13251
-
Hungarykum #9773 Tényleg. Erre nem emlékeztem :D De a raid-es Camaro is jöhetne már nem csak a sok Circuit állandóan. -
én ha pvp-zek akkor a vége előtt kifagy a játék de úgy hogy csak reset segít mert nem rakja le tálcára és a folyamatokból se tudom kilőni mivel a The Crew képernyő beragad. -
Ez kb. mindent elárul a mostani pvp helyzetről :D Örülök ha behív, erre undefined, és igen, jól látjátok, nincs host :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
este megint összejött egy hangulatos 8fős privát pvp, a publik még mindig nem akar működni, hiába volt meg a két 4-es crew -
Köszi mindent! Tegnap este azért nagyon (nagyon-nagyon) nehezen,de összejött egy fasza 3 fős gurulás. Csak nem értem miért megy ez ilyen nehezen,kellett vagy 3 perc mire a cimbim nevét megláttam a térképen. Röhej volt,hogy a nagy térképen ott jelezte,hogy driftel körülöttem a játékban meg itt ott volt egy kis fékcsík. -
Játékban is el lehet fogadni ha barátfelkérésről van szó F betű és kikeresed általában zöldel jelöli asszem vagy kék? Na mind1 enter és accept friend request de persze Shift F2 és oldalt barátoknál is szerepelni fog ott is el lehet fogadni. Ha játékban nem tudja elfogadni a party felkérést az több okból is lehet igazából bármi szóbajöhet router nem engedi át normálisan akkor port forwarding kell játék szarakodik stb. -
Ne a játékban keresse a meghívót! Hanem az Uplayban! Ott lesz az a szöveges résznél oldalt. -
Pedig van :D Fekete Raptorral kell menekülni a Néger küldött fekete terepjárók elől. St Loius körül van asszem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.21. 20:57:32 -
Hungarykum #9765 Arra emlékszem, de külön Raptoros küldire nem emlékszem :D
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.03.21. 20:29:07 -
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Hogyan tudnánk a haverokkal közös játékba kerülni? Én 50-es szinten vagyok a barátom 17-es szintű játékos. Ha küldök neki egy meghívót akkor látja ,de elfogadni nem tudja. Van-e valami trükk vagy beállítás amivel könnyebben összejönne a közös játék? -
pedig a legelső küldi is raid raptorral van :D -
Hungarykum #9762 Az nem a '69-es Camaro Raid változata? Nekem nem rémlik, hogy mentem volna Raptorral. -
Ja még egyik küldin is lehet menni normális kites verzióval valahol St. Louis körül. -
Én csak most vettem észre, hogy Raides Raptor van a játékba...csak nem elérhető :D
Vagy ez csak nekem új?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.03.21. 18:58:00 -
Ratrak #9759 mentem egy Route66-et egy random gyerekkel, végig előzgetve egymást, szélárnyékozva, satöbbi, amikor az egyik elcseszett valamit, a másik megvárta kicsit, aztán toltuk tovább vérre menően, és végül majd' fél óra kergetőzés után kevesebb, mint 0,4s-al vert meg a célban... :) Iszonyat FUN ez a játék, amikor jól kiadja a dolgokat... 
...és akkor igen, beraknak ilyen ládatörögetős küldiket, meg roncsderbis PVP-t...
-
Jajjistenem ezek a ládatörögetős faction mission-ök... tényleg csak ennyire futja? 
Megnéznék egy brainstormingot ennél az Ivory Towernél. -
Wow! That's loud! -
Engem nem vonz az, hogy van egy halom drága autóm a garázsba és néha-néha kimegyek vele az utcára.
