7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3114 1.1 Patch notes. Egy csomó glitch nem kerül javításra. Anticheat továbbra sincs ... -.- -
Raulblanco7 #3113 nem szóltam, pc-n is van mobile cover glitch, eddig nem sikerült előhozni, és videóban mind ps volt, de most sikerült.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.05. 18:31:37 -
#3112 A képesség a hibás szóval bármelyik tudja amin ez megvan. -
#3111 Nyugi. Ha végigmegy a mai EUs baromság a tagállamok kiiktatásával, ismét visszajön a DM, és Róka is boldog lesz. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3110 Minden maszk tudja ezt ezzel a talenttel, vagy csak ez az egy? -
#3109 Valaki megmagyarázhatná hogy mi a ráknak kell ennyi pénz a játékba.. Alap credit.. dark zone credit.. főnix credit.. és akkor gyakorlatilag az alapanyagok is azok.. a simma meg darkzone ezer fajtája.. Rosszabb mint az EU volt régen.. -
Raulblanco7 #3108 unlockolod a security wingben az apperance vendort, és nála tudsz majd venni fegyver skineket, illetve a lexington-ban boss dobhat pink fegyver skint, a russian consulate-ben a boss pedig piros fehér kék kombós skint. -
#3107 Szevasz mafla.
A division HQ-ban vannak a cuccok, műszaki szárny, biztonsági szárny, ahogy bemész pl jobbra fordulsz... és az árusnál meg tudod venni a skineket. :)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.05. 17:08:19 -
simonl #3106 Sziasztok puhányok, fegyver skineket hol a viharba tudok vásárolni? ill. Fegyverválasztásnál a dsg/sebzés értékét vegyem figyelembe elsődlegesen? (14 -es szinten vagyok, nekem még a kék fegyver is újdonság)
Köszi -
Betyar070 #3105 Végül is nem meglepő, mert ma nem volt frissítés! -
Betyar070 #3104 A mask bug is működik !!!! Köszönjük Emese !
"nincs kedvem önként hátrányból indulni. "
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.05. 16:08:20 -
#3103 Ja és a shield -es glitch a mai napig is működik itt PC -n is, most lőttem ezeket a képeket:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nicco #3102 Akár ezek is lehetnének...végül is mindegy, csak valami olyat kéne csinálni, ami szórakoztatja is az embert. Nem ládától ládáig futkosni, és néha respawnolni, mikor 4 ruszki hátulról fejbe lő, mert csak. :P -
#3101 Eddig is használták ezeket! A folyamatos gyógyulós bug már szinte régi. Mondjuk a mobile cover -es okosság kicsit meglepett, azért az durva, hogy úgy rohangálsz, hogy megkapod a plusz védelmet. Egyébként divtech -re annyi kéne, hogy ne ládák legyenek meg ne drop hanem bizonyos mennyiségű DZ tevékenységért járhatna division tech. Mondjuk X lelőtt named boss után, X lelőtt NPC után, X extractolt tárgy után, lelőtt rogue után, rogue státusz túlélése után, nem csapatba tartozó ügynök felsegítése után, X DZ láda kinyitás után stb... Ahol az X nem kellene, hogy kis szám legyen, de elég lenne ha játszom a játékot és legalább tudnám, hogy haladok!
Ja és akkor csak, hogy Ballistic Shield -es glitch is legyen:
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.05. 15:25:29 -
Nicco #3100 És ugye tovább rontja a helyzetet, hogy egy pvp zónának csúfolt ocsmányságban van, ergo aki nem akar játékosok ellen küzdeni, az is oda van kényszerítve. Ez sok mmo-nál (még ha a Division-t nem is nevezik annak) probléma volt eddig is. Abban azt hiszem egyetértünk, hogy kellene legyen valami más lehetőség is az alapanyag farmolásra, ami lényegesen szórakoztatóbb... pl. challenge szintű instákban eshetne mondjuk 3 az utolsó bossból. Igen, ez egy nagyon egyszerű elgondolás, de 10 másodperc alatt most ennyi telik tőlem, de nem is kapok érte olyan fizut, mint a fejlesztők...
