7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3074 Alagút? Ahol időre megy a dolog? Ott csak kivárod az időt és életbe hagysz egy mobot. Addig kv meg egyéb szükségletek. De a rohad fegyó Caduceus nem esik.. -
Raulblanco7 #3073 itt ott még a cover sem kellene. fedezék sarkán mikor átfordulsz egy másik oldalára, fordulás közben space, elugrasz, és az ilyen ajtókon már át is bukfenceztél. hornet alatt jöttek rá, hogy befelé nem is kell cover, csak fedezékből fordulás és bukfenc, már át is mentél a kapun. lexingtonon is működik az alagsorban, első hullámból egyet életben hagytok és bebukfenceztek a zárt ajtón, aztán mehettek is a bosshoz, nincs 2-3. hullám. -
#3072 Nekem amúgy a személyes kedvencem, és kicsit annak a mutatója, hogy egy ponton mennyire ötlettelenek voltak a játék készítői, a mobile cover! Most komolyan, egy olyan játékban ahol bármelyik adott pillanatban legalább tíz (ok, csak mondtam valamit...) fedezék vesz körül ODA MÉR' DOBNÁL LE MÉG EGYET?! Nekem ettől mindig nevethetnékem támad. Nem is használja egyáltalán senki, és ezt tényleg úgy kell érteni, hogy totálisan senki, mert ennél feleslegesebb dolgot ebben a játékban nem könnyű elképzelni. Viszont a legtöbb "falon átmenős" glitch -nek ez az alapja szóval valamire azért csak jó ez a vacak, de félek, hogy a készítők azért ezt nem egészen így gondolták... XD
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.05. 09:36:00 -
Betyar070 #3071 Mindig is sejtettem, hogy valami turpisság van az extra életerő mögött, és ezért keménykednek a vérpistikék a DZ-ben. Csak pár napja találtam rá a youtube-on a válaszra. Remélem kijavítják valamint a többi hasonlón csalást okozó bugokat is. Nagyon idegesítő volt amikor egy ilyen fazon hármunkat is szét tudott kapni.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.05. 09:30:31 -
#3070 Ezek a glitch -ek már egy jó ideje ismertek és használja is őket boldog-boldogtalan. Szóval ha javítják is a mai karbantartás során már elég sok kárt okozhattak a játéknak eddig is. :( -
Raulblanco7 #3069 az a holnap az ma. remélhetőleg a maszk és a cover resist is javítva lesz. ha nem, akkor viszont én is úgy megyek ma dz-be. -
Betyar070 #3068 Ha már a "csoda" maszk a téma.
maszk
(szerintem holnap már javítva lesz )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.05. 09:10:21 -
Tyrant01 #3067 Nem kell blueprint, készen lehet kapni :-) -
#3066 Én ~68 óra után itt tartok
Alakul a dolog. -
#3065 Mondtam, de szólok, engem is, elég ütős augot sikerült kraftolni, meglátjuk milyen lesz a rougok ellen. Már csak kéne egy sárga classic m1a :D -
#3064 Arról a maskról lehet kapni valahol bloeprintet? :D Már láttam én is eléggé ütős :-)
-
Raulblanco7 #3063 az első videót elrontottam, ez akart lenni, ezt látva kezdték keresni hogy mi a fenét használhatott ami 200k dps 3 tár közelről ellen így véd.
http://xboxdvr.com/gamer/Deblob/video/16255800
nem tudom rendesen linkelni, az előzőnek csak a neve lett ez, máshova mutat sajnos.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.05. 01:41:14 -
Raulblanco7 #3062 találtam jobbat, ezek csak a jéghegy csúcsa.
http://xboxdvr.com/gamer/Deblob/video/16255800
gyerek 3 tárat közelről a fejébe, szinte semmi, mutatott statokat, 200 körül van a dps-e, persze acc-t stackol, de azért kapta a sebzést.
elnyomta a survivor skillt persze, de az ennyit nem véd.
https://www.youtube.com/watch?v=PJzxNMYz730&feature=iv&src_vid=PJzxNMYz730&annotation_id=annotation_3926581349#t=37.1s
itt elmagyarázza, mobile cover, odamész, gyorsan elugrasz vagy eljössz, véletlen fent marad a dmg resist buff. be is mutatja a gyakorlatban:
https://www.youtube.com/watch?v=07oKXjcBtPc&feature=iv&src_vid=PJzxNMYz730&annotation_id=annotation_1524036655
gyakorlatilag 2-3an 6-8 ellen harcolnak folyamatosan és szétlőnek mindenkit, nagyon nehéz őket megölni de persze nem lehetetlen.
remélhetőleg mindhármat javítják holnap.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.05. 00:58:55 -
Conqvistador #3061 Hát volna mit javítaniuk a fejlesztőknek mi? :D -
Raulblanco7 #3060 A felélesztés jelenleg kicsit bugos, plusz 1 felélesztést lehet jelenleg tenni bárkire.
