The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsetek légyszíves, nekem kimaradt a béta: szóval amíg el nem érem az lvl 30 as szintet nem is érdemes a DZ -be mennem?
Addig csináljam a sima küldetéseket és fejlesszem a főhadiszállás különböző szárnyait?
Jelenleg lvl 12 vagyok, egyedül nyomulok mint "csáknorisz". A feleségem csúnyán néz rám péntek óta, ez annyit jelent, hogy iszonyt jó a játék<#nevetes1>

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Még egy óra pause 😞 Pokricsák Mónikát idézve : Játszunk már,Játszunk már,Játszunk már!
Én még csak lvl 13 vagyok, de felvettelek titeket.
Moby

Adversus solem ne loquitor

AnuluWork
A CEhez nem járt soundtrack. Le lehet azt tölteni valahonnan? Az UBI nem szokta ezt kispórolni, de most valahogy megtette.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Lehetett volna ez a gyönyörű nap holnap is, ha már ma munkaszüneti nap van, de ugye ez legyen a magyarok problémája. 😊 De ugye egy hete jelent meg. Gondolták, emlékeztetnek minket arra a napra. 😄

igen 3 órás karbantartás van néha kell az ilyen, reméljük marad a 3 óra és nem lesz több
AnuluWork
Ezek szerint délben jön vissza ez a fos ...

AnuluWork
Nem mondjátok, hogy szerver down van? 😄 Most ülnék le. Szopjanak le! 😄

hajrá! töltsd lefelé gyorsan 😄
Sziasztok! Engem is felvehettek, PC-n vagyok. Thornwood1027

Gubberx
<#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ozimak
Köszönöm mindenkinek! 😊 Akkor lehet, hogy meg is veszem még ma 😊
Gubberx
Season pass ad valami értelmesebb dolgot menet közben is a 3 nagy dlc-n kívül ami miatt érdemes lehet előbb megvenni?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ha lesz szerver én is felveszlek bár csak ilyen 26 körül vagyok de szeretném közösségben tolni 😊
Én is felvettelek, igaz még csak 26-os szinten vagyok.....
Mindenképp. egyedül is nagyon élvezetes ha pedig kedved támad csapatban csak nyomsz egy matchmaking-et és mentek. Én is főleg egyedül toltam de néha csapatban is mindkettő nagyon élvezetes. Szerintem ha csak ez tart vissza akkor ne habozz vedd meg.
A játék iszonyat hangulatos és érdekes minden szempontból. Nekem bejött
Én egyelőre egyedül tolom és nagyon is élvezem. Level 30 után azonban már nem lesz más teendőd szóval ezt azért érdemes számításba venned. Legalábbis egyjátékos üzemmódban onnantól már csak gyűjtögetés van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gubberx
Én ugyanígy játszom és teljesen jól lehet egyedül is haladni 😊

ozimak
Srácok, őszintén. Van értelme megvenni valakinek akkor, ha csak egyedül tud játszani? Mert nem lenne kivel, és a meló miatt is elég rapszodikusan tudok csak leülni játszani. Van amikor kedvem sincs. Viszont ha van akkor meg mostanában nincs mivel. BF4-et már nem játszom mert nem igazán megy, COD-ok kihaltak, Stalker már a fülemen jön ki, Fallout 4 már unalmas, Rainbow Six nekem nem jött be. Gondoltam kipróbálnám ezt, ha van értelme :/ Jó lenne ha lenne már valami amihez leülhetek gamelni, hónapok óta már lassan nem játszok semmit. 😞
Zs0lt1
Felvettelek. Most 3 órás szerver karbantartás van.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Páran már elértük a 30-as szintet, az utolsó zónákban még be kell szedni a maradék küldetéseket és tárgyakat, de az magányos móka.
DZ-t is elkezdtük csinálni 20 körül járunk benne.

Arra gondoltunk össze kellene hozni a magyar játékosokat még egy TS-t is összeraknánk hozzá.
Minél többen vagyunk annál jobb. Utána akár több csapatot is bevihetnénk DZ egyszerre :-D

Egy szó mint száz akit érdekel az vegyen fel a többi majd alakul :-)
TeddyRebel99
Jó kérdés, én is pislogtam e miatt már néhányszor. Az árusnál mást értékeket mutat mint az eszközkezelőben vásárlás utam. Más a végeredmény mint a vásárlási menünél. Én az eszközkezelőben hasonlítom össze a cuccokat, mielőtt eladnám, és nem az árusnál (eladáskor).
(Remélem megtudják majd válaszolni a kérdésed mert engem is nagyon érdekelne a válasz.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 01:08:00
Shep
Hát ez már a Blacksite Area 51-ben is benne volt vagy 10 éve .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt a helyzet, hogy én jobban szeretek TPS nézetben játszani mint FPS-ben, ahol van külső nézet is (Fallout, skyrim stb) azt használom. Ez a játék után fájdalmas lesz bármilyen más TPS-sel játszani és ott a furcsán csúszkáló, sután a talaj felett 10 cm-vel szaladó figurát nézni, ez a játék olyan magas szintre emeli a karakter mozgást, fedezék és kamera kezelést. Tényleg élvezetes a szokott idegesítő TPS dolgok nélkül.
De minden más is feature is a maga módján tökélyre van csiszolva. Valaki már irt ilyesmit itt, de ez a játék a TPS lövöldék Witcher 3-a. Kategóriájában a csúcs.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

