7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Betyar070 #3314 Jó lenne, ha a készítők változatosabbá tennék a DZ világot. Lehetnének ott is miniküldetések, hogy ne csak arról szóljon az egész hogy A-ból B-be rohangálunk Itemeket kukázva. ( pl. sebesült ügynök kimentése, vagy lezuhant helikopter felkutatása, a túlélők kimentése...stb.)
ui: Lehet, hogy a diablo fanokat a mostani felállás is kielégíti,de ettől még színesebbé lehetne tenni küldetésekkel a jelenlegi fekete/fehér DZ-t
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.11. 12:50:51 -
#3313 Zöld divtech -et mindenki konvertálja át kék nyersanyagokká (nyilván amire leginkább szükséged van) aztán a kék nyersanyagot meg arannyá! Ma még öt kékért kapsz egy aranyat, holnap már csak 15 -ért. Szóval holnaptól a zöld divtech csak harmad annyit ér!
Én egyáltalán nem játszom rugue -ként, véletlenül már többször sikerült azzá válnom, de általában el tudok futni. :) -
Raulblanco7 #3312 58-as vagyok, de sokszor nem voltam rogue, többnyire akkor is véletlenül, szándékosan csak 3x. az egyikben 4-es a másikban valami kis, 1-2-es szintet éltünk túl, a harmadikban meghaltunk. ezek a szándékosak is úgy szándékos, hogy egy rogue banda ránktámadt, kinyírtuk, visszajöttek, ránktámadtak, kinyírtuk őket, harmadjára nem vártuk meg amíg ránk támadnak, azonnal legyaktuk őket. másik alkalommal 3 rogue és egy nem az egy csapatban, legyilkoltuk a nem rogue gyereket is. harmadik pedig idióta volt, lőttünk rogue bandára 4 vs 4, az meg odafutott az utolsóhoz mikor már földön mászott, hogy leüsse, miközben mi lőttük, rogue-ok lettünk, ott akartuk hagyni de elkezdett ránk lőni szóval gyors és fájdalommentes véget ért a srác.
jó dolog a rogue játék, csak kibaszni sem akarok másokkal, így mégsem az igazi.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.11. 12:40:22 -
#3311 Szerinted ennek mekkora az esélye?! :) Szerintem nem sok...
Amúgy electronics -al kapcsolatban tökéletesen összefoglaltad a lényeget. Egyszerűbben: endgame viszonylatában csak DPS, health, armor -ra van szükség. Egy összeszokott négyes csapatban hasznos ha van egy magas electronics -al rendelkező társ, de (sajnos) a pulse messze kiemelkedik a többi képesség közül mind PvE -ben mind PvP -ben. Míg PvP -ben a first aid, PvE -ben meg a smart cover. -
Raulblanco7 #3310 okos, nagyon okos. gond max akkor van ha valakik ismerik és kimennek értük :) -
Raulblanco7 #3309 40 felett már óránként 1 szint jön kb ha farmolsz 4-es csapattal. Én eléggé untam már a végén mikor 3-4 szintet szedtem össze aznap. -
Raulblanco7 #3308 Electronics, nekem alig 1000 és 19k a pont rajta, neki 3000-el 30k. Electronicsra akkor érdemes tenni, ha kell egy fegyver talent miatt. Egyébként bőven elég ha olyan holstered van ami mindháromra ad pontokat, azzal és az alap pontjaiddal megvagy 1000 körül, inkább a ruhára érdemes koncentrálni, több ruhába lehet 4-5000 skill powert szerezni ami ugyan az mintha lenne egy plusz 500 electronics pontos ruhád, csak ugye a talenthez nem lesz meg ténylegesen az electronics pontod, bár nekem pont olyan fegyverek vannak, ahol firearms és stamina kell hozzájuk, szóval az sem gond.
Abilities. Turret, simának a sebzése kevés, challanging szinten ledobod és azonnal szétverték szétlőtték. LMB még hackeli is szóval ellened fordul azonnal. Egyedül a tüzesnek van értelme egy két ajtónyílással érkező hullám ellen, de nem az igazi.
