7647
  • Prince23
    Akkor túl GTA-s lenne a DZ tőle. Inkább ne. Valami egyedi kellene ide.
  • Conqvistador
    Igazad van.
    Számtalan tartalmat lehetne adni a játékhoz.
    Manhunt embervadászat. A GTA 5 egyik pályája alapján lehetne olyat pl, egy adott területen belül 1 játékos védekezik minden ruha fegyver adott, 3 vagy 7 játékos üldözi 1 adott fegyvertípussal + pisztoly. Ha 4-5 percet túlél a védő játékos valami értékesebb cuccot kap.
    De lehetne Capture the flag típusú pályákat is létrehozni. Annyi mindent de hát nem akarásnak Ubifos-ás a vége.
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.07. 00:00:02
  • kiserik
    Én simán betenném azt is, hogy brutál nehéz insták a legjobb droppokkal, de naponta csak egyszer lehessen megcsinálni.
  • Laza
    Az a csodásan varázslatos az ilyen módosításokban, hogy a nonliferek már mozdulni sem tudnak, annyi alapanyaguk van, miközben fullosra vannak aggatva ... eközben akik a való élet mellett maradt kis idejükben próbálnak érvényesülni majd most még körülményesebb helyzetbe kerülnek.

Ezt a módosítást már a legelején meg kellett volna lépniük, most már tök felesleges ...

Szerk: megjegyzem, nem lassítani kell a fejlődést, hogy megfelelő tartalmat/elfoglaltságot kell teremteni :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.06. 23:31:56
  • AnuluWork #3150
    Talán a Hunter kalap. :)

Egész jól lehetett használni a woodland camos ruhával. :)

• AnuluWork #3149
    Remélem, a most bekerülő fegyverek és kiegészítők között lesz pár olyan, amit az AI is használ: gránátvető puskára, sniperhez az a zöld speckó, lángszóró, stb.
  • Prince23
    A Season Pass ad valami jo kis cuccot? kinézetre gondolok
  • AnuluWork #3147
    Egy restart megoldotta. Köszi.

(Megj. ezek a szarok rewardként, ha mindent összeszedtél, az valami ultragány kategória.)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.06. 21:41:31
  • Raulblanco7
    rögtön bekerül a ruháid közé, nekem azonnal elérhető lett ott rögtön mikor meglettek az adott kategória utolsó darabjai.
  • AnuluWork #3145
    Ha meg van az összes felszedhető intel, a kabátokat honnan lehet előcsalni? Csak mert a szokásos vendorban nincs. :)
  • Nagylaci
    A community manager egy twitch stream -ben azt mondta, hogy a kraft anyagok mennyiségének átalakítása azért kellett mert az egész rendszer valami pozitív irányba fog változni, de arról még nem beszélhet mert még tesztelik és nincs meg a végleges formája a dolognak, de ígéri, hogy végül mindenki elégedett lesz. Hát igaz legyen, de érdekes kérdés, hogy minek adták ki a patch notes -t ha még nem végleges minden, illetve ezt miért csak most mondják, hogy még nem kell kiakadni mert a rendszer ennél jobban átalakul?!
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.06. 20:53:30
  • Raulblanco7
    Nem, pont azt írja, hogy a DZ6 vendor mostmár DZ founds-ért árulja majd a nála lévő cuccokat, nem pedig phoenix creditért, szóval lesz értelme a DZ foundsnak.
    A creditre bevezetik, hogy a HE cuccokat is creditért lehet majd recalibrálni, szóval lehet creditet is gyűjteni és fejleszteni vele a cuccod.
    Phoenix creditért pedig továbbra is veheted majd az újabb blueprinteket, így minden jelenlegi fizetőeszköznek lesz haszna.

Egyébként szerintem javítják majd ezeket a DZ bugokat is, szerintem ebben van benne a kétszer élesztés, maszk talent és cover resist bug: And many more

