The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt mondja már meg nekem valaki, hogy számolódik a HP? Pontosabban, ahogy nézem, vannak itt 100K meg a fölötti DPS-el rohangáló emberkék, de ha valakinek csak 70-80K HP-ja van, akkor 2-3 lövésböl leteríthetö. Vagy én néztem el valamit?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nagylaci
Az enyém ilyen:

de szerintem ezek sem egyformák hanem bizonyos értékek között mozog a statjuk mint minden más cuccnak.
És közben szépen be is sárgultam:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

AnuluWork
Az csak pár szám.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Jabar
ezen véletlenszerű bónuszok vannak? tolnátok úgy is egy képet?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Nekem akkor adta, amikor bementem a legelső alap hardra :-)

Krisztiam
amúgy ott van az uplay-ben a Jutalmak között, 30 ubisoft pénz 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

AnuluWork
Letölthetőben? Hmm

Moby
Dehogynem, adtak letölthetőben valamit. Le is töltöttem, de még rá sem néztem.

Adversus solem ne loquitor

AnuluWork
Most nem akarok kukacoskodni, de a CEhez nem adtak soundtracket? Ilyen böszmeséget az ubi nem szokott csinálni.

Nem lehet valahonnan letölteni?

Moby
Borzasztó érdekes amit írsz!
Alig várom az estét, hogy tolhassam ^.^

Adversus solem ne loquitor

MarkBlade
Ha realisztikus harcot szeretnél arra ott van az Arma 3.. ez egy Diabló csak nem fantasy környezetben. Szép és szórakoztató. Nem kell töménytelen idő hozzá és munka után kikapcsol. Nekem ez kell 😛
AntiHero
Mit vártál pontosan? Érdekelne minden kötözködés nélkül. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Nekem is az dobta. Amúgy a daily hard missionök rewardja is kék, nem is nehéz cserébe, de másra nem jók az ott kapott rewardok csak lebontásra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Na hát igen 😊 Bár én felszedek mindent és töröm be. Jó az craftnál.

Scavenging mennyi nálad?

Nálam 164% csak.

Tikal
Akkor te három óra béta után eldöntötted, hogy ez szar..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Teljesen mindegy hanyas mobok, a Ubi értelmes és változatos tartalom helyett ezt kínálta, és úgy látszik ez kell a népeknek. Tartalom helyett a mennyiség. Amikor azt látom hogy 4 játékos HMG-vel fél percig pumpál ólmot egy enemy fejébe, akkor azért elgondolkozom hogy jó hogy a polcon hagytam. Persze kinek a pap és stb. Ez a játék egy darálógép végtelen szabadidővel rendelkező embereknek, igazából én vártam sokat a 2013-as E3 videó miatt. Akkor azt hittem lesz benne lélek. Próbáltam a bétát, 3 óra játék után szomorúan léptem ki egy mission közepén azzal a gondolattal hogy ez a szar elvett 2 órát az estémből, de csak magamat hibáztathatom ezért.
Utoljára szerkesztette: andrew83hun, 2016.03.17. 16:29:44
Nagylaci
Challenging módban dobta a Lincoln Tunnel végén a boss. Meg is lepődtem mert fel sem szoktam szedni a sok kék szemetet amit dobál, de szerencsére azért a pár phoenix kreditért mindig felszaladok a kamion tetejére és akkor láttam, hogy arany színű a fényoszlop. Amúgy ez tiszta vicc, hogy kihívás módban kékeket dobál amikor itt már mindenkin arany meg lila cucc van...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Tikal
LevelCap is meg a többiek is már sokszor elmondták, hogy ha nem tudod magad túltenni azon hogy ez egy RPG, akkor ez a játék nem neked való, menjél WoW-ozni. Engem ezzel kapcsolatban csak az zavar, amikor lerohannak az NPC-k, mintha vérfarkasok lennének a Witcherből, de ja, ezt el kell fogadni, mert ez egy RPG 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
lvl 32es mobokról beszélünk. 😊

Azt hiszem a spoiler alatti LevelCap videó 3:55-nél kezdődő része mindent elmond erről a játékról. Másodpercekig lövi többedmagával az enemy FEJÉT és az állja a heavy machine gunból ömlő tölténymennyiséget. Meg ami még utána következik. Ne vicceljünk már. Ennyi lenne a játék?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: andrew83hun, 2016.03.17. 16:10:53
Én meg kesztyűt -.-
AntiHero
Szerencsés. 😄 én 5x egymás után Térdvédőt kaptam xD

TDC Geronimo
Nekem is esett, egyből az első challenge mód bossból 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.17. 15:25:14

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DZ vagy küldetés kihívás módban?
AntiHero
Tyűűű grat. 😊 DZ boss dobta? 😊

Nagylaci
Zárt béta legdurvább fegyvere és most sikerült beszereznem és picit felturbózni! 😄 Amióta játszom ez volt az első High-End fegyver amit a játék dobott egy boss -tól.

