The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
de szerintem ezek sem egyformák hanem bizonyos értékek között mozog a statjuk mint minden más cuccnak.
És közben szépen be is sárgultam:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Adversus solem ne loquitor
Nem lehet valahonnan letölteni?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Alig várom az estét, hogy tolhassam ^.^
Adversus solem ne loquitor
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Scavenging mennyi nálad?
Nálam 164% csak.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: andrew83hun, 2016.03.17. 16:29:44
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: andrew83hun, 2016.03.17. 16:10:53
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.17. 15:25:14
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.17. 14:02:44
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nagyon kell vigyázni velük, mert szemét egy banda tud lenni.
Azt is meg kell érteni, aki hibázik viselje a következményeket. Látsz egy rouge ügynököt, ne habozz kinyírni!
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.17. 13:07:55
az egyik legnagyobb gondom, hogy ha épp nincs nálam olyan felszerelés aminek van valami lőszer bonusza, akkor elég hamar kifogyok és még akkor is szűkös, és nagyon szar, hogy mindig vissza kell menni lőszerért a kapukhoz 😞
- tanuld meg a shortcut-okat mert életet menthet. szintúgy a /wave ill / salute parancs is 😊
- rugót ne akarj egyedül ölni, jó eséllyel fejletteb nálad gear-ügyileg
- menekítéshez én a dz01-es benzinkút mellettit használtam mert ott a sátorból hívható a heli (és azt könnyű bevédeni egyedül) + tapasztalatom szerint az zsúfoltabb terület játéjkosügyileg így kevesebb a rugó. (+ előtakarítást is könyebb intézni sniperrel)
- bossok és sleppje ölhető de kihívás, vagy egy 3ik tuningolt fegyver vagy safe house-ba rohangálás tuti elkel majd.
Aki 20-as szint környékén van és szeretné csapatban csinálni a küldiket vagy későbbi DZ-re társakat keres, az nyugodtan jelölhet.
Pamlacs néven megtaláltok.
Csak pár észrevételt szeretnék megosztani veletek, hátha valaki érintett...
Nekem folyamatosan crash-elt a játék, random időközönként (2 perc és 2 óra között, főleg story q alatt)
Mivel régi vinyón volt a game, hirtelen felindulásból vettem egy ssd-t és arra telepítettem, a crash megszűnt.
A másik dolog az indításnál a fekete képernyő. Ha az indítás és a betöltés között használom a TS gombját, akkor jön elő. Így egyenlőre kussolok ezen időben. 😄
Pofás a játék, eszméletlenül jól rakták össze. Régóta csak olvasgatom a fórumot a véleményetekre kíváncsian, de tegnap úgy felhúzták az agyamat a DZ-ben, hogy arra szavak nincsenek...
Eddig viszonylag pozitívan álltam hozzá, volt, hogy 5-6-an vártuk a helikoptert és közösen leölve az NPC-t újrahívtuk, hogy akinek nem fért fel a cucca az is ki tudja menekíteni. Teamwork. Tegnap viszont ahogy beléptem (8-as szintűként) a DZ-be, hopsz szét is lőttek... semmi loot nem volt nálam. 15-20 percen keresztül folyamat megöltek, fél utcányit nem tudtam megtenni... 3 rogue ellen azért elég nehéz, főleg ha 4-5 szinttel magasabbak.
Belátom, egyedül mocsok nehéz a DZ, ezért szeretnék olyanokat keresni, akinek van kedve együtt játszani.
PS4-es verzióm van, felhasználónevem vOdin92, akinek van kedve vegyen fel barátnak és mehetünk DZ-zni. Most vagyok 10-es szinten.
Várom a felkéréseket! 😉
Az más kérdés, hogy van-e értelme, mert az eddigi képeken ahol nagy DPS-t láttam, ott majdnem mindig nem voltak aktívak a fegyverek extra tulajdonságai ... pedig pont ez lenne a lényege az arany cuccoknak.
DPS sokat nem jelent, jelenleg 25k a DPS-e az Augomnak és 20k a Socomnak ... mégis a Socom a brutálisabb 😊 Főleg hogy a DPS-be rengeteg minden beleszámít.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hogy lehet 170K DPS elérni?
A legendás fegyverek kiegészítőkkel nem tudják elérni jelenleg nálam.
Vagy a fegyver kiegészítőknek is legendásnak kell lennie?
Vagy a többi hordható cuccok nak is legendásnak kell lennie?
Kicsit elvagyok veszve.
2db legendás fegyverem van és 90-100K meg fog velük.
Tudom hogy van különbség legendás meg legendás fegyver között, de ennyi?
Kis útba igazítást kérnék.
A másik dolog hogy a magasabb szintűeknek és azoknak akik tele vannak sárga cuccokkal sokall nagyom statjaik vannak.
Én nekem kb 100K DPS sem van és a Ts sen kikel beszélgetek 170K nál járnak.
Gondoljunk bele mekkora különbség.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
PC-n vannak csalók, bárki bármit mondhat. Ahol 4 játékos 80k+ dps-el nem tud megfektetni 1 játékost fejlövésekkel, oda 10 is kevés lenne.
A másik, hogy vannak olyanok, akik ok nélkül megtámadnak még akkor is, ha nincs nálad semmi. Sárga puttonnyal még csak megértem, hogy rád támadnak, de üresen, az már szimpla pofátlanság.
No meg ezek a laggok. Nem tom mit csinál az Ubi, de olyan szerver laggok vannak, hogy azon áll vagy bukik egy komolyabb csata, aminek az eredménye áltagban halál. Arról nem is beszélve, hogy a köcsök rouge játékosokat, ha visszamennél újra elintézni, másik session-ba dob át a köcsög szerver. Ez most már a 3. alkalommal játszotta el velem.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lincoln alagutat mentem pár kört kihívás nehézségen és az a mocsok csak táskát dobott mindig... :p
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.16. 23:03:33