7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Betyar070 #3034 Érdeklődnél hogy kihívás szinten annak a játékosnak dob arany cuccot,fegyvert a boss aki a legvégén sebzi meg (megöli)? Ma a Lexingtonon 99%-ban én sebeztem a bosst-t a többiek nem lőtték, végül sajnos egy gránáttal leszedték előlem a főnököt. Csak lila pottyant ki belőle. Nagyon remélem hogy nem arról van szó ki sebzi a boss-t utoljára.
Köszi!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.03. 12:35:02 -
#3033 Sok minden kiegyensúlyozatlan a játékban ez az egyik, nem jók szinte semmire illetve "szokásos" nyersanyagnak max.
Most jöttem rá, hogy phoenix kredit 1000 -ben maximálva van, szóval ennél többet nem lehet gyűjteni, el kell vásárolni mielőtt eléred ezt a mennyiséget! -
#3032 Ezeknek az advanced performance modoknak mi értelme van lilában? százból kilencvennyolcszor ilyen fakkságokat dob. Nem án firearms 150 +10% scavengingel, vagy más jóságok, faknyi advanced performance mod. Mert ha a modra lehetne még ráhúzni, nem, csak külön zsebbe fér el. -
#3031 PC Technical Support forum
Nincs itt a problémád esetleg? -
#3030 Ja, ok. Nekem is tetszik úgyhogy majd nézem én is hátha megtalálom valahol.
DPS: nem csak ezzel a statisztikával szarakodik a játék hanem jóformán mindennel. Nagyon oda kell figyelni amikor valami új tárgyat szerzel és a cseréjéről döntesz mert a statisztikáid kijelzése totál bugos és marhaságokat mutat. Kedvencem amikor olyasmit is módosít egy új tárgy amit egyáltalán nem kellene neki kattintásra azonban úgy látod hogy módosítja, aztán amikor felteszed mégsem módosítja. Aztán van olyan is, hogy mást látsz az inventory képernyőn és megint mást a character képernyőn, szóval a játék sokszor saját magával sem ért egyet! :) És olyan is van, hogy módosítás nélkül(!!!) csak úgy spontán megváltozik a karaktered valamelyik statisztikája. Na az is kedves...
Már két Caduceus -t is kaptam egyiket Lincoln tunnel végén a boss dobta a másikat nem kis meglepetésemre egy open world named boss.
Nem lehet az alapanyagokat egyszerre átalakítani, egyesével kell őket sajnos. -
#3029 hová kell írni, ha bajom van a játékkal? support-nak kell írni? -
Ackronikon #3028 Lehet hogy csak én vagyok ilyen vak hogy nem vettem észre de jól gondolom hogy nem lehet egyszerre több alapanyagot is craftolni? Elég idegesítő hogy egyesével kell őket gyártani... -
#3027 Én már legyártottam vagy 30 vectort, de normálisat még soha sem adott :( Mondjuk így vagyok az összes felszerelési tárggyal. Valahogy nincs szerencsém :( -
#3026 Ok, ezt láttam, csak egy perccel kevesebb, mint kellene, meg lehet alatta hallani ahogy a kutyát utasítja. :) -
#3025 -
#3024 Végre ráleltem arra a számra ami marhára bejött a safehouseokban, csak ugye nem 1xű vele kapcsolatosan az élet, mert indie, és kb. sehol sincs nyoma sem a full verziónak. :) Ez a Joachim Svare, Julia Michaels: Run into the Sun. Julia Michaelsről spec az életben nem hallottam, de van pár jó száma.
1x kiadhatnák az összes The Division számot digitálisan DLCként.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.03. 08:40:46 -
Nicco #3023 Két fontos dolog történt ma reggel a division-ös karrieremben:
1. Rájöttem, hogy ezzel a fos ingame dps-sel ezentúl szart se fogok törődni. Össze-vissza írogat ki nekem 157-189 között mindenféle eredményt. Furcsa, hogy most a 160k kiírt dps-sel sokkal jobban szedek, mint a 200k-val pár napja. És van közel 70k életem legalább.