Edit: fasza, akkor viszont jóval nehezebb lesz a dz-ben szintet húzni, ha mindenki használni fogja ezeket a bugokat :(((
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.05. 15:15:19 -
Raulblanco7 #3099 akkor ma én is úgy megyek be dz-be, már a division fórumban is bent vannak ezekről a maszkról, coverről a videók, a rogue bandák tuti használni fogják, nincs kedvem önként hátrányból indulni. -
Betyar070 #3098 Na kérem szépen a fedezék bug még működik! Még mindig át lehet menni vele az ajtókon. Lehet hogy a többi is?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.05. 14:54:02 -
#3097 Ne könnyű legyen alapanyagot szerezni/fejlődni hanem szórakoztató. Ami most van az egyébként egyszerre könnyű is és unalmas is miközben nem is hatékony. A legtöbb divtech láda még csak nincs is mobok közelében szóval körbe futni a DZ -ben és ki nem nyitható ládákat csekkolni az nem éppen nehéz, de legalább eredménytelen általában. :D -
Nicco #3096 Nem volt szükségem 43 szintre. A nagy többségét a dobozokból szedtem ki, amikor olyan csapatban voltam, akik konkrétan a divtech farmra mentek rá. A szintezést főként szólózásban toltam le, szerintem jó sokszor elmentem a dobozok mellett anélkül, hogy észrevettem volna.
Persze, biztos vagyok benne, hogy én is unni fogom az alapanyag farmolást, mert sokkal jobban élvezném, ha mondjuk lenne mindegyik mission-nek challenge nehézsége, és oda mehetnék játszani, mondjuk onnét is esne alapanyag. Nekem a játéknak az a része jött be a legjobban (nem pedig ez a fos dz), remélem ott is lehetőség lesz feljeszteni a geart.
Megértem viszont azt is, hogy nehéz farmolni a cuccot: ha könnyű lenne, túl könnyen hozzájutna mindenki, túl gyors lenne a gearelődés, és ha tökéletes geart tudunk csinálni pár nap alatt, vége a játéknak... -
#3095 Igen, én tárazás nélkül két shotist bedarálok simán. Egyenlőre messze az smg+crit kombó működik a legjobban. LMG, shotgun, mobile cover, ballistic shield nem létező dolgok a játékban sajnos. -
Raulblanco7 #3094 jelenleg ez a legerősebb sebzés ingame, smg alap 20% körüli crit chance-el, hozzá fegyver gear további crit chance és nálam főként crit damage statokkal, ruha geareken is itt ott crit chance vagy damage, gear modok többségén további crit chance, ruha gearek ability statja többnyire pulse crit chance és damage bónusz, és mellé skillekből a pulse ami + sebzés, crit chance és damage, illetve a heal skill ami több sebzést ad. elég komoly sebzést tud már a kari jelenleg.
meg sem közelítette ezt a bőven 200k fölé stackolt acc-s dps liberatorral, pedig ez csak 160k. ezzel egy russian consulate-ben challanging szinten pulse után egy tár sem kell egy shotis rusherhez, a következőre is marad a tárban.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.05. 13:18:48 -
Raulblanco7 #3093 2 nap alatt sikerült 3 div. techet összeszednem dark zone-ban, iszonyat lassan jön. annak idején kb dz50-re lett 30 körül, abból kijött egy viszonylag jó vest és elfogyott. mondjuk már nem is nagyon kell semmi, a cuccaimat véglegesnek tekintem, egy két recalibration még belefér hátha itt ott egy kicsivel még erősödik, de ennyi. jöhet a 12.-e és a szettek, meglátjuk kell-e valamelyik. persze ha van alapanyag craftolok, hátha esik egy jobb, főleg a fegyverből. lehet ma adok egy újabb esély a cadeakárminek, megnézzük mégegyszer, annó a liberatorhoz hasonlítottam, ahhoz képest az ak74 is lassan lő, ehhez hasonlítva lehet mégis jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.05. 13:10:45 -
Betyar070 #3092 No megtaláltam a kérdésemre a választ:
Critical Hit Chance vs. Critical Damage -
Betyar070 #3091 Egyetértek!!!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.05. 11:39:08 -
#3090 37 divtech az egyenlőre 12 kraftoláshoz elég, ahhoz, hogy ebből bármi is tűrhető legyen teljesen valószínűtlen és ennek az összegyűjtéséhez 43 szintre volt szükséged. Most a játékban (end-game szinten) egy elég unalmas meló árán lehet haladni, szerintem nem lenne hülyeség ha egyszerűen játszanod kellene a haladásért és ne adj isten még szórakoznál is közben. -
Nicco #3089 Engem pont az az egy rész érdekel: az MP5 és a Military SA58. Eddigi kutatásaimból az jött le, hogy az MP5 jobb, mint a Vector (pedig nekem elég jó az is, 25% crit, magas alapsebzés, +3% crit heal és +8% crit talentek egy +6% life/kill-el), azért akarom a dz 50-et. Eddig van tarcsiban 37 arany divtech, szerencsére eddig kétszer is jó csapatba kerültem, nagyon jól ment a dz06 farm.
