The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel a játékkal felül múlta magát szerintem az Ubi, vannak hibái, de nagyon ott van. Pedig már előre temettem.
Egyetértek a játék szuper! Az AI is egész jól teljesít, a grafika, hangulat meg 5*
AntiHero
Lvl 30ig oly mindegy kb mivel mész. 😊 normalon is kapsz olyan fegyvert amivel vigan rohangálsz.

De amugy megértem ha Hardon jatszol. Ez is kihívás. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bandicoot
Hardon jobb lootot ad. + frankó kihívás.😊
Csak emiatt tolom. Meg én egyedül.😊
Csapatozni majd DZ-ba. Ott egyedül a BETA-hoz képest iszonyat csekély a túlélési esély.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Hát így mondjuk érthető, hogy kivársz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AntiHero
A fő küldiket csapatba toltam. Normalon.
Hardban felesleges. Majd daily-ben ugyis megcsinalod őket Hardon.

Minden mast egyedül csináltam.

Amugy mellék küldik közül a "fejvadász" kuldik a legjobbak.

Shep
Persze, de lehet félre érthető volt a single, tehát akkor úgy írom hogy a story érdekel, nem a DZ ahol pár órát el lehet ökörködni haverokkal de számomra ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elejétől fogva multis játékként volt beharangozva a Divison...Sosem az egyjátékos módon volt itt a hangsúly, szóval ez számomra egy picit sem meglepőd.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sajnos így nekem nem éri meg, DZ engem se izgat annyira, max ha már nagyon unatkoznék, pár óráért meg nem adok ki 14k-t. :/
De köszönöm szépen a válaszokat.
Shep
Leírtam, hogy engem nem érdekel se a DZ se a loot, csak a single, az meg nem lesz 50-100 óra. Amúgy nem értem miért akarsz te minden topicban meggyőzni másokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AnuluWork
Napi 5-6 szint még kocaként is sima. Mondjuk én előbb bogarászok, és utána nyomom a küldit. Meg ugye craftolgatok, csak sajna az elejét elqurtam, de sebaj, magam gyűjtögetem be az alkatrészeket, ami ugye idő. Van ez így.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bandicoot
Hát nem tudom te mennyire siettél. Igaz én a sztorit és a DZ-n kívüli részt végig egyedül tolom és mindig HARD-on. De 22óra 27 percnél járok. És LvL14...😊
Kizártnak tartom hogy a következő 10-12 órában meglegyen ennek a szitnek a duplája.😊

-Igaz 1-2 órát már eltöltöttem a DZ-ban.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.03.12. 12:31:39

Bandicoot
A sztorinak igen ahogy a Destiny is letudható pár óra alatt. De az igazi móka (DZ, majd RAIDEK,stb) ezután indul.😊

Bandicoot
Vastagon megéri,és azt kell mondjam még akkor is ha egyedül kóricálsz jóideig.
Én egyedül mászkálok és tolom a sztori részt, DZ-be kb 20 óra után mentem be lvl 14-en,és így is extrém kihívás.
Iszonyat hangulatosak és változatosak a helyszínek, rendesen magába szippantós a hangulat. A küldetések sem rosszak persze ne várjon senki Witcher szintű komolyságot. Jókora kihívás is van főként így egyedül HARD-on tolva a sztoriküldetéseket. DZ-ban pedig indul az igazi móka, a csapatmunkázás, portyázgatás. Minden alaposan felpimpelve, a BETA-ban vígan rohangáltam a DZ-ban, itt bármikor lekaszál a gépi ellenfél is,nagyon kemények. És a tartalom is durva, rengeteg fegyver,módosítás, skill, lehetőség.
Igazából 1-2 bugon és gyermekbetegségen kívül illetve a korrekt tartalomhoz képest ritkafukar karaktergeneráláson túl nemigen lehet belekötni.
Simán megéri a 8-9 pontokat amiket szórnak rá egyre több helyen a játékosok. És az árát is vastagon,nemhogy pc-n,konzolon is 16-18k-ért.

AntiHero
Nekem 1 nap 9 óra tiszta játék idő volt ez. Legyen max 1 nap 12 óra és mindenki eléri.

Tovabbra is mondom, hogy nagyon jó játék. Csak mikor ezeket megcsináltad már akkor max gyújtögeted a telefonokat, echokat, stb..ezeket is ruhákért.

