The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha meghívnak játékba, azt hogy tudom megnézni, hogy ki az és, hogy tudom elfogadni? Mert van, hogy kiírja, hogy van meghívásom, de reagálni nem tudok rá.
Mindenem lila a fegyver alkatrészek és a modok is a ruhában. Egy részük esik, és vehetsz vendoroktól is 90% bossokbol esett pedig csak két napja vagyok 30. 😊

Ha valaki akarja csapatni velem : Metrax1350

Csapathoz is csatlakoznék szívesen.
Utoljára szerkesztette: Vape_HUN, 2016.03.14. 15:32:08
Systore
"12-es szinten vagyok, ez a baj?"

igen
Wanted
Hi!
Hogy szereztek ilyen lila fegyvereket és cuccokat? Háromszor voltam eddig a DZ-ben és csak zöld és kék térdvédőket kaptam (kb vagy 10-et). 12-es szinten vagyok, ez a baj?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

kiserik
Összesen fél órás. Legalább is amit én láttam az fél órás volt, tehát még van 2 ilyen 10 perces rész.

Ennyi erővel már csinálhatnának egy egész estés, de AA-s mozit. Egész jó sztory-t lehetne alá rittyenteni.
Jabar
Mitől van az hogy egy tárgy cserénél zölden írja hogy mi fog változni de amikor felveszem akkor nem változik valamelyik érték?

pl.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt elvileg csökkennie kellene a sebzésnek és nőnie az életerőnek és az elektronikának (bár ahhoz semmi statot nem ad, már ez is érdekes), de nem változik csak az első 2

ez csere után:

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ez nagyon baba volt. Van ennek több része is? 😄 Miután megnéztem, azonnal akartam menni játszani. Kár, hogy csak késöbb lesz rá idöm. 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Be van kapcsolva a felhőbe mentés uplay-n? Beállítások-általános-mentésszinkronizálás engedélyezése felhőbe négyzetben legyen pipa.
Az is lehet,hogy a virusírtód tűzfala blokkolja a uplay-t,azért nem tud szinkronizálni.
Utoljára szerkesztette: Tomi82p, 2016.03.14. 12:05:16
nem gyenge mozit rittyentettek a játékhoz! jó az összes rövid rész is
Ilyenkor ha újraraknám a gépemet, vagy máshonnan logolnék be kezdhetném elölről?
Gondolom nem menti a felhőbe, de miért?
Senki nem tapasztalja az alábbiakat?

Utoljára szerkesztette: pike74, 2016.03.14. 10:59:04
Nagylaci
Én meg a Lincoln Tunnel -ből... XD

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

AntiHero
Közben én szépen alakulok DZ-ből. 😊

Ja és ma 30 percig rektelt amúgy egy 3 fős rouge csapat minket. Kezdik unni a sima játékot az emberek. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 22:13:12

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AnuluWork
Ennek mi értelme van?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hello szia

Prince23
Akkor ez adja Anulu kolléga képeinek szétfolyását? Kb mint egy mosott szar, úgy néz ki. De jó értelemben 😄 Mert annyira nem gáz.

TDC Geronimo
Nekem is be van :o Nézegettem anélkül, de itt valahogy tetszik az effekt 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Akartam is írni, hogy nekem a bázison is játszott két gyerkőc, szóval vannak benne. Sőt, az utcán kóborló kutyák néha levizelik a kocsik kerekét, aztán szagolgatják, pont mint itthon az udvarban 😊. Ma délután az egyik utcában az egyik kutyát furcsa pózban találtam, épp a dolgát véhezte majd kapart rá egy kis havat, odaszagolt és tovább ment... Apróságok ezek, de nagyon nagyot dobnak a hangulaton, életszerűvé teszik az utcaképet.
Moby
<#nezze>

Adversus solem ne loquitor

Prince23
Mi az a CA? California? 😄

Moby
Csak a CA-t kapcsolhatnád ki végre... 😄

Simán Uplayben megveheted.
Eszméletlenül hangulatos és igényes a tálalása ennek a játéknak ez nem is kétséges.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AnuluWork

AnuluWork
A Witcher 3ból sokmindent kihoztak. Ez nem üti, de nagyon ott liheg mögötte art kategóriában. Ahogy már írtam, a The Last of Us óta nem láttam művészileg ilyen remekül megdizájnolt "posztapokaliptikus" világot. "Zombik" ugyan itt nincsenek, de nem is kellenek, mert nélkülük is működik a dolog.

TDC Geronimo
Én csak ámulok és pörgetem a kamerát E3as módon a játékidőm 80%ban 😄

Én kifejezetten imádom ha jó fények vannak egy játékban, na itt aztán van az is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
Srácok, minden második épületbe be lehet menni és fosztogatni?

