The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet beállítani a játék nehézségi fokozatit?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Nehéz fokozaton a küldik elég jó kihívást nyújtanak. Engem nem zavar, hogy mutat pár dolgot.
A HUD-ot és az LVL jelzőt ki tudod kapcsolni.
repvez

Ezt a videót néztem és itt minden kis bizbasz jelölve van,mennyi hp fogy egy lövéssel,merre gurul a gránát mekkora hatósugara robban mitt nyomj meg stb
Sztem marhára felesleges ennyi minden
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.03.12. 08:18:33
Ki lehet kapcsolni!
Hát te miről beszélsz? 😄 Én PC-n játszom és semmi nem takarja el a képetnyőt. Teljesen kényelmes a HUD.
repvez
még nem próbáltam ki a játékot, de a vide ok alapján elszomorít, hogy szinte az egész képernyőt eltakarják a különféle kijelzések.
Nem hiszem el,hogy erre lenne szükség,hogy minden találat meg egyéb értékek folyamatosan látszódjon.
Látszik hogy konzolra koncentráltak.
Miért nem lehet nagyobb szabadságot hagyni a játékosnak,hogy gondolkodjon és ne rágják a szájába minden lépését?
Kikapcsolható a kijelzés egyébként?
AnuluWork
Lootolt rózsaszínűeid vannak, vagy vetted őket?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Valaki el van bújva valahol (beragadt) és ezért nem tudsz tovább lépni?

AnuluWork
Valami Pamela 43550505 írt ki késő este. Nekem is volt Mike 20250383 is. Néztem, hogy biztos? Pamela Biztos? 😄

Na 28 óra után tegnap este meglett a lvl30. Main story kész, a bázis 100%. 😊
Az utolsó küldetés nagyon jó volt 😄
lostprophet
Nekem is HyperX-em van (az 1-es), de tudja nyomni a fülem. Biztosan valami baszott nagy fejem van, és itt is meg kell mozgatnom azért a fejest időnként, hogy mozogjon egy kicsit a fülem.

Más:
Nekem folyamatosan azt csinálja, hogy időnként fogja magát a játék, egy pillanatra befagy a kép, és kivág asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül. FX-8320 és GTX 970 mellett, 16GB 2400Mhz RAM-mal, 364.51-es driverrel. Most teljesen újrapakoltam a Win10-et, kíváncsi vagyok, most is csinálja fogja-e.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.03.12. 01:13:12

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Pocakattys
Négy karaktert tudsz csinálni.

attys

Lehet egy accuntra több profilt is csinálni? ha az öcsém akar vele játszani újrakezdeni?
GZ mindenesetre! Elkezdheted építed a godmode seted. Kíváncsi leszek mikor jön rá valaki a legjobb skill/item összeállításra. Van pár variáció.
Moby
Nojsz<#eljen>

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
Azok majd most jönnek. 😊

Most a "Challange" módba csinálom a küldiket. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.12. 00:27:03

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pocakattys
A napalm üzemben a "biztosítsd a területet" részen vagyok ahol volt egylila és egy sárga ellenfél a sok piros mellett. Nem megy tovább a küldetés, de ellenség sincs már. 😞

Valami ötlet ?

attys

Telefonokat, agenteket, dronokat, jegyzeteket stb mind begyűjtötted? Jár érte ruha 😊
AntiHero
(1nap, 8 óra 44 perc) Lvl 30, Minden 100%, Fő küldik Készen..Jöhet a Dark Zone <#bdead>

+ 1 DLC-s Küldit találtam! (ami majd jön valamikor)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Engem csak 5x ma. Minden esetben egy kódra hivatkozott.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.11. 23:51:24
Egész nap játszottam egyszer dobott ki delta error-al. 10 perc és mehettem vissza.
Folyamatos a szerver hiba. Szóval van még mit csinálni a játékon. Főleg ez ügyben.
oneal1
köszi az infót! 😊

!Forza Ferrari!

Moby
Nem nagyon láttam B ösvényt (nem ajánlgatta, hogy várjak és akkor kecijó lesz nekem), szal elfogadtam a helyzetet. Buktam az aktuálküldit, de mást látaszólag nem. Nem vagyok boldog, de inkább megyek vissza aprítani feküdni másodpercenként. LOL

oneal1
én megvárom amig te rányomsz 😄

!Forza Ferrari!

Moby
Na ilyenem még nem volt. Azt mondja nekem: Szerverhiba miatt a karaktereim zárolva vannak. feloldhatom őket, de akkor visszarak valahova, és bukom a haladást <#zavart2>
Most akkor ha várok, akkor beleállhatok vissza a küldi közepibe ha meggyön a szerver, vaaaagy....mivan?

AnuluWork
Ha már serverdown ONE 😊 ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... nekem egy ilyenem van.