AnuluWork
Figyeltek pár részletre. Pl. van füst lövés után. Főleg, ha egyet lőttél lehet észrevenni. 😊

Laza
Most néztem, hogy annál a gépfegyvernél, ahol belátni a csőre a markolat alatt, lövéskor piros izzó lesz a cső, ami lassan lehűl ... tök jó 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Köszi! <#eljen>
Na én még csak így nézek ki:
AntiHero
Fel mész a bázison a lépcsőn és balra lesz az árus.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Felső emelten van, az elektronikai részlegen.
Érdeklődnék hogy a jutalom kereskedőnél beszerzett Phonix kredittel hol,mit lehet vásárolni ? A sima árusnál illetve a fegyvertárban lévő árusnál ( fejlesztett fegyverek ) nem tudtam vele fizetni. Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.14. 20:45:26
AntiHero
Nem lenne hülyeség. 😊

Egyenlőre ezek jönnek:

- új, endgame tartalomnak szánt raid + loot cserélgetés áprilisban. (ingyenes)
- Raid + bónusz Dark Zone tartalom májusban. (ingyenes)
- Underground expanzió (június) / Survival expanzió (nyár) / Last Stand expanzió (tél) - ezek a fizetős pakkok, és megkapjuk őket a Season Pass-szel.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Olyan vagyok ez a rühes játék miatt mint a mostszar, de...
tegnap óta érezhetően kevesebb a ledobálás, kilépegetés, stb. Imprúvolgatják a sztébilitit érezhetően <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Prince23
Karma rendszer lesz a játékban? Pl. ahol megleshető a profil néző felületen, hogy az illető hányszor volt Rogue. + a neve mellett lenne vmi jelzés, hogy sokszor volt kisgeci... Ilyenről hallottatok, hogy lesz e benne? Meg aki nagyon jófiú, azt is jelezné vmi karma.

Zs0lt1
Illetve jut eszembe három emberhez csatlakoznék DZ farm route vagy challenging napi kalandokat csinálni :-)

Zs0lt1
Incursion, már rajta van a térképen. Mi az a gear score? Vagy azt majd most fogják bevezetni? 😄

Gubberx
Engem is felvehet havernak aki akar: Dear0ne (második o az egy nulla) lvl 9 vagyok még csak de lelkes 😄

A win tűzfala is blokkolhatja.Megnézted a beállításainál,h átengedi e?
Gubberx
Ha magyarra van állítva akkor /csoport kell beírnia a party chathez.

Laza
Kéne egy magyarszki játékoslista 😊

Engem is felvehet, aki akar: LazaHuntr (korábban lazahunt, csak átírtam)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Igen, ez nálam is gond, voltam csapatban, de nem tudtam írni nekik, mert ezt a "hibaüzenetet" kaptam én is, amit az elöttem szóló. Van erre megoldás?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Laza
Lehet valahol engedélyezni a chat minden funkcióját? Egy csomószor azt írja, hogy nem engedélyezett, állítsam be itt és itt, de ilyen opciót nem is találtam ..... gondolom a magyar fordítás rákfenéje 😊

Még egy kérdés srácok, elakadtam: az oktatási szárnyat kellene fejlesztenem, a térkép a kórházi szárny laptopjához vezet de ott nem találom ezt az opciót.
Minden megoldás érdekel😊

Minimum 30-as alapszintnek kell lenni és akkor DZ nevesített bossok, napi küldetések adják.
Ki van pipálva igen, de mégsem.
Nincs külön tűzfalam csak a win sajátja.
Lehet, hogy még most lenne érdemes újratelepíteni nem később amikor már van mit vesztenem...
Középső egérgomb. Több scope-nak van olyan zoomja mint az fps-ekben.
Srácok, a fegyvereken lévő távcsöveknek - bármilyen is - van jelentősége?
ill. lehet olyan módban célozni? mint egy fps -ben?

Kösözi

Gubberx
Ez engem is érdekelne mert sokszor kiírja hogy 1 játékfelkérés de hogy hol vagy mivel lehet elfogadni én sem jöttem még rá 😄