13251
thecrew.jpg
  • marcihusi
    Ez sosem jó hír! Remélhetőleg más alkatrésznek nem lett baja. Én is ki fogom cserélni a közeli jövőben, mert azért az enyém sem viselkedik túl jól mostanában, bár leállás szerencsére nem volt azóta a szombat óta.
  • Krszti1160
    R.I.P. Tápegység! :D
  • Szabi #9411
    aztat még nem tudom, még vadászom az utódot, de remélhetőleg nem vitt mást magával :D
  • Ratrak
    és szingli volt, vagy vitt magával valakit (csinos alaplapot, jólfésült processzort, udvarias hdd-t)?
  • Szabi #9409
    Ajaj, itt most tényleg a táp halt meg.. :D
  • Gabor77
    Azt hiszem, hogy a pvpt a csúcson kell abbahagyni: véletlenül kiválasztottam az M5-öt egy déli versenyre...és nyertem 3 Aventador előtt..:D
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem akartalak meggyőzni és senki sem mondta, hogy utálnod kellene. Én sem "utálom". Egyszerűen most nem ők a jobb választás. Infoban a márkahűség egyszerűen butaság. Mindig más vállalat terméke a jó. Egyébként a 970 terhelve eszik 145W-ot, azaz fele annyit, mint a 290:)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.25. 00:54:33
  • Krszti1160
    Szabi egy kis előzetes :D
  • marcihusi
    Máris megnyugodtam, hogy nem az én készülékemben volt a hiba. Bár a múltkori ominózus szombat óta nálam szerencsére nem történt ilyen. Úgy tűnik passzolgatjuk egymás közt a hibákat.
  • Szabi #9404
    jó volt a mai krúz is, még így a brutálisan laggoló ai-val is, na meg a gépleállásommal, az állandó szétdobálással, ja és hogy lefagyott az uplay... :D
  • Krszti1160
    méééééééééért? :O
  • Szabi #9402
    juhééé, végre átélhettem én is azt a zseniális fícsőrt, hogy a játék leállítja a gépet :DD
  • Ryder159
    Elhalasztották. Megint...
  • Rev Hard
    Amúgy tényleg jó a kártyád, már meg is győztél hogy utálnom kell az AMD -t. Majd veszek belőle kettőt és szólok az ELMŰ-nek hogy nekem kedvezményesen adja az áramot.
  • Rev Hard
    Az én gépem egy piti szar, ezért maxon itt-ott nem bírja tartani a 60 fps -t és lemegy 55-50 -re. 60 -nál atom stabil minden, 50 -nél már olyan mint ha amúgy 20 lenne. De az is lehet hogy szemészetre kéne járnom, majd megkérdem a dokit hogy 50 fps -nél miért érzem úgy mintha akadna a játékom, hátha tudja rá a választ. A játék amúgy teljesen jól van megírva.
  • Szabi #9398
    semennyibe, felmentem ts-re, majd nemsokkal később jöttek még ketten, majd szép sorban szállingóztak az emberek, megkérdeztem hogy ki jön privát pvp-zni aztán behívtam őket :D

az más kérdés, hogy azért mentünk pvp-zni, mert nem sikerült 8-an egy layerbe kerülni, oda meg legalább egyesével lehet behívni ismerösöket :DDD
  • chase
    Ez mekkora előzetes szervezést igényelt, hogy nyolc ismerős egy versenybe kerüljön?
    Mielőtt megvettem a játékot, azt gondltam ez lesz az alap, hogy az ismerősök "látják" majd egymást.
  • wollnerd #9396
    Hmm... Sz*rnak az (adat)biztonságra...?
  • Hungarykum
    Nekik nincs google, mert azon is jelszó van
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.02.24. 15:49:49
  • Hungarykum
    Új cselendzs egy Fakció küldiért, hogy el kell használni 150 millió liter Nitrót :D (Egy adag 5 liter)
  • MerlinW
    Arról nem is beszélve, hogy google "reset windows password" első oldalán ott van a megoldás többször is:)
  • reaper5687
    Azért látszik, hogy komoly cég
  • Seangaijin
    Legalább ne írná ki a hülye...
  • marcihusi
    Na igen, ez mondhatni nevetséges. Ha ilyen arcok dolgoznak a játék javításán, akkor erre keresztet vethetünk.
  • Szabi #9389
    Anne BLONDEL-JOUIN ‏(The Crew - Executive Producer)
    "Can not access my prezentation 4 tomorrow cause my laptop is locked by a pword I do not know. No way to reset it..."