2. Sikerült kraftolnom egy nagyon jó vectort. Közel maxos sebzés (egy százassal kevesebb csak, mint az eddiginek), 25% crit chance (az eddigi 21% volt. De a legjobb a talentek: +8% crit, +6% life on kill és a személyes kedvencem: 3% crit damage as heal. Kipróbáltam, folyamatosan jönnek (megfelelő helyről lőve) az 50-75k critek. Egy dz boss-t ma úgy öltem le, hogy lőtt, én is lőttem, a végén ő meghalt, én meg full életen voltam :D -
Raulblanco7 #3022 nevesített boss dobhatja dark zone-on kívül.
lexingtont farmoltam mostanáig, nálam nem volt, csapattársak sem panaszkodtak. -
#3021 Játszhatatlan most a játék, akkora szerver laggok vannak... -
hawkie22 #3020 A Caduceus honnan esett? Instából vagy open world bossból? Nekem is hasonló, most 166K dmg, 62K HP és 23K skill van, egyelöre jónak tünik, még a skilleket kell kicsit átcserélgetni, aztán jó lesz az is. :) -
#3019 Azért azt bírom a DZ -ben amikor a magukat nagyon kemény csávónak gondoló rogue játékosok koppannak egy nagyot! :) Szóval valamelyest működik ez a build PvP -ben is. Persze ehhez kell, hogy rosszabb gear -jük legyen, de mostanában elég sok a viszonylag friss 30-as tapasztalatlan rogue a szervereken...
-
Raulblanco7 #3018 kiírták twitteren hogy egy bug volt a szerver karbantartás kiírás és nem volt karbantartás valójában, végig mentek a szerverek. -
hawkie22 #3017 Pedig neten azt találtam, hogy eshet DZ-s bossból is. :( Akkor úgy Lexington-oznom kell, abból a bossból esik leggyakrabban net szerint. -
#3016 Nem, az csak DZ-n kívül eshet! DZ Midas, PvE Caduceus. -
hawkie22 #3015 Caduceus eshet DZ-ben? -
#3014 vándorpatkány (testhossza 20-28 centiméter, farokhossza 17-23 centiméter) :) -
#3013 Na szóval ezzel a build -el:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mentem egyet gyorsan a Russian Consulate -en, challenging -en és most sem sikerült földre kerülnöm egyszer sem. Szóval maradjunk annyiban, hogy PvE -ben bőven van létjogosultsága az electronics -nak. Az életerővel amúgy is úgy vagyok, hogy a shotisok leszednek a francba ha hülye vagyok bármennyi van úgyhogy nem mindegy?! :D
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.02. 17:55:36 -
Daermon #3012 50k HP-val én is bőven elvagyok challengingben. Nem nagyon fekszem.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.04.02. 16:17:56 -
#3011 Smart cover+pulse miközben a Caduceus gyógyít a brutális crit - ek miatt és challenging - en kilövöm úgy a tárat, hogy nem kapok komoly sebzést!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.02. 15:17:31 -
#3010 azért a ruszki pálya 2 durr és fekszel. Mondjuk ez feltételezi a gyenge társakat is úgy meg nem is lehet megcsinálni. De szerintem a sok hp=túlélés főleg amíg nincs skill mögötte. -
#3009 Francokat. Állnak a szerverek. :) -
#3008 55k health - em van és még az is ritka, hogy földrekerülök challenging nehézségen! Warrengate erőműbe bejutottam challenging -en tök egyedül, kicsit macerás volt, de megcsináltam. :) -
#3007 Megyek is vissza ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3006 pvp kb annyi a játékban hogy két cm ről hátba lőnek. vagy rád rohannak és szintén fejbe a már említett távolságból. Az életerő szerintem pvpben és pveben is alap. Egy kihívás szinten 40-50k életerővel egyből fekszel az első csapatnál és hiába van dpsed vagy elektronikád hogy támogasd a csapatot mert vagy hulla vagy, vagy fedezékben de a fegyverrel akkor sem lősz ergo sok hasznod nincs. Az meg hogy mind a három képességet megfelelően felhúzd elég jó cuccokat feltételez. Nekem minden arany de nem tudom megtenni pedig már nem kevés cucc esett. Naponta 6-7 kihívás és dzben is járok.felhúzhatnám 170kra dpst de akkor lebukom a hpm 50kra ami nagyon nem éri meg. -
#3005 Én is szeretem, bár a puska és a pisztoly kapcsán nekem más jön be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Viszont tény, hogy lőszer nagyon kell.