Most második fegyvernek egy mesterlövészem van, de az elég tré, sajnos még semmi olyan fegyót nem sikerült szereznem, ami megfelelő lett volna... az ilyen Caduecus meg Midas engem messziről elkerülnek :) -
#3088 Legjobb cuccok nem a DZ -ből szerezhetőek be, csak egy részük... Egyedül a DZ06 -ban a church -ban vehetsz 31. szintű tárgyakat, a többi DZ vendor "csak" 30. szintűt árul igaz Dz kreditért, de akkor sem érdemes megvenni mert eleve nem igazi high-end meg azokhoz is kéne divtech. Amúgy itt a divtech az igazi probléma mert nem elég, hogy kötelező elérned az 50. szintet DZ -ben, hogy high-end cuccot vehess, utána még MINDEN DZ -ben vett H-E tárgy kraftolásához kell 3db. arany divtech! Na ez az igazán bosszantó mert ezt jelen pillanatban már elég nehéz beszerezni mert mindenki a divtech -es ládákat farmolja bossokból meg alig esik. Én eddig kraftoltam vagy 10db. MP5 -öt és mind egy kupac kaki volt, miközben 30 arany divtech -et össze grindelni elé unalmas feladat...
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.05. 11:12:29 -
Nicco #3087 Jó lenne, ha Uborkaszoft gyorsított tempóban szüntetné meg az ilyen bugokat és exploitokat. Csodálkoztam is, hogy a francba halok én be olyan rohadt gyorsan DZ-ben, miközben az ellenfél meg folyamatosan meggyógyul.
Most 43-as szinten vagyok már DZ-ben, remélem ezen a héten elérem az 50+ szintet. Utána én ebbe a posványba már csak alapanyagért megyek vissza. Az, ami ott folyik, nem pvp, csak arra jó, hogy felidegesítse a normális embereket, meg hogy a noliferek ott élvezkedhessenek azon, hogy tönkreteszik mások játékát (persze, nem muszáj odamenni, de jó lenne, ha a legjobb cuccokat nem onnét lehetne beszerezni...). Kedvencem, hogy megyek egyedül, 0 cucc van nálam, aztán hátba lőnek négyen, és vihognak a mikrofonba, hogy milyen ügyesek. Remélem, egyszer majd ebben a játékban is lesz olyan pvp, aminek van valami értelme. Ennek a mostaninak kb. annyi köze van a pvp-hez, mint a diszkós verekedéseknek a bokszhoz. -
#3086 Erre írtam, hogy szerencse :D Én már jóval 30 fölött járok (rá is untam). Kettő használható van: Az egyiken self heal, ha critelek és gyors tárcsere, a másikon meg 26% crit dmg bónusz meg 8% skill visszatöltés, ha ölök. Az alap fegyver sebzés meg mindkettőnél az alsó régióban a crit esély meg 22%. Na ehhez képest szerencsés vagy :D -
#3085 Ettől még szerencse kérdése, csak te jobban bírod a monotonitást és többet rángatod a nyerőgép karját... :) -
Raulblanco7 #3084 nem igazán szerencse kérdése, legyártottam vagy 30-at a múlthéten, napi 4-5-re szedek össze alapanyagot és le is carftolom, ami nem jó az meg deconstruct. -
