7647
  • Raulblanco7
    az a baj a jó rendes squaddal, hogy mindenki azt várja hogy majd beír chatre és beinvelik, és képesek emberek 5-10 percig csak lfg dz farm-ot böfögni a chatbe, ahelyett hogy az első 3 ilyet kapásból beinvelné, ma is ennyi volt, úgy döntöttem dz, behívtam az első 3-at aki jelentkezett dz-re, és 2 perc múlva már mehettünk is. nem tudom ez miért ilyen bonyolult másoknak.
  • fazerus
    DZ.. ez igen.. kis fos itemet hoznék ki mindenhol rouge horda, sehol egy jó rendes squad.. game over..
  • Raulblanco7
    voltam bent ma is randommal DZ-ben, elég jó volt, DZ4-nél messzebb nem mentünk, de esett 4 HE, abból az egyik 31-es armor, de nem jó statokkal. egy itemet viszont buktam. amikor tehettük vadásztunk rogue-ra, és 3x mi is azok lettünk közben, néha lelőttük a rogue-t mielőtt az lett volna :) visszajöttek az előző pofon után, stb. egyik rogue alkalmával meg is haltunk, ott buktam egy sárgát, rogue-ként ha meghalsz nincs olyan mint simán, hogy csak pár itemed public, az összeset buktad, ez nekem új volt.

farmoltunk 3 kört tele stashig, aztán a végszó egy rogue banda volt akit végigüldöztünk a fél DZ-n aztán egyszercsak a kettő mellé bejött még kettő és fordult az irány, utána ők üldöztek minket. Sikerült meglógnom, de voltam olyan hülye hogy visszamentem a társakért, aztán mind meghaltunk. De az eddigi 14 rogue helyett mostmár 21-nél tart a számláló, bár ennél jóval több volt, csak nem számolja amiket nem személyesen te ölsz meg, hanem csapattársadé az utolsó golyó.
  • fazerus
    Valaki game most? Uplay: fazerzje, lvl 30, dz 20 ...
  • MarkBlade
    3 sentry és 3 striker :D rulez
  • Raulblanco7
    Éééérdekes. Engem az érdekelne, hogy ezek 6db-ból álló szettek, vagy a szett bónusz azért maxos 4db-nál mert egy egy szett csak 4 ruha, lehet kombinálni őket szépen, pl striker 4-es szett, és valamelyik másikból még kettőt, nekem mondjuk a sentry kellene. Eléggé megdobná a sebzést ez a kombó.
  • kiserik
    Írtam privátot!
  • AnuluWork #3227
    Jaja. Nekem a fullos bázis után is százasával van több minden szárnynál. :)
  • Conqvistador
    Amúgy az elektronikai meg teljesítmény módosítókat hogy tudom használni?
    ja és akad még egy probléma. Sztem elcsesztem. A végére hagytam a Karantén feloldást az Orvosinál. Kell még majd 900 pont hozzá de csupa 60at adó zöld 3szög maradt de ahogy számolom azokkal se lenne meg. Más is ad még medic pontokat vagy ráfaragtam?
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.08. 20:02:52
  • Conqvistador
    Na már majdnem megdupláztam ami volt de tudom még így is karcsú.
    Elsődleges fegyóra vetítve Dps 48k HP 49,5K Elektronic 8,7k Még van 2 kék cuccom de a lilák egyike se 30as még :D
  • Conqvistador
    Halvány gőzöm nincs :D
    Szerintem jó eséllyel még nem :D
  • kiserik
    Inkább építsd fel magad lilából először. Ha megfelelően szeded össze a lila cuccokat elég erős lehetsz. Utána pedig szép lassan lehet őket cserélgetni aranyra.

ui.: Bullet Kinget megölted már? :D
  • Conqvistador
    Üdv néktek!

Végre valahára elértem a 30as szintet. Hát még elég gyengusz a ruházatom. PVE vagy DZ ben lehet hamarabb összekaparni egy tök alap sárga ruhakollekciót? Utána majd ráérek variálni a dolgokat de legalább meg kellene 3x ozni a mostani értékeket :D
  • kiserik
    Szerintem az az arany olyan lesz, mint most a lila. Minden named dobni fogja, de nem erősítés lesz, hanem alapanyag.
  • AnuluWork #3220
    Lehet, hogy jobb statokat fog adni, vagy több tárgyat. :)
  • Nagylaci
    Mondjuk a scavenging miután minden named aranyat dobál majd elég céltalannak tűnik nem?
    Amúgy meg Tactician's Authority. Akarom. Most. Többet nem tudok elmondani. Kérem kapcsojja ki... XD

Re to UPD: az új gear set -ek, és az általuk szerezhető bónuszok!
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.08. 18:29:46
  • AnuluWork #3218
    184%-on a scavengingem. Ha a második valami a képen ehhez még +50%-ot hozzáad, akkor mi fog esni? Két sárga? :D

