13251
-
aha :) , de miért nem tudja porsche néven forgalmazni őket ? mugen is megmaradt honda, nismo is megmaradt nissan , .... ez meg itt különcködik :D -
Más-más áron mennek az autók? Hogy van ez? Miért kerül többe az egyik mint a másik? A drágább autóhoz több spec lesz? Ezek tényleg ennyire idióták? Majd elfelejtettem, mikor jönnek az új verdák?
Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.03.05. 08:50:03 -
PS4-es árak:
Chevrolet Corvette C2 (£1.69/€1.99/$2.95)
Chevrolet Corvette C3 (£2.49/€2.99/$4.55)
SPYKER C8 AILERON (£3.29/€3.99/$5.95)
-
Jó képek, végre rendes autókkal, a halálbiztos fényezést eddig nem is láttam
-
-
Hungarykum #9528 És a Bugatti hol marad? :D -
TheCrew #9527 
-
Szép teljesítmény, de szerintem a hátulját nagyon elba***ták. Az eleje szép... -
Ratrak #9525 Ez tényleg beteg: 1500 LE, 2000Nm, 1400 kiló, 3,2-es sprint... 150-ről 250-re, vazze....
-
(Na itthon vagyok xD de lépek aludni, éjjeli műszak vár re-ám! :D )
-Tegnap elég gyorsan össze pakolt minket, aztán amikor szét dobott, akkor volt a katyvasz :D -
Rev Hard #9523 A RUF egy tuning cég ami Porsche-kat tuningol, ám RUF néven árulja az autóit. -
Az a Ruf mocsok szép :D Na RX-7 jöhet akkor gyorsan :D -
be lett jelentve a Ruf 991-es, meg úgy tűnik hogy lesz Jeep, Land Rover, Lotus és Mazda is.. majd.. egyszer.. valamikor.. :D -
Hú jó sokáig be voltam offolva történt azóta valami érdekes ?:D -
Jól beszél a Szabi. Ts nélkül valószínűleg nem sikerülne összehozni ezeket a gurulásokat, és lássuk be, nem is próbálkoznánk ennyit. Sokszor még így is fél órába telik mire összejön a stabil 8-as layer. -
nem irigykedni kell, hanem feljönni TS-re és gurulni, sajnos néha szenvedős összerakni a 8 játékost egy layerbe, de ha élőszóba tudunk dumálni, jelentősen javulnak az esélyek :D -
A barátkozással nincs probléma, van legalább 20-25 olyan barát, aki gyakran játszik, a Uplay Launcher-ben látom is, hogy ki van épp játékban (játék közben is a második monitoron), de szinte képtelenség velük egy layer-be kerülni. ~Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor sikerült:
2× gduck007, 2x vwgolfgaben, 2x Sir_Hedge és 1x Darkkoi, velük tudtam együtt gurulni. Rajtuk kívül 1x Szabi, de kb. fél perc után lefagyott a játék, 1x GeRI0104, szintén pár perc után lefagyott, amikor egy harmadik valakit hívott be a crew-ba és pár napja néhány másodpercre egy layerben voltam SIXNIN3-al, de ez tényleg csak 3-4 másodperc volt, aztán el is tűnt. Konkrétan ennyi.
A december elejei megjelenés óta ezt nem mondanám jelentős mennyiségű találkozásnak, pedig majdnem minden nap játszok vele. Random idegenekkel gyakran találkozom freeride-ban és PvP-ben is, tehát nem gondolnám, hogy valami rosszul van beállítva nálam.
Amiket gyakran raktok képeket a fórumba, hogy 4-5-6-7-8 játékos egy képen, v. együtt faction mission-ben, ilyesmi… azt csak (kicsit irigykedve) nézem. -
smog15 #9516 Új Ford GT
-
na amire haza érek addigra elindulnak a szerók :3 -
a Ruf olyasmi mint a Mugen :) -
na most tisztázzunk valamit a ruf az porsche nem vagy mi ? :D nem vagyok otthon ezekben , nekem honda a pálya ;) -
RUF CTR-3 The Crew Edition 
-
Vagy nem szerzi meg őket, vagy elkezd barátkozni:) -
Hehe, grat, nekem is pont mára lett meg, szintén frakció küldik, ja és én is átkerültem a krokodil frakcióba, csak, hogy jó legyen :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Köszi srácok!
-
fakció küldi orvérzésig :D -
Ezek között a feladatok között van egy-két lehetetlen is: amit 3-4 fős crew tagjaként kell teljesíteni, azt hogy csinálja meg az aki többnyire sosem találkozik online ismerőssel a játékban? -
Ratrak #9505 mi volt a stratégiátok? -
Ez jó hír, a két mostani RUF a két kedvencz autóm! -
kripton90 #9503 Hello miert van ugy a jateba hogy bemegyek pvp zni es a tobbi jatekos hamarabb indul mint en kb 3sec el
-
VJP #9502
-
"The RUF family will soon be expanding with the upcoming RUF RT-35!"
nem lenne rossz meglepetés, ha holnap kiadnák a Genevai rendezvénnyel egy időben ingyen :) -
kezdjük az elején, minek kattintottál a linkre ? :D -
A linkre senki se kattinson a videó alatt:
"A felkeresni kívánt webhely ártalmas programokat tartalmaz
A(z) get.file3desktop.com webhelyen lévő támadók megpróbálhatják rávenni Önt olyan programok telepítésére, amelyek károsak a böngészési élmény szempontjából (például módosítják a kezdőlapot vagy plusz hirdetéseket jelenítenek meg a felkeresett webhelyeken)." -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler] -
-
tegnap elott alltam (alltunk paran) neki es 4-5 ora alatt meg is volt. csak pelda azoknak akik lehetetlennek minositettek egy honap alatt osszehozni. meg csak fel nap se kell es kesz
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.03.03. 17:54:08 -
ohh, 1 órája feltettem a januári bios frissítést vga-ra :D meg catalyst 14.12vab rajta :D
#9494 -nekem hirtelen csak az jött le, hogy sokat játszanak xbox kontrollerrel :D -
a RUF szerint jön a 991-esük a játékba :)
sőt a Jeep és a Land Rover is ott van a listán.. ahogy azt már párszor megírtam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.03. 16:51:38