The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresek társakat DZ-re (Ebikehbot az ign-em) 😊

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Moby
Day1 is?<#ravasz1>

Adversus solem ne loquitor

Blizzard szerver 105-110 MB / sec
Sziasztok! Játékos társakat keresek DZ be! Illetve egy olyan problémám van, hogy a group chat nem nagyon akar működni! Elvileg /p a parancs amit be kell gépelni a chat be de nem működik.

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

ozimak
Akkor az még odébb lesz, mert az megint 30 euro 😊 Majd egy hónap múlva!
macleody: érdekes mert nekem minden az iránygombokhoz van téve. Bal klikk nem is játszik. Bár lehet hogy mivel a sprintet áttettem a jobb shiftre...
Vegyél fel, mert téged nem talállak. TeddyRebel99
Lett TS is: 81.2.225.52
jelszó nincs és elvárjuk a kulturált viselkedést :-)
Mindenkit várunk aki csapatot keres csak kérdezne :-)

Division szoba
Utoljára szerkesztette: Teddy99, 2016.03.15. 18:27:06
macleody
A nézet váltás ha jól emlékszem bal shift+jobb klikk.
Sziasztok! Bear-Sly néven keresnék DZ-be játékosokat, pc-n.
Krisztiam
ha megveszed a season pass-t abban benne van szerintem 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ozimak
Na 2 óra játék után nekem egyenlőre nagyon bejön! 😊 Tényleg nem bántam meg, hogy megvettem! 4-es szinten vagyok és (persze még az elején vagyok) elég jól adja a cuccokat (zöldet-kéket). Volt egy-két érdekes megmozdulása is azért 😊 Ott fel is húztam magamat egy kicsit. Például harc közben átváltott jobb kezes "beállásból" bal kezes fegyverfogásba 😄 Ez azzal járt hogy a karakterem hirtelen eltakarta az ellent (aki kb. 3-4m-re volt tőlem) és nem láttam belőle semmit. Ez volt az első halálom. Pipa is lettem, hogy ilyen hülyeség miatt halok meg és gyalogolhatok 500+m-t a Hudson központból. De összességében egyenlőre nagyon jól kitalált kis játék ez. Simán elleszek vele esténként ha van kedvem majd játszani! Mondom ezt a véleményt úgy, hogy azért főként FPS játékokat játszom. Kicsit féltem is a TPS-től, de hál' istennek semmi probléma nincs. Pár perc alatt meg is szoktam. Gondoltam leírom, hátha valaki még ebben a cipőben jár mint én. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Ami viszont bánt, az az hogy nem tudom megszerezni a tűzoltó ruhát 😊 Amint látom csak és kizárólag az előrendelők kapták meg 😞
Moby
LEL
Index híreknél kicsitben megláttam ezt a képet, gondoltam magamban, na már ezek is division reklámot nyomnak.
Aztán kiderült, hogy nem. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.15. 16:02:52

Pocakattys
Most éppen a kék küldi az alagút tábor szórakozik. Kiiktattam a két céllövészt és a robot ágyút is meghackeltem. Aztán lesétálok arra a pontra, ahol azt írja ott biztosítsam a helyet, de nem történik semmi.

attys

Hát, nem gondoltam volna, hogy a WoW után még ráfüggő valamire ennyire... ez a játék fantasztikusra sikeredett. Én még csak 17 vagyok (család mellett sajnos nincs időm napi 10+ órát tolni, mint régen), de azért jelöljetek, nicklencz néven vagyok fent.
Moby
Főleg csapatban. Úgy szimplán fergeteges 😊

AntiHero
Az a hajó mondjuk a térképen most is ott van jelölve. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Ubiszerverek a leggyorsabbak. A divisiont 103MB/s-el töltöttem. Ennyi a vége a gigabitnek, soha sehonnan nem tudtam gyorsabban tölteni.

