13251
thecrew.jpg
  • Szabi #9693
    jaj ez a fagyis corvette de ronda :DDD
  • Szabi #9692
    hamarosan kezdődik a mai közvetítés :D
  • marcihusi
    Bemész a garázsba, és a festékeknél lehet olyat választani, hogy two color paint. Aztán pedig kiválasztod a neked tetsző színeket.
  • Lacika_83
    Lehet ki fogtok nevetni, de a Corvette-eknek hogyan lehet színezni a tetejét? :)
  • Szabi #9689
  • Gab0523
    Sziasztok!

Így utólagosan is mindenkinek köszönöm a válaszokat, segítségeket. :)
    100%-os megoldás nem született, de alaposan javult a helyzetem. -legalábbis, játszani tudok. :)
    Szóval:
    Köszönöm mindenkinek. :)
  • Gibor
    Jó is az, főleg éjszaka :D
  • marcihusi

• Szabi #9685
    Peeter mostanában csak zombizik, nekem sincs sok kedvem már pecs előtt játszani, tegnap feljött Merlin-is, úgyhogy mentünk is zombulni :D
  • Gibor
    Újratettem a wint nemrég, amíg nincs patch fel se teszem a játékot, TS-re is azért nem mentem fel :D Bár dying-ozni mentek szólhattok, az bejött múltkor :D
  • Szabi #9683
    mindenki várja a szerdai frissítést :D
  • Gabor77
    Fura, hogy vasárnap este van, és 1 pvp lobbyba se dobott be a játék. Ennyire kevesen vannak online, vagy csak nálam van probléma?:D
  • marcihusi
  • Rev Hard
    Ez a piti Abarth 500 élesben is terel. LOL
  • Szabi #9679
    kalandos út volt, de látom végül csak elértétek az ulticélt :D
  • Gab0523
    Sajnos, akkor sem.
    De, most, jelenleg egymás után háromszor is sikerült belépni. Ez egyéni rekord, ha az utóbbi 3 napot nézem. :D
  • marcihusi
    A mai gurulás, köszi srácok. Szabi, neked pedig még egyszer boldog szülinapot kívánok!
  • VJP
    Képek a mai napról:

• Szabi #9675
    köszi srácok, jó volt az éneklés is TS-en :-)

a játék szar még mindig.. 8fős layert ma se tudtunk összehozni... na de majd very soon.. :DD
  • Hungarykum
    Ha az Uplay-t többször újraindítod, akkor sem jó?
  • Seangaijin
    Boldogat kedves HG!
  • Gab0523
    A crash akkor jön, amikor... Indítom a játékot, brümm, feketeség, elindulna a Ubi logó... és itt behal.
  • Panzeradler #9671
    Megvolt csinálva, csak most vettem a játékot, és nem aktiváltam be a kódot. De akkor ezek szerint erről lemaradtam így.
  • [HUN]FaTaL
    Azt a megjelenés előtt kellett megcsinálni és utána (ha jól emélkszem) 1-2 hétig lehetett beváltani.
  • Panzeradler #9669
    Srácok a golden plates rewardot már nem lehet megszerezni? Vagy csak perpill nem elérhető az oldal?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem induláskor crashel, hanem akkor, amikor betölti a mentést.
  • Gab0523
    Sziasztok 2.0.

Szóval mindegy, hogy Steam, vagy Uplay... Köszöntem, ezt nem tudtam. :)
    Most jelenleg... Sikerült elindítani. Aztán majd holnap kiderül, hogy még mindig megy-e.

Mindenesetre, mindenkinek köszönöm a segítségét. :)
  • Hungarykum
    Boldogat :D
  • Mikeka
    Szia,
    Ilyen hibaüzenetet én is kaptam ugyanezzel a Stackhash problémával, nekem nem szerette a játék a legújabb ati drivert. Felraktam egy régebbit és már működött is rendesen. Azóta semmi ilyesmit nem produkál és nem is crashel ki öt percenként ezzel a hibával. Egy másik ismerősömnek szintén hasonló problémája volt, neki az op rendszer cseréje oldotta meg a dolgot.
  • Norby646
    Ejnye ez nem társkereső...

Amúgy Boldogat! :)
  • MerlinW
    A Steam-es verzió is UPlay-es, szal nem.
  • Gab0523
    Hopp...
    Isten Éltessen, Szabi. :)
  • Overburner
    Boldog születésnapot Szabi! :D
  • PeeTeR
    Boldog Szuletesnapot!!!
  • Gab0523
    Barátok? Nem vagyok vallásos.. :p
    Barátom azért nincs, mert csak pár nappal ezelőtt vágtam bele a Ubi vacakjaiba. Most így belegondolva, azt a 4-5.000+Ft-ot megérte volna a Steames verzió, ha azzal kikerülöm ezt a kis hibát. :)
  • Szabi #9658
    köszi
  • MerlinW
    Boldogat:)
  • Szabi #9656
    leszünk barátok ? :DD
  • MerlinW
    Ez egyszerre jó és szomorú:)
  • Gab0523
    Hát...
    Szó szerint zéró barátom van. :)