The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
macleody: érdekes mert nekem minden az iránygombokhoz van téve. Bal klikk nem is játszik. Bár lehet hogy mivel a sprintet áttettem a jobb shiftre...
Lett TS is: 81.2.225.52
jelszó nincs és elvárjuk a kulturált viselkedést :-)
Mindenkit várunk aki csapatot keres csak kérdezne :-)
Division szoba
Utoljára szerkesztette: Teddy99, 2016.03.15. 18:27:06
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ami viszont bánt, az az hogy nem tudom megszerezni a tűzoltó ruhát 😊 Amint látom csak és kizárólag az előrendelők kapták meg 😞
attys
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Adversus solem ne loquitor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Másrészről, szeretnék oda visszamenni. De nem lehet sajnos. 😞
Ha már kidolgozták azt a város részt, akkor biztos nem csak egy tutorial részig lesz az benne. Idővel megkapjuk szerintem.
Én úgy képzelem el, hogy marad ez tutorialnak. Majd ha lvl 30as vagy meg befejezted a fő szálat akkor vissza mehetsz, de akkor már Dark Zone része lesz.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.15. 14:32:57
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.15. 14:25:26
Utoljára szerkesztette: Pocakattys, 2016.03.15. 14:21:14
attys
Most kaptam pont napi hard küldin.

Vagy azt, hogy az egyik DLL nem Windows-ra lett tervezve.
De legtöbbször nem írt ki hibát, csak állt egy helyben.
Végül DVD-ről telepítettem (mert úgy vettem). Az már eljutott 30%-ig. Aztán a sokadik próbálkozás után végig ment. Ezután írt ki mindenféle DLL hibákat. Ezeket beszereztem a netről, mire elindult a program, ami kiírta, hogy az EXE sem windows-ra van készítve.
Aztán nyomtam egy repair gombot, és letöltötte a hiányzó fájlokat. Most is kiír egy DLL hibát, de legalább elindul.
Gondoltam arra, hogy CRC hiba, de csak ez az egy program telepítésekor van ez a baj.
Gondoltam arra is, hogy a netem rossz. 890 / 215 megabit a speedtest, tehát ez is oké.
Röviden: a telepítő bugos, a telepített játék bugos, a szerverek lehaltak és gondolom ezért nem ment nekem az online telepítés. Mentségére legyen a Ubinak, valóban brutálisan sok a játékos, nem csoda a szerver lehalás. De az "offline" telepítő bugra nincs mentség.
Fájlmásolást megboldogult ifjú koromban 25 évvel ezelőtt is bugmentesre programoztuk. Fura, hogy 2015-ben egy kicsomagolós fájlmásolós telepítő bugosan kerül kiadásra. Na de legalább most már tudok játszani, úgyhogy nem sírok miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.15. 11:59:24
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:58:53
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:41:53
Két rövid kérdésem lenne:
1. Most 11:38-kor van szerver? Twitteren azt írták fél órája, hogy a szerver már elérhető. Nem tudok belépni.
2. Tegnap 9 órát szívtam a telepítéssel, mert folyton leállt. Volt, hogy 7%-nál, de előfordult hogy eljutott 30%-ig is. Nálatok is ez volt?
29 a DZ rankom, jó lesz már elérni a 30-at és új cuccokat szerezni. Egyébként szaporodnak a roguek úgy vettem észre. Tegnap meg már ma is szinte mindig találkoztam velük. És nem csak magányos farkasokkal. Jó ez a DZ 😊
Jelenleg lvl20 vagyok már nem okoznak gondot az lvl15-20 szintű NPC-k. Szerintem a tűzerő a legfontosabb a többi tulajdonság csak másodlagos.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:32:19
Ha sima területen vagy DZ-ben mozogsz a csapat átlag szinthez húzza a játék az NPC-k szintjét. Ezért gondot okozhat a csapattagok között több mint 3-4 szint van. Lvl 30-tól ezzel nincs gond :-)
DZ-ben LVL 30 és DZ LVL 20 után már a sárgák is potyognak :-D
TS is van már ha publikus közlöm majd :-) A lényeg az lenne akinek van igénye az találjon társakat és akinek van kérdése tudjon hol kérdezni :-)