nem nayg szám egyik se de maga az elv bosszantana.
  • Raulblanco7
    elköltöd, és nem bukod el csak amit újat szerzel. úgyis kb haszontalan az a pénz 30-as szinten, amit vehetnél belőle annál van jobb szóval úgysem veszel, arra jó csak hogyha elfogy valamelyik craft alapanyagod, nálam pl a tool's és az electronic's ami fogyóeszköz, akkor a nálad lévő pénzből veszel kék-lila cuccot amennyit tudsz és bedarálod alapanyagnak.
  • Raulblanco7
    elmenti, fél percig bent vagy és egyhelyben állsz, ott lelőhetnek és a nálad lévő cuccok elveszhetnek, vagy ha lelőttek akkor kis xp-t és ezzel max 1 szintet buksz, pl 10 aljáról 9 tetejére, de max ennyi, ha nem bántanak akkor belépés után az egyik dz safehouse-ban leszel.
  • Daermon
    Nem, nem tudod félre tenni. De inkább 30-on DZ-z majd, akkor lesz az igazi.
  • Conqvistador
    WTF?
    Játszok lelövök egy csomó csókát felmegyek dz 10es szint fölé egyszer csak a szolgáltatás nem elérhető. Ilyenkor legalább a szintet elmenti vagy buktam azt is?
  • Conqvistador
    Értem hogy halálnál veszik el de meg is halok hamar még :D Ezért kérdem ha van pénz el lehet e tenni hogy 0 val menjek be és ha lelőnek akkor csak az addig szerzett vesszen oda.
  • MarkBlade
    DZ pénz csak halálnál veszik el. A tárgyakat amit találsz ki kell menteni a megfelelő helyeken. Térképen ha magyarul játszod Kimentési Helynek jelöli.Mivel a zóna fertőzött ezért fertőtleníteni kell.
  • Conqvistador
    Sziasztok!
    Tudom DZ még nem 14esnek való de bementem tetszik is egyedül meg baromi nehéz is a kérdésem az lenne ha szerzek DZ pénzt azt a lilát ha kijövők DZ ből el lehet raktározni, hogy ne bukjam el? Mert eddig vicces leszedek pár npc t kilőnek a pénz tp elveszik majd visszaszerzem de hát ez mókuskerék :D A ládába a tárgyak mellé pénzt is be lehet rakni vajon?
  • Nagylaci
    Nekem 3393... :D Mára igérték, hogy javítják a sok farmolós exploitot (Hornet) lehet, hogy azt csinálják éppen szerver oldalon.
  • Daermon
    Én DZ52 vagyok, de igen igy már nehezebb 50 alá bukni. Engem a napokban elkerültek a roguek. Ellenben tegnap elött 10 játékos és mi 4-en löttük halomra egymást az extraxt zónában :D (középső nagy kimentő zónában) Jó móka volt :)
    DZ arany cuccok statjait meg drop ratejét emelhetnék. Így lenne értelme mind simán farmolni, meg a rogueknak is lenne még 1 okukpvp-zni. Még izgibb lenne.
  • Raulblanco7
    Más mmo-ban akkor van ilyen ha túl sokan akarnak játszani egyszerre, gyakran egy új frissítés utáni első órákban, ilyenkor tele a szerver és sorbanállás van amíg valaki ki nem lép és lesz hely valaki újnak.
  • kiserik
    Akarok belépni, erre: Hely a sorban 611. Ez meg mi a pitsa? o.O
  • Raulblanco7
    Jah, tegnap vendor körutat csináltam bent egyedül, 3x lőtt le egy 2 fős csapat, igaz kaptak egy sárga gear modot mert menet közben esett egy és public lootba sorsolta a rendszer, mentek is azonnal extractolni, engem nagyon nem izgatott, csak a vendorokat akartam végigjárni, 50 megvan, annyi xp-t nem vesztettem hogy 50 alá essen a szint, szóval kit izgat.
  • Raulblanco7
    DZ-ben sok hasznosat nem találsz, ott a rank 50 kell pár blueprint vételhez, az pedig azért idő, elég sok. 40 felett már sokat kell gyilkolni a rankokért, 40 feletti napi 2-3 szintlépésnél nem volt többre kedvem időm türelmem.
    Szóval ha DZ-be mész, akkor csak 4-es csapatban menj, de még az sem életbiztosítás, előző pár napban értem el én is az 50-et, ehhez post office chaten kerestem embert, elképesztő lusták az emberek, inkább írnak 10 percig hogy LGF DZ farm 6-an is, minthogy valaki beinvelje a többit, kb 1 perc volt 3 ilyen nagy dps-t behívni és mentünk amerre akartam mert ugye ilyenkor az invelő a leader és használja a térképet, letakarítják a landmarkot én meg a lootot szedem.

De ilyen 4-es csoportban is figyelni kell a rougeokra, igaz tegnap csak 3-an maradtunk miután egy kilépett, és egy 2 fős rouge banda 3x egymás után támadott be, először egy landmarkot takarítottunk DZ3-ban, meg is öltek mert épp fedezékben voltam alacsony hp-val a boss miatt, pár lövéssel végem volt mielőtt észrevettem mi van, két társammal lövöldöztek, az egyik elmenekült, a másikat üldözték, és pont arra jöttem vissza szóval személyesen lőhettem szét és üthettem le. Pont sárgát dobott a boss és még azelőtt lőtt le hogy felvegyem, szóval mentünk érte vissza és irány extract, menet közben beléjük futottunk és követtek extracthoz, aztán ott felmentem egy lépcsőre és fedezékben maradtak, beszéltünk chaten hogy ebből nem lesz most extract csak úgy csinálunk, én már helyezkedtem alájuk, heli érkezésekor be is nyomtak egy smart covert szóval chat azonnal hogy pew pew lesz figyelni, és ahogy megjött a heli már lőttek is, én azonnal fel a lépcsőn, 10 centiről fejébe egy egész tár, az meghalt, a másikat 1 utcán keresztül üldöztük mire meghalt.
    Gondoltuk most lehet extractolni de megint visszajöttek, és most figyeltek a lépcsőre is, így kicsit hosszabb lövöldözés lett, de megint lelőttük őket, és gyorsan el is mentünk máshova extractolni.

