13251
thecrew.jpg
  • Seangaijin
    VGA bios frissítés és driver frissítés megoldja a problémát.
  • Krszti1160
    Artifact hibás a vidi kari is xD (legalább is ezt szűrtem le ebből a videóból: r9 280x hiba) Szuper, hát azt hiszem most táp vásárlás után alaplap és proci, aztán eladom a vgát, és veszek egy másikat xD
  • Szabi #9491
    üdv, a garázsba kerülnek, az összes felnivel és gyári szinnekkel
  • Ryder159
    Hali. Ha veszek egy season pass-t akkor a dlc autókat megkapom, vagy még meg is kell őket vennem a játékban játékpénzért?
  • PeeTeR
  • Gabor77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Csúnya lett a vége...:D
  • marcihusi
    Jó kis M5 gurulás! Sajnos ebből most kimaradtam.
  • Szabi #9486
  • Krszti1160
  • Rev Hard
    Jahogy. Én ilyeneket már szinte észre se veszek, nézz be párszor a baleset topikba, a ruszkik magasra tették a mércét.
  • Szabi #9483
  • marcihusi
    Nem csak az autók, és motorok megjelenéséről van szó, azzal nincs semmi gond, csinálják csak ha nekik úgy tetszik. Nekem bőven elég lenne a Rauh Welt tuningos Porshe egyébként. A nyitott ajtó, és az ablakban üldögélés menet közben, az-az őrület része a dolognak.
  • Szabi #9481

és akkor már legyen névsor is :)
  • Rev Hard
    Nem őrültek csak van stílusuk.
  • marcihusi
    Sejtettem mindig, hogy a japánok őrültek.
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • Norby646
    Haverommal a játék megjelenése óta sem tudtunk együtt menni, egyedül hamachi-val sikerült egy 10-15 percet mennünk aztán kiírta mind2nknek hogy a másik offline van és azóta semmi. Mind a ketten már kipróbáltunk mindent, port nyitás, vírusírtó, tűzfal, hamachi (félsiker, mint említettem). Azóta már javítás is jött ki de még mindig semmi. Végül megelégeltük, átléptünk a tdu 1-be, fél perc alatt összerakott minket, durván 1.5-2 órát el is voltunk.
  • Rev Hard
    Ezzel így ebben a formában már egyet értek, de ez nem csak a pvp-nél probléma hanem a freeride-nál is. Legfőképpen hogy nincs egy join gomb hogy rácsatlakozzak a haverjaimra, nehéz összehozni bármi gurulást, ráadásul sűrűn egyedül megyek és egy playert nem ad be körülöttem. Ilyen szempontból még a sokat szidott TDU2 is jobb volt, abban legalább volt közösségi élet anélkül hogy TS-t vagy egyéb külső közösségi platformot kellett volna igénybe venni.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.03.01. 13:35:48
  • Krszti1160
    Jaja, enyhén fárasztó volt :D de legalább az Elisre 6percet vertem a végére :D
  • Ratrak
    nemtom. de tuti nem ketten, mint ahogy a számok mutatják, amikor csatlakozni akarok...

ha lenne egy lobbi, akkor ott még el lehetne dönteni, hogy ki mit akar/tud, csak egyáltalán LÁSSUK egymást, és lehessen kommunikálni valahogy. Ez a legnagyobb gond ezzel a játékkal szerintem (a fagyásokon kívül): sosem látom, hogy ki van fenn, még a friend-listemen lévőket sem, nemhogy a többi usert. Nincs lehetőségem arra, hogy feldobjak ötletet, amihez, ha van igény rá a community részéről, lehetne csatlakozni. (pl. HC-mode PVP in Midwest. Vagy Drift-cruise in the snow. Vagy Chicago to LA in classic cars, Full Stock only. stb.) Semmi ilyen funkcionalitása nincs a játéknak, ami azért gáz, mert amúgy a beletett száznemtudomhány órám túlnyomó többsége orbitális fun volt, és látszik a perspektíva, meg a végtelen lehetőségek a játékban. Ha mindig lehetne látni 32-64 usert (köztük természetesen "kiemelt helyen" a friendeket), csak lenne ekkora merítésből 4 akivel lehet normálisan versenyezni vagy krúzolni, vagy akármibármi. Ehhez csak egy lobbit kellene összeütni három extra funkcióval, amit programozástechnikailag már év(tized)ek óta sikerült megvalósítani, szóval nem a háztáji féreglyuk-generátorért nyekergek....

#9471: azt én is utáltam a végére.... egyszerűen túl hosszú egy üléshez. (Nálam olyan 1-1.5 óránál van a határ, afölött már nem esik jól)

#9469: jók a képek! Szép élesek is, milyen beállításokkal megy a játék nálad? (Felbontás, AA mód?)