Megcsináltam 7-es szinten a Madison Square gardenes küldit hardon....Hát ha nem lett volna egy kék színű sniper puska nálam akkor ennél is nehezebb lett volna. Mellesleg így is vért izzadtam, de baromi jó volt. Nem bántam meg a vételét a játéknak. Egyszerűen szuper.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
AntiHero
Jó hát igaz. De akkor is belerakhatnák valahogy. 😄

Tikal
A Dark Zone nem elesett, az volt a járvány kiinduló pontja, azt a részt zárták le elsőnek. Szerintem logikátlan lenne, ha Brooklyn megint elesne, mikor már felszabadítottad Manhatten-t ( kivéve a DZ-t ).

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
Idővel az is eleshet. 😊

Másrészről, szeretnék oda visszamenni. De nem lehet sajnos. 😞

Ha már kidolgozták azt a város részt, akkor biztos nem csak egy tutorial részig lesz az benne. Idővel megkapjuk szerintem.

Én úgy képzelem el, hogy marad ez tutorialnak. Majd ha lvl 30as vagy meg befejezted a fő szálat akkor vissza mehetsz, de akkor már Dark Zone része lesz.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.15. 14:32:57

Tikal
nem hiszem.. a játék most ott kezdődött, nem? Mármint a tutorial ott volt, és még mondták is hogy Brooklyn már tiszta, mehetünk Manhatten-be...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
A végén láthatjuk Brooklynt (dark zoneként). Szerintem az lesz a bővítés majd a mostanihoz.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.15. 14:25:26

ozimak
😄 Az se rossz... Akkor itt nincs olyan szigor mint a steamen ezek szerint. Biztos ami biztos inkább az utóbbit vettem, ott fel volt tüntetve a Magyar nyelv is. Ugyanannyi mint itthon (43 euro/13.000), és azonnal megkaptam. Már jön is lefelé 11.2 MB/s-el 😛
Pocakattys
A semlegesítsd Craig kapitányt vagy milyen mellék küldetés nekem újra és újra elölről kezdi, mintha elhagynám a küldetés helyét, pedig kifejezetten figyelek rá, hogy ilyet ne tegyek. Mi lehet akkor az oka?

Utoljára szerkesztette: Pocakattys, 2016.03.15. 14:21:14

attys

Moby
Én a brazil ubitstoreban vettem, és van benne magyar nyelv.

khm khm azért nem egészen ilyen lett a végeredmény.........

ozimak
Ebben is? Mert itt például jelzi külön, hogy van.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.03.15. 14:02:39
Moby
Mindegyikben van.

ozimak
Tudtok egy helyet ahol digitálisan meg tudom vásárolni azt a verziót amiben van Magyar nyelv is?
Sziasztok. PS4-en keresek DZ-re társakat. ID: Maak_hu, Lvl19.
AntiHero
Sima Hard Küldetés is kezdi dobálni a legendeket?
Most kaptam pont napi hard küldin.

Moby
Vagy a windowsod, vagy a géped, vagy mindkettő kehes. A világon semmi gond nincs a telepítővel. Valszeg valami ramhibád lehet.

Igen, azt a hibát írta ki, hogy "Hiba a telepítés közben".
Vagy azt, hogy az egyik DLL nem Windows-ra lett tervezve.
De legtöbbször nem írt ki hibát, csak állt egy helyben.

Végül DVD-ről telepítettem (mert úgy vettem). Az már eljutott 30%-ig. Aztán a sokadik próbálkozás után végig ment. Ezután írt ki mindenféle DLL hibákat. Ezeket beszereztem a netről, mire elindult a program, ami kiírta, hogy az EXE sem windows-ra van készítve.
Aztán nyomtam egy repair gombot, és letöltötte a hiányzó fájlokat. Most is kiír egy DLL hibát, de legalább elindul.

Gondoltam arra, hogy CRC hiba, de csak ez az egy program telepítésekor van ez a baj.
Gondoltam arra is, hogy a netem rossz. 890 / 215 megabit a speedtest, tehát ez is oké.