Én sem részletezném / reklámoznám a helyükben az ilyen jellegű bugokat, aki tudja használja, aki eddig nem tudta annak nem hirdetném, hogy ha eddig nem tudtad akkor használd a patchig mert van.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.06. 19:39:51
  • MarkBlade
    Ettől még megmarad. Csak a benti árusok már főnixért adják az aranyat.
  • AnuluWork #3141
    "The vendor in the Church Safe House will now sell items in Dark Zone Funds instead of Phoenix Credits"
  • muluqt
    Hello!
    Megbízható társakat keresek DZ+Challengere akit érdekel vegyen fel Uplayen! muluqt
    Üdv mindenkinek!
  • MarkBlade
    Erős neves fegyverek kellenek amiket rohadt nehezen lehessen lekraftolni vagy ritka drop legyen ami számomra most is :) Viszont ne kelljen 50* kraftolni ugyanazt a tárgyat csak hogy tényleg használható legyen. A dz kreditet meg kellene szüntetni. semmi értelme nincsen.
  • MarkBlade
    Kipróbáltam a bugokat. A cover shield falon átmászás működik. A cover shield megadja a bónuszt a hudon de nem vettem észre hogy ténylegesen adná a bónuszt. sebeztek ugyan úgy. A pajzzsal pedig valóban elő lehet hozni másik fegyvert is de azzal hiába lőttem nem sebzett. Lehet én nem csinálom jól de ezek szerint már nem nagyon működik akkor a dolog.
  • Nicco
    Teljesen egyetértek. Én most 100. alkalommal is szívesen megyek vissza Lincoln Tunnelbe, mert - elnézést a kifejezésért - de baxottul élvezetes. Akárcsak az összes többi mission, legalább is nekem. Az intsák farmolását másik játékokban ilyenkor már rég meguntam, itt viszont valahogy mindig más élmény, amit újra és újra akarok játszani. Erre kellene építeni, hogy legyen lehetőségem itt is fejlődni hasonló szinten, mint a dögunalmas ládától ládáig rohangálással, meg tonnaszámra kivinni az értéktelen cuccot DZ-ből.
  • Nagylaci
    Nehézségi szint a Massive szerint kimerül abban, hogy több milliós armort adnak az ellenfeleknek, endgame meg abban, hogy nyersanyagot grindelsz és dobálod a nyerőgépbe. Ez után is egyszerű lesz high-end tárgyakhoz jutni, de egy már amúgy is unalmas rendszert most még unalmasabbá tettek. Ha az embereket nem azért jutalmazod, hogy normálisan szórakoztató módon játszanak a játékkal akkor lelépnek és keresnek valami mást ami valóban szórakoztató. Érted, nem az a baj, hogy sokáig tart HE geart találni, hanem az hogy jól érzed e magad közben. De egy olyan kraft rendszerben ahol a véletlen ennyire nagy szerepet játszik és emiatt kismillió alapanyagot kellene összegyűjtened a grind (ami a legtöbb loot alapú játékban természetesen ott van) céltalan és irritáló lesz. Egyre több jel utal arra, hogy a Massive -nál fogalmuk sincs mit kezdjenek a játékkal hosszabb távon, tovább rontani a játék egyik legtöbbet kritizált rendszerén az már-már kimeríti a konkrét dilettantizmus fogalmát.
    Röviden (már mondtam) ne könnyű legyen a legjobb tárgyak megszerzése hanem szórakoztató.
    Dz -ből kihordani a lila szemetet és szétszerelni hosszabb távon nem szórakoztató.
    Divtech ládák miatt körbe-körbe futkosni nem szórakoztató.
    A teljesen üres PvE térképen kirabolni minden boltot (tényleg mi nem pont e miatt a probléma miatt vagyunk New York -ban amúgy?! XD ) nem szórakoztató...
    Ha nem tetszene alapvetően a játék tojnék is az egészre, de pont azért szomorú ez mert csináltak valamit ami alapvetően egy remek játék aztán meg ilyen ostoba módon elkúrják. :(
  • Daermon
    Ez valahol igaz. De most már az új játékosokkal fognak kicseszni ezzel.
    Persze mivel jönnek a lvl32-es gearek, gondolom azok megszerzését akarják lassítani.
  • Raulblanco7
    Szerintem semmi okunk a panaszra, szerintem túl egyszerű gearhez jutni, egy hét alatt onnantól hogy 30-as szintre mentem megvolt a fullos level 31 gearem. Túlságosan egyszerű és gyors maxos gearhez jutni, szóval elég logikus hogy lassítani akarnak a folyamaton.
  • Nagylaci
    Kicsit kimatekoltam, hogy mindenki értse pontosan, hogyan is változik meg az 1.1 -es patch után a kraft rendszer követelménye és mit jelent ez a játékra nézve.

Régi rendszer:

1 lila tárgy = 2 kék alapanyag
    1 arany alapanyag = 5 kék alapanyag
    1 arany tárgyhoz kell 8 arany alapanyag

8 arany alapanyag = 8*5=40 kék alapanyag
    40 kék alapanyag = 40/2=20 lila tárgy
    Kétszer megtöltöd a stasht Dz -ből és elvben 3 arany tárgy kraftolható
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

Új rendszer:

1 lila tárgy = 2 kék alapanyag
    1 arany alapanyag = 15 kék alapanyag
    1 arany tárgyhoz kell 10 arany alapanyag

10 arany alapanyag = 10*15=150 kék alapanyag
    150 kék alapanyag = 150/2=75 lila tárgy
    Ötször kell teljesen feltölteni a DZ -ből a stasht 2 arany tárgyért elvben
  • Nicco
    Feltételezem, hogy a ilvl 32-es cuccokhoz pedig DZ-ben továbbra is kell az lvl50. Meg persze egy raklap főnix és még jóóóóó sok divtech. Mire összerakunk egy jó gear-t, pikk-pakk itt a május, és kezdjük előlről, ilvl 33 :)
  • Nagylaci
    Valószínűleg így próbálják egyensúlyba hozni a játékot. Mivel az eddigi cuccaink az új item level miatt elavulnak mindenkinek újra kell kezdenie a grindet, kraftot a 32. szintű tárgyakért. Gondolom a divtech azért szűnik meg pár 31. szintű HE tárgynál mert most már a 32. szintűekhez kell majd. Viszont nagyon úgy fest, hogy a kraftolás anyagszükségletét elég szépen megemelték ami (persze várjuk ki a végét...) nagyon csúnyán visszaüthet egy olyan helyzetben ahol az emberek már a mostani állapotot is unják.