Nekem nem laggolnak a városok. Amúgy a sebességérzetet feláldozták, hogy nagyobbnak tűnjön a map, hisz így 100-120 km, de ha nem mutatna nagyobb sebességet a mérő akkor sztem max 60-70 lenne, ezt simán lehet látni a lámpák távolságából is, normális esetben a lámpák egymástól 25 m re vannak, na itt ez a távolság 100 m. -
Sipylos #9755 https://www.youtube.com/watch?v=7yjmWS_f-0c#t=461
Nyálcsorgás indul :) -
Van de nem csak nekem. :D -
Hungarykum #9753 Akkor tényleg gond van nálad :D -
Fullon és minimumon is ugyanúgy csinálja. Szimplán szar. Egyébként megvan a 60 fps városban meg 45-55 attól függ.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.20. 19:44:19 -
npolos #9751 egyetértek veled visszavéve 30-ra már sokkal jobb lett :) -
Hungarykum #9750 Akkor valószínű, hogy valamelyik beállítás sok neki. Textúrát és a Geometry-t rakd medium-ra. -
Nekem 30-on van még rosszabb bétán nem igy volt most kénytelen vagyok 60-on ha bugos ha nem.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.20. 19:09:12 -
Soha. -
tutyimutyi2 #9747 vajon mikorra lesz kész az hogy "működjenek" a tükrök? -
Hungarykum #9746 Ha 60 FPS-en van, akkor azért csinálja. Én is múltkor átraktam 60-ra és ezt csinálta nekem is amit írtál. 30 FPS-en sokkal simábban megy és egyáltalán nem is laggol.
A tárgyak megjelenéséért meg a "geometry" a felelős. Ha high-ra állítod, akkor hamarabb betölti a dolgokat, de így jobban igénybe veszi a gépet és laggolhat is a városokban. -
Nekem L.A. ilyen meg Miami. -
A környezet laggolássa még mindig megmaradt. A kocsi úgy mozog mint a kés vajban de a környezet tele van mikro laggokkal. Hihetetlen. New York egyenesen borzalom, meg ez is hogy csak vagy 50 méterrel előre tölti be a cuccokat a játék, utoljára NFS2 nél láttam ilyet... Valami nem fasza ezzel a motorral. -
Kb. minden jogos negatív észrevételt leírtatok már, sajnos egyet kell értenem, ez még mindig csak "ever drive alone". Hogy miért pont az onlineságra fektetnek ilyen kis hangsúlyt ez érthetetlen!
Viszont felhívnám a figyelmét mindenkinek, ami nekem újdonság erejével hatott, és itt a fórumon kaptam a tippet: élményautózás csakis full stock gépekkel. Nagyon szépen lehet érezni a különbséget, tényleg élményautózás. Én eddig minden új verdát automatikusan feltuningoltam 1299-re és ezekkel mentem, de amióta itt olvastam, hogy full stock-al érdemesebb cruise-olni, hát mintha egy új játék lenne.
67-es Chevrolet Impala fullstock... priceless!!! -
Quqa #9742 Még jó hogy leírtam mi nem tetszik a játékban párat sikeresen javítottak. Az ütközés, ill. tereptárgy érintés utáni kifarolás megszűnt, valamelyest jobb az irányítás, az ugrás után most szép ívesen repül a járgány és nem idióta módon billeg, mintha alákapna néha a szél. Nekem egyből talált PvP és kb. 5s után 8!-as lobby-ban voltam. Megszűnt ez az idegesítő szinkron?,- játékhiba mikor az ellenfél előre hátra mozogva halad előttem (esetleg oldalra) pláne mikor nitrozik. Valamelyest csökkent a driftelés a szupersport gépeknél (vagyis a Gallardo-nál, mert csak az van meg + az R34-nél is). Nem is értem, hogy tudna driftelni egy ilyen gép! Azt nem tudom most is elemelkedik e a huplikon, mert különösen az épített versenygépeknek ( C), de még talán a (P) gépeknek sem nagyon szabadna.
Ami rosszabb lett pl. a dirt Focus f.a.-ban nehezebben vezethető jobban vissza akar állni egyenesbe sportban viszont jobb lett és hc-ben is jól irányítható (A Lambo viszont hc-ben nitrozva megfoghatatlan sodródik mindenfele). Az egyik terepes ugratós skill-nél (ahol két domb van egymás után és utána a célterület) nem tudtam bronznál jobbat ugrani az 1200 akárhányas (D) Focus-al még jó hosszú nekifutással sem, igaz sokat nem próbáltam. Előtte ment. Alul Miami-nál megkíséreltem kereket ugrálni és 10-ből egyszer sem adott jobbat 42-esnél, nem tudom másnál is jelentkezett ez, mert a pöccs elött volt, hogy 2.-ra 48-50-es valamit adott (nem feltétlenül itt).