#9467: én is az optimista énednek drukkolok! :) Tény, hogy nagyon fogadkoztak, hogy foglalkozni fognak a játékkal, meg figyelnek a visszajelzésekre, és azért lehet látni ezzel kapcsolatban pozitív jeleket, hogy tényleg. Én egyértelműen úgy gondolom, hogy a készítőknek ez a játék "szerelemgyerek", ez totálisan látszik rajta. (Ettől még nem sírnak, ha meg is tudnak belőle élni, ez meg rohadtul természetes.) Azt viszont én nem tudom megmondani, hogy programozástechnikailag milyen nehéz megvalósítani azt, amiért nyávog a közönség, csak azt tudom, hogy mások máshol már összehozták, ami nem jelent semmit. Lehet, hogy ezt a játékot teljesen más módon építették fel, és ebbe az "épületbe" nem lehet belepasszintani azokat a funkciókat, amiket kér a nép. (Egy velencei cölöpházra ne akarj 50 emeletet felhúzni, hiába van sok 50 emeletes felhőkarcoló világszerte - egyszerűen a két technológia kizárja egymást.)
  • Rev Hard
    Ja, csakhogy a War Thunder-el csúcsidőben 80-90 ezren játszanak, és még így is elég magas a várakozási idő ha szimulátor módban akarsz játszani. Ezzel hányan is játszanak ?
  • Krszti1160
    Öccse, na ez is megvolt... :D
    610-620km azé már az utolsó 10 check point halálom volt, nem nagyon tudtam koncentrálni a pályára, meg hát elfáradtam xD (Grand kanyon megsz.patott de rendesen, azért van az a sok bünti :D )
  • chase
  • Gibor
    Éjfél előtti gyors Fugitive

Ez amolyan törődj bele :D

Kukucs :D

Utoljára szerkesztette: Gibor, 2015.03.01. 00:33:36
  • marcihusi
    Mit lehet tenni, ha teli vannak az utak, de még az autópályák is? Kiszállás, és rendteremtés!
  • marcihusi
    Nem az a baj, hogy jönnek az új autók, de nem a fizetős dlc-re kellene a legnagyobb hangsúlyt fektetni. Rengeteg olyan hibáról tudunk, pl amit te is említettél, és számtalan ennél komolyabb "game braking" probléma van, aminek jóval nagyobb prioritása kéne hogy legyen. Majd meglátjuk, hogy a fejlesztőknek mi a fontos. Én még egy picit bízom azért benne, hogy végre össze tudnak egy jelentős frissítést hozni, de ezt a nagyon optimista részem részem mondatja velem. Viszont a realista részem azt súgja, hogy sok javítás nem lesz, csak megpróbálnak minél több pénzt kiszedni a következő néhány dlc-vel. Adja isten, hogy ne a realista énemnek legyen igaza, és szedjék rendbe a játékot.
  • Szabi #9466
    a küldiknél az autók vásárlási sorrendjében dobja be a legnagyobb pontszámú autót
  • chase
    A közös PvP lobbyval nagyon egyetértek, meg aki szeret versenyezni: ők is
    Azzal is kezdhetnének valamit, hogy ha random behívnak versenybe/küldetésbe, ott hadd választhassam már ki, hogy melyik autómmal megyek. Sosem azt dobja, amit épp választanék.
  • Szabi #9464
    mai krúzról egy kép :D
  • Ratrak
    egen, Bratt Shaw jobban megy nálam, ahol eddig találkoztam a nevével, úgy látom hogy egy kb. 5 perces versenyben kapok tőle pár másodpercet. Ezektől a gyerekektől meg fél percet. Teccikérteni...

Haverom mutogatta a war thunder-t. Ott is három jól elkülöníthető módban lehet játszani, totálisan más élménnyel totálisan más felhasználó-közösséget célozva meg, és működik. Itt annyi kéne, hogy nem szedik szét a PVP szervereket ötfele, hanem tolnának egy közös lobbit, ahol látnád az összes usert, oszt lehetne oszlani. És nem rakni össze az FA-t a nem-FA-val. (Sport és HC között már kisebb a különbség sztem) De ez a halálom, hogy én Midwesten keresek versenyt, és vagyunk 2-en, lehet, hogy a másik öt államban is van 1-1 ember, aki PVP-zne, simán mehetnénk együtt, de neeeeem, mert így nem látjuk egymást. Elfogy a türelmem, átmegyek máshova, ők is átmennek, és sehol semmi fél óráig. Aztán megunom, vagy csak kifagy a játék.... holott simán meg lehetne oldani a dolgot egy közös lobbival, meg két szűrővel nem varázslat, hahó, fejlesztők, a 21. században vagyunk....

