13251
thecrew.jpg
  • Rev Hard
    Ez szerintem nagyjából minden autósjátékban így van.
  • Szabi #9452
    nekem az is elég lenne, ha kilehetne kapcsolni Alex kezét és a kormányt*.. illetve legalább a sebességfokozat kijelzést megcsinálni a műszerfalon :D

aztán jöhet a GPS behejezése az üres digitális kijelzőkre

(*utálok négy kézt és két kormányt látni)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.28. 13:34:08
  • Meridius
    Ami még feltűnt, hogy mennyivel profibb a Driverben az animáció. Legalább 540 fokos a fordulat, és a félkezes fogás is nagyon menő drifteléskor. Kár hogy nem copypastezték, ami most van kurvagagyi a 180 fokos fordulattal és a random tekergetéssel.
  • Szabi #9450
    még mindig nagyon gagyi megoldás a driver féle "tükör"

de még mindig kevésbé gázos mint amit itt kaptunk :D

ejj azok a működő digitális műszerek
    kár hogy a nextgen gépeken ilyet már nem lehet..

#9449 én letöröltem a teljes barátlistát, majd újra elkezdtem felvenni azokat akikkel tényleg szoktam találkozni is.. azóta már csak azt írja online-nak aki az is
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.28. 13:29:01
  • Rev Hard
    Ami az előző patch notes -ben benne volt az se nagyon teljesült az előző patch -ben. Pl az offline emberek nálam továbbra is online vannak a játékban.
  • Meridius
    soon

very soon
  • Szabi #9447
    "Patch details will be coming very soon, and we'll probably start talking about some points a bit sooner before we get the full patch notes."

nekem első körben ez a négy elem is elég lenne

- pvp és freedrive lobby javítás
    - visszapillantó
    - fotómod
    - Spyker
  • Szabi #9446
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a futárcégek nem szeretnek 1 doboz miatt 180km-t menni, inkább vár amíg más dobozt is el kell vinni arrafelé.. :D
  • Krszti1160
    2 napig tartott, mire ide ért ez a vacak lámpa xD Szerdán megrendeltem, csütörtökön hívott az illető, hogy feladta reggel, pénteken itt kell hogy legyen. Hát tegnap nem jött meg, ma viszont igen :D (hozzá teszem mind össze 180km-t kellet szállítani, de ezek szerint ez nehéz volt a futároknak xD)
  • chase
  • PeeTeR
    en izs voooooootam csak awardoltam nem kruzoltam
  • Krszti1160
    most is toltátok? :D hmmm, jöttem volna :D
  • Szabi #9441
    late night cruise :)
  • Szabi #9440
  • marcihusi

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.27. 19:06:14
  • Szabi #9438
    TSNotifier + beállítások hozzá

segítség hozzá
    A TSNotifier-t rakhatjuk bárhova a gépen, nem kell telepíteni.

Az elindítása után létrehozza a mentések mappáját, C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\TSNotifier ide lehet bemásolni és felülírni az én beállításaimmal, nekem így tetszik a kezelőfelület. Ha neked nem tetszik, akkor átírhatod a szövegfájlokban, vagy a programban is kiválaszthatod a színeket. :D

(amiket beállítottam hozzá: jobb fölső sarokban van a lista, átlátszó a háttere, TS-el együtt indul a program, amíg fut a program, addig látszik a lista, page down-al lehet elrejteni a listát)

A program automatikusan a tálcán indul, jobbklikk, majd Update helper plugin gombra kattintva betölti a TS-hez szükséges plugin fájlt, vagy ezt megtehetjük manuálisan is.

A TS3HelperPlugin mappában van a Teamspeak 3-as verziójához szükséges plugin.
    A gépnek megfelelő verziót be kell másolni a TS plugin mappájába, Program Files (x86)\TeamSpeak 3 Client\plugins

Minden futó programnál ki lehet íratni a listát, ehhez a jobb alsó sarokban katt az ikonra, majd - Edit gamesettings.ini

