13251
thecrew.jpg
  • Szabi #9613
    az-az elmúlt 1-2 hétben már meglepően jól működik, gondolom már nem túl terheltek a szerverek :D
  • Rev Hard
    Meg egy join gomb kéne még, de azzal is megelégszek ha odaugrok valahova egyből bead a haverjaimhoz.
  • Szabi #9611
    na végre crew vs. crew verseny pvp-be fakció vs. fakció helyett, basszus ezek a végén még tényleg hallgatnak ránk ? :D

az új tuningoknak is örülök, végre lesz silverado minden class-ba :DD

a fizikai változások is jól hangzanak

talán végre sikerül a statisztikákat is rendbe rakni, összességében nagy javulás lenne ez így a játékban, remélem sikerül legalább a felét tényleg megcsinálniuk és nem lesz új hiba :DD

szóval úgy tűnik, hogy egy hét múlva újra lelehet porolni a játékot :)

#9610: sajnos várható volt hogy csak a Raid csomaggal egybe jön
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.11. 18:23:59
  • Overburner
    Raptorhoz még mindig csesznek kiadni a Raid Specet. Amúgy elég szép Patch.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.11. 18:14:46
  • Skypack
    Az már patch

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Today, we’d like to give you a look at the main changes that will be applied to The Crew in our next major patch, coming on March 18.

Features:
    New PVP mode available - Blitz Brawl
    Blitz Brawl is a fast-paced game mode where players rush to scoring zones and fight to stay within them.
    A scoring zone is activated by the first player who enters it and remains active for the next 10 seconds. During this time, any player inside the zone will score points. Bonus points are also awarded to the player who activated the zone.
    After 10 seconds, the zone is deactivated and a new one will instantly appear, randomly chosen from a list. Stay alert!
    In team games, the team’s total points are what count. Working together is crucial.
    Blitz Brawl comes with 10 new missions – 2 for each region.
    Faction vs Faction PVP mode is changed to Crew vs. Crew
    This mode no longer takes in account the factions of the players.
    New UI filter in lobbies
    Added searching filters in the lobby by Car Spec and PvP game mode.
    New UI on searching lobbies
    A timer has been added to the UI (while searching for a lobby) that will depend on the network setup (NAT) type.
    New Content:
    Vintage Car Pack DLC with 3 new cars :
    Chevrolet Corvette C3 – available in Fullstock and PERF
    Chevrolet Corvette C2 – available in Fullstock and PERF
    Spyker C8 Aileron - available in Fullstock and PERF
    4 new Faction missions unlocked with the Vintage pack.
    ROUTE 66 – Race mission
    THE SCORE – Collect mission
    A FISTFUL OF DIRT – Race mission
    BAYOU BRAWL – Race mission
    6 new tuning specs
    Chevrolet Camaro RS 1969 - Circuit
    1967 Shelby GT 500 – Circuit
    Chevrolet Impala Sport Sedan 1967 – Circuit
    1969 Dodge Charger R/T Hemi – Circuit
    Chevrolet Silverado 1500 2010 – Dirt
    Ford Focus RS 2010 - Circuit
    CAR improvements:
    PHYSICS
    Improved global collisions with traffic cars and landscape.
    Lowered impact of the breakable objects.
    Reduced the chance to trigger a crash sequence when colliding with environment or other cars. Now, it only happens when the user is driving at a very high speed.
    Improved jump receptions (enhancing Raid handling in particular).
    Reduced bumps on Snowy Trails surface to enhance handling

CAMERA
    Changed the Follow Near camera on all cars in order to:
    enhance the driving experience
    give the car more presence on screen
    Increased sense of speed on every Camera
    Reduced Camera movements on jumps and when using nitro.
    Improved Camera movements in cockpit view for more visual comfort
    Fixed minor issues on specific cameras :
    370Z Circuit Cockpit back-view
    RUF 3400K Raid Cockpit back-view

CAR HANDLING
    Fixed wheel spin issues (especially when using nitro) on:
    KOENIGSEGG Agera R – FS/PERF
    FERRARI LaFerrari – FS/PERF
    LAMBORGHINI LP640 - RACING
    MERCEDES-BENZ SL63 AMG – PERF/RACING
    PAGANY Huayra - PERF
    BMW Z4 sDrive35is 2011 – CIRCUIT
    NISSAN 370Z – FULL STOCK/STREET/PERF/CIRCUIT
    Improved handling on:
    2010 CHEVROLET CAMARO SS - STREET
    2012 DODGE CHALLENGER SRT-8 392 - STREET
    FORD MUSTANG GT 2011 - STREET
    1967 SHELBY GT500 - PERF
    1969 CHEVROLET Camaro RS - FULL STOCK/STREET/PERF

Fixed some Full Stock top speeds to be more realistic:
    1969 DODGE Charger R/T Hemi
    2012 DODGE Challenger SRT-8
    2012 DODGE Charger SRT-8
    2012 JEEP Grand Cherokee SRT-8
    2015 FORD Mustang GT Fastback
    FORD Mustang GT 2011
    BMW M5 2011
    VOLKSWAGEN Golf GTI
    FERRARI 458 Speciale

Fixed the RUF 3400K Raid having issues with the 5th gear and improved suspensions
    Improved steering and stability at high speed for the MINI Cooper S in FULL STOCK, STREET, DIRT and PERF specs. The nitrous effect was also reduced a bit.