Amikor úgy lőnek meg, hogy még tudsz négykézláb menni, akkor odajönnek, felélesztenek, és miután feléledtél, nem engedi el az F betűt, hanem nyomja tovább amíg ki nem írja mégegyszer, hogy xy felélesztette xyz-t, ilyenkor mikor xyz újra meghalna és mászkálni kellene neki négykézláb, azonnal feléled újra.
Ez PVE-ben igen hasznos kis bug, túlnyomod a társad felélesztését, és legközelebb nem kell foglalkozni vele, magától feléled.
DZ-ben ha az ellenségtől látsz ilyet, az már kevésbé mókás. Most voltunk bent HE division techet farmolni, én, többiek xp-t, 1 haver ts-en, plusz 2 kb 1 perc alatt chatről, még válogathattam is az értelmesebben íróak közül annyian kerestek most is csapatot.
Szóval épp extractoltunk mikor jött egy másik 4-es banda, előtte már láttunk rogue jeleket a mapon arról amerről jöttek, szóval gyanítottuk hogy lövöldözés lesz, haverral oda sem mentünk felküldeni. Engem és egy másikat megöltek, tőlük egy halt meg, de aztán 3 vs 2-ben valamiért mégis menekülőre fogták, pont ott jöttem vissza, 1 vs 1-ben kettőt le is lőttem, a második ilyen dupla éledős volt, hirtelen nem is értettem hogy lelövöm, mászik, leütöttem, miért nem halt meg, mindegy, volt idő lelőni megint mielőtt megfordult volna, szóval Rogue bandák ezt használni fogják.
Másik ami bugos az a Mask (ha jól emlékszem ezen van, videóban láttam még délután), az egyik HE mask talent, status effect esetén 2% heal folyamatosan. Bugos és nem csak statusz effect alatt működik, hanem ha egyszer elkezdte akkor folyamatosan healel, szóval gyaníthatóan az összes rouge banda olyan maszkban jár. DZ elején magára dob egy füst vagy bármilyen gránátot, és amíg meg nem hal folyamatosan healel rajta a mask 2%-okat. Ez egy kis fedezék alatt rengeteg, vagy resist signature skill alatt több mint amennyit bele tudsz sebezni.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.05. 00:02:08 -
Conqvistador #3059 Abrakadabra írok a supportnak egy hibabejelentőt az üzenőfalra :D -
#3058 Én már találkoztam vagy 4x. Várni kell... Pár perc és helyre (meg) javul.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.04. 20:47:36 -
Saka23 #3057 Sziasztok. Találkoztatok már olyan hibával,hogy játék közben kilép Delta 00011222... hibával?
Tudtok rá varázsigét ? :) -
#3056 Menj be a lőtérre és próbáld ki. Az a legbiztosabb. -
#3055 Hali!
A kérdésem az, hogy mennyire viselkedik kezesebben az AK-74 ha a markolat kiegészítő pontossághoz ad +30%, mintha a kapáslövés pontossághoz adna 27,5%-ot? Ez utóbbi a DPS-t jobban megnyomja a kijelzés szerint. Az előbbinél 136.208, az utóbbinál 172787 a DPS. De ugye ez sorozatlövő, nem igen kapás-lövöldöz vele az ember. Tehát elvileg, ha jól szimulálnák a dolgokat, akkor a kisebb DPS ellenére a 30% visszarúgással jobban uralható volna. Egyébként mind a kettő +18% pontosságot ad még a fegyverhez.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Raulblanco7 #3054 Jogos, bár részemről igazából mindegy, de jogos :)
Uplay nevem Raulblanco07 aki gondolja adjon barátlistára. PC-n játszom.
Jöhet dz farm, division tech, akár xp, bár az annyira nem nagyon kell, szóval max dz3-6-ban érdekel, aztán hátha esik valami jó is, jöhet challenging, akár lexington speed run farm, sebzés (nem dps, nem halmozok acc-t a dps mutató kedvéért) van hozzá bár nyilván van nálam erősebb játékos bőven, skippelni tudom hogyan kell az alagsorban. szóval jöhet bármi. -
#3053 rogue, nagyon nem mindegy -
Raulblanco7 #3052 Engem igen, rank 50 megvan, innentől jelenleg a DZ xp lényegtelen amíg 50 felett marad.
