13251
-
Barátokat töröltél már? Ha túl sok a barátod, akkor crash-el induláskor. -
Gab0523 #9652 A legújabb AMD driver van feltéve.
DX és NetFramework biztosan van, automatikusan fellőtte a telepítő, meg ugye, anélkül el sem indulna.
A Device manager szerint minden rendben, sárgaságot sehol nem jelez.
-
VJP #9651 Lett feltelepítve:
-Net Framework 4.5.2
-legújabb DirectX
-VGA driver
-Egyéb eszközök illesztőprogramjai (eszközkezelőbe van-e ismeretlen eszköz[sárga háromszög felkiáltójellel])
Első körben ezekre gondolok. -
Meridius #9650 Fel? Steamen kezdettől fogva 50€.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.03.13. 13:35:10 -
Gab0523 #9649 Sziasztok! :)
Khm... Tilos kiröhögni... Előre jelzem. :D
Segítséget szeretnék kérni, mert bár már kaptam és részleges megoldást találtam is, de...
Korábbi telepítésemmel semmi gond nem volt, a Crew csodásan futott, egyetlen szó nélkül.
A napokban új telepítést csináltam (format c:), azóta, h a Crew felkerülése után bármi mást feltelepítek, ezt kapom:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: TheCrew.exe
Application Version: 1.0.3.0
Application Timestamp: 54c96bce
Fault Module Name: StackHash_97a9
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c000041d
Exception Offset: PCH_00_FROM_ltc_game32_93555+0x0005BEE6
OS Version: 6.2.9200.2.0.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 97a9
Additional Information 2: 97a99327ebad402c91beab40c371ba55
Additional Information 3: 3619
Additional Information 4: 3619b43817acc4323a8c5474904f21cd
Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=190175
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
Illetve a "Fault Module Name: StackHash_97a9" az utolsó 4 karakter mindig más. Pl.: StackHash_9000
Az egyetlen megoldás, amit találtam, hogy Crew uninstall és reinstall, de tartok tőle, hogy a Ubinak nem tetszik majd, ha naponta lehúzom ezt a röpke majdnem 17GB-ot. :)
(Minden nap, mert.... tegnap és a semmit nem telepítettem, mégis kiakadt a játék...)
Véletlenségből nem tudtok valami hathatós és hosszabb távú megoldást erre a gondra?
A válaszokat, segítséget előre is köszönöm. -
Ez így többe kerül mint amennyiért én megvettem előrendelve. Mitől ment fel az ára ennyire? -
30euro most a játék steam-et.. lehetett volna megjelenéskor is ennyi.. :D -
smog15 #9646 Van egy pár helyen ilyen láthatatlan "ugrató" :D -
smog15 #9645 Csináltam is :D Meg volt egy feladat része, hogy szerezz 10 csillagot az is hamar meglett :D -
nem várt akadály
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hungarykum #9643 Nálam is volt hogy megállt a forgalom. Ilyenkor érdemes csinálni néhány rendőrös acsit :D -
smog15 #9642 Crew-nak hála eszembe jutott a Driver: San Francisco egyik feladata amikor a mentőt kellet üldözni úgy, hogy közben állt a forgalom. Épp San Francisco-ban csapattam és egyszer csak megállt a forgalom meg a lámpák, körözgettem egy kicsit de semmi változás átugrottam Las Vegasba de ott is álltak az autók
Ettől függetlenül simán bedobált idegenekhez :D
-
33 nap
-
N3mus #9640 Sajna nem nyert azonnal exe hibával leáll amint bejön az ubisoft logo. -
Hungarykum #9639 Olyan nincs :D GTA-t mindenki szereti :D -
hidegen hagy -
Hungarykum #9637 Nem kell spekulálni, mert jön a GTA V
-
C:\Users\<fioknev>\Documents\The Crew\PCScalability.xml - torold -
N3mus #9635 Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnapi napig minden rendben volt a gammel de tegnap óta az ubisoft logónál egyből " crew.exe működése leállt "
Amit lehetett már mindent megcsináltam TEMP törlése / The Crew mappa törlése / fileok újraellenőrzése / mind a win 8.1 64 frissítve mind a videokártya driver frissítve mégse találok semmi mitől hasal el . -
Valahol olvastam hogy Uborkánál ilyen a Season pass de tényleg tökmind1 majd kiderül. -
jelenleg ezt írják hivatalosan
"As a Season Pass owner, you will immediately receive two exclusive vehicles: the Ferrari 458 Speciale and McLaren 12C plus the first four car packs to be released monthly: the Raid Car Pack, Speed Car pack, Extreme Car Pack and Vintage Car Pack."