General improvements:
    Improvements on the prologue tweaks in missions.
    Improvement on behavior of Cops AI
    Improvement on opponents AI in missions related to user’s car level to have a better game experience in the Race missions.
    Tweaks on Motion Blur effect at high speed – the effect is more visible on the environment.
    Skills : All skills except "Jump" and "Climb" will now grant twice the amount of Bucks and experience.
    Story Missions:
    The last mission of each region will now grant twice the amount of XP and Bucks.
    Missions are:
    Crumple Zone
    Family Matters
    Fearful Symmetry
    Burn Coburn
    V8
    Faction Missions:
    Bonus faction missions (unlocked by the winning faction each month) now grant 7.5 times their amount of Bucks (60000 Bucks at the level 50) and 1.25 times their amount of XP.
    Some Faction Missions as well as PvP races have had their rewards adjusted to better match their duration.

Bug fixing:
    Wall-ride:
    Increased the friction factor between the player’s car and walls along the roads.
    Fix for some Statistics that allows recovering some lost progress:
    Progress on game
    Missions
    Skills
    Sub-stats for the medals won on Skills.
    Progression on certain Challenges.
    Some issues preventing players from joining crews have been fixed.
    Rewards:
    Fixed the wrong rewards when level up in faction missions, PVP missions and Send friend missions.
    Awards:
    All the rewards related to Win and Complete under Events are fixed.
    Fix on finding and joining Public sessions.
    Leaderboard scoring display fixed for PVP missions
    Fix related to AI traffic cars in freeride.

#NeverDriveAlone
    The Crew Team
  • smog15
  • Szabi #9607
  • Szabi #9606
    ejj ha magától is tudna ennyit :D
  • Sipylos
    Hát itt szegeden van egy piros mustáng meg egy sárga camaro. N
    éha szoktak fogócskázni :)
  • Hungarykum
    A térképen kilehet szűrni, hogy csak az ugratókat mutassa. Úgy könnyebb megtalálni, ami kell.
    De ezt a Grand Kanyon alatt a térkép közepén szokták ugrálni, meg van egy Miami-tól észak nyugatra egy tó partján (Sebring pálya felett) csak földutas, de itt kisebbet kell ugrani. Ideális dirt és raid-hez.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.03.10. 21:33:19
  • Quqa
    Valaki nem tudja hol lehet injektor-t (50) ugrálni, tegnap kerestem, de nem találtam.
  • Overburner
    Ja ott láttam az első Maserati GranTurismo-t életemben azóta vagyok szerelmes bele.
  • Rev Hard
    Egzotikumok terén Budapest sem dönt rekordokat világviszonylatban, de ha egész nap jársz-kelsz a városban azért lehet látni ezt-azt.
  • Overburner
    Hát itt Békés megyében nem meg szokott látványok az ilyen járgányok. Örülünk ha trabant mellett néha ladát is látunk
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.10. 18:27:32
  • Rev Hard
    Mellettem tegnap gurult el valami Ferrari, ha jól emlékszem F12 Berlinetta volt de se a képernyőn se a valóságban nem jönnek be a Ferrarik. Mára két-három Panamera és egy SL 65 AMG jutott.
  • Overburner
  • Szabi #9597
  • Szabi #9596
    viszont randák a hátsó szárnyak, meg az oldalán hogy miért lett szénszálas az egyik légbeömlő.... :-(
  • PeeTeR
    utanna meg azert sirnal, hogy mindenert fizetni kell. ennyi meg egy bambi. ugralj vagy ne.
  • Overburner
    Elég jó a hangja a Spykernek :D
  • Szabi #9593
    wháááá
  • Overburner
    Na Szabi örülhet :P
  • Ratrak
    Itt vannak az új autók! :) Egyelőre csak a full stockokról csináltam képet, mert mennem kell dolgozni, de a C3-hoz elég frankó P tuningok vannak optikára... (többit nem néztem még)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a forma máig meghatározó, és nem véletlenül! :)

Az őse is nagyon sok szép részlettel dicsekedhet, érdemes részletesen szemügyre venni a garázsban...

