7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3274 Nem, egyébként én sem, de azt értem, hogy azok akik még csak most próbálják harmincasával összekaparni az első blueprintekre valót azokat zavarja. -
#3273 Ott a pont de akkor sem hiszem hogy ezen a pár napon múlna a játék értéke vagy sorsa.. -
#3272 Má' megin' kezdi... Ha DZ -be mennél akkor én megyek, másnak nekem momentán nincs értelme... -
#3271 A sok siránkozás helyett valaki game? :D -
#3270 Aki még csak hard -on tudja megcsinálni a küldetéseket azoknak nem felesleges. Nekik csak abból jönne be 30 phoenix kredit és most ezt a lehetőséget veszítették el pár napig. Ne a full 31. szintű high-end -be öltözött játékos szemszögéből nézd, vannak akik még nem tartanak ott! -
#3269 Szintednek megfelelő mellékküldiket csináld és kraftold le úgy jó. -
#3268 Késöbb jobb lesz.De ha nem vagy 30 akkor azok adják a legtöbb xpt + tárgy esik + jó kraft 30 alatt. -
VJP #3267 Üdv!
A tervrajzokat érdemes a vége felé összeszedni, hogy minél magasabb szintű legyen (melléküldetések dobják), vagy nincs értelme, mert később lesznek jobb tervrajzok úgyis? -
Conqvistador #3266 Nekem eltűntek a műveleti szárny feladataim. Még 3 orvosi küldetés kellene meg kb 3 műszaki és nem látszik a térképen. Nem tudom feloldani így 100%ra a bázist. Mi a fene van? Elő lehet varázsolni vagy bug?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.10. 12:21:11 -
#3265 Gondolom nem akarnak patch elött hozzányúlni mert csak nagyobb problémákat hozhat. Amúgy mit veszítesz. Csinálod a kíhívásokat és adja a főnixet. Ha a napik adnának valami extrát még érteném.. de így még azt is mondanám fölöslegesek a napik.. -
#3264 De meg is mutatták mit kellene javítani, erre twitteren azt írják, hogy 12-én lesznek ismét dailyk ... -
#3263 Jól kezelik.. láttam rosszabbat is. Jelenleg is sokan játszák és kikapcsolja az embert. Persze tele van buggal. De lassan kiforja magát. A nagyon emlegetett wow a megjelenés napjától pl druiddal majd egy évig játszhatattlan volt. Ez nem ugyanaz a kaliber de közel stávol a legjobb játék mostanság coopban. -
#3262 El fogják veszíteni a játékosaik jó részét, ha ilyen a hozzáállásuk a játékhoz, mint amit a napi küldikkel csináltak ... -
#3261 Az szép. Nem is néztem. Négy nagy alatt fullos gearben szólózza a kihívást. Így gondolták? :) -
#3260 A videót márc. 12-én töltötték fel. Eleinte kékeket dobáltak az ellenfelek challenging -en. -
Betyar070 #3259 Tudod az ilyen játékoknál a drop gyűjtögetése a lényeg. Legalább változatos a drop, ha már nem hasznos. Legközelebb lehet, hogy bezöldül.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.09. 22:53:48 -
#3258 Tanulságos. Bár fogalmam sincs miért ezeket dobta a főboss a végén ... :)
-
Daermon #3257 Ne is mond. 11 éve WoW-ozok megszakításokkal :) 2005-ben kezdtem, úgyhogy tudom mennyit kell várni egy jó lootra :) -
#3256 Keddig byebye Daily -
#3255 Talán a régi WoW-osok tudják igazán milyen az, amikor hónapokig jársz le egész estéket raidelni azért, hogy egyszer talán kiessen az a cucc, amire vársz, és a tiéd legyen :) -
#3254 Hozzáteszem, pontosan azért kell dropból kiszedni a jobb, nevesített cuccokat, mert a kiszámíthatatlanság miatt ölöd bele az időt. Ha ki lehetne számolni, hogy játszok 5 órát, összejön a pénz, megveszem, akkor oda a szerencsefaktor, a kontent farm faktor ... elég lenne a legalacsonyabb helyen pénzt farmolni ... illetve mindenki tök ugyanazzal rohangálna. -
#3253 Az ilyen játékoknál a dropok gyűjtögetése a lényeg, erről szól a játék ... like Diablo és társai ... nem az árusoktól való vásárlásról. Abban aztán nem sok kunszt lenne.
