13251
-
jaj ez a fagyis corvette de ronda :DDD -
hamarosan kezdődik a mai közvetítés :D -
Bemész a garázsba, és a festékeknél lehet olyat választani, hogy two color paint. Aztán pedig kiválasztod a neked tetsző színeket. -
Lacika_83 #9690 Lehet ki fogtok nevetni, de a Corvette-eknek hogyan lehet színezni a tetejét? :) -
-
Gab0523 #9688 Sziasztok!
Így utólagosan is mindenkinek köszönöm a válaszokat, segítségeket. :)
100%-os megoldás nem született, de alaposan javult a helyzetem. -legalábbis, játszani tudok. :)
Szóval:
Köszönöm mindenkinek. :) -
Gibor #9687 Jó is az, főleg éjszaka :D -
-
Peeter mostanában csak zombizik, nekem sincs sok kedvem már pecs előtt játszani, tegnap feljött Merlin-is, úgyhogy mentünk is zombulni :D -
Gibor #9684 Újratettem a wint nemrég, amíg nincs patch fel se teszem a játékot, TS-re is azért nem mentem fel :D Bár dying-ozni mentek szólhattok, az bejött múltkor :D -
mindenki várja a szerdai frissítést :D -
Fura, hogy vasárnap este van, és 1 pvp lobbyba se dobott be a játék. Ennyire kevesen vannak online, vagy csak nálam van probléma?:D -
-
Rev Hard #9680 Ez a piti Abarth 500 élesben is terel. LOL -
kalandos út volt, de látom végül csak elértétek az ulticélt :D -
Gab0523 #9678 Sajnos, akkor sem.
De, most, jelenleg egymás után háromszor is sikerült belépni. Ez egyéni rekord, ha az utóbbi 3 napot nézem. :D -
A mai gurulás, köszi srácok. Szabi, neked pedig még egyszer boldog szülinapot kívánok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
VJP #9676 Képek a mai napról:
-
köszi srácok, jó volt az éneklés is TS-en :-)
a játék szar még mindig.. 8fős layert ma se tudtunk összehozni... na de majd very soon.. :DD -
Hungarykum #9674 Ha az Uplay-t többször újraindítod, akkor sem jó? -
Boldogat kedves HG! 
-
Gab0523 #9672 A crash akkor jön, amikor... Indítom a játékot, brümm, feketeség, elindulna a Ubi logó... és itt behal. -
Megvolt csinálva, csak most vettem a játékot, és nem aktiváltam be a kódot. De akkor ezek szerint erről lemaradtam így. -
Azt a megjelenés előtt kellett megcsinálni és utána (ha jól emélkszem) 1-2 hétig lehetett beváltani. -
Srácok a golden plates rewardot már nem lehet megszerezni? Vagy csak perpill nem elérhető az oldal? -
Akkor nem induláskor crashel, hanem akkor, amikor betölti a mentést. -
Gab0523 #9667 Sziasztok 2.0.
Szóval mindegy, hogy Steam, vagy Uplay... Köszöntem, ezt nem tudtam. :)
Most jelenleg... Sikerült elindítani. Aztán majd holnap kiderül, hogy még mindig megy-e.
Mindenesetre, mindenkinek köszönöm a segítségét. :) -
Hungarykum #9666 Boldogat :D -
Mikeka #9665 Szia,
Ilyen hibaüzenetet én is kaptam ugyanezzel a Stackhash problémával, nekem nem szerette a játék a legújabb ati drivert. Felraktam egy régebbit és már működött is rendesen. Azóta semmi ilyesmit nem produkál és nem is crashel ki öt percenként ezzel a hibával. Egy másik ismerősömnek szintén hasonló problémája volt, neki az op rendszer cseréje oldotta meg a dolgot. -
Ejnye ez nem társkereső...
Amúgy Boldogat! :)
-
A Steam-es verzió is UPlay-es, szal nem. -
Gab0523 #9662 Hopp...
Isten Éltessen, Szabi. :) -
Boldog születésnapot Szabi! :D -
Boldog Szuletesnapot!!! 

-
Gab0523 #9659 Barátok? Nem vagyok vallásos.. :p
Barátom azért nincs, mert csak pár nappal ezelőtt vágtam bele a Ubi vacakjaiba. Most így belegondolva, azt a 4-5.000+Ft-ot megérte volna a Steames verzió, ha azzal kikerülöm ezt a kis hibát. :) -
köszi
-
Boldogat:) -
leszünk barátok ? :DD -
Ez egyszerre jó és szomorú:) -
Gab0523 #9654 Hát...
Szó szerint zéró barátom van. :)