Amit érdemes használni, az egy heal. Support station max pve-re, de még ott is lassan healel, pvp csak a másik fajta heal ami rögtön healel, egyrészt pvp-ben nem élsz 2 mp-ig sem amikor lőnek, a fedezékhez pedig odafutnak és szétvernek, szóval azonnali heal kell amikor kell, bár szerintem pve-re is jobb az mint a station.
Támadásra pulse, egyértelmű dps-re crit stb, pve és pvp is nagyon ajánlott, főleg smg-hez.
sticky bomb, mint a videóban, a nagy sebzős csak pvp, de ott is csak ember ellen, npc ellen keveset sebez. pve-ben pedig a flashbang verzió ami bénít, de egy egy hullám vagy shotis rusher ellen életmentő.
smart cover, ha van eléggé meg tudja dobni a csoport sebzését, én mindig örülök ha van valakinek, pulse + smart cover és darálás van. pvp-re nem az igazi, játékos ellen persze, mert ott nem igazán maradsz fedezékben.
-
#3307 Abból gondolom, hogy DZ-ben azok a társaim akiknek ilyen + kill XP -s cuccaik vannak egyértelműen több XP -t kapnak mint én, szóval szerintem működik a bónusz a DZ -ben is.
Most 64. szintű vagyok DZ -ben és valami elképesztő lassan lehet fejlődni! Ha nem lenne unalmas akkor kit érdekelne hiszen akkor szórakozásból játszanál bent és közben "úgy mellesleg" egyre magasabb szintű lennél. Sajnos egyáltalán nem ez a helyzet. Most egyetlen módon lehet tényleg szórakozni a DZ -ben ha van egy négyes nagyon erős csapatod és élvezitek más játékosok kiirtását. Más kérdés, hogy ezzel elrontod a többiek szórakozását és minden lelőtt játékost még büntetsz is a játékban, szóval nem biztos, hogy egy idő után az emberek vissza akarnak majd menni DZ -be, és mivel egyelőre ez egy elég komoly szelete a játéknak lehet, hogy a játékból is menni fognak...
Egyébként természetesen erre is van glitch! Négyen a mobile cover -es glitch használatával a jelenlegi térképen kívülre glitchelitek magatokat majd a DZ északi részéhez futtok persze a térképen kívül. Azonban a játék ezt úgy veszi, hogy bent vagytok a DZ -ben! Ott az egyikőtök kilép a csapatból és a felélsztős support station -t leteszi. A többiek addig lövik amíg az illető a földre kerül ezzel rogue -ok lesznek, az "áldozatot" meg feléleszti a saját support station -je. Ezt manhunt -ig játsszák aminek a számlálóját hagyják lepörögni. Mivel a térképen kívül vannak a dolog teljesen veszélytelen és rengeteg XP-t ad! Itt két játékos csinálja, de a lényeg látszik:
Én a Commodore 64 korszak óta játszom játékokkal és láttam már sok elszúrt dolgot, de hogy egy játékban ami ilyen hosszú ideig készült ilyen neves fejlesztő/kiadó által abban ennyi, bug, glitch maradjon olyat még nem láttam. Hozzáteszem imádom a játékot, de nagyon szomorú, hogy ilyen állapotban kiadták illetve komolyan gondolják, hogy PvP -be kell kényszeríteni az embereket amikor ilyen állapotok vannak. :(
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.11. 11:59:18 -
#3306 Elméletileg ad. PVE-ben sima xp-t, DZ-ben DZ xp-t. -
Raulblanco7 #3305 Biztos, hogy ad? Csak mert a statok között van +xp ami a geareden fordulhat elő, és van +DZ xp is, amit nem nagyon láttam még. -
Nicco #3304 Azért az nagyon erős, a 90-es szint. Ott egy halál mellett gondolom már több ezer xp veszteség van.
Én a 90-es blueprintekről, de még a 75-ről is lemondtam már. 50-75-ig több xp kell, mint 0-50. Mostanában rengeteget haltam, rogue szétkapnak nagyon egyszerűen. Szerintem inkább maradok azoknál a cuccoknál, amik pve-ből jöhetnek, azoknak a megszerzését még élvezem is, nem pedig kényszerből farmolok egy pvp zónában. -
Conqvistador #3303 Kéne egy csapat. Amíg nem lettem 30as feleslegesen is kerestem volna bárkit is.
