7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3395 Egy kis segitség aki ma már raidelni szeretne.
Az összeállítás 2 dps 2 skillpoweres,1 gyógyitó egy buffolós.
-
#3394 Csak nehogy a lvl32-es cuccok vegyék át a mostani sárgák helyét, ezek meg mennek a mostani lilák helyére :D -
#3393 igy van,én azért vettem meg még a recepteket fönixért mert nem tudni mennyi dz credit kell.nincs kedvem bent rohadni dzben creditet is farmolni. -
#3392 40-től lehet már nem kell az 50 és a tervrajz is dz creditbe fog kerülni nem főnixbe. Sok jól öltözött ember lesz nem sokára. Nemsokára tényleg skillen fog múlni nem csak a sárgán a win. -
Raulblanco7 #3391 Én most pont ilyet használok vectorból, brutal, deadly, a harmadik az nem lett az amit akartam, + armor sebzés van rajta a crit heal helyett, de elmegy addig amíg nem craftolok jobbat. MP5-öt mondták egy ideje hogy jobb, de mostmár nem csinálok patchig, majd ma kiderül hogy tudok-e jobbat, vagy lesz az mp5. -
#3390 vectorból egy brutal és deadly talent párosnak tudnék örülni, illetve van az ami stabilitást ad, nem tudom a nevét. de kb 20 roll után sem kaptam ilyet, szóval én is az mp5 mellé pártoltam. -
#3389 Ne is mond,alig várom,hogy hazamenjek és craftoljam az mp5-ösöket,egyet sikerült még este,sajna rossz statokkal,de tetszik az a 60 feletti lőszer.Picit nagy a tűzgyorsasága,de biztos meg lehet szokni. -
#3388 háááááááát attól függ.Én nagyon szeretem az AK-t is,mert azon a fegyón dupla crit adottság van csak a harmadik ujratárazós valami rosszabb és rendkívül használható fegyver nekem.Még snpier helyett is használom,annyira pontos a jószág.
Sajnos igen 50 alatt nincs,bár ha jól tudom ma már csak 45 kell,de ezt nem veszem biztosra. -
Nicco #3387 Én is vectorral toltam jó sokáig, de azért a 63 lőszer 37 helyett bőven az mp5 mellett szól. A crit heal talent nagyon hiányzik, de érezhetően jobban szedek az új fegyóval. Kiegészítő fegyvernek meg jó az az m44, 400k+ critek a mesterlövészek ellen jó szolgálatot tesznek :) -
#3386 50 alatt nincs para :D Sem MP5.. azért írtam átlagnak de te is smgvel mész :P -
#3385 én kifogtam a sima aug-ot stabilitással,pálcélrombolással és brutál-al,marhamákom volt vele.Igaz 30-as,de kenterbeveri a vectort.
Tegnap megvettem még gyorsan az mp5ös receptet,remélem ma lekerül róla a div.tech komponens és gyártom ezerrel,hacsak az új smg nem lesz jobb. :) -
Conqvistador #3384 Az Aug Para nekem még az elején bejött ha lenne aranyban és jó stattal szívesen vinném... Az jó alternatíva lehet?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.12. 10:30:03 -
#3382 igaz,de ezért MMO ez,hogy van időd ezt kifarmolni,nem kell 1 hét után arra gondolni,hogy kifujt a játék.
Én nem használok vectort,mert a kevés lőszere és a hatótáv rövidsége miatt behatárolt a használhatósága,inkább egy MP5 vagy az aug p a megbizhatóbb ilyen téren. -
#3381 Régebben beszéltük már hogy jelenleg kötelező az smg a bónusz crit miatt. Így az egyik fegyver ált egy vector mindenkinél. Képességek pedig a krit sebzés növelő, a kirt után gyógyulás és fejlövés ha ezek megvannak és a sebzése is jó hát brutál vagy. De mire ezt le craftolod szakállad lesz.. -
#3380 Tökéletes hozzáállás!Egyrészt sok ember azt nézi,hogy pontossággal felhúzza a dps-ét az égig és marhára nem számít neki az a dps valójában mennyi.Szépen le kell menni a lőtérre és nézni,hogy a sebzésből mennyi a krit,mennyire is húz félre a fegyver,nem kell szemellenzősen a dpsre menni,mert hibás döntés.Tessék critre menni,sebzésre,nem számít,hogy leesik a dps-ed mert ugyis szarul számolja a rendszer.Teszteld le. -
#3379 Az DPS mérő ne befolyásoljon semmiben, alapjaiban hibás. 2-3 stattal fel tudod húzni úgy a dps értéket 160k-ra, hogy érdemben egy minimálissal sem fogsz többet/nagyobbat sebezni. Be kell menni a lőtérre, rá kell szánni azt a kis időt és ott próbálgatni a fegyvereket, módosítókat, hogy neked mi lesz a legjobb. Az ott felírt számok határozzák meg a sebzésed, nem a dps mérő. -
Conqvistador #3378 Ja meg megmondom mi a legnagyobb problémája a játéknak :D
Szinte lassan mindenki megtanulja hogy milyen pályán honnan miféle ellenfelek jönnek. Szerintem random kellene jönniük, hogy kiszámíthatatlanabb legyen a PVE rész is mert egy idő után unalmas lesz a farmolás.
Jöhetnének RPG-k , falra szerelhető C4 ek aknák hogy pl előre berendezhessük a terepet az ellen érkezésére, biztos sokat dobna az élményen.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.12. 10:02:14 -
Conqvistador #3377 A Dps is fura dolog ám. A Vectorom alapból 6700at sebez a távcsövesem 28k-t a rohampuska 44k-t + a critek bónuszok stb.