Moby
>Ha lenne Oscar ebben a kategóriában is, odaadnám a hangulatért a készítőknek.

+10000

AnuluWork
Itt is meg lehet mászni, mint az AC3ban. 😊

Nagyon profik az épület külsők és belsők. Ha lenne Oscar ebben a kategóriában is, odaadnám a hangulatért a készítőknek.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.13. 20:01:50

Krisztiam
ha season pass-t akarok a játékhoz, hol tudok venni hozzá?
ugye abba 3 dlc lesz benne? meg a térkép frissítés is?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

AnuluWork
Méghogy nincsenek benne gyerekek! 😄

Marha jó a karácsonyi hangulat is. Ahogy a BF után hirtelen vége lett az ünnepi készülődésnek.

Nagyon bejönnek még a fény-árnyékos dolgok.

Érdekes dolgokat talál az ember:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.13. 19:51:39

Laza
Na de legalább esik egy rakat egyéb cucc, lehet mindenfelé öltözködni, nem olyan korlátos, mint az volt 😊

Amúgy most nézte, h a DZ max lvl 50, nem 30, szóval a cuccokon lévő korlát még csak nem is max 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jabar
köszi, unlockoltam is gyorsba 😊

Itt se egyszerű azért olyan full sárga ruciba öltözni, ami passzol. Ha a tulajdonságok nem stimmelnek, akkor mehet a kukába. Vagy a most már elég korlátos főnix pénzért reforgeolhatunk. Egyedül szvsz esélytelen kifarmolni a cumót, így még a társak is lassítanak.
Sziasztok!

Ezt csak én tapasztalom ki vagy be lépésnél?

"Eredmények szinkronizálása sikertelen"

Ha ráklikkelek a kihagy-ra megy tovább minden rendben.
Laza
10 óra normál lvl12 szintre érés, hardon küldizés után ugyanezt a DZ lvl-t max egy óra alatt elértem.

Valszeg azért kötötték meg úgy a tárgyak szintjét, mint lvl12, DZ 30, mert sokkal kevesebb energia ráfordítással már alacsony szinten is kifarmolható a DZ szint, így meg simán hozzá lehetett jutni jobb cuccokhoz alacsonyabb szinten ... nem mintha annyira sokat számítana, mert közben a DZ-ben hullik a cucc, mint az állat.

Megmondom őszintén, nekem ez a játék kb ua, mint a Diablo vagy a Destiny, azzal a különbséggel az utóbbihoz képest, hogy van normális item rendszer, így az élvezetes gunplay mellett a lootfetisizmusban is kiélhetem magam ... a Destiny-nek ez volt a legnagyobb hibája, mikor csak nyomtad-nyomtad, sok óra után esett véletlen egy lila engram, majd beváltáskor kaptál egy olyan cuccot, fegyvert, ami ráadásul nem is kedvedre való .......

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

AntiHero
Jaja dobott egy legend scopot az előbb. 😊

De át is adtam a havernak. 😊 (ha meghalsz akkor áttudja venni tőled a cuccaid.)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 18:07:58

Laza
Egyébként az 😊

Named boss-ra menjetek az dobhatja a sárgát. Itt a lila olyan, ha már a Diablóhoz van hasonlítva, mint abban a tucatszar rare item.
"DIABLO FOR FPS PLAYERS" by Lirik 😊
Mikor ment a játék,minden küldetés után,vagy csak a bázisokon?
melyik az az árus? hogyan kapod meg?
AntiHero
Na kb 1 óra DZ után így fejeztem be.... Ez így rendben van?
Lvl 19..Millió Lila cucc..Kéket már fel sem vetten a végén mert minek..35k DZ Kredit..
Tessék két videó milyen csomagokat küldtem kb haza. 😊
0 ellenállás amúgy..mert 3-4 ember szétszed mindent! Rouge meg nem mert belénk kötni..(nem is láttunk)
Ha véletlen belénk is lőttek a nagy npc harc közepette... már rohant el.. és tette fel a kezét a legtöbb ember, hogy nem direkt volt.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 17:23:09

AntiHero
Kifejlesztettem és a bázison van egy ilyen árus. 24 óránként cserélődik az áruja..mindig 1 új festés van.

Prince23
És mit kellett csinálni? Ölj meg 10 embert? 😄

AntiHero
Vendortol vettem 😊

Jabar
az a baró zöld festésed fegyón honnan van?

AntiHero
Na lement a Daily Challange mode küldi.

Jesszus de király volt. Meg izzadtunk még most rendesen.😄

Első Challange módos küldim ami sikerült.
Dobott egy "legend" maskot. + Felhívnám a figyelmet a Térdvédőmre. Na az már scavenging bónusz! <#guluszem1>

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 15:02:03