Ez már más jellegű gép, de szintén remek részletek vannak rajta, és nagyon dögös! :)

• Sipylos
    Tökéletesen egyetértek. A ford mustángom olyan nehéz hogy kipufogó platina alkatrészbe bele se tudok ugrani és csak kettő helyen van ilyen és mind a két út salakos, úgy hogy még tapadás sincs véletlenül se.
    Utoljára szerkesztette: Sipylos, 2015.03.10. 11:40:24
  • Overburner
    Sima alap ezüst mint ez.
  • Szabi #9588

melyik volt ? :D
  • Overburner
    Hát emberek. Kimentem ma a benzinkútra de olyat láttam mint még soha. Megyek kifele utcából hallom hogy főúton jön valami érdekesség mert nagyon öblös hang közeledett. Mondom lehet a ZR1 mert már 3x 4x láttam az elmult 2 hónapban errefele, de kiderült hogy a nagy lóf*szt. Egy ezüst SLS Merci volt. Hát majdnem lehidaltam nagyon durva a gép élőben :D Kár hogy nem álló helyzetben volt biztos körbe jártam volna. :(
  • Alien69
    Nekem a "gyors" autóknál pl a "kipufogót" mindig olyan helyre rakja, ahol speciel ilyen autóval max pottyanni lehet, nem "ugrani" (természetesen, mindegyik ilyen típusút pl bányához). Ilyenkor inkább megyek "sebességre", mert amúgy is van 1-2 olyan ebből is, amit akár tolatva is el lehet érni (pl só sivatag).
  • Hungarykum
    Nekem volt hogy 2x egymás után leadott 2 különböző 50-es alkatrészt. De volt olyan is, mikor 30-45 percet ugráltam egyfolytában, de 1 óránál több sose volt. Többször rá kell szánni az időt. Néhány nap alatt összeszedtem a cuccokat minden specre. Ugrálsz 3-4 órát és lassan összegyűlik.
    Raid-re és Dirt-re kicsit tovább tart, mert több helyen vissza kell tolatni, de ezekre is meglehet szerezni ugrálással.
    Sajnos így kell összekódulni mindet :D
  • Rev Hard
    "de 1x mindenképp ki kell ugrani minden spec típusra" Tisztában vagyok vele, de ami nem megy azt inkább nem erőltetem, és nem is szeretnék foglalkozni ezzel. Néha megjön a kedvem a háromszögekhez azt 1-2 óra időpocsékolás és idegeskedés után mindig rájövök ugyanarra. Tegnap másfél órát bohóckodtam egy lvl 50 tuningért, hagyjukmár. Rakják be a Uplay Store-ba a tuningokat is, néhány száz forintot nekem megér hogy nem basz szét az ideg. Mellesleg nem is értem, az ilyet kérni kell ? Ha én csinálnék egy játékot minden követ megmozgatnék hogy minél nagyobb legyen a bevételem, és ehhez hozzátartozik a mikrofizetési rendszer kiépítése, főleg egy MMO játékban.
  • Hungarykum
    Meglehet venni, de 1x mindenképp ki kell ugrani minden spec típusra. A bónusz meg külön művészet :D
    Én is sokat ugráltam másfajta bónuszért 50-es alkatrészre, de előtte 2-3x leadta ugyanarra a bónuszra :D
    Circuit specre próbáltam grip-es bónuszt is szerezni, de valahogy mindig sebességre és gyorsulásra jött ki. Így most van 5-5, meg 1 grip-es xD
    Circuit-nél már csak 12-15-ig ad bónuszra, (autó válogatja) szóval nem sokat, de ez a külön bónusz egy nagy hülyeség.
  • Rev Hard
    Tegnap meg befizettem a Season Pass -ra, hátha pont ennyi hiányzik hogy a fejlesztő brigád kicsit összekapja magát.
  • Rev Hard
    Felvetettem a hivatalos fórumon hogy miért nem lehet pénzért megvenni a lvl 50 part-okat, egyből ráugrott a témára két hülyegyerek hogy az pay to win meg nem kell ide ilyen lehetőség. Ráadásul még jobban tudja nálam hogy mire van szükségem a játékban. Hogy az ilyenek miért nem mennek a kúrva anyjukba.
  • Hungarykum
    De csak áprilisban :D
  • Overburner
    Végre nem csak Perf :I
  • MerlinW
    A season pass tulajok megkapják, a többiek fizetnek.
  • SUNNY84HUN
    inkább javítanák ki a játék hibáit , tükrök is marhára zavarnak , de nagy bugok még jobban :/
  • Krszti1160
    havi dlc? :D és ezért is pénzt fognak elkérni? :D
  • Szabi #9575
    jé, az eszkelédből lesz mind az 5 féle verzió o.0
  • Krszti1160
    Oké :D
    Am ez is egy megoldás