13251
-
Hungarykum #9573 Értem, de nem tudtam kihagyni :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Majd, ha vesz nekem virágot!" :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!xD ezt én sem vettem észre
xD -
erhm
-
VJP #9569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Mikor mész szabira?"
Ez még fel sem tűnt, de majd megkérdezem munkatársam -szintén Szabi- mit gondol erről! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt utálom amikor a szabadnapot "becézik" szabinak :D -
VJP #9567 Vajon járnak erre lányok?
Én azért örülnék neki! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem mivel az első "Szabi" ismerősöm Szabina volt, ezért nagyon nehezen szoktam rá arra, hogy a Szabolcsot is így becézzem, de mára már hozzászoktam! -
Ratrak #9566 A PVP érdekes egy hely. Többször belefutottam már olyanba, hogy azonos típusú autóval voltam, a tag alacsonyabb pontszámmal (1210 körül, én 1290 fölött) állt nálam, oszt a rajtnál elhúzott, na mondom, biztos tele van acceleration-ös alkatrésszel. Kanyarokban utolértem, mert vezetni nem tudott, jött egy hosszabb egyenes, ahol (szélárnyék, az mi?) úgy elment megint, hogy csak néztem. Érdekes, hogy vannak olyan versenyek, ahol tényleg úgy vernek meg, hogy az hihető, de vannak olyanok is szép számmal, amikor nagyon nem. Pedig a gépem nem gyenge a játékhoz, 60 alá sosem esik az FPS. -
Nem magamnak :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am mint Szabi is írta ( #9564 ) , hogy nálunk a Krisztiánt is becézik Krisztinek, vagy Krisznek, mint M.O.-n a Krisztián Krisz, a Krisztina az meg Kriszti :D A Gábort is becézik Gabinak, mint a Gabriellát xD Na remélem érthető volt :3
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól rémlik, a szerb-magyar határ közelében lakik a szerb részen, ott meg a kriszti is férfi név :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Full Stock
Azért az gáz hogy Perf.ben használhatatlan az autó, alap tuningal még a 300-at is alig éri el, Full Stockban meg kb mindent verne...
-
Hungarykum #9562 Kriszti névvel ezt gondolom magadnak írtad
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fuj, undorító xD Komolyan ennyire számít a pc teljesítménye pvp-ben? o.O startnál circuit gtr-el ott hagytam mindenkit, +300m előny, erre egy f.sz bentley-es olyan mint ha szél árnyékkal jött volna utánam a 300m előnyöm ködbe veszett, majd rám vert 550m (majd végére már 1,3-5 környékén volt)... Nem hittem el, felb.szott k.rvára ember... A másik, egy kicsit kanyarodom, rögtön kisodródom... nagyon de nagyon felb.szott xD verjem bele..
-
Boldog nőnapot mindenkinek!
-
Én ezért használom Street-ben ott mocsok jól néz ki :) -
Meg egy neonzöld felnit rá
Azt is miért nem lehet festeni? Ne szar dlc kocsikat rakjanak bele hanem értelmes lehetőségeket ami más játékban alap.
-
ezért írtam hogy jó lenne, ha lelehetne venni :D -
egy a baj .... automatikusan rádobja a perfekt kategória azt a borzadályt :D , én is szívesen lerúgnám róla ;) -
jóféle, csak azt a vasalódeszkát lenne jó levenni róla :D -
Elég jó :D -
malacperzselő :D
csípem ezt az autot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2015.03.07. 14:20:05 -
Hát igen mindig is tudtak alkotni valamit amiben van egy kis varázslat :D -
Ratrak #9551 van valami ezekben az amcsi muscle car-okban, ami minden hátrányuk és műszaki gyengeségük ellenére mélyről jövő orbitális KÉNE-érzéssel ajándékozza meg az autórajongó énemet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein, nein.... -
Nem, nem, nem. Veeerrry Sooon! -
Meridius #9546 soon -
-
- "Well its nearly a week since the NOS challenge and still no sign of the promised new Faction, Any news at all ??"
-- "it will come soon enough, there are some final bits that need work"
ooookkéééé
-
A RUF az a forgalmi engedélyben is RUF, mint önálló márka. -
A raid pack jobb lesz a McLaren F1-gyel? :D -
Logika :O -
:D -
Meridius #9539 Ugyanannak a típusnak 2 (két) variációját berakni egy modern szuperautóval párosítva, és elnevezni vintage packnak, azigen.
-
Ezzel az érveléssel nem értek egyet, persze van benne ráció, de ez így egy nagyon hülye üzletpolitika. A yellow bird-nek én is nagyon örülnék. -
Ezek is csak Perfek lesznek mind :O -
Ratrak #9536 logikus. a C2 'Vette kevésbé kívánatos, mint a C3, és egyik sem annyira (legalábbis az átlag júzernek) mint a Spyker. Én mondjuk a C3-at várom már nagyon, nekem az "beégett" anno gyerekként, és mint ilyen, kultstátusza van, mint a Testarossának, az Espritnek meg a Countach-nak, csak azok nincsenek és nem is lesznek, ez meg igen :) A másik a 69-es Camaro-hoz a Circuit tuning, amit nagyon várok már (ezt egyébként rommá reklámoztak a promó videókban anno, szóval már kész van....) Ha ezt a kettőt megcsinálják, akkor egy ideig modern vasba be sem ülök virtuálisan... na jó, a RUF-ok még jöhetnek (onnan mondjuk a Yellow Bird kéne nagyon, de jó a Cayman meg a modern 911 is... ;) ) -
Az nem lenne jó nekünk mert akkor 1 se lenne a játékban. Minden Porsche licensz az EA-nál van kb. Így legalább van egy kiskapu. Egyébként ilyen a Brabus is ami Mercikkel csinálja ugyan ezt. A Nismo meg azért gyári cég NISsan MOtorsport :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.05. 09:28:14 -
mert nem gyári tuningcég, csak vesznek pár porschét és átépítik :)