DZ-ben kapott kb tucat high end cuccok közül 2db jó volt, a többi craft alapanyag lett, egy firearm 131 + 1200 skill power gearm mod, és egy 31 power leveles kesztyű 571 staminával és a többi tulajdonsága is remek, szóval az nagyon erős, de a többi mind kuka lett, szóval lehet azért ott jót kapni, aminél nehéz jobbat craftolni sok próbával is, de elég ritka.

Ha cuccot akarsz, akkor hard daliy matchmakkel, azok olyanok hogy egy közepesen erős játékos is letolja egyedül, te csak mész utána és healeled vagy segítesz neki, phonix creditet kapod utána, challanging, hát elég gyenge statok, de egy lincoln vagy lexbe 3 erős mellé ha szerencséd van beférsz bőven, russian-ra vagy warrengate-re még ne menj. Ha nagyon nem megy max majd jössz velem, aztán valahogy átszerencsétlenkedünk. Phonix creditet kell gyűjtened, és craftolni a post officeban vehető 31-es power leveles felszerelést a blueprintből, a többit majd dobja a challanging, a dark zone blueprintek craftolása elég macerás a high end division tech miatt.
  • Nagylaci
    A DZ 30. szint alatt tök más mint amikor már csak 30. szintűekkel játszol odabent! Amúgy szerintem csak dögunalom a DZ... A mostani szabályok mellett alig veszítesz valamit ha meghalsz, arany tárgyak szinte soha nem esnek amikor meg igen akkor is rosszabbak mint amit már kraftoltam magamnak, a divtechet meg nem tudom elveszíteni ha meghalok akkor meg kit érdekel ha lelőnek?! Viszont divtech -ből meg csak az arany érne valamit azt meg valami iszonyatosan UNALMAS farmolni, szóval a DZ a beharangozott nagy feszültség, meg kockázat helyett egy unalmas gank/farm zóna lett ahol a gank áldozatának lenni sem túl bosszantó mert 3 halál után kimegyek és csinálok mást oszt' jónapot. Ráadásul mivel az erősen gearelt játékosoknak gyakorlatilag kizárt, hogy jobb cuccot vesznek el tőled mint ami nekik van, csak egyszerűen sportból lőnek mindenkire aki mozog. Sehol sincs az a feszültséggel teli légkör amit a készítők szerettek volna mert a lootod úgysem kell nekik szóval csak unalomból meg trollkodásból lőnek mindenkire ami bosszantó egy kicsit, de leginkább unalmas... :(
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.01. 10:45:24
  • kiserik
    Plusz a napi hard küldik is jók, és simán megy soloban, gyengébb gearrel is.
  • Mr_Brainiac
    Nah ügynökök, egy kis tapasztalat…

A játék elképesztően jó, legalább is így lvl20-on. Bemegyek néha DZ-ba, de én egyelőre jókat tapasztalok. Van 1-2 szociopata, de inkább segítőkészek. Egy kimenekítési ponton voltunk vagy 6-an, jöttek a mobok. Lőttük őket, és valaki bemászott a sniper puskám elé. Azonnal rogue lettem, de látták a többiek hogy volt és nem lőttek, nem is támadtak rám.
  • Nagylaci
    Hát egyáltalán nem biztos, hogy a DZ olyan nagyon jó ötlet ezzel a DPS -el... Csak, hogy lásd mekkora a különbség itt két 30. szintű karakter között nekem a pisztolyommal is 70K a sebzésem és egy kis lézert még rakhatnék is a cső alá... Szóval a DZ legalsó szintje is elég komoly kihívás lehet neked és a drop rate ott sem olyan fényes, hogy megérje. Ráadásul ha bemész DZ -be akkor figyeld mi megy a szerveren és ha rogue -ok tombolnak odabent akkor menj onnan a francba, nagyon erősen gearelt játékosok azzal szórakoznak 30. szinten, hogy DZ01-02 -ben lövöldözik a rosszabb gear -el rendelkező játékosokat. Persze ki lehet fogni a nyugis szervert is, de ez inkább szerencsejáték így. Szerintem próbálgasd a General Assembly -t (utolsó ENSZ székházas küldi) Hard -on ott tutira hullanak a lila cuccok szépen és építs belőle egy olyan karaktert amivel már ha nehezen is de meg tudod csinálni a Lincoln Tunnel -t Challenging fokozaton. Onnan meg már garantáltan jönnek az arany cuccok illetve 30 phoenx kredit szóval felerősítheted magad.
  • oneal1
    napi küldetéseknél is tudod, de a jobb dolgokat DZ-ból tudod szerintem beszerezni

Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.04.01. 07:38:33
  • jan5650
    Tehát akkor friss 30-asként a lootokat DZ-ből tudom farmolni? Singlében sehol?
  • AntiHero
  • Krisztiam #2955
    Első nagy frissítés