The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Partokra nem tudok leírni semmit szerintem nincs köze hogy mit érsz el. Van amikor tök béna vagyok mégis 50-es cucc. Tegnap is szarakodtam csak azt véletlen lett 1 platina hopp 50 (braking bonus mi más <#idiota>#idiota>). Aztán mentem még egyet megint 50-es cucc. Ültem itt azt pislogtam hogy ez hogy. Tök random az egész. Lehet olyan mint a WoW-ban egy item esése be van állitva hogy mit tudom én 5%-al essen 50-es cucc azt kalap kabát.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Most tuningoltam egy fullos C Minit (most jött össze mindenből az 50-es), és tényleg nagyon gyors, teszteltem és gyorsabb is valóban, mint az SLS. De valszeg csatlakozom "kékvérű barátomhoz" és nem használom csak ezért, maradok a bevált SLS-nél én is. 😉
Más. Most, hogy már csak egy terület van hátra, mindenhol máshol megvan az összes platina skillem, kezdem érteni a randomgenerátor működését. Amikor első pontszámot megyek a barátlistámon, akkor többnyire 45 fölöttit, de sokszor 47+-os alkatrészeket dobál (az 50-es így is ritka, mint állat, rengeteget megyek R spec kocsival, és még mindig nem maxos...) Amikor második-harmadik pontszámot megyek, akkor általában 43-46 közöttit kapok, amikor meg vacakul sikerül a dolog, akkor eláraszt 40-42-esekkel. Mindig első alkalommal próbált skillről van szó! Ha többedszerre fut neki az ember, akkor ez már nem tapasztalható. És persze ettől még volt olyan, hogy "éppenhogy-platinánál" is megdobott egy 50-essel, és überjól sikerültnél is kaptam 40-est, csak nem tendenciózusan.
Ez csak azért is lehet érdekes, mert a játék megjelenésekor nem játszottam vele túl sokat (húzós időszak volt), és akik akkortájt sokat tolták a skilleket, nagyon hamar prezentálták a maxos autókat minden specből. Most már sokkal nehezebb/lassabb a dolog (ugratásnál főleg, azt mindenki rommá tolta már). Mondjuk. lehet, hogy nem a barátlistán, hanem a világranglistán múlik a dolog, ezt így nem csekkoltam, de ettől még feltűnt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.04. 11:29:43
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
"Nulla tenaci invia est via"
Se Minit se Focus-t nem fogok használni már elvből sem hiába OP-k. Inkább szenvedek az én kis sz*arjaimmal de legalább nem tartozok abba a tömegbe akik csak azért veszik meg mert erős. Kivétel ezek közül akik azért veszik mert tényleg tetszik nekik és nem csak azt nézik hogy nagyon királyul megy.
marcihusi #8815
Egyik nap láttam egy postot is erről reddit-en azt írták aki nem Minivel megy C versenyre ne is menjen <#banplz>#banplz>. Szerintem csak az alaptulajdonságai miatt olyan erős mindenhol FWD könnyű kicsi és nagyon op a nitrója is és ezt mindet örökli szépen specenként.
Mini vagy nem Mini: Én többnyire jobb szlalomot megyek C SLS-el, mint C Minivel, szerintem jobban irányítható, de tény, hogy a Mini úgy általában nagyon OP. Ez Street-ben nem is lenne nagy gond, de P és főleg C-ben, nemá... P-ben is a Mini meg a Kókusz a két OP autó, ott mondjuk jobbat megyek Kókusszal, de nem sokkal. Pl egy ilyet:

Nagyon hihetetlennek tűnik! A mini volt a játék fő szponzora vagy mi a fene?<#action>#action>
Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.02.04. 10:55:42
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.02.04. 10:15:59
Mi is ezért sírunk ( meg nem csak mi hanem sokan mások is ) hogy lehessen alap szárnyat leszedni stb. Jövő ilyenkorra talán megcsinálják 😄😄
Proxy-n keresztül még lehetne ügyködni de nem mókolnék vele főleg vásárlásnál nem 100% biztonságos. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.04. 09:28:29

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak erről van képem jelenleg :3 próbálom skillekkel erősíteni a csöppséget :3

#8801 😄 jól nézz ki, de nekem az a visszapillantó tükör egy rondaság rajta :/
Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.02.04. 01:26:13
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Megbízható ez amúgy? <#buck>#buck> Gta5 rajta R$ 89.99 ami ha minden igaz kb 30eu, ami lényegesen olcsóbb, mint steammen?!
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

-Szóval akkor érdemes többször is ugyan azt a küldetést próbálgatni, hátha platinumnál más cuccot dob a játék? 😄
Nekem nagyon hasonlít az nfs most wanted 2013-as kiadásra, amiben szintén hasonlóan kellet fejleszteni a kocsit, hogy adott egy küldetés, és más - más autóval lehetett ugyan azt megcsinálni, és fejlődni. Ha tévedek javítsatok 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Gabor77 #8782
Hát igen 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.03. 20:34:45
CamelX #8778
Erre csak ennyit mondok <#eljen>#eljen>
Krszti1160 #8779
Skill-ekkel főleg amelyikeknél ugratni kell, mert az gyorsan lehet ismételgetni. De bármelyikkel húzhatod amelyikkel akarod, szerencse kérdése 40-50-ig bármilyen cucc eshet ha platinára csinálsz bármit.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.03. 19:45:48
Am ezeket a pontokat (kocsi pontokra gondolok most pl: P 750 ) azokat úgy tudom feljebb tolni, hogy ilyen kisebb küldetéseket csinálok, amiket platinumig felhúzok? 😄 (Most próbálgattam, pl Ford Mustangot már 900 valamennyire feltoltam, de ugyan azt a küldetést egy Focussal azért már nem tudom meg csinálni platinumig :s) Tik hogyan húztátok a kocsikat feljebb? 😊 Köszi a választ!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -