13251
-
Ratrak #9733 az első dolog, amit kikapcsolok minden játékban... ;) -
acsikat ugyanúgy törli, publik pvp nincs, az új játékmód meg unalmas :D -
Motion blur változott? -
kripton90 #9730 Az iranyitas szerintem sokal jobb kezelhetobb az auto es nem repul el ha neki megyek a falnak vagy ha megloknek hatronan .Megyek PVP-t keresni 2-szer egybol talalt lobbyt 2mp alatt na mondom ez csoda mire 30 perc utan kilepek a lobby-bol hogy keresek masikat erre mar 40 perce keresi
-
WhiteLies #9729 Beraktak a játékba szép kék BKV buszt 
-
pvp nekem se talált senkit,de mivel még csak most kezdtem(újra pontosabban) megvettem a RUF ctr-3at és patch előtt szappankerekei lehettek annyira kezelhetetlen volt.most mentem vele fél órát és szerintem ezt is foltozták. -
tutyimutyi2 #9727 mikre érkeztek új tuningok? -
Próbáltam menni PVP-t, de megint nem talált embert.
Valami fura lett az irányítással nálam.
A P Agera R végre tud gyorsulni, nem csak kapar. De full Stock-hoz képest még mindig siralmas a teljesítménye.
-
az alatt a pár perc alatt amíg beléptem és megcsináltam végre a dirt silveradot is, csak ezeket vettem észre.. ja meg a fabelsőt :DD
kb. 6után leszek majd TS-en, ki kell próbálni a krúzolos acsikat, meg a crew vs. crew pvp-t :) -
Ratrak #9724 a fények elég furák lettek. Napfelkeltekor mentem a havas területeken, és néha másodpercenként lett világosabb-sötétebb, elég zavaró volt... remélem csak egyedi dolog... Viszont babák az új C verdák, és tényleg csak az online embereket mutatja már. A lóvé mondjuk nem tűnt fel, de az sem baj, így még kevesebbet kell vele foglalkozni majd. -
A belépési pénz már nálam is 27ezer körül van. Gyakorlatilag ahol eddig 16ezret fizetett a barát küldés után, ott most mindenhol 32ezer a bezsebelhető összeg. És most már tényleg csak az online barátokat lehet látni a térképen, illetve azokat az embereket akikkel egy layerben vagy. A konvojos achivement-ekre viszont kíváncsi vagyok, ahhoz kell majd még egy full crew. Valamiket azért sikerült nekik kijavítani. Aztán, hogy ezzel együtt mit rontottak el, az meg majd kiderül. -
jé, 27.000 volt a belépési bónuszom
a fugi már 176.000-t fizet.. meg a többi fakció küldi nyereményét is növelték az időnek megfelelően :O
a barát küldözgetősnél is van ami 32.000-t fizet
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.18. 12:28:23 -
most legalább tényleg van letölteni való, legalább a látszatra figyeltek.. :D -
Nekem még egy dolog hiányzik a játékból. Versenyek, kihívások Full Stock autókkal. Pl menj A-B egy karcolás nélkül. Ha jól emlékszek TDU-ban voltak ilyenek, pl az elején egy Enzo-t keltett átadni, elég szép pénzért. Rengeteg a lehetőség a játékban, de nem használják ki. És valljuk be a játékmenet eléggé unalmas. Amióta elértem az 50-es szintet, a sztorit sem folytattam. Abból áll a játék, hogy autókázok ide-oda, max ha behívnak versenybe, akkor megyek.
Az, meg hogy jön havonta 3 új autó, nem sokáig fogja életben tartani a játékot. -
Ratrak #9719 Menj el Chicago-ból Seattle-be egy Full Stock Alfa 4C-ben (Miniben, Kisfityóban) HC módban. Gyere vissza onnan egy Silverado-ban (RAM-ban, Hummerben). Aztán megint odafelé mehet egy Agera, (Laferka, Huayra), vissza pedig egy '69-es Camaro (Charger, C2/C3 'Vette, GT500). Ha ez így megvolt, akkor utána gondold végig, hogy mennyire nem érződik az autók tömege, meg milyen a fizika. NFS sorozat, Burnout paradise, LOL. Az első, meg az ötödik NFS kivételével ott sem volt semmi fizikára emlékeztető dolog soha. Ettől még volt pár élvezetes darab köztük (UG2, Shift2, valamelyik Most wanted talán). Ez a játék sosem volt fizikára kihegyezve, de elég jól eltalálták az autók "érzetét" Full Stockban, HC módban. Ha már valamelyik specbe lépünk, ott már összemossák őket a játékegyensúly végett. Ez van, akinek nem tetszik annyira (pl. nekem sem) de elfogadom a létjogosultságát.
Abban egyetértünk, hogy osztogathatna a PVP is alkatrészeket, az elsőnek nagyobb eséllyel 45+ost.
A kevés játékos egyszerre pedig a legnagyobb hibája jelenleg a gémnek, ebben kb. mindenki egyetért (a fejlesztők kivételével, úgy tűnik...)