szóval tervbe van még több dlc is
mondjuk ez meg hivatalos promo kép az ubisoft oldalán :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.12. 18:38:32 -
A season egyébként is szezont jelent, ami évszakot jelent nem évet:) -
nem kell spekulalni. ki fog derulni. ha nem lesz benne a tobbi es erdemes lesz ra ugyis meg lesz veve a kovetkezo SP is. ha nem akkor nem :D -
Meridius #9630 Sehol nem mondták, hogy egy évig megkapsz mindent. :D Ami biztos, hogy tartalmazza a 4 packot, minden más spekuláció. -
Elvileg azt jelenti, de hidd el, nagyon kevés esetben van így sajnos. -
1 Season pass-t vettem Crew kivül idáig az a W_D volt minden DLC-t megkaptam hozzá amit valaha kiadtak. Na már most azt is meg lehetett venni megjelenés után és nem volt minden DLC bejelentve hozzá mégis megkaptam azokat is. Elvileg 1 évig a játék megjelenésétől minden cuccot megkapsz ezt jelenti a Season Pass. Most hogy azon a képen nem mutatják mert fingjuk nem volt milyen DLC fog utána jönni vagy nem akarták még felfedni az 1 dolog. De inkább nekem legyen igazam mint hogy aztán jöjjenek a cuccok meg még 1 season pass. Egyébként is a Season pass elég mocskos drága úgyhogy örüljenek hogy veszik az emberek ha nem nuuvem ről szereztem volna olyan mintha 2x fizettem volna ki a játék árát :D -
Remélem ez szarkazmus volt:) Ha nem, akkor pl. Borderlands. Egyébként Crew setében 4 autócsomagról volt szó az SP-vel kapcsolatban, tehát ha lesz még autó, valszeg nem ingyenes lesz. Meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.12. 17:12:50 -
a tökéletes roadtrip
-
Megjött végre a patch note? És micsoda változtatások?! Úgy legyen, hogy ez mind igaz legyen. Viszont sajnálattal látom, hogy a tükörről szó sem esik. Majd talán a következő foltban. -
Igen minden Season Pass igy néz ki. Minden DLC-t 1 évig a megjelenéstől megkapsz. -
amikor elkezdték árulni az SP-t, akkor azt mondták hogy egy évig jár majd minden dlc.. szóval remélhetőleg csak ezen a képen jelölték hülyén.. :D
viszont a havi csomagban remélem lesz narancs belső is :) -
Nem, bent lesz a garázsban -
Quqa #9621 Köszi, azt a szűrőt is pedig beta alatt még néztem is mit hogy kéne, most meg nem vettem észre a B betűt. 
Más: eddig nem nagyon figyeltem, de ha a tuningot lecserélem a kocsiban, akkor elveszik amit kivettem?
-
Miután az már nem a Season Pass része, szerintem tuti időben jönnek, hiszen plusz pénz:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.11. 22:44:36 -
Eddig igen. Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy az utolsó (már kész) pack után is havonta fognak jönni. -
Eddig is havonta jöttek a kocsik.
-
Nagyon helyes! 3 tökéletes ok hogy újra egy kicsit. Mikor?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.11. 22:31:22 -
ami a közeljövőben várható, Rx-7, LFA, EvoX :) -
Mostantól havonta jönnek új kocsik? Van esély valami normális japán kocsira? -
Ratrak #9614 vééééégre, 69-es Camaro Circuit!!!! :) Amióta kijöttek a Corvettek, csak azokkal megyek, és azok is nagyon tetszenek, így lesz teljes a kép... :)
nagyon jól hangzik, amit írnak, remélem meg is csinálnak mindent belőle!

egy kicsit. Mikor?