majd a

[TheCrew.exe]
    game.enabled=0

résznél át kell írni a nullát egyesre

[TheCrew.exe]
    game.enabled=1

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.01. 18:31:03
  • Szabi #9437
  • Rev Hard
    Mit akarsz finomhangolni ? Túlbonyolítod a dolgot. A lényeg a százalékon van ami normális mindegyik képen, az 1-2% hibafaktor szerintem bőven belefér, a legtöbb játék nem is érzékeli. Mellesleg ha sokat használod a gamepadot idővel elhasználódnak benne a rugók és az érzékelők, ha felgyűlik benne a kosz akkor már másképp reagál, szerintem totál felesleges a kalibrálással bíbelődni azon felül hogy a játékban beállítod magadnak. Én a Logitech -hez feltettem Cd -ről a drivert hogy a gép felismerje azt ennyi, nem időztem ilyen hülyeségekkel, mégis szinte olyan pontos mintha kormánnyal vezetnék.
  • chase
    Most álltam át billentyűzetes irányításról XBOX 360 controllerre, és van egy zavaró dolog: a controller kalibrálásnál ha bekapcsolom, hogy mutassa a tengelyek állását számokkal is, akkor az X és Y tengelyen pontosak a végpontok, 0 és 65535, azonban a Z tengelyen (gáz-fék) csak a középállás (mindkettő felengedve) pontos, az 32768, de a végállások nincsenek meg, 0%-nál 128 és 100%-nál csak 65408.
    Van ehhez valami finomhangoló program?
  • N3mus
  • marcihusi
  • Szabi #9432
    szokásos jó képek
  • PeeTeR
    1/2

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.02.26. 22:04:42
  • PeeTeR
    2/2

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.02.26. 22:04:35
  • tothbalu99
    A Mount Rushmore tetejéről (Pontosabban: majdnem a tetejéről :D )

Utoljára szerkesztette: tothbalu99, 2015.02.26. 21:38:44
  • Overburner
    Örüljünk hogy nem az arab országokat modellezték le USA helyett. Itt mennyit panaszkodtak a renőrök ellen ott mi lenne.

• WhiteLies
    Ezt látta már valaki?
    Érdekes dolgok vannak ebbe a játékban,meg kell hagyni :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.26. 17:22:18
  • MerlinW
    Viszont a 960-nak technikai előnye van. Kevesebbet fogyaszt, hűvösebb és DX12 ready. Persze ha valakinek számítanak ezek.
  • marcihusi
    Úgy tűnik más is használja a Croc.Crew nevet!
  • Ratrak
    az a táp bőven elbír egy 770-el is, amit aprón garival is meg lehet venni 60 körül mostanság. A 960 lassabb és gyengébb valamivel, egy előnye van a 770-el szemben, hogy kevesebbet fogyaszt. Viszont 70 fölött van az ára. Megfontolandó, hacsak te nem úgy vagy vele, hogy egy tizes ide vagy oda oly' mindegy... ;)
  • Krszti1160
    Értem, hát rendelnék én szegedről is, csak ha átszámolom, hogy ftban mennyi, meg csak azért át mennyek szegedre, akkor ugyan annyiban vagyok mint ha itt megvásárlom :D
  • MerlinW
    Rendelj Szegedről:) Egyébként Enermax, Seasonic, Corsair is jók ám. Vagy akár a Gigabyte Superb sorozat (a 460W-os tuti) is, abban is FSP bél van.

A bronz, ezüst, arany jelző a táp minősége, azaz a feltüntetett teljesítmény hány százalékát képes valóban leadni. 80%, 85%, stb. Nekem pl. Corsair RM650 80+ Gold van (elég lenne bőven egy jobb 460W is, de anno SOS kellett és ez volt az egyetlen moduláris táp legközelebbi boltban:))

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.26. 04:57:43
  • Krszti1160
    Bakker fsp-t itthon (szerbiában) nem lehet kapni xD behalok... De viszont találtam egy chieftec ctg 750ct, csak viszont nem vágom mi ez a 85+ bronz meg mit tudom én mi jelölés :D (valami minőségesebb tápot szeretnék már az új proci meg a lap mellé (március vége-április elejére várható végre már, ha közben nem jön egy újabb lámpa törés vagy valami :D)). Vagy Ti milyent ajánlatok? :3 (írjátok mög és möglösöm az itthuni pijácot! :D )
  • Szabi #9420
  • marcihusi
    Peti, lassan kinevezhetünk a Croc.Crew hivatalos fotósának. Jók lettek egyébként megint, kár hogy le kellett lépnem.
  • PeeTeR

• [HUN]FaTaL
    Ha codegány volt, akkor csak a szerencsén múlik, ha nem vitt magával semmit.
  • Rev Hard
    A táp talán az egyetlen dolog amin soha nem szabad spórolni, inkább meg kell venni a drágább gold minősítésű tápot mint kifizetni az egész gép árát ha elszáll a táp.
  • marcihusi
    Akkor már csak az új vga kell, és egy ideig nem lesz gondod a géppel.
  • Szabi #9414
    régóta tologattam már, úgy 2éve amikor meghalt a saját ventije, időszerű lett volna a csere.. de végül beleraktam egy másik ventit ami mint utólag kiderült, tegnap este meghalt, ma reggel meg a venti nélküli codegány megsült :D

úgyhogy most már egy FSP Hyper 600 várja az Asus 960-as érkezését.. :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.25. 16:16:09