13251
thecrew.jpg
  • chase
    Barátokat töröltél már? Ha túl sok a barátod, akkor crash-el induláskor.
  • Gab0523
    A legújabb AMD driver van feltéve.
    DX és NetFramework biztosan van, automatikusan fellőtte a telepítő, meg ugye, anélkül el sem indulna.
    A Device manager szerint minden rendben, sárgaságot sehol nem jelez.
  • VJP
    Lett feltelepítve:
    -Net Framework 4.5.2
    -legújabb DirectX
    -VGA driver
    -Egyéb eszközök illesztőprogramjai (eszközkezelőbe van-e ismeretlen eszköz[sárga háromszög felkiáltójellel])
    Első körben ezekre gondolok.
  • Meridius
    Fel? Steamen kezdettől fogva 50€.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.03.13. 13:35:10
  • Gab0523
    Sziasztok! :)

Khm... Tilos kiröhögni... Előre jelzem. :D

Segítséget szeretnék kérni, mert bár már kaptam és részleges megoldást találtam is, de...

Korábbi telepítésemmel semmi gond nem volt, a Crew csodásan futott, egyetlen szó nélkül.
    A napokban új telepítést csináltam (format c:), azóta, h a Crew felkerülése után bármi mást feltelepítek, ezt kapom:
    Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: TheCrew.exe
    Application Version: 1.0.3.0
    Application Timestamp: 54c96bce
    Fault Module Name: StackHash_97a9
    Fault Module Version: 0.0.0.0
    Fault Module Timestamp: 00000000
    Exception Code: c000041d
    Exception Offset: PCH_00_FROM_ltc_game32_93555+0x0005BEE6
    OS Version: 6.2.9200.2.0.0.256.48
    Locale ID: 1038
    Additional Information 1: 97a9
    Additional Information 2: 97a99327ebad402c91beab40c371ba55
    Additional Information 3: 3619
    Additional Information 4: 3619b43817acc4323a8c5474904f21cd

Read our privacy statement online:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=190175

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Illetve a "Fault Module Name: StackHash_97a9" az utolsó 4 karakter mindig más. Pl.: StackHash_9000
    Az egyetlen megoldás, amit találtam, hogy Crew uninstall és reinstall, de tartok tőle, hogy a Ubinak nem tetszik majd, ha naponta lehúzom ezt a röpke majdnem 17GB-ot. :)
    (Minden nap, mert.... tegnap és a semmit nem telepítettem, mégis kiakadt a játék...)

Véletlenségből nem tudtok valami hathatós és hosszabb távú megoldást erre a gondra?

A válaszokat, segítséget előre is köszönöm.
  • marcihusi
    Ez így többe kerül mint amennyiért én megvettem előrendelve. Mitől ment fel az ára ennyire?
  • Szabi #9647
    30euro most a játék steam-et.. lehetett volna megjelenéskor is ennyi.. :D
  • smog15
    Van egy pár helyen ilyen láthatatlan "ugrató" :D
  • smog15
    Csináltam is :D Meg volt egy feladat része, hogy szerezz 10 csillagot az is hamar meglett :D
  • chase
    nem várt akadály
  • Hungarykum
    Nálam is volt hogy megállt a forgalom. Ilyenkor érdemes csinálni néhány rendőrös acsit :D
  • smog15
    Crew-nak hála eszembe jutott a Driver: San Francisco egyik feladata amikor a mentőt kellet üldözni úgy, hogy közben állt a forgalom. Épp San Francisco-ban csapattam és egyszer csak megállt a forgalom meg a lámpák, körözgettem egy kicsit de semmi változás átugrottam Las Vegasba de ott is álltak az autók Ettől függetlenül simán bedobált idegenekhez :D
  • Overburner
    33 nap
  • N3mus
    Sajna nem nyert azonnal exe hibával leáll amint bejön az ubisoft logo.
  • Hungarykum
    Olyan nincs :D GTA-t mindenki szereti :D
  • PeeTeR
    hidegen hagy
  • Hungarykum
    Nem kell spekulálni, mert jön a GTA V
  • PeeTeR
    C:\Users\<fioknev>\Documents\The Crew\PCScalability.xml - torold
  • N3mus
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnapi napig minden rendben volt a gammel de tegnap óta az ubisoft logónál egyből " crew.exe működése leállt "
    Amit lehetett már mindent megcsináltam TEMP törlése / The Crew mappa törlése / fileok újraellenőrzése / mind a win 8.1 64 frissítve mind a videokártya driver frissítve mégse találok semmi mitől hasal el .
  • Overburner
    Valahol olvastam hogy Uborkánál ilyen a Season pass de tényleg tökmind1 majd kiderül.
  • Szabi #9633
    jelenleg ezt írják hivatalosan