UPD: egyébként ez mi?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.08. 18:25:11
  • Nagylaci
  • Raulblanco7
    Szerintem nem konkrétan neked írta, hanem általánosságban, mert elég sokan hisztiznek és rinyálnak, de ez valami SG-s sajátosság lehet, mert más játékokban is szinte csak az megy az SG-n :)
  • Nagylaci
    Milyen rinyát nem értesz?! Ha elmeséled mire gondolsz majd biztos én sem értem majd... Én csupán leszögeztem, hogy a játékosok akik másik játékosokra AKARNAK lövöldözni azok nem azért teszik mert valami jutalmat kapnak érte hanem mert ez szórakoztatja őket. A loot eddig sem érdekelte őket és ez után sem igazán fogja. Hol itt a rinyálás? Mondtam, hogy ez zavar talán? Esetleg nincs igazam?
    És ez az érv HOGY MI VOLT MÚLTKOR! Ez most hogy jön ide... Igen aki rogue -nak áll az tudja, hogy megszívhatja, de nem érdekli őket, benne van a pakliban.
  • fazerus
    A magas gearű rougeok kiiktatásáért adnék megfelelő mennyiségű xp/phoenix kreditet, esetleg tőlük lila/arany itemek is eshetnének .. :-) rinyát meg nem értem.. múltkor is a 4 fős rouge squadra ráment 3 másik squad..
  • Nagylaci
    Szerintem ez a változtatás totál nem fogja érinteni a rogue -ok mennyiségét. Aki most piszok erős gearel szénné gankeli a szervereket az ez után is ezt fogja tenni aki meg nem az nem. A fejlesztők egyik nagy tévedése a DZ -vel kapcsolatban, hogy a játékosok valamiféle logika alapján céllal fordulnak egymás ellen, de ez nyilván nem így van. A többség csak szórakozásból, trollkodásból lő mindenkire aki csak él és mozog és ezen a loot rendszer nem fog változtatni.
  • Raulblanco7
    Szerintem rosszul gondolkodsz. Jelenleg a játékosok 95%-ánál az a cucc van ami neked is esik DZ szerte bármerre mész. Aki szerencsés, annak esik egy sárga ami értékes lehet, de ennek elég kevés esélye van a drop rate miatt és úgysem tudod kinél mi van.

A jövőben ez annyiban változik, hogy az esetek 95%-ban sárga vackokkal lesz tele mindenki, ugyan olyannal ami neked is esik DZ szerte bármerre mész. Aki szerencsés, annak egy értékes sárga, de ennek kevés esélye lesz, és úgysem tudod kinél mi van.

Tehát elmondható lesz, hogy eddig is azt kaptad a játékostól amit az npc-ktől, ezután is azt kapod majd tőlük, szóval nem lesz több értelme játékosra támadnod, mint eddig, ez nem változik.

A DZ drop esemény más, az új, nem tudjuk mi a loot, de ha értékes, akkor persze, aki a közelébe megy azt riválisnak fogják tekinteni és megtámadják, szép elképzelés a devektől hogy az npc-ket a játékosok kiírtják, majd egymásnak esnek és aki nyer azé a loot. Ez a gyakorlatban úgy lesz hogy játékos lövi a játékost, és amikor már csak az egyik banda van ott, akkor azok letakarítják az npc-t és viszik a jutalmat. Ha ott vagy 4 fővel biztos nem várod meg amíg a másik banda támad rád míg te az npc-re lősz.
  • MarkBlade
    Nem feltétlen van igazad mert ezzel megnő a jó minőségű cuccok aránya is ergó mindenki már csak az aranyat fogja. Most ha látsz valakit a hátán 99% lila.. ezután meg arany. Szerintem nem nő a támadások száma max az elején de aztán vissza áll.
    De a bugokat tényleg javítani kellene a csalókat meg bannolni. Ha erre nem figyelnek akkor akár milyen jó is lehet a játék elveszíti a varázsát.
  • Nicco
    Azért a DZ nem kicsit lesz nehezebb. Most, ha látják, van nálad valami, tutira szétlőnek, mert nagyon valószínű, hogy sárgát is cipelsz. Ha az meg egy dz06 bossból van, akkor ráadásul bivalyerős is. A hozzám hasonló casualok azt hiszem szenvedni fognak, szólózni így már lehetetlen lesz, csapat kell, és abból sem árt megbízható.
    Ja, meg javítani kéne a bugokat, exploitokat és büntetni a cheatereket... mert azok 0 büntetéssel uralkodni fognak DZ-ben.
  • Raulblanco7
    A szett miatt úgyis csinálni kell az incursiont. DZ pedig a craft alapanyag miatt továbbra is. 1 felküldéssel így több alapanyagot kapsz mint eddig kaptál, mert úgyis csak a HE cuccokat szeded össze a bossokból, és azt küldöd ki. Ahogy tegnap én sem szedtem össze a ruhákat és fegyvereket mert csak a tools és electronics kellett alapanyagnak, így csak fegyver vagy gear modot szedtem fel többségében a lootból, nem mindig, de többnyire.

Kérdés a napi heti dolgok mit adnak jutalomként.