Én eddig randomokkal is egyből a roguet vadásztuk, ha jelezte a térkép 😊
Még jó ,hogy a többség nem így viselkedik a DZ-ban.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.17. 14:02:44
Rogue = meglátod és gondolkodás nélkül lövöd 😊 Én mondjuk megemelném a rogue időt 10 percre.
Lőszerért mehetsz a legközelebbi menedékszobába is, nem kell a kapuhoz visszamenned! Ezek a rohampuskák tényleg ennyire semmire se jók? Kár értük ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Akkor nagy szerencséd van! Tegnap a pár óra játék alatt folyamatosan jelezte a piros koponyákat.
Nagyon kell vigyázni velük, mert szemét egy banda tud lenni.
Azt is meg kell érteni, aki hibázik viselje a következményeket. Látsz egy rouge ügynököt, ne habozz kinyírni!
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.17. 13:07:55
Tikal
Soha nem találkozom Rouge-gal... vagyis eddig csak egyszer, egy négy fős csapatba botlottam. Jaja, én is a DZ01-ből viszem ki a cuccokat, a de ott szerintem mindkettő kivonási pont jól védhető.

az egyik legnagyobb gondom, hogy ha épp nincs nálam olyan felszerelés aminek van valami lőszer bonusza, akkor elég hamar kifogyok és még akkor is szűkös, és nagyon szar, hogy mindig vissza kell menni lőszerért a kapukhoz 😞

hétvégén mentem egyedül DZ-ben (lvl20 voltam akkor kb) pár hasznos tipp röviden amit gyűjtöttem:
- tanuld meg a shortcut-okat mert életet menthet. szintúgy a /wave ill / salute parancs is 😊
- rugót ne akarj egyedül ölni, jó eséllyel fejletteb nálad gear-ügyileg
- menekítéshez én a dz01-es benzinkút mellettit használtam mert ott a sátorból hívható a heli (és azt könnyű bevédeni egyedül) + tapasztalatom szerint az zsúfoltabb terület játéjkosügyileg így kevesebb a rugó. (+ előtakarítást is könyebb intézni sniperrel)
- bossok és sleppje ölhető de kihívás, vagy egy 3ik tuningolt fegyver vagy safe house-ba rohangálás tuti elkel majd.
Sziasztok!
Aki 20-as szint környékén van és szeretné csapatban csinálni a küldiket vagy későbbi DZ-re társakat keres, az nyugodtan jelölhet.
Pamlacs néven megtaláltok.
Tikal
Az miért van, hogy kb mióta lvl15 vagyok a DZ árustól semmit nem tudok venni, csak 30as cuccai vannak... a bázison is van egy árusom, és az se ad el nekem semmit...

Sziasztok!

Csak pár észrevételt szeretnék megosztani veletek, hátha valaki érintett...
Nekem folyamatosan crash-elt a játék, random időközönként (2 perc és 2 óra között, főleg story q alatt)
Mivel régi vinyón volt a game, hirtelen felindulásból vettem egy ssd-t és arra telepítettem, a crash megszűnt.

A másik dolog az indításnál a fekete képernyő. Ha az indítás és a betöltés között használom a TS gombját, akkor jön elő. Így egyenlőre kussolok ezen időben. 😄
Csapattal menj 😊 Főleg a mélyebb területeken egyedül már esélytelen. Én randomokkal is szoktam menni, ha nincs más.
Tikal
Ez A DZ egy folyamatos szopás 😄 belépek, alig megyek pár métert, NPC-k, legyilkolom őket.. megyek tovább belefutok két NPC csapatba akik egymást ölik, muszáj csatlakoznom, mert már a hátam mögött is NPC ( mondjuk ez a spawnolás elég idegesítő ) végül menekülőre fogom, de lehetetlen lerázni őket, mikor azt gondolnám, hogy két utcával odébb már biztonságban vagyok, rám rohan egy kis baseball ütös mocsok mögötte a többiekkel... nagy nehezen elbánok a hordával, irány az Extraction... már csak 5 másodperc van hátra, ekkor a semmiből egy csapat NPC és kezdődik előről a szopás, ésitt néha már anyázásba fullad a játékom 😊 Én nem tudom mi lenne ha még a játékosok is basztatnának... mondjuk tény, hogy ez egyedül nagyobb szivás mint mondjuk ketten hárman.

Aki szeretne egy jó csapathoz tartozni írjon rám, vagy ide TS-re, már van egy egész kis magánhadseregünk. Folyamatos DZ és napi küldik magasabb szinten is. Lvl 30 és 40-es szint nálam most a max, de besegítünk a kisebb játékosoknak is. Természetesen a játék kipörgetése ajánlott DZ előtt 30-as szintre.
Sziasztok!

Pofás a játék, eszméletlenül jól rakták össze. Régóta csak olvasgatom a fórumot a véleményetekre kíváncsian, de tegnap úgy felhúzták az agyamat a DZ-ben, hogy arra szavak nincsenek...