Moby
Az. És bár arról szólnak a hírek, hogy betonkeményen nyitott, azért ezt lehetett sejteni a béta után, Szóval azt nem nagyon mondhatja a ubi, hogy nem készültek rá. Olyanok ezek, mint anno nálunk az útfenntartók. Mindig mély döbbenettel álltak előtte, amikor télen leesett az első hó. Mármint amíg a globális felmelegedés el nem vitte a telet innen.

Moby
Addig gyorsjelentés hyperxről.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Legkényelmesebb headsetem evör. Nem szól rosszul játékban, a mély kissé kevés, bár én a bársonypárnákat tettem fel, amivel félzárt(pont ezért használom avval). Zenét nem hallgatnék vele, de nem is erre van. A 7.1 iszonytató bullshit, ebben nincs újdonság. Teszi a dolgát. De hogy ebben mi kerül harmincezerbe azt nemtudom. Kőkeményen túl van ez árazva. Ettől jóóóóval olcsóbban is lehet ilyen minőségű fülest kapni, csak az nem lesz ilyen kényelmes. Tizennyolcért jó vétel lenne, ennyiért nagyon nem az.

Túlmelegedést ellenőrzöm a speed fun-al de az nem gond kb 82 fok-ot mutatott mikor elszállt múltkor
Moby
Nem. Ez a serverisdown hibakódja.

GaBika6
Vicc ez a sok szerverleállás és bosszantó is!!!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

ez a Mike .... nekem szól mert sajna nem értem
GaBika6
Lehet a géped túlmelegszik és leáll biztonsági okból! Ezt többféleképpen letesztelheted! Ajánlom az aida-t!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Moby
Mike 20250383 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.11. 22:28:28

A 362 verziót tettem vissza de már nagyon sokkal kipróbáltam de mindegyiknél ua az a hibajelenség. Pontosan nem tom milyen de eddig minden ment vele rendesen és a többi program is fut hiba nélkül.
Utoljára szerkesztette: kopaszeger, 2016.03.11. 22:30:36
Moby
A gépeddel valami kaka van.
Milyen tápod van? Bírja az?

Nekem se, de iszonyat meghajtja a gépet, az előhozhat valamilyen kisebb rejtett hibát. Én a 364.51 Division beta drivert használom. Az utána levő alverzió viszont bugos.
Krisztiam
nekem nem

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Senki másnak nincs olyan hibája hogy játék közben egyszerűen kikapcsol a gép? Többször tettem a videó kártyát (nvidia) visszatettem egy régebbi drivert de a hiba mindig ua. Előfordult már hogy játszottam 1-2 órát is de általában 5-10 perc és a gép kikapcsol. <#falbav>
Akik most kezdik és nem akarják a tartalom miatt csak egyedül játszani, azt mondom ne tegyék. Minimális sztory van benne, ámbár elég sok apróság, hogy ne zavarja meg nagyon a multis kalandozást. Csapatolásra van felépítve a játék. Viszonylag jól működik a party kereső, ami terminálokról érhető el. Ez első 30 szint csak bevezető a további Sötét Zóna 50(!) szintjéhez. Ez utóbbit rosszul írtam korábban.
Krisztiam
igen az első lemeznek ez a száma nekem is 😄
szerintem egyforma 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Az hogy lehet? mert az első lemezemnek ez a száma.

simonl
A steamnál is így van.

Viszont azt nem értem, hogy hogy a csudában volt nekem accuntom az ubinál 😄 mert mikor regisztrálni akartam magam kiírta, hogy használatban van az email meg a felhasználónév. 😄
Ez szerintem simán lesz az év top10 játéka ha a DLC-k jók lesznek.
Ne is mond, lomtalanítás van a belvárosban, mindenhol portyázó kisebbségiek vagy nevezzük e fórumon NPC -nek.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Wanted
A játékos név az Uplay account névvel egyezik meg. Ha azt módosítod, a játékban is módosulni fog.

Az ellenfelek által dobott loot (fegyverek, lőszer stb) minden társnak elérhetők? Tehát ha az egyik társ felveszi, akkor a többiek is ugyanúgy fel tudják venni őket, vagy 1 loot-ot csak 1 ember vehet fel?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Moby
Én abból is vettem egy CE-t, de ott áll a polcon érintetlenül. Egyelőre fogalmam sincs mikor kerül sorra.

Krisztiam
szerintem meg ez jobban megéri, mint a FC primal, legalábbis nekem

Zeller01
"Életem kockáztatásával elbringáztam zuglóból a CD Galaxisba" 😊)
Volt valami kaland? 😊

. : Z E L L E R : .

Krisztiam
nyugi jó lesz 😄
játékos nevet szerintem az uplay accountból generálja, nem lehet játékban megváltoztatni, legalábbis én úgy láttam