JA! A patch -ig most már semmi értelme nincs kraftolni mert elég sok minden megváltozik 12. -én. Viszont addig még több nyersanyagot kapunk a tárgyak szétszedéséből szóval akinek van lehetősége és türelme most érdemes előre bespejzolni nyersanyagból.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.06. 07:24:37
  • MarkBlade
    Added new level 31 and 32 High-End items Blueprints to Vendors
    Lesz level 32 item? Level mennyi lesz a limit és mi kell hozzá?
    Mi lesz a Div tech-el? Mihez kell majd?
  • Raulblanco7
    DZ 5-6-ban farmoltam ma egy kicsit, chaten kerestek embert, gondoltam miért ne. Mondjuk aki invelt elég profin tolta, én csak rohantam utána és próbáltam életben maradni illetve lootot szedni és hasznosnak tűnni, nagyon kispályás vagyok a sráchoz képest. Térkép nélkül ment végig, elég komolyan ismeri már a DZ-t, előtte 3 nap alatt szedtem össze 5 HE div. techet, vele 2 óra alatt további 10-et. Bár gondolom a bossok is jobban dobták arrafele, azért volt olyan is hogy a ládából 2 HE esett.
    Már kezdtem azt hinni hogy végre erős a karakterem, de a srácot látva még mindig k.baszott gyenge :)
  • Tikal #3128
    Most ez a karbantartás valami vicc? tegnap is volt, most is lehalt...
  • Rhonin7
    az elmebeteg! kicsit elkalkulálták a srácok :D
  • Nagylaci
    Érdemes ránézni a hivatalos fórumra, teljesen megőrültek a népek a patch notes hatására! XD Nem csodálkoznék ha ezt a kraft módosítást visszavonnák végül...
  • hawkie22
    Patch mikor jön? Mert nekem nem töltött le semmit, mikor elindítottam.

Edit: megtaláltam.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.04.05. 21:24:31
  • Midguard
    Még mindig eladó egy digitális Division. Részletek priviben.
  • Nagylaci
    Sajnos a patch notes -ból az látszik, hogy valamit nagyon nem fogtak fel a Massive -nál! Szóval ez után több alapanyag kell majd a kraftoláshoz és kevesebbet kapsz a tárgyak szétszedéséért. Magyarán mondva a grind az alapanyagok után még hosszabb és idegesítőbb lesz. Bár vannak pozitív dolgok is de összességében a krafting rendszer komoly átalakítása kellene és semmiképp nem még plusz nehezítése. Hihetetlen, hogy ott a Diablo 3 esete aminek elég komoly tanulságai vannak, de mintha ezek a fejlesztők ebből nem tanultak volna semmit. Ez egyértelmű hibának tűnik most és ilyenből túl sokat nem engedhet meg magának egy játék fejlesztője.
  • AnuluWork #3122
    Ez viszont. :)

"Increased costs for converting crafting materials and crafting High-End items:
    10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
    15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
    10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) item"

és ez:

"Removed Division Tech requirements from some level 31 High-End Blueprints"
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.05. 19:31:08
  • Systore #3121
    se a reckless, se a rehabilitated gear talent bugot nem javították, többek közt. DZ továbbra is felejtős
  • Krisztiam #3120
    mennék be a főhadiszállásra és lezuhantam a föld alá, teljesen a város alatt voltam és csak zuhantam , zuhantam :)
  • Nicco
    Hát ez a mask bug valami ultragáz. Tele vagyok pcredittel, gondoltam, megnézem. A vector+crit heal talent és ez már simán életben tart. Jó lenne, ha ez minél előbb javítanák, legalább is szerintem.
  • AnuluWork #3118
    Csoportomból tudod hányan lőttek már le kimentés után! :D
  • Zs0lt1
    csak a csoportban lévő társaid látják :-)
  • AnuluWork #3116
    "Recalibrating High-End items will now cost normal Credits instead of Phoenix Credits"

"The vendor in the Church Safe House will now sell items in Dark Zone Funds instead of Phoenix Credits"

"Ranks requirements for Superior and High-End quality items at the Dark Zone Vendors have been adjusted:
    Superior (Purple) items: Rank 15 instead of 30
    High-End (Gold) level 30 (Gear Score 163): Rank 25 instead of 50
    High-End (Gold) level 31 (Gear Score 182): Rank 40 instead of 50"

Már az 50. szint se kell. :D

1.1 :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.05. 19:25:27
  • AnuluWork #3115
    "Other agents’ Gear Scores are displayed next to their health bars"

DZben arc megnézi, hogy neked milyen a geared, majd rád lő, ha szarabb, mint az övé? :)