És ha hozzá vesszük, hogy a 2 fegyón kívül szinte minden lila talán még erősödhet. + a fegyókhoz a kiegészítők se aranyak sőt van kék is közte :D
Mennyi Dps lenne elfogadható 90-100K hp mellé olyan 120-150k?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.12. 09:55:42 -
#3376 Lehet csíter volt.. sajnos vannak ilyenek. -
#3375 Ez a játék szerintem alapvetően egy coop h&s játék. A pvp csak azért van benne mert ma már szinte kötelező hogy egymás mellé tehessék az emberek és megmérjék. Az tény hogy kellene új DZ zóna kb még egyszer ennyi és akár akkor több játékos is beférne. -
Conqvistador #3374 Tegnap 2x is mentem random csapattal úgy 2-2 órát legalább ha nem több. Nagyon tetszett de a frissítés után rugómágnes lesz a DZ olyankor már nem volt vicces 5perc alatt 2 halál 2x 900xp ért :D Esélyünk se volt. Egyébként nem értem.
Kb 1,5 mp alatt kinyírt a csávó 95k életet mikor yt-n galss cannonok lövöldözik egymást 3-4 másodpercekig tipikusan úgy érzem, mint más játékokban hogy amit én sebzek az semmi de ha én kapok az instant halál. Mintha LOL-oznék :D -
Raulblanco7 #3373 A dps része elég kevés, hp-val és skill powerrel jó vagy. -
Árnyvadász #3372 Szerintem simán használható. Igazából a magasabb DZ szint sem nehéz. A kihívásoknál mindenképpen egyszerűbb. A DPS értékedet meg idővel még picit tudod emelni (még ha az egészség le is megy közben) és bőven elég lesz minden DZ-hez. Ezzel ami neked most van még egy társ melléd, aki jobban sebez és ha nincs rugó/rugók, akkor problémamentes DZ takarításokat tudtok csinálni. -
Nicco #3371 Véleményem szerint ez a dz-pvp jelenleg semmit nem ér, és nem is élvezhető. Legtöbbször éppen harcolsz valami npc-vel, két másodperc alatt halott vagy, amikor rád rontanak hátulról, mint a homik. Ha esetleg nagy ritkán 1v1-be mérhetnéd össze valakivel az erődet, akkor is inkább bugok, exploitok döntenek, meg hogy éppen ki tud jobban bukfencezni jobbra-balra.
Lényegében véve a pvp-ben (mint ahogy ezt már valaki pár nappal ezelőtt leírta) a játék lényege vész el: taktikus csata a terep megfelelő kihasználásával. -
Árnyvadász #3370 Tegnap mi is tettünk egy kirándulást DZ01-DZ06 közti területen, szépen fokozatosan haladva az egyre nehezedő zónákon. Nekem is az jutott eszembe, hogy itt még komoly csatározásokat lehetne csinálni. Például mikor egy helyen volt, legalább 10 játékos és legalább 15 AI ellenfél, az valami csodás volt. Igazi háború alakult ki. Nos valami hasonlót valamilyen játékmóddal megtámogatva el tudnék én is képzelni.
-
Conqvistador #3369 Amúgy szerintetek egy 75K Dps 97K health 13K electro már használhatónak tűnik Dz-be is mondjuk Dz3as szint? Tegnap szerencsére nagyon kevés rugó volt így nagyon élvezetes volt a játék bár gondolom ha elszabadulnak az Őrültek akkor teljesen mindegy a skillezés... -
Conqvistador #3368 Egyébként durva kis mókát ki lehetne ebből hozni. 8 vs 8 elleni küzdelem egy kellően nagy területen számtalan NPC vel nehezítve.
Kár hogy nem látják vagy nem akarják látni az ubifosnál mit lehet ebből kihozni ténylegesen.
Pl megnövelni a térképet kibővíteni a Dark Zone-t sokkal nagyobbra stb -
Conqvistador #3367 Remélem nem Norbi update lesz. Mert akkor annyi a játéknak. :D -
Tyrant01 #3366 Update 1.1: All servers are now down for maintenance. Estimated downtime: 3 hours -
#3365 egy normál karbantartás délig tart,ez a nagy patch kitudja meddig fog elcsúszni. -
#3364 9-12-ig szokott lenni a karbantartás. ekkor telepítik a javításokat is. -
#3363 Van, már server down számol vissza. 15 perc. Hogy utána mikor lesz game? Passz ... -
#3362 Van patch vagy nincs ma? Tegnap cseten írták hogy csúszik..remélem csak troll volt.. -
Conqvistador #3361 Na asszem ma hasznos Division napot zártam :D
Dz 18ról 32ig felmentem Meglett az első arany cuccom egy nevesített bosstól DZ02-n. És a két fő fegyó is arany.
Remélem szerdán amikor lesz némi időm már rendesen működik a patch... :D
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.12. 00:50:00 -
Conqvistador #3360 Megvan, a műszaki szárnyban kerestem de nem ott volt :D -
Conqvistador #3359 A tervrajzokat hogy tudom felhasználni, hová kell menni velük és a kék vackokat hoyg konvertálom arannyá? köszi -
Conqvistador #3358 Lol én azokat hagytam a végére :D -
Raulblanco7 #3357 Igen, 1000-be kerülő fejlesztés unlockolja, amit a kollega ír, azzal az összes adott wingben lévő skill master bónuszát unlockolod a skillekhez. -
#3356 Nem lehetetlen, hogy kihíváson 33. szintű ellenfelek lesznek és az egy ideig durva lehet azért. -
#3355 Pont azt néztem én is, egy jó csapattal kihíváson se lesz gond :-)