Eddig viszonylag pozitívan álltam hozzá, volt, hogy 5-6-an vártuk a helikoptert és közösen leölve az NPC-t újrahívtuk, hogy akinek nem fért fel a cucca az is ki tudja menekíteni. Teamwork. Tegnap viszont ahogy beléptem (8-as szintűként) a DZ-be, hopsz szét is lőttek... semmi loot nem volt nálam. 15-20 percen keresztül folyamat megöltek, fél utcányit nem tudtam megtenni... 3 rogue ellen azért elég nehéz, főleg ha 4-5 szinttel magasabbak.

Belátom, egyedül mocsok nehéz a DZ, ezért szeretnék olyanokat keresni, akinek van kedve együtt játszani.

PS4-es verzióm van, felhasználónevem vOdin92, akinek van kedve vegyen fel barátnak és mehetünk DZ-zni. Most vagyok 10-es szinten.

Várom a felkéréseket! 😉
DummyBoy
Gondolom full Firearms gearekkel meg modokkal, meg megfelelő buildekkel meg lehet oldani ...

Az más kérdés, hogy van-e értelme, mert az eddigi képeken ahol nagy DPS-t láttam, ott majdnem mindig nem voltak aktívak a fegyverek extra tulajdonságai ... pedig pont ez lenne a lényege az arany cuccoknak.

DPS sokat nem jelent, jelenleg 25k a DPS-e az Augomnak és 20k a Socomnak ... mégis a Socom a brutálisabb 😊 Főleg hogy a DPS-be rengeteg minden beleszámít.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Lentebb ott egy kép a karimról.107k dps 0 sárgával. Full sárgával szerintem elérhető lehet.
Egy gyakorlati kérdés.
Hogy lehet 170K DPS elérni?
A legendás fegyverek kiegészítőkkel nem tudják elérni jelenleg nálam.
Vagy a fegyver kiegészítőknek is legendásnak kell lennie?
Vagy a többi hordható cuccok nak is legendásnak kell lennie?

Kicsit elvagyok veszve.
2db legendás fegyverem van és 90-100K meg fog velük.

Tudom hogy van különbség legendás meg legendás fegyver között, de ennyi?

Kis útba igazítást kérnék.
Ez várható volt. Főleg azok akik DZ ben elérték az 50 szintet.
A másik dolog hogy a magasabb szintűeknek és azoknak akik tele vannak sárga cuccokkal sokall nagyom statjaik vannak.
Én nekem kb 100K DPS sem van és a Ts sen kikel beszélgetek 170K nál járnak.
Gondoljunk bele mekkora különbség.
Szerintem egyre sűrűbben vannak már roguek is. Legalábbis a lvl30-as szinten. Már naponta találkozok velük. Úgyhogy azért akad bőven.
DummyBoy
Amikor először bementem DZ-be, egyik cimborámmal nézelődni (Mindkét bétában próbáltam, most véglegesben annyira nem vonzott ...) beleszaladtunk egy lvl 23-as arcba, aki egyedül ölögette a kisebb, magányos karaktereket (mi voltunk lvl 19). Elkezdtük kergetni ketten, aztán becsatlakoztak még páran, és leöltük ... Visszajött, próbált vadászni az egyedülállókra, megint elkezdtük kergetni, erre bedobott a game az épületek alá, szóval már nem mentem vissza többször, de jó móka volt, még úgy is hogy gyakrabban feküdtünk mint a delikvens.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Várd ki, mert vannak olyan paraszt cheater játékosok, ahova 4 ember nem lenne elég, hogy leszedd! És ez DZ2-ben volt pont ma.
PC-n vannak csalók, bárki bármit mondhat. Ahol 4 játékos 80k+ dps-el nem tud megfektetni 1 játékost fejlövésekkel, oda 10 is kevés lenne.
A másik, hogy vannak olyanok, akik ok nélkül megtámadnak még akkor is, ha nincs nálad semmi. Sárga puttonnyal még csak megértem, hogy rád támadnak, de üresen, az már szimpla pofátlanság.
No meg ezek a laggok. Nem tom mit csinál az Ubi, de olyan szerver laggok vannak, hogy azon áll vagy bukik egy komolyabb csata, aminek az eredménye áltagban halál. Arról nem is beszélve, hogy a köcsök rouge játékosokat, ha visszamennél újra elintézni, másik session-ba dob át a köcsög szerver. Ez most már a 3. alkalommal játszotta el velem.
Krisztiam
én meg azt vettem észre, hogy felveszek cipőket és nem rakja be a kinézet/cipőkhöz amit felvettem, ez valami bug? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Jabar
Ez a játék komolyan mondom szivat engem 😄
Lincoln alagutat mentem pár kört kihívás nehézségen és az a mocsok csak táskát dobott mindig... :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

DZlvl21 szinten állok jelenleg,de komoly mondom paraszt játékossal még nem akadtam össze. Várjam ki a végét, igaz ?<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.16. 23:03:33