De szívesen tolnám akár még TS/Skype használata mellett is Magyar csapatban. Akár PVE farm akár DZ és akkor úgy építenénk valami csapatot a meglévő cuccokból, hogy valami értelme is lenne (gondolok egy Guild Wars WOW vagy Diabló féle összeállításra ne csak úgy 4 összevissza kari szaladgáljon :D)
Egyedül meg nem nehéz DZ ben meghalni ha nincs ki felélesszen :D
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.11. 10:34:11 -
#3302 Egyrészt az 1.1 -es patch után valami kavarás lesz a DZ blueprintekhez szükséges rangok körül szóval úgy néz ki, hogy amihez most 50. szint kellett ahhoz ezután csak 40. kell majd. Viszont a fejlesztők beszéltek arról, hogy lesznek 75. és 90. szinten megvehető dolgok, de hogy ezek mik lesznek pontosan arról még nem tudni semmit. Viszont óránként 3-4 halál az rengeteg a DZ -ben még a mostani sokkal megengedőbb XP vesztős rendszer mellett is! Próbáljatok sokkal óvatosabban játszani és maradni az alacsonyabb DZ zónákban a felső szinteken alig adnak több XP -t az ellenfelek, cserébe nagyon veszélyesek és még a loot sem annyival jobb tőlük!
Igen a +XP -t adó cuccok a DZ -ben is működnek szóval tudod gyorsítani a haladásodat ilyen cuccokkal. -
Conqvistador #3301 És DZ-be nyilván egy 4 es csapattal persze mennyi idő lehet az DZ 50 es rankot elérni? Belekalkulálva óránként mondjuk 3-4 halált minimum :D Oda is jó a + XP boostoló cucc? Vagy az csak PVE ben számít?
Mert most nekem 1 npc 181dzXp-t ad nem tűnik soknak.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.11. 09:32:21 -
#3300 Elektronika úgy jó ha van egy jó csapat és egy ember a dps vagy a health kárára arra gyúr a csapatban. De arra hogy egyedül majd te megváltod a világot arra kevés. DZ ben így is tele van csalókkal meg magas dpsssel az emberek egy kevés healthel egy sticki és már fekszel az smg-től. -
N3mus #3299 A videó alatt többen is írták hogy látszik hogy a bugos maszkot használja az életerő töltéshez. -
#3298 A rendőr akadémia glitch már elég régi. Elvileg a kövi patch-ben javítják de ha mégsem akkor az egyik legjobb arany lelőhely lesz kraftoláshoz. -
Conqvistador #3297 Ergo elég sokkal kevesebb electronic pont is? De ettől függetlenül E gombra gondolom érdemes vagy ezt vagy a turretet betenni nem? -
Raulblanco7 #3296 Az hogy eléggé balfaszok ellen játszottak. A nagy electronics nem tartja őket életben, szóval lehet akármekkora ha egy másik jó csapat rájuk megy és ledarálja őket. Ilyen videót Te is tudsz csinálni nagy hp-val, vagy nagy firearms-al, csak az a lényeg hogy a neked tetsző részeket vágd össze.
Az persze jól néz ki ahogy a sticky bomb miatt elfekszik egy egész csapat. -
Conqvistador #3295 Electronic
Mi erről a véleményetek? -
#3294 szégyen... -
Conqvistador #3293 Az AUG A3 Para szerinted jobb a T821 nél? DPS be elvileg elmarad tőle és kisebb a tárkapacitás is de nagyobb az alapsebzése a tűzgyorsasága és picit kevésbé rúg vissza viszont valamivel pontatlanabb... -
mancunianh #3292 Megosztanám, ezt az alig néhány perce történt "élményt". Ha esetleg volt már elnézést!
Gondoltam kicsit felgyorsítom a gyűjtögetést, ezért "nehéz" fokozaton kerestem küldetésre társakat. Be is dobott egy 3x30-as csoportba. A Rendőr-akadémia küldetésre. Gondoltam akkor kezdjük. Leszaladtam a parkolóba, de sehol senki. Egyszer csak kiírja, h nem újjáéledő zóna, meg, h valamit feltörtünk, vagy tudom is én, hogy van.