Ezek ilyen játékok, farmolni kell. Ha nem tetszik, mással kell játszani :)
Megjegyzem, aztán meg mi a fenének akartok egy szintnél mindig tovább és tovább fejlődni? Azért, hogy ugyanazt csináljátok tovább egy kicsit jobb cuccban ....... értem én, a fent nevezett játékstílus pont erről szól .... de azért mindig van egy határ, ahonnan úgyis csak üres farm lesz az egész ... mert egyszerűen másért elő sem vennétek a játékot ... mondom, lásd Diablo.
Majd ha jön rendszeres kontent, amivel kerülnek be újabb cuccok, lesz miért újra farmolni. A Diablo is a szezonoknál indult be, ahol újabb és újabb kipottyantható tárgyakat pakolnak be az aktuális szezonokba ... de továbbra is a már százszor ismételt content farmolása a játék. -
#3252 #3241, beváltotta már valaki ? :-) -
#3251 Felvettelek .. :-) -
Raulblanco7 #3250 igazából lehet phonix crediten jó 31-es kész cuccokat venni post office-ban. -
Tomi82p #3249 Na,30-as lettem,szívesen mennék magyarokkal napi küldetéseket,DZ-t,meg ami még jön,szóval aki gondolja felvehet barátnak Uplayn:Tomi82p
Pc-n játszom,nem vagyok profi,de azért ellövöldözök:) -
#3248 A napi küldiket nem nagyon akarják javítani ... -
#3247 A köv patchel L30 felett a gearscore lesz elvileg. Onnan azért lehet majd következtetni, persze ha valaki bekapcsolja. :) -
#3246 Már kinézet szempontjából gondolod? Mert az azért van szerintem mert a vagányabbakat fizetős DLC -ként akarják eladni szerintem. És eleve ugye a gear -ed nem is látszik tulajdonképpen a ruhád az külön történet eleve. -
#3245 Értem én, hogy néha kell a nyersanyag, de ha az utcán scvangingeléskor (sárga-kék-zöld alapanyagok nyitogatása) során szembejön veled 12121321424239472372372 enemy akit egy lövésezel, akkor minek L30as árusokhoz 2862423423422132 darab zöld és kék cuccot bedobálni, fegyverek, más szir és szar? Miért nem lehet mondjuk mindenhez 1-1 lila, nem mindig uazok, más és más, ill. egy zöld és kék ruha, esetleg egy-egy puska? Miért van árusnál L30nál nagyobb arányban szemét, mint mondjuk L30ként akár értelmesnek is látszó lila tárgy? Fordítva kellene. A DZ vendor bázison pedig áruljon sárga 30ast. -
Betyar070 #3244 Remélem a patch jótékony hatással lesz erre az állóvízre ami most van a lvl31 után. Értem én hogy az volt a cél hogy lvl31 után csak farolással lehessen fejlődni,de ez igencsak kétesélyes. Nehéz úgy nyerni a pókerben is ha állandóan rossz lapokat kapsz. Ebben a játékban legyen az akár a DZ 90%-ban a bross-ok használhatatlan cuccokat dobnak. A gondom az, hogy sajnos nincs alternatíva a fejlődésre csak az idegesítő , unalmas, rosszul kivitelezett farmolás. pl lehetne a napi kihívás által kapott pénzen is az árusoknál normális cuccokat venni....stb.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.09. 12:42:51 -
#3243 Az új gear settek harmatgyengék ... valami kevlár sisak stb.. luxus? :D -
N3mus #3242 Ennél a játéknál én már semmin nem lepődöm meg :) -
#3241 Aki kapja marja, uPlayben beváltható AGENT ORIGINS :-)
R6PU-UNX7-LQNA-CLLL -
#3240 Valaki game? -
#3239 De ezt komolyan nem értem hogyan lehet elqurni, ha minden vendor resetelődött? :D -
N3mus #3238 Senkinek sincs daily -
#3237 Én vagyok fakk, nem látom, vagy tényleg nincsenek napi küldik? -
#3236 Amúgy, el sem hiszem, hogy nem is tudom hány hónap után végre chromeon át is automatikusan látom a képeket amiket belinkeltek. :) -
#3235 Még tolod most ? :