Meg van az item farm.
Meg a DZ.

AnuluWork
Érdekes, hogy vannak fegyverek, amihez skillpont IS kell, hogy ki tudd hozni belőlük a maximumot.

AnuluWork
Igen. Amivel sokat játszunk, az megéri.

Bandicoot
Ez a mostani árán dolog továbbra is egy bullshit egy olyan játéknál amibe alapjhangon beletesz az ember 50-100 órát.

Láttam a bétát és az nekem nagyon is tetszett.

PC-ben gondolkodom 😊
AnuluWork
Destiny. Inkább. 😊

Shep
Na pont emiatt nem éri meg nekem jelenleg, eleve utálok farmolni minden játékban, az engem nem szórakoztat, DZ szintén nem hoz lázba pont emiatt, csak a single, meg nekem nem ér 40 jurót.

Tehát pár óra alatt feloldod a szárnyakat 3 küldivel, eléred a 30lv-t és kész vége?
Így biztos nem veszem meg. 😄
Urak újra mennek a serverek!
AntiHero
Jó játék. Én ráfüggtem teljesen az elmult 4 napban.

De tegnap meglett a lvl30 aztan mar azon gondolkodtam, hogy megyek vissza Siegezni inkabb.

Pedig minden percét élveztem eddig. Csak ha jobban belegondolok akkor minek farmoljam most a jobb itemet? Hogy a DZbrn jobb legyek? Minek? Ott is csak ietemeket szerzek.

Sajna még az sincs mint anno Destinybe ahol volt olyan item amit csak adott nehézségi szint felett sobhatott a gép. Azt is random.

Egyenlőre End Game szerintem nincs benne. Addig viszont kiválló játék.

Bőven. Én már a Season Passt is megvettem.
A sztorival végeztem már, a lvl 30 is megvan, és teljesen elégedett vagyok. És akkor ott van még DZ, a co-op, és a kihívások.
Ha láttad a bétát akkor tudod mire számíthatsz. Nekem személy szerint nagyon bejön, de tudnod kell, hogy mit veszel, ez nem mmo, mint ahogyan sokan mondják. Inkább azt mondanám, hogy egy modern kori Diablo, ahol a max szinten lehet orrvérzésig farmolni soloban, csapatban az újabb és jobb gear reményében. Diabloban inkább a nagy hentelésen van a hangsúly, itt a játlékmenet taktikusabb, lassab, megfontoltabb. Sokan írták, hogy a térkép kicsi, a küldi kevés, gyorsan a végére lehet érni stb. Nekem van benne 23 órám, 21-es szinten vagyok és a történet 56%-nál tartok. ha csak ennyit ad, és a végén semmit nem lehetne csinálni, nekem akkor is megérte, mert végig jól szórakozom.
Shep
Én csak leszűrtem az itt olvasottak alapján a dolgokat, én is tervezem a vásárlást, de inkább kivárok, mert ahogy látom nincs benne jelenleg annyi, legalábbis számomra, hogy a mostani árán megérje. Persze ha te most akarsz vele játszani és neked megéri akkor vedd.

Nem éppen ez volt a kérdésem, de azért kösz. Tudom, hogy jót akarsz.

Shep
Várjál májusig, féláron megveheted.

Na srácok...Most hogy eltelt egy pár nap kíváncsi lennék szerintetek megéri-e megvenni a játékot. Most jutottam oda, hogy lenne rá időm.

Szóval megér 45 eurót vagy sem?

Nagylaci
DZ nekem nem tetszik, még mindig sír a szám miatta, de nyugi csak a mesterlövész puskám kompenzátora 😄 van a DZ -ből! Minden mást HARD -on dobtak az ellenfelek, kraftoltam vagy phoenix kreditért vettem. Ha high-end cuccok kellenek akkor a legjobb módszer az, hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ENSZ -es küldit nyomod HARD -on. Ott a két rogue mindig dob phoenix kreditet és tűrhető eséllyel high end cuccot is! Legrosszabb esetben is 8-10 lila cucc esik ami azért nem rossz. Illetve phoenix kreditből vagy rendes pénzből is lehet high-end cuccot venni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Ha még ilyen stat-al is vért izzadsz a DZ-ben akkor ezt a részt valóban end game-nek szánták a készítők. Egyébként feltűnően kevesen vannak a DZ-ben. Egy-két játékossal találkoztam eddig, így már érthető miért. A béta hemzsegett a játékosoktól, most más lett a helyzet <#eplus2>
AnuluWork
Meddig szokott szerver down lenni?