Szakadozik a PvP-ben a játék előtte ilyen nem nagyon volt.
Ez az új játékmód nem lenne olyan rossz, ha nem ugyanoda tenné, a pontokat mindig, esetleg messzebbre lenne a célterület, mint ahogy a kinagyított térképen látható.
Tehetnének egy nitro kikapcsoló gombot a lobby-ba, esetleg a gép sorsolna, hogy ki választ pályát és nem a legtöbb ponttal rendelkező.
Azt sem értem miért nincsenek külön sorolva lvl szinttől függően a versenyek. Lehetne A, B, C, D, stb. autó attól függően mennyire van tuningolva és így sorsolna össze a gép, ha már mindennek 400-al kell menni. Ez utóbbit sem értem, miért nem elég a 2-300-as tempó ez az eszeveszett száguldásra törekvés tesz tönkre jó néhány alapvetően jónak induló játékot.
Ja és még mindig a tepsi teher esetleg Hummer (mennyi az 3,5 tonna?!) nyer egy Lambo vagy egy Koenigsegg előtt az meg hogy, de a Focus se nyerjen már bármennyire az egyik kedvenc gépem.
Kérdés:
Most vettem egy Alfa-t és csak grip-es cuccokat tettem bele, így az irányítása sokkal jobb lett, de így is fel lehet húzni 1299-re? Különben mennyire számítanak, az alkatrész típusok van érezhető különbség, ha gyorsulás, sebesség, fék, vagy irányíthatóság az adott alkatrész tulajdonsága. Van valami jelentősége, hogy pl. a motorhoz a fent felsorolt 4 tulajdonság közül melyiket tesszük?
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.03.19. 22:28:33 -
Rev Hard #9741 Nem tudom. Azt viszont tudom hogy megint itt egy játék ami tele van lehetőségekkel, de nincsenek kihasználva, elbasszák, kiadják a semmitmondó körítést meg néhány autót azt megy a félrebeszélés. Közbe meg MMO létére az online műsor sehol, eltelt 4 hónap azt egy normális 8/8 -as cruise -t még nem mentem, szimplán mert nem tudok csatlakozni a haverjaimhoz, a barátlista kuka. Azon agyalok hogy miért is szerették sokan a TDU1 -et, miért játszott azzal évekig mindenki, és miért képtelenek a kategóriában kiadni egy normális autós játékot 2007 óta. -
Mit akartak ezzel a játékmóddal......csinálták volna meg a tükröt, vagy cserélték volna ki a Holdat..:D -
Hungarykum #9739 Ehhez legalább csinálhattak volna egy TDU2-es csetet, hogyha valakit elküldök az anyjába, akkor az lássa is. -
Rev Hard #9738 De legalább jól összerakták a lökdösődős játékmódot, arra van igénye az új generációnak ezek szerint.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.03.19. 19:23:14 -
Uplay: Tiiborc
Szabi beírnál, kérlek. Köszi
-
De ez valami hihetetlenül gigantikus fail, hogy egy online játékban, pont az egymással való játék működik - jó esetben is nehézkesen - de inkább sehogy, még hónapokkal a megjelenés után is. Kutya legyek ha értem, hogy nem állhatnak a programozók háta mögött a főnökeik egy marha nagy szögekkel kivert korbáccsal, amivel addig ütik őket amíg nem megy minden flottul. 
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.03.19. 13:15:26 -
Nem szedték ki..egyszerűen nincs matchmaking. Nem dob be sehova. Mintha nem akarna PVPzni rajtad kívül senki. -
Hungarykum #9734 Public részt mi értelme volt kiszedni ha már 1x beletették? Vagy ennyire rossz volt? Gyors pénzszerzésre és anyázásra kiváló volt :D
Lehet azért szedték ki, mert a TDU2-ben már volt hasonló :D