Kérdés a DZ drop-ban mi lesz, megéri-e megpróbálni begyűjteni a többiek elől?
  • MarkBlade
    Azaz végre lesz értelme DZ-nek.. Csak aztán kíváncsi leszek mennyire lesz értelme így a játék end tartalmának. Az biztos hogy pár hónapig meg lesz a jóleső érzés a gyomromnak :D
  • Raulblanco7
    én sem költök már el semmit, csak gyűjtök mindent patchre. 1000 phoenix credit, rengeteg alapanyag, aztán meglátjuk mit lesz érdemes csinálni az új cuccokból. ez a named boss garantált HE drop elég tetszetős változtatás, DZ-ben lesz értelme egymást ölni érte :)
  • MarkBlade
    Akkor lehet recabra meghagyom mégis :D
  • Raulblanco7
    12-től a DZ blueprinteket DZ foundsból veheted, nem phoenix creditből, DZ6 vendornál is. credit meg recalibráláshoz fog kelleni, 3-4 sikertelen után már 200-400k kell a következő próbához.
  • Raulblanco7
    tegnap nekem sem volt Warrengatehez kedvem, inkább odamentem a területre és figyeltem a chatet hol kersnek embert, kb 2 perc múlva írta is egy gyerek hogy elakadtak a bossnál, kirúgott mindenkit, 3 erős ember kellene, nekem való, aztán végül kiderült hogy még a boss előtti teremben van, de így is 10 perc alatt befejeztük neki, megvolt a napi, az elejét teljesen kihagyhattam így.
  • MarkBlade
    jah így már értem..Én meg pont arra gondoltam hogy van egy csomó pénzem ami úgy sem kell bevásárolok lilákat a boltba és bontom is le.
  • kiserik
    Nem. Guberálok. A térképen levő nyersanyagforrásokra gondolok.
  • MarkBlade
    Boltokra fosztást hogy érted? Felvásárolod az anyagot?
  • MarkBlade
    Tegnap jó kör volt dz ben, 3an voltunk. Nem esett semmi extra de volt két játékos aki nagyot álmodott és rouge lett. Először elkentük őket.. Ismét.. Ekkor már ügyesebbek voltak de megint haltak.. Ismét.. ekkor már kb 5-6 játékos is kergette őket. Ismét.. már azon gondolkoztam hogy ezek vagy mazochisták vagy nagyon unatkoznak.
  • Árnyvadász
    Boltokra rászoktam én is. Sok alapanyagot adnak és nyugisan fel lehet szerelkezni. Kihívásban nálam a WG erőmű amitől mindig tartok, bár sikerül legyűrni, más kérdés mennyi idő alatt. Napi főnix kreditet adó küldik az valóban egy rutin kör, főleg a két nehéz fokozatos. Még akár egyedül is gyorsan megvan, de ritkán tolom így. Akkor szoktam, ha le akarom tesztelni valamelyik új cuccom, hogy érzem e a változást az előzőhöz képest. Ilyenkor jobban megtudom figyelni ezt.

DZ is időnként befigyel, mert muszáj. Igazság szerint szeretem a légkört ami ott van, de azért vannak idegesítő pillanatai. Tegnap épp nevesített ellenfél meg az őrei ellen harcoltam. Nem sok kellett, hogy a főnök megfeküdjön és hátha dob valami jót, mikor érkezik egy másik játékos a hátam mögött, kinyír, mikrofonba bemondja: sorry, aztán tovább áll. Nem zavar, ha kinyírnak, de ebben a helyzetben szar volt. Persze az esetek többségében egymást támogatjuk az idegen játékosokkal. Na mindegy. Ezzel számolni kell.
  • kiserik
    Ha van időm játszani, akkor ez a bevett rutinom:
    - Van egy köröm a boltok kifosztására (kb 40-45 lila cuccnak megfelelő alapanyag jön be belőle fél óra alatt)
    - Napi hardok
    - Napi challenging, ha a két könnyű közül valamelyik (puggal nincs kedvem szenvedni)
    - Vagy DZ, vagy Közgyűlés farm
  • Árnyvadász
    Akkor lehet ez csak mázli volt. Minden esetre a Közgyűlés a legjobb farmra, mert ott legalább 8-10 lila szokott potyogni. A végén a helikoptert meg fél perc alatt le lehet kapni. (Nehéz fokozaton persze.)
  • kiserik
    160%-kal mászkálok folyamatosan, de még értékelhető sárga droppom nem volt :(
  • Árnyvadász
    Gyűjtögetés értéked hány százalék? Csak azért kérdem, mert nekem sem esett közel 90 óra alatt egyetlen sárga cucc sem, de aztán felvittem 108%-ra ezt az értéket és a Közgyűlés küldetésben (nehéz fokozaton) kettő is esett. Mindkettő nagyon jó lett, használom is. Egyik egy páncél ami 1248-as értékű és van rajta egy jópofa stat, hogy én jobban sebzek, de cserébe engem is az ellenfelek, meg egy remek SRS mesterlövészpuska, ami az előző lilához képest +25k DPS-t adott.