Röviden: a telepítő bugos, a telepített játék bugos, a szerverek lehaltak és gondolom ezért nem ment nekem az online telepítés. Mentségére legyen a Ubinak, valóban brutálisan sok a játékos, nem csoda a szerver lehalás. De az "offline" telepítő bugra nincs mentség.
Fájlmásolást megboldogult ifjú koromban 25 évvel ezelőtt is bugmentesre programoztuk. Fura, hogy 2015-ben egy kicsomagolós fájlmásolós telepítő bugosan kerül kiadásra. Na de legalább most már tudok játszani, úgyhogy nem sírok miatt.
Moby
Óriási!

Azt tudja valaki miért csinálja a játék hogy néha indítás után csak hang van és max egérmutató de semmi kép. alt+f4 és utána ha újraindítom simán megy.
TDC Geronimo
gif

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.15. 11:59:24

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Urak, újra mennek a szerverek, mehet a móka!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:58:53
Tikal
ubi club

kiserik
Ha egyedül akarsz DZ-ben 30 alatt szórakozni, akkor 14, 19, 24, 29 szinteken érdemes, mert a játék besorol szintenként (1-14, 15-19, 20-24, 25-29, és a 30). Nekem 14-esként nem okozott semmi problémát DZ-ben portyázni odafigyeléssel.

Nekem simán települt, nem hiszem, hogy normális, ha gond van vele. Hibát írt ki?
Ha minden igaz 12-től indulnak a szerverek. Jelenleg még nem mennek.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:41:53
Sziasztok!

Két rövid kérdésem lenne:

1. Most 11:38-kor van szerver? Twitteren azt írták fél órája, hogy a szerver már elérhető. Nem tudok belépni.
2. Tegnap 9 órát szívtam a telepítéssel, mert folyton leállt. Volt, hogy 7%-nál, de előfordult hogy eljutott 30%-ig is. Nálatok is ez volt?
GRATULA! Látszik hogy az Ubisoft zászlóshajóként kezeli a projektet. <#eljen>
lvl30 alatt igazából mindegy DZ. lvl30-tól úgy is más lesz 😊
29 a DZ rankom, jó lesz már elérni a 30-at és új cuccokat szerezni. Egyébként szaporodnak a roguek úgy vettem észre. Tegnap meg már ma is szinte mindig találkoztam velük. És nem csak magányos farkasokkal. Jó ez a DZ 😊
TDC Geronimo
Hetente lesz ilyenkor egy 45 perces műsor minden karbantartás alatt és elmondják miket balanceolnak karbantartás alatt és mi várható később. Ez egy nagy plusz <#eljen>

Benézhetsz lvl30 rang előtt is a DZ-be, csak legyen megfelelő tűzerőd. Én lvl11-nél (7400 DPS) néztem be először akkor még semmi esélyem nem volt az lvl12-15 NPC-vel. Érdemes csapathoz verődni az elején, nem gond, ha nagyobb rangúak a társak majd a nagyját eltakarítják a többivel meg már könnyen eltudsz bánni. lvl20-nál már lesz elég tűzerőd hogy egyedül is takaríts. ( azért ez a jó kraftolástól is függ )
Jelenleg lvl20 vagyok már nem okoznak gondot az lvl15-20 szintű NPC-k. Szerintem a tűzerő a legfontosabb a többi tulajdonság csak másodlagos.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:32:19
TDC Geronimo

Mehetsz DZ-be, de nem lesz olyan különleges sztem a loot.
Ha sima területen vagy DZ-ben mozogsz a csapat átlag szinthez húzza a játék az NPC-k szintjét. Ezért gondot okozhat a csapattagok között több mint 3-4 szint van. Lvl 30-tól ezzel nincs gond :-)
DZ-ben LVL 30 és DZ LVL 20 után már a sárgák is potyognak :-D
Nem baj srácok majd megnő mindenki meg csinál 2. meg 3. karaktert... bla bla :-) Majd alakul :-)
TS is van már ha publikus közlöm majd :-) A lényeg az lenne akinek van igénye az találjon társakat és akinek van kérdése tudjon hol kérdezni :-)