-
#3004 ... valamint, hogy a sok "tűzoltó" közül, akik a DZben rohangálnak, egyik-másik elolthatná már végre ezt a tüzet:
-
#3003 ... meg az, hogy milyen nagy patkányok rohangálnak az utcákon.
-
#3002 Ha erre járok, minden nap felmerül bennem az a gondolat, hogy ezt a nőt oneshotolhatná már valamelyik dev ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.02. 14:49:05 -
Daermon #3001 Akkor rövid volt :)
Mikor beléptem ki volt írva, hogy 20 perc és leállás. -
hawkie22 #3000 Milyen szerver leállás? Nekem bent van a karakterem sage houseban, tudok vele mozogni meg minden -
#2999 Azért ez nem ennyire egyértelmű! PvP -hez tényleg az életerő és a DPS a lényeg mert a skillek nagy része teljesen használhatatlan más játékosok ellen vagy mert túl lassú vagy mert egyszerűen nem működik úgy mint PvE -ben... Szóval challenging módban amikor én elnyomok egy pulse -t ott azért elég gyorsan fekszik mindenki mert ugye az egész csapatot erősítem vele. A Smart Cover -em meg annyi sérülés ellenállást ad, hogy alig lehet kilőni mögüle. Szóval PvE -ben egy elekrtonics -ra épülő build elég jól tud működni.
Más kérdés, hogy ilyen rettenetesen kis TTK mellett PvP -ben mire használsz egy skillt már fekszel és kész. Amúgy mindenki(!) gyakorlatilag az SMG+crit chance+crit damage -re építi a karakterét ami elég nagy baj mert ezen kívül nincs igazi alternatíva a játékban és mindenki Vector -al szaladgál, páran MP5 -el, és viszonylag kevesen AUG -al. A shotgun, LMG kategória mintha nem is létezne, másodlagosnak mesterlövészpuskát használnak általában a headshot bónusz miatt illetve az is rengeteget profitál a crit build -ből. AR -t azért lehet látni de nem túl sokat azt sem. -
Daermon #2998 Meddig lesz szerver leállás? A hivatalos fórumon nincs semmi kiírva. -
#2997 Mindenképpen a életerő a fókusz. Azt 100k körülire kell tornázni mert különben esel kelsz már ha van ki felhúzzon. A dps a második azt is érdemes 100k körül tartani de ha picit kisebb az sem baj. A tech viszont nem látom hogy sokat számítana. Lehet hogy többet sebez az automata löveg vagy gránát esetleg több hpja van de nem ez nyeri meg a csatát.
Az életerő a legfontosabb jelenleg.
A dps kb jó mérce ara hogy azért ne gyenge fegyverrel muzsikálj. Én a Crit sebzésre álltam rá. Az most 110% + fejre van még 50% ami egy Vectorral kb 35000-50000 seb egy golyó. Mivel alapban nagy a tűzgyorsasága így azt nem erősítem. A tárkapacitás is fontos hiszen nem mindegy mennyit eszik a fegyver és milyen sűrűn töltöd. Illetve a felszerelést érdemes úgy válogatni hogy a mellény és a hátizsák is min 40%+ lőszert adjon. Főleg DZ-ben lehet gázos ha kifogysz a naftából. -
hawkie22 #2996 Cseréltem pár felszerelést, most 150K dmg, 70K HP van, a skill viszont csak 10K. Szerintetek mire kéne még gyúrnom. Azt kell mondjam, a fele gearem még lila, van egy pár sárga talonban, de azokkal csak a dmg nö.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.04.02. 11:42:12 -
Betyar070 #2995 Több kezdő játékos ismerősöm rákérdezett a DPS fontosságára. Az én tapasztalatom az hogy bár egy fontos mutatóm, de nem pusztán ezen múlik a fegyver erőssége. Egy kicsit becsapós, sokan a tűzerővel azonosítják,de ez nem pontos meghatározás. A DPS inkább egy hatékonysági mutató arra vonatkozik milyen hatékony a fegyver. pl. ha a red-dot -ot kicseréljük egy 4x zoom távcsőre jelentősen nő a DPS de a SEB az marad, vagyis nem a tűzerőnk növekszik. Ugyan ez a helyzet, ha a markolatot változtatjuk meg. A DPS ugyan megnőhet de a SEB az marad. A nyers tűzerő három dologtól függ : SEB. L/P, tárkapacitás,
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.02. 11:34:39