7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3354 A trailer is 31. szintű ellenfeleket mutat, szóval hard -on egy sétagalopp lesz. :D -
#3353 Elég, ha megveszi a legdrágább fejlesztést hozzá ami 1000-be fáj. és így akár level 15-ön is használhatja, már volt ilyen csapattársam. -
Conqvistador #3352 Úgy tudom az adott szárnyat 100%ra kell maxolni. -
simonl #3351 Sziasztok, mit kell megvennem ahhoz, hogy a képességek harmadik helyét is tudjam használni? Tudjátok Q és E és van ott még egy hely amihez vmi egyedi képesség kell....
Köszönöm a türelmes válaszokat.... -
#3350 -
Raulblanco7 #3349 ha lenne benne valami, akkor a 184%-od 84% ami azért elég magas, azzal nem azt kellene húznod. Cseréltem cuccokat, így most 98% volt a scavengingem, 10+ lex farm alatt a boss 0 sárgát dobott, szóval annyira nem vagyok biztos ebben a 100 felett resetel dologban eddig, 122%-on volt eddig és azért 3-4 körönként kaptam egy sárgát. -
#3348 Ehelyett csak egy általad 6-8 arcból (ebből 5-7 szerepel a játékban, mínusz a szemüveg, tetkó és a piercingek) kreált 100ból egy alak, ami egy hmm kivételével az egész sztori alatt nem szólal meg 1x sem, és kb. 4x látod a történetben. Ellenben azért a SWTORban ezt egy fokkal jobban megoldották. :) -
#3347 Biztos van benne valami, mert 184%al a bázison csak zöldeket húzok a dobozból. :) -
#3346 Elvileg pont az lenne a lényeg, hogy nem egy hivatásos katona a főszereplő, hanem egy alvó ügynök, aki lehet a szomszéd, a legjobb barátod, a postás, a brókered, a sarki rendőr, stb. -
#3345 Van 8 military set, de nem vagyok elragadtatva tőlük, lehettek volna jobbak is... -
Nicco #3344 Naaaa, szerintem nagyon jó az a bróker cucc, én is azt használom :) -
Raulblanco7 #3343 James Bondon ennyi páncélt sem látsz :)
Ez nem egy SWAT kommandós, hanem egy ügynök, pont hogy szebb ruhát akarok, nem ilyen koszos bróker vackot :) -
#3342 Remelem kesobb rahajtanak jobban a military vonalra is, Division ugynok ehhez kepest farmerban ugribugri... :D -
Betyar070 #3341 Ha úgy van amit Nico írt akkor miért lett a végeredmény a cuccokkal: 830 L/P 38tár ? ( a kiindulási helyzet az árusnál viszont 1005 L/P 38tár volt ) Nem értem továbbra se hogy lett ennyivel kevesebb a tűzgyorsaság. (minden cuccot ami volt kipróbáltam már, de 830 fölé nem tudtam vinni) Lehet hogy bug van az eset mögött?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.11. 16:48:33 -
Raulblanco7 #3340 (Amit nicco írt, azt igazából a blueprintre pillantva kb 3mp alatt levágtam mikor hozzád hasonlóan először voltam hasonló helyzetben, ha logikusan végiggondolod, tárkapacitás 38? kizárt, itt valami csúnyaság van.) -
Nicco #3339 Ez azért van, mert mikor a blueprintet nézed, vagy az árusnál a fegyvert, akkor az aktuális fegyód módosítóit behelyettesíti a gyártani/megvásárolni kívánt cuccra. Mikor viszont készen van, üres lesz, ezért lényegesen alacsonyabbak az értékek (kivéve a sebzést, azt max. ruha módosítja). -
Betyar070 #3338 Imádom az ilyen helyzeteket, így legyen az ember okos, hogy mit érdemes megvennie.
árusnál a fegyvertervrajz: SEB 10500-12000. L/P 1000 tár38 ( szuper, jó hogy kell! )
Tárgyelkészítésnél a megvett tervrajz adatai: SEB10500-12000 L/P 830 tár 32 (hmm!)
a legyártott fegyver: SEB 11800, L/P 650!!!!!!!!!!!!! tár20!!!!!!!!!!!!!! (No ezért szép ez a játék! kicsit amortizálódott)
Komolyan mondom ,mintha egy nyerőgéppel játszanék.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.11. 16:15:34 -
Conqvistador #3337 Hát akkor én várhatom, hogy találjak sárgát 15% os Gyűjtögetéssel :D Atya ég. -
#3336 Amennyire én tudom mindenkinek egyedi drop van, tehát tök mindegy ki öli meg bármelyik NPC -t a te drop -od csak rajtad múlik és a statisztikáidon. -
Nicco #3335 Ezt nagyon jó tudni, köszi az info-t. Éppen most akarok a scavenging-re, mert a 38%-om elég halvány. Viszont holnapig biztosan nem, inkább creditből oldom meg a kalibrálást, mint phoenixből :)
Edit: ha jól vettem észre, itt is az számít, hogy ki viszi be a killshotot? Mert mikor én öltem meg a boss-t, még soha nem dobott sárgát, ellenben volt olyan, amikor más ölte, és folyamatosan jöttek (az egyébként semmit sem érő) sárgák.