Felszaladok, mert a lift nem működött, addigra ezek már kb mindenkit leöltek. Vége, küldetés teljesítve. Lila begyűjtve. Ekkor újra betöltés, kezdjük elölről. Fogalmam sem volt mi történik, csak azt nézem, h mindenki fent helyezkedik. Senki nem kezdi a küldetést. Az egyik srác beszalad elölről a kapitányságra, gondolom a tornateremig, aktiválja az ECHO-t, majd néhány másodperc, és megint "nem újjáéledő zóna". 1 perc, leszednek mindenkit, küldetés teljesítve. Lila begyűjtve. Majd kezdődik elölről. De akkor már nem tudtak bemenni az első ajtón, ki is lépett egyenként mind a csoportból... Nem tudom hányszor csinálhatták meg, de nagyon rutinosan mozogtak már...
Én meg járom a várost órákat néhány eladható sz*rságért :)
-
#3291 SMG -k eleve bónusz kritikus eséllyel indulnak emiatt messze OP fegyverkategória a játékban. Fel nem fogom, hogy a marksman rifle (+headshot damage) kivételével a többi fegyver miért nem kap valami hasonló erejű bónuszt?! Három fegyverkategória csúnyán lemarad, LMG közel javíthatatlannak tűnik a mostani helyzetben.
Megjegyzés: shotiból azt a típust elfogadnám amit a challenging fokozat NPC -i használnak! XD
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.10. 21:50:01 -
#3290 Még annyit fűznék hozzá hogy a pvp 90% közelharc így ha dzbe szeretnél menni egy vector vagy hasonló smg elengedhetetlen vagy csak bedarálnak. -
#3289 Egyértelmű, keddig már csak gyűjteni szabad, és azonnal lesz phoenix kredit és alapanyag néhány 32. szintű tárgyhoz! -
Raulblanco7 #3288 Liberatort a vectorral nehéz összehasonlítani. DPS-re darálásra a vector való, a crit-es buildek miatt, viszont az elég közelharc, a liberatorral kicsit nagyobb távolságban is lehet lőni, de a liberatornak elég vacak talentjei vannak, szerintem jobb a black market ak 74, addig craftolsz amíg ki nem esik egy jó talentes, és sokkal jobb fegyver.
Bár más kérdés hogy én keddig semmit nem craftolok vagy veszek, úgyis minden gyenge szint lesz a jelenlegiekből mikor bejön a lvl32. -
Raulblanco7 #3287 Napi küldikre várni a legnagyobb hülyeség ha valamire 200 credit kell. Lexington challengingen kb 10-20 perc, csapatfüggő, és kapsz érte 30-at. Megcsinálod egy nap 7x és megvan a 200. -
Conqvistador #3286 Na hát ez igen. hogy mennyit számít egy jó csapat ami ismeri a pályát...
Lincoln Tunnel Kihívás szinten. 10perc volt kb. A srácok végigdarálták az első részen át is rohantunk :D Így megvan az első sárga cucc.
Amúgy a Liberator jobb, mint a Vector? Vagy egy jó kis arany Black Market Ak 74 inkább? -
#3285 kedden -
#3284 mikor jön a peccs? holnap? -
Java33 #3283 DZ-ben kicsit lassan jön a PC. Kihívásokat csináld és a napikat, ha majd mennek... -
#3282 DZben sok idő..1boss 1-3 credit de ha kihívásban csinálod vagy ha lesznek napik azokat akkor 1 nap mennyit játszol attól függ..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.04.10. 18:39:37 -
Conqvistador #3281 Kb mennyi idő 200 főnix kreditet összekaparni DZ ben? -
Conqvistador #3280 Bug volt. Amikor simán kiléptem a játékból és vissza 3x is nem látszott semmi.
Az Alt+F4 megtette a hatását utána a maradékok megint látszottak végre. Fel van minden oldva. nem kell ezekkel se vacakolni már. -
Tomi82p #3279 Nem lehet,hogy valamelyik menedékhelyen még nem jártál?Elvileg ott tudod a találkozásokat,mellékküldetéseket feloldani és több mint elég kell,hogy legyen belőlük. -
#3278 :D -
Raulblanco7 #3277 Nincs olyan hogy csak hardban tudod. matchmake lexingtonra, és bármilyen béna vagy úgyis végigmegy a random csapattal. -
VJP #3276 Köszi! -
#3275 fazerzje néven uplayen megtalálsz, 30/29 a lvl.. :)