AnuluWork
Csak DZből, vagy nyugtass meg, hogy van azért PVE is? 😊

Nagylaci
Sajnos nem... Az igazán őrülteknek 100K felett van, de ahhoz már nagyon sokat kell gyűjtögetni. Ezzel a build -el röhögve farmolom az utolsó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ENSZ székházas
küldetést HARD -on, de a DZ magasabb szintjein is csak vért izzadva bírom a gyűrődést.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.12. 11:10:37

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Systore
tegnap challenge módba lement az egyik küldi randomokkal. az ellenfelek rioterek voltak, szóval talán könnyebb volt emiatt

szerverek megint nem működnek? hibával visszadobál
Utoljára szerkesztette: Systore, 2016.03.12. 11:10:29
81371 DPS ? <#guluszem1> Ez már valami! <#taps>
Ja kérem így már értem miért purcanok ki a nyamvadt 6400-as életerővel 😄

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.12. 11:07:03
Nagylaci

Én megint kicsit túltoltam a játékot! 😄 De a challenge még így is esélytelen...

AnuluWork
B.szki, van egy side mission, supply dropos. Elvileg 3x kellene más-más supplyt védeni, de az utolsót úgy elqurja a francba, csak a hangokat hallom, hogy lőnek rá, de nem találom, hogy folyamatosan failed a küldi. Remélem, a reset megoldja a dolgokat!

lvl 16 szinten vagyok, ( DZ meg lvl7) 10800 sebez a fagyó, élet erő 6400 és egyedül semmi esélyem a DZ-ben. Egy lövés és kipurcanok <#eplus2>
Szerintem azért nehezítettek a DZ-t, hogy ösztönözzék a játékosokat a csapat munkára.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.12. 11:02:37
Laza
Ne is mond ... még lvl7-esen mondom benézek DZ-be, ezen a szinten a bétában simán lehetett ott csatangolni ....... ahha, amint beléptem az első sarkon pofánlőttek az NPC-k, egy lövés, halál ... biztos csak véletlen ... ahha, visszamentem, másik sarkon megint 😊

Inkább kijöttem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

AntiHero
Lootolt. A játék vége felé már dobálja.

Igaz sokat nem ér a 32es ellenfelekkel szembe. (Challange mód)

Első ellenfeleken nem jutunk át. 😊

Igen ,erre gondoltam. Nem figyeltem hogy a páncélok is módosíthatóak.
Köszi!<#eljen>
Szerintem te azokra gondolsz amiket a péncélokra lehet feltenni. Vannak olyan péncélok, amelyeknek van mod slotja, hasonlóan mint a fegyvereknek, azokra tudod ezeket feltenni.
Tudd valaki segíteni abban, hogy hol lehet aktiválni a módosított fejlesztéseket. ( tűzerő, állóképesség...) Ha kiválasztom azt írja hogy a fegyver módosításoknál,de nincs olyan hely ahová feltudnám tenni őket. ( elég sok ilyen cuccom van már (zöld,kék) jó lenne használni is őket már ) Előre is köszi!
Krisztiam
nekem a játék azt írja 1 óra múlva szerverleállás lesz 😄
utána meg delta hibával kidobott

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

alma2
Csak en maradtam le errol, miota vasarolhatok meg origin-bol a ubisoft-os jatekok?

szerintem

Jabar
Nekem meg olyat csinál néha (béta alatt nem volt ilyen) hogy ha elnézel egy adott irányba akkor szétesnek az épületek/objektumok, nagy vonalak vannak keresztbe kasul a képernyőn, ha elfordulsz onnan akkor meg minden tökéletes 😄
Mondjuk drivert nem frissítettem, várni szoktam vele hogy kijöjjenek másnál a problémák vele.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Alapból nem lehet. A térképen ha bejelölsz egy küldit. Bal oldalt bedobja a lehetôségeket. Vagy ha odaérsz a küldetés kezdôpontjára.