"As a Season Pass owner, you will immediately receive two exclusive vehicles: the Ferrari 458 Speciale and McLaren 12C plus the first four car packs to be released monthly: the Raid Car Pack, Speed Car pack, Extreme Car Pack and Vintage Car Pack."

szóval tervbe van még több dlc is

mondjuk ez meg hivatalos promo kép az ubisoft oldalán :DD

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.12. 18:38:32
  • MerlinW
    A season egyébként is szezont jelent, ami évszakot jelent nem évet:)
  • PeeTeR
    nem kell spekulalni. ki fog derulni. ha nem lesz benne a tobbi es erdemes lesz ra ugyis meg lesz veve a kovetkezo SP is. ha nem akkor nem :D
  • Meridius
    Sehol nem mondták, hogy egy évig megkapsz mindent. :D Ami biztos, hogy tartalmazza a 4 packot, minden más spekuláció.
  • MerlinW
    Elvileg azt jelenti, de hidd el, nagyon kevés esetben van így sajnos.
  • Overburner
    1 Season pass-t vettem Crew kivül idáig az a W_D volt minden DLC-t megkaptam hozzá amit valaha kiadtak. Na már most azt is meg lehetett venni megjelenés után és nem volt minden DLC bejelentve hozzá mégis megkaptam azokat is. Elvileg 1 évig a játék megjelenésétől minden cuccot megkapsz ezt jelenti a Season Pass. Most hogy azon a képen nem mutatják mert fingjuk nem volt milyen DLC fog utána jönni vagy nem akarták még felfedni az 1 dolog. De inkább nekem legyen igazam mint hogy aztán jöjjenek a cuccok meg még 1 season pass. Egyébként is a Season pass elég mocskos drága úgyhogy örüljenek hogy veszik az emberek ha nem nuuvem ről szereztem volna olyan mintha 2x fizettem volna ki a játék árát :D
  • MerlinW
    Remélem ez szarkazmus volt:) Ha nem, akkor pl. Borderlands. Egyébként Crew setében 4 autócsomagról volt szó az SP-vel kapcsolatban, tehát ha lesz még autó, valszeg nem ingyenes lesz. Meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.12. 17:12:50
  • chase
    a tökéletes roadtrip
  • marcihusi
    Megjött végre a patch note? És micsoda változtatások?! Úgy legyen, hogy ez mind igaz legyen. Viszont sajnálattal látom, hogy a tükörről szó sem esik. Majd talán a következő foltban.
  • Overburner
    Igen minden Season Pass igy néz ki. Minden DLC-t 1 évig a megjelenéstől megkapsz.
  • Szabi #9623
    amikor elkezdték árulni az SP-t, akkor azt mondták hogy egy évig jár majd minden dlc.. szóval remélhetőleg csak ezen a képen jelölték hülyén.. :D

viszont a havi csomagban remélem lesz narancs belső is :)
  • Ryder159
    Nem, bent lesz a garázsban
  • Quqa
    Köszi, azt a szűrőt is pedig beta alatt még néztem is mit hogy kéne, most meg nem vettem észre a B betűt.

Más: eddig nem nagyon figyeltem, de ha a tuningot lecserélem a kocsiban, akkor elveszik amit kivettem?
  • MerlinW
    Miután az már nem a Season Pass része, szerintem tuti időben jönnek, hiszen plusz pénz:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.11. 22:44:36
  • [HUN]FaTaL
    Eddig igen. Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy az utolsó (már kész) pack után is havonta fognak jönni.
  • MerlinW
    Eddig is havonta jöttek a kocsik.

• LeWyTy
    Nagyon helyes! 3 tökéletes ok hogy újra egy kicsit. Mikor?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.11. 22:31:22
  • Szabi #9616
    ami a közeljövőben várható, Rx-7, LFA, EvoX :)
  • LeWyTy
    Mostantól havonta jönnek új kocsik? Van esély valami normális japán kocsira?
  • Ratrak
    vééééégre, 69-es Camaro Circuit!!!! :) Amióta kijöttek a Corvettek, csak azokkal megyek, és azok is nagyon tetszenek, így lesz teljes a kép... :)

nagyon jól hangzik, amit írnak, remélem meg is csinálnak mindent belőle!