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.11. 15:35:26 -
Raulblanco7 #3334 https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4e9bvn/did_a_bit_of_testing_on_scavenging_with_opening/
prohardverről loptam a linket, a lényege hogy jelenleg nem működik a scavenging 100% felett, 100% felett valószínűleg újrakezdi csak és a 135%-ot 35%-nak veszi, ezt támasztja alá, hogy 92% scavenginggel a srác 500 nyitás alatt több mint 3x annyi HE alapanyagot kapott mint 135%-al. Így ő azt javasolja, hogy lőjjétek be 90-99% közé amíg nem javítják. -
#3333 Folyton elírom basszus! XD -
#3332 *egyelőre -
Nicco #3331 Okés, akkor úgy mondom, hogy a jelenlegi pvp szar, bár szerintem ez nem fog változni :) Nekem mondjuk ha pvp-ről van szó, akkor valami fps játék kell, ott inkább van balance. Ha meg irl játékról van szó, akkor sakk, ott majdnem tökéletes az egyenlőség a két fél között :)
Reménykedek abban, hogy az incursion-ök folyamatosan, legalább havonta fognak jönni, és a nagy kiegészítők még ennél is több tartalmat hoznak a pve részhez. Mikor megvettem ezt a progit, hosszú távra terveztem vele... ha meg mégsem lesz olyan a játék, amilyenre számítok, még mindig mehetek majd wowozni :) -
#3330 Nincs igazad, nem szar a Division PvP része! Majd ha működni fog egyáltalán akkor eldönthetjük róla, hogy milyen. XD
Incrusion -el új coop küldetés kerül a játékba úgyhogy nekünk akik hasonlóan gondolkodunk szintén lesz valami extra amit csinálhatunk, nem is beszélve a majdani fizetős DLC -kről amik remélem még több PvE mókát hoznak majd. -
Nicco #3329 Van félrerakva is, de ki kellett próbálnom az MP5-öst is, a dz 50 meg szombaton lett csak meg asszem. Félek azért attól, hogy az új, 32-es bprintek meg megint csak új szinthez lesznek kötve, valami olyan magasságban, ami nekem elérhetetlen. Ezt az 50-et is egy hónapig tartott összehozni, és múlt héten pont elég volt belőle.
Lehet, hogy dz05-06-ban gyors lesz majd sárgához jutni, de én inkább pve-ben akarok majd fejlődni, még ha lényegesen lassabb is lesz. A véleményem a Division pvp részéről, hogy szar. :) Ellenben a küldetéseket még mindig nem tudtam megunni. :) -
#3328 Igen, logikusnak tűnik, hogy a nálad lévő legerősebb tárgyak alapján számolja a gearscore -t, de ennél a játéknál én már semmin sem csodálkoznék... :) DZ -ben ezután sokkal gyorsabban lehet majd magas szintű high-end tárgyakat szerezni, csak sokkal veszélyesebb is lesz.
Szerintem hiba volt kraftolnod bármit is, főleg olyat amihez divtech kellett! Holnaptól új 32. szintű blueprintek is lesznek arra kellett volna félretenned, minél többet! -
Nicco #3327 Erről volt szó azon a streamen, pont azt a részt láttam, ahol a kérdező felvetette ezt a dolgot. A fejlesztő azt mondta rá, hogy pont ez miatt fogja a program megnézni az inventory-t is... :) Szóval szerintem, ha akarunk sem fogunk tudni alacsony geares játékosok közé menni.