Bár ehhez TS és összehangolt skillek kellenek ha normálisan akarjuk, mert a 4 fő oké, de az kevés lehet ha az ellenfél is 4-en van, chaten pedig elég gyakran keresnek rouge csapatot ahova mehetnének az emberek szórakozni. -
#3051 Kellene valami csapat rouqe vadászatra... Valakit érdekel? -
Raulblanco7 #3050 ha telibeversz valakit vadásszal ne csodálkozz hogy rouge leszel. oda kell figyelni, vagy menj csapatban, ha 4-en vagytok rouge akkor valószínűleg nem bántanak hanem futnak. -
Raulblanco7 #3049 változó, nálam is volt hogy bele-bele lövök párat valakibe, attól még nem lettem az, de volt olyan hogy egyetlen pisztoly lövéstől az lettem, attól függ mennyit sebeztél mellette ellenségbe is. a pár lövés és nem lettem az akkor szokott lenni mikor lövöldözünk nagyban, belefér a sebzés mellé az a minimális. amikor 1-et lőttem csak akkor próbáltam egyet belelőni az utolsóként élő boss-ba hogy kapjak xp-t és lootot belőle, de a gyereket találtam el, és miután a boss meghalt, nekem meg csak az az egy lövésem volt játékosba be is tett rouge-nak, nem azonnal, hanem csak miután a boss meghalt, szóval hagyott időt a javításra. -
#3048 Dehogyis, eleg sokat bele lehet lőni valakibe anélkül hogy rouge lennél -
#3047 Erre mondják azt, hogy így jártál ... gondolom kibírtad, és nem 5 percenként keveredsz ilyen helyzetbe ... nagy dolog, felkelsz, mész tovább ... lassan már az is panasz lesz, hogy ebben a játékban meg lehet halni -
Conqvistador #3046 Konkrétan egy negyed HP csíkos lövésbe állt bele egy távcsöves puskával zoomolva lőttem az NPC-t 275lövés per perces M1A aszsem puskával és telibevertem aztán kinyírtak. -
Ackronikon #3045 Tény hogy nem 1 lövés de azért ha az 1000+ RPM-es liberatorom elé befut egy okos pont akkor amikor lövök az bizony nem 1 lövés lesz neki :D -
#3044 Azért az nem csak egy lövés ... már jó párszor volt, hogy keresztezték a lövésem, és nem lettem rogue ... eleve hallatszik, ha közelembe lévőt lövök, illetve rögtön elengedem a ravaszt, nem nyomom tovább, és eddig még egyszer sem volt ebből probléma. Illetve értelemszerűen helyezkedni kell, eleve az is ritka, hogy másba lövök ... ha meg vki nem figyel, így járt.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.03. 21:31:18 -
Ackronikon #3043 igen elég idegesítő aztán persze azt hiszi szándékos volt jól szétkapja a számat és kirabol :) a DZ számomra egy "házhoz menni a lófaszért" amióta megvan az 50 és a recik nem is nagyon járok oda csak ha unatkozom kicsit benézek, várom már a DLC-t -
Conqvistador #3042 Akkora egy ipari farokság ez a renegát dolog. 1 szájba vert lövés amikor véletlenül elé áll a csávó hát nagy csalódás a játék pedig elég izginek tűnt. -
Conqvistador #3041 "Ez már kezd úgy hangzani, mint valami társkeresőn. :D"
Kis perverz :D
Amúgy nagy kár, hogy nem crossplatformos a játék. Elviekben 5x annyi Ps4 játékos van, mint Pc-s. -
#3040 Üdv!
Keresek játékostársakat Dz és mission mókákra. Ps4-en játszom, 25 éves vagyok. Egyedül nem olyan vicces a Dz. :D
Lvl 30 vagyok, Dz-ben pedig 29,5. Általában hétköznap 17-18 órától vagyok fent. Olyan embereket keresek, akik gyakran jönnének.
Psn id-m: bomeHUN90
Headsetes és akár headset nélküli játékban is benne vagyok. Ez már kezd úgy hangzani, mint valami társkeresőn. :D -
Raulblanco7 #3039 50 alattihoz képest 52-es rankkal semmivel nem lettem több. köze nincs a rankhoz annak hogy ki öl téged halomra vagy ki nem. chaten keress embert, kb 2 perc találni másik 3-at dz-re és 4-es csoportban kisebb a valószínűsége hogy beléd kötnek. -
alcca #3038 Nem ertem miert nem szabalyozzak mar ezt a rohadt DZ-t. Igy a jatek egy kalapsz..., 80+-osok és 90+osok ölik az embereket halomra. Gratula a fejlesztőknek jól kitalálták... Összerakni az 50 alattiakat az 50 fölöttiekkel, marha jó ötlet volt. 0 balansz ebben a játékban is... -
ricsa008 #3037 Mára is terveznek valamit ??? Megint nem megy !! -
Betyar070 #3036 Köszönöm most megnyugtattál.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.03. 12:38:03 -
#3035 Nem, ilyesmi nincs a játékban! Ha csapatban vagytok neked akkor is dobhat aranyat ha egyáltalán 1hp -t sem sebeztél a boss -on vagy akárkin. A csapatban lévő játékosoknak egyforma eséllyel dobhat bárkiből bármit függetlenül attól, hogy ki lőtte le.
Ha figyeled játék közben olyan NPC-k is dobnak neked loot -ot amit egész máshol lő le egy társad és közöd nem volt a kill -hez.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.03. 12:37:54