#3083 Caduceus -nak a talentjeiben van az ereje. Véleményem szerint az egész játék egyik legjobb fegyvere, de mivel az emberek szemellenzős módon csak DPS -ben meg health -ban gondolkodnak ez sokaknak nem tűnik fel. Szóval az egyik talent a "Coolheaded" ami a fejlövések után gyorsítja a skill -ek feltöltődését. Emiatt gyakorlatilag előbb töltődnek fel a skilljeim minthogy az éppen ellőttek lejárnának, szóval folyamatosan tudom őket használni. Ez önmagában elképesztő jó talent. A másik talent a "Self-Preserved" ami a kritikus találatok függvényében gyógyít rajtad. Szóval Smart Cover rechager kiegészítővel és Pulse tactical scanner kiegészítővel és challenging fokozaton fedezék mögül folyamatosan lőhetek miközben többet gyógyulok mint amennyi sebzést kapok! Szóval egész tűrhető tankként működöm PvE -ben, de ennek a kulcsa a magas electronics, armor és a Caduceus. Ebben a játékban nem a health tesz valakit tankká. Ráadásul a smart cover és a pulse bónuszaimat a társaim is megkapják szóval úgy vagyok tank, hogy közben még az electronics -om miatt mindenki brutális criteket lő! Nem egyszer mondták már a társaim napi challenging küldetés alatt, hogy nem értik miért sebeznek ilyen brutálisan, hát mondom én értem... :)
Ja a Harmadik talent sajnos teljes hülyeség a restored ami leszedi rólad a status effecteket ha lelősz valakit, de ez igazából a tűz és az elektrosokk ellen lenne hasznos viszont akkor meg nem vagy képes lőni. Most erre mit mondjak?!
-
Betyar070 #3082 Már megakartam kérdezni, szerintetek a kritikus sebzés, vagy a krit sebzés esélye a jobb? ( 20%krit sebzés vagy +6%kritikus sebzés esélye)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.05. 10:56:01 -
#3081 AK-m van meg Vector mind a kettő +crit damage. A crit heal sajna nekem sem esett ki még :) Az AK nem tetszik mert nagyon jó daráló de nagy a visszarúgása. Nehéz pontosan lőni vele. AUG lenne jó.. Berakhatnának több neves fegyvert is. Ahogy néztem lesznek páncél szettek is. kíváncsi leszek azok milyen bónuszt adnak majd.. -
#3080 Te akkor szerencsés vagy. Nekem mindig skill növelő baromságokat dob a vector :( -
Raulblanco7 #3079 scavenginget tegyél fel. nekem volt egy tartalék felszerelésem amivel 180+ scavengingem volt, boss harc előtt átöltözöl abba és reménykedsz. észrevehetően több a HE cucc vele.
egyébként szerintem rosszabb mint a Liberator, nekem nem tetszett az hogy nagyon lassan lő, inkább black market ak 74-et használok helyettük jelenleg, a liberatornak gagyik a talentjei. ak 74 is csak másodlagos, áttértem vectorra, bár tökéletes nem esett még, olyat akarok ami brutal (+ headshot) nem jut eszembe a neve (+ crit damage) ez a kettő megvan rajta, de a harmadiknak a + armor sebzést adta, nekem viszont a crit találat healel kellene, de alapanyagot lehet szerezni, egyszer majd kidobja a tökéleteset, addig ez is jó lesz. -
#3078 Szintén napi 10 menetet megyek de még arany sem esik nagyon.. :( -
Betyar070 #3077 " a rohad fagyó Caduceus nem esik.. " Ne is mond én már beleuntam. Valószínűleg én vagyok a legpechesebb játékos ebben. Legalább 30órája ezen dolgozom ,de eddig csak szaros cuccok potyogtak.
A poén az lesz ha végül kiderül rosszabb lesz mint a liberator
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.05. 10:34:07 -
#3076 Bocs ezt a kettőt mindig keverem.. -
#3075 Lexingtonon, nem Lincol Tunnel!