Engem az ilyen kihagyott ziccerek jobban zavarnak, mint az, hogy nincs 150 különböző (amúgy tökazonosan viselkedő) autó a játékban. De azért kapunk autókat, mert arra van igény. (Ja, nem, azért kapjuk őket, mert már kész vannak, és nem kapjuk őket, hanem fizetni kell értük, bocsi, így már mindjárt más... :) )
  • Krszti1160
    az magenta xD am már hozzászoktunk :D

Valaki, éjjeli landmark tour?
  • Rev Hard
    Te valami női flessen vagy ezekkel a rózsaszín virághímzéses vasakkal ? Nem zavar ha valaki más, csak egy költői kérdés.
  • Rev Hard
    A Bratt Shaw haverom HC -ban veri a Full Assist királyokat, én is ott szoktam lenni a mezőny elején de az első helytől távol vagyok általában. Mondjuk engem annyira nem érdekel a kötött pályás műsor, elején még zavart a probléma de már leszarom.
  • PeeTeR
    csak mert.. full stock awardozas kozepette
  • reaper5687
    Nagyon sok ezzel kapcsolatos topic van a hivatalos fórumon is, köztük én is bosszankodtam már, persze hiába, hogy miért nem lehet FA és nem FA-ra szűrni PVPben. Aztán jött pár okos, jellemzően mind FA használó, aki megmagyarázta, hogy az mekkora hülyeség lenne, és akkor miért nem megyek én is inkább FAban. Én megértem, hogy kormányon kívül elég nehéz HCben nyomulni, meg aztán van aki szeret needforspeedesen menni, pl kanyart csak nitróval bevenni, stb. De ez olyan, mintha egy azonos arénában játszanának a szimulátorosok és a needforspeedesek.
    Még 1x semmi bajom a FA használókkal, csak PVPben ne kelljen már ellenük mennem, mikor én gépészkedek, határon autózom, nekik meg mindent megcsinál a gép. Pl az új C spec gallardo, és Skyline nekem hcben teljesen használhatatlan, nem tudok vele nyerni. Kipróbáltam FAban, azonnal jöttek a jó eredmények, és ez így nem helyes szerintem se.
  • Gabor77
    Én FA-ban játszok, meg néha sport...gamepaddal HC-ban lehetetlen játszani, mert alapból rossz a bal analóg karom és nekem azon van a gáz. Autó függő is az egész, pl. Hummer FA-ban rossz, HC-val jobban lehet a pályán tartani. :D
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.02.28. 17:58:30
  • Ratrak
    Én távolabb ülök annál, hogy zavarjon a saját kezem, meg a kormányom, így nekem nem gond, hogy látom a driver kezét, és kifejezetten tetszik, hogy nem minden autónak ugyanolyan a kormánya. Azt viszont, hogy ez a nyomorult miért feji a kormányt állandóan, fel nem foghatom... Egyetértek, a belső dolgokat egy-az-egyben átvehették volna a Driverből. Kár, hogy nem az ezért felelős csapat jött onnan. (Meg az autóhangokért felelős nép is jöhetett volna, bár azok között van azért egy-két jól sikerült.)

PVP-menőket kérdezem: ma megint tudtam kicsit PVP-zni, és azt tapasztalom, hogy kizárólag én vagyok az egyetlen (lúzer) aki nem FA-ban tolja. Ennek mi értelme? Úgy értem, ha bénákkal rakott össze, akkor simán elvertem őket így is. De aki egy kicsit is komolyabban érzi a játékot, úgy mosta fel velem a padlót, hogy csak néztem. Átváltottam spectate-be, hogy lássam, mitől olyan jók ezek a "driver god"-ok. Semmitől. Sem az ívek, amiket használtak, sem a vezetés egyéb jellege nem hasonlított autóvezetésre, ellenben ki volt maxolva a billentyűzet-FA mód kombóból származó minden előny. Ez azért elég irritáló, amikor megyek "kvázi tökéletesen", a csávó meg keresztben autózva, fizikát-logikát szembehugyozva agyonver....

Nektek erről mi a tapasztalatotok? Jó lenne, ha - miután a 100 sebből vérző jelenlegi utragagyi rendszert helyretették - lehetne szűrni irányítás-módra (nyilván akkor lenne értelme, ha versenyben ilyen esetben már nem lehetne állítani rajta), és akkor talán lenne értelme másban is PVP-zni, mint FA.... és nem lenne olyan frusztráló, amikor egy nálam sokkal gyengébb képességű sofőr agyonver, mert csak a nálam jobbak tennék meg, az meg sosem fájt...

Egy fickót sikerült rábeszélnem chaten, hogy próbálja ki a sportmódot, ha már kontrollerrel nyomja.... FA-ban úgy ment kb. mint én, sportban rommávertem. Én HC-ban voltam ekkor. :)
  • Meridius
    Ez lenne a legjobb, de ilyen opciót eddig csak szimulátorokban láttam. :D
  • Krszti1160
    átlagban, mikor rendeltem valahonnan valamit, másnapra már itt volt, azért tartom furcsának a késést :D

#9450 Ha behozzák a tükröt, akkor se lesz személy szerint nagyon jó, mivel egy átlag kocsiban a látószöged mondjuk akkora, hogy benne van a bal tükör és csak elég egy picit rá pillantanod és már is látod mi van mögötted, és nem kell az egész fejedet elfordítani, hogy láss hátra. :D (Lehet hülyeségnek hangzik, de én mindig úgy állítom a tükröket, hogy csak épp oda keljen nézni, és belássak mindent, azzal sem vesztek időt, ha az útra kell összpontosítani :D)