A Midas-t egyébként nem sajnálom, van egy vectorom 25% crittel, 8% talent crittel és self preserveddel, meg tegnap csináltam egy egész pofás mp5-öt is, szóval fegyverem van. Csak ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy jó ötlet-e ez a dz, mert én csak szenvedek itt, én mással ezt nem csinálnám meg. Remélem, hogy most már a pve-ből is tudok rendesen fejlődni, mert akkor az életben többet nem megyek vissza dz-be. -
#3326 Én nem tartom kizártnak, hogy a DZ level 75 és 90 -hez kötött cuccok esetleg csak kozmetikai jellegűek lesznek. Tehát egy új kinézet azoknak akik elérik ezt a meglehetősen magas szintet a DZ -ben. Nem lenne túl fair ennyire magas szintre kényszeríteni a játékosokat, de majd meglátjuk... -
Raulblanco7 #3325 Meglátjuk kedden, hogy csak fegyert, modot, vagy geart is dobál a pve boss. Illetve hogy mi lesz a különbség a 32-es drop illetve a DZ 90-es gear között. -
#3324 Igen ez nekem is eszembe jutott, hogy zöldre cserélem a tárgyaimat, bemegyek az alacsony szintű DZ -be ahol visszaveszem a brutálisakat. :D Kíváncsi vagyok működik e majd ez a trükk?! :)
WarrenGate uccsó boss pl.:
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.11. 13:24:31 -
Raulblanco7 #3323 Addig cserélgeted a cuccaidat amíg be nem férsz a 159 score-ba és meg van oldva.
Esetleg bemész és utána átcseréled, lehet ott is maradhatsz, de lehet gondolnak ők is erre. -
#3322 Tévedés, challenging 32. szintű ellenfeleket jelent és ne felejtsük el az új incursion -t se ahol esetleg lesz egynél több named is. Persze ebben csak reménykedem. :) -
Raulblanco7 #3321 Jelenleg PVE named boss az utcákon, PVE named boss hard és challanging szinten, PVE challanging végén garantált sárga, DZ named boss, DZ kulcsos láda. De a challanging végi jutalmon kívül a többi még jelenleg csak eséllyel dobhat, és többségük 30-as, a nevesített fegyverek 31-esek talán, illetve a DZ-ben az arany is csak akkor 31-es, ha a 31-es vagy nagyobb bosst ölsz érte (DZ3-4-5-6)
Keddtől minden named boss garantált sárgát dob, talán pve-ben is bár most ebben nem vagyok biztos. De tekintve hogy azok utcán lvl30, csak lvl30-as sárgák, challangingen talán lvl31, szóval 31-es sárga, egyedül DZ5-6 ami 32-es, ott fog 32-es cuccokat dobálni a boss, azt kell farmolni majd. -
Árnyvadász #3320 Király! Köszi :) -
#3319 Igen! A 32. szintű bossok ezután tuti biztos :) dobnak egy 32. szintű arany tárgyat, ez az új szint az 1.1 -es patch -el kerül bevezetésre, csakúgy mint a gear set -ek is.
Azt tudod, hogy a chat ablakba ki lehet íratni, hogy a társaid milyen cuccokat szednek fel? Sajnos jó eséllyel ugye látták a társaid, hogy kaptál egy Midas -t és tőled így nem nagy kunszt elvenni. Vigasztaljon, hogy egyáltalán nem jó fegyver amúgy. :)
A DZ -vel kapcsolatban érdekes lesz, hogy ezentűl 160 -as gearscore felett külön DZ bracket -be kerülnek a játékosok. Szóval ezután a legerősebbek együtt farmolják majd a DZ05-06 -ot és ahhoz képest viszont nincs bent elég 32. szintű boss! Szóval elég rendesen megvadulhat majd a két felső DZ szinten a helyzet...
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.11. 13:16:51 -
Nicco #3318 Szerintetek nem fogja ez kicsit megbolygatni dz05-06 életét? Ugye ott 32-es bossok vannak, elég sokan. Én még mindig azt várom ettől, hogy tömve lesz rogue játékosokkal, akik ha látják, van valami a hátadon, már halott is vagy.
Nekem a hétvégén esett egy Midas, éppen extractoltam volna, mikor is jött a kicked form group, és már halott is voltam... -
Árnyvadász #3317 Tehát, ha lvl32-es az ellenfél, akkor a loot is lvl32 lesz? Mert az nagyon jó lenne.
Kérdem így is: 1.1 verzióban lesznek lvl32-es cuccok?
(Lehet volt már róla szó, de inkább megkérdezem.)
-
#3316 Egyenlőre csak egy GARANTÁLT módja van az arany cuccok beszerzésének, egy challenging küldetés teljesítése. Holnaptól (patch 1.1) azonban MINDEN named boss garantáltan dobni fog egy szintjének megfelelő arany tárgyat függetlenül attól hol nyírtad ki! -
#3315 Arany cuccokat hol dobnak az ellenfelek? Csak DZ6-ban meg PVE challenging-en?