már mindent értek
  • Ratrak
    többen ismeritek már a stílusomat: nem én vagyok a leggyorsabb (ahhoz túl óvatosan megyek), de viszonylag ritkán hibázok komolyabbat, és szinte sosem akadok be sehova (saját hibából legalábbis nem sűrűn). Ennek ellenére esélyem sem volt a két gyerek ellen, kivéve Raidben (azt megnyertem) meg volt egy Street-es verseny is, ott nem sokkal vertek csak meg. De Circuitban, OMG, esélyem sem volt... :)

Az, hogy én FA-ban menjek not gonna happen. :)
  • reaper5687
    Tegnap nekem is sikerült ilyenekkel összekerülni, volt egy 1000 alatti, meg kettő 2000 körüli. Elsőre nyertem, rettentően büszke voltam magamra. Na onnantól semmi, annyira nyomtam neki, hogy túl sokat vállaltam be, és rendszerint olyan helyeken szálltam el, ahol nem szoktam, és azzal vége is volt a versenynek. Egyik pályán meg nem vettem észre, hogy a nagy gépészkedés közepette egyik kanyarnál sikerült éppen kihagyni egy CP-t, valahol az elején. Megyek az első háromban és utolsó vagyok, na akkor mondtam pár csúnya szót, de azért akkor is izgalmas volt :D
  • MerlinW
    970-el megvan a fix 60 mindenhol 2715x1572 DSR mellett, minden maxon. mondjuk kellett várni egy hónapot a driver-re.
    Szubjektív, de nem bántam meg, hogy 8 év AMD-zés után visszaváltottam NV-re. A HD4-5-6-os időszakban határozottan AMD volt a jobb, de az utóbbi 1-2 évben megint többnyire csak szívás van a piros oldalon.

Ezt egyébként a számok is igazolják

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.24. 03:33:36
  • Krszti1160
    F.sza, múlthét éjjelezés ment meló helyen, ezen a héten 3 délután 3 éjjel... b.szott jó :D és közben még a fő főnök is b.sztat :D
    Am ez vasárnapra emlékeztet:

-De én azért ott hagytam a krúzt xD
  • Gabor77
    Viszonylag sokat PVP-zek, és hidd el, van frusztrálóbb...amikor te mész FA-val, és a HC-s ver rád 5-6mpcet anélkül, hogy hibáznál. Aztán amikor visszalépsz lobbyba, észreveszed, hogy 200-as pvp rankja van. :D
  • Ratrak
    gondoltam, kivételesen PVP-zek egy kicsit. Belefutottam két olyan srácba, úgy kifújták az orromat, hogy csak lestem! Igaz, FA-ban nyomták én meg HC-ben, de akkor sem szoktam meg ebben a játékban, hogy így feltöröljék velem a padlót... ;) Nem csaltak, csak rohadt jól mentek. Érdekes volt, és - bár valahol frusztráló, hogy agyonvernek, de mégis - tanulságos :)
  • Szabi #9382
  • VJP
    Látom Szabi átadta tudását!
  • PeeTeR
    weeeeeee
  • Seangaijin
  • Rev Hard
    Húzd le feco a grafikát minimumra, úgy megszűnik majd minden bug azt lehet terelni fénysebességgel, meg szerintem a felbontást is vedd le 1024 -re azt toljuk kukkerrel mert nem számít. Én is csak azért vettem 290 -et mert kicsi a faszom azt így tudok kompenzálni, szarok én a grafikára meg az fps -re.
  • Seangaijin
  • Stockbauer33 #9376
    Oké elnézést Feco.Neharagudj.Feleslegesen nyafogok én is.Nemírok ide többet
  • Seangaijin
    Akkor teljesen faszán működik!
  • Szabi #9374
    a privát PvP szerencsére általában működik, max néha valakit kirak rajtnál :DD