#9710: Lehet, tényleg nagyon agresszív voltál a kérdéseiddel! :) Attól még helytállóak, egy apró megjegyzést azért hozzáfűznék: Itt a fórumon is RENGETEGEN nyavajognak/tak az autók miatt (kevés, miért nincs már "apámelfeledettsohanemhasználtkertitraktorja" a játékban, mert ha lenne, akkor sem használnám soha, de azért legyenmááááááá), hát még világszerte! Szóval az autók azért fontosak egy autós játékban, ezt meg tudom érteni. -
a nagy része igaz, viszont arra (patchlist alapján) ma jön javítás
a fizikás rész meg baromság.. régóta nem volt ilyen jó fizikával rendelkező árkád játék, ne az agyontuningolt egyen autókat használd hanem a fullstock-ot.. ;) -
Nincs rendes fizika de mész az NFSW-be mert ott lehet érezni. LOL. Nem mind1. hogy az autót milyen specekell tuningolod mert van különbség köztük. Az se mind1, hogy full assist-ba tolod vagy hc-ba stb stb. A játék nem egy szimulátor de amire kitalálták bőven jó az irányítás. Ez megitn csak hülyeség, hogy nem érződik a kocsik súlya. Mennyél már egy Raptorral meg egy Paganival rögtön érezni fogod.... Nem védem a játékot mert van nekem is elég bajom vele de ez pont olyan dolog amivel nem tudok egyet érteni. A billegés pattogást még alá is írom de azt is autója válogatja. -
Quqa #9716 Engem nem érdekelnek az új autók, nem érdekel a szezon fos, nem érdekelnek a tükrök, de! …
Érdekelne, hogy miért nincs ebben az izében rendes fizika. Nem kell, szimulátor csak lenne valami megfogható koncepció az irányításban, de nincs. Az autóknak nincs érezhető súlyuk, mindegyik csúszik, mászik, talán a rally (D) ill. az utcai autók még használhatok, bár azok is csak 700-800-as szintig. A másik 2 fénysebességű utcai spec (P, C) csak az iszonyatos száguldásról szól (állni kell a nitron), de normális féktávot szinte képtelenség találni náluk, kanyarban vagy nem fordulnak vagy csúsznak, keresztben esetleg szögletesen fordulnak, ha meg fékezek egy pöccintést szinte nullára lassulnak. Nekimegyek valaminek, tereptárgynak, autónak, esetleg csak hozzá érek a falhoz egy icipicit és azonnal megperdül, de miért? A tereprally-s cucc (R) meg elpattog mindenen. Ahogy repülnek az autók az meg egy vicc nincs normális ívük, hanem billegnek előre hátra, meg mintha alákapna a szél néha! Szeretnék PvP-zni (más nem is érdekel), de ha bekapcsolva hagyja valamelyik barom a collision-t, akkor arról szól, az egész játék ki lök ki kit. Védekezni meg nem tudsz ellene, nincs is mivel. És annak van előnye, aki nekimegy, a másiknak nem számít, hogy egy Mini megy, neki egy nagy tepsi teher járgánynak olyat lök rajta, hogy bukta az első helyet. (És ha már tepsi az már a szánalom kategória mikor ez a 2+ tonnás vas lehagy mindent. Mindegy, hogy a szuper sportkocsi egy Lambo vagy egy Ferrari legyorsulja, mintha ott sem lenne.) Különben azt sem értem mi a lényege, hogy ki az első. Minimálisan lehet több kp-t bezsebelni a győztesnek, ja, igen ö választ pályát, hát pazar, gratulálok. Esetleg nem lehetne alkatrészt osztogatni ott, az idióta skill kihívások helyett. Elvileg ez lenne a NAGY ONLINE játék , vagy nem? Miért nem lehet választani, hogy melyik versenyen akarok menni, miért választ az első, nem értem? Nem arról van szó, hogy valami kezdő autós játékos lennék, mert az UG-tól az összes NFS-et végigtoltam, Colin McRae-től a DIRT 3-ig jó pár rally-s játékot is kipróbáltam + GRID, F1 szériák is voltak, sőt pár szimulátorba is belekóstoltam, de ennyire irreális irányítást, sebességet meg mit tudom még mit nem nagyon találtam. Ja de, leginkább a Burnout Paradise-hoz lehet ezt hasonlítani.
Komolyan mondom felüdülés visszamenni a NFSW-be pár körre, mert ott lehet érezni, amit ebben nem találok és igen ott akár 10 jó esetben 20 játékost/ismerőst is látok egyszerre.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.03.18. 01:10:07 -
-
Köszi a mai gurulást!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lacika_83 #9713 Köszöntem szépen! Egészen új lehetőségek nyíltak meg előttem!
-
Nem csalódtam benned! 
-
Örülj hogy a kínos kérdréseid láttán nem altf4-eltek a Streamből :D -
elso ban elott arrol erdeklodtem, hogy nem akarnek - e veletlenul valami ertelmeset is mutatni az fagyis sticker es a dogunalmas pvp helyett. mondjuk fakcio vs. fakcio ugye crew vs. crew -ra lesz cserelve, bemutatni esetleg, hogy mukodik. esetleg a wallride tenyleg ki lett -e javitva, vagy csak VERY SOON. utana arrol erdeklodtem, hogy mikor hagyja el a jatek a BETA fazist, Soon vagy Very Soon. aztaaaaaaaaaan uhm. masodik ban elott erdeklodtem, hogy valaha probaltak -e 7 baratot egy layer -be rakni mert vert kell izzadni. az ismeretlen random emberek helyett miert nem lehet prioritasba rakni a baratokat a layerben. hogy lehet az hogy minden kerdesre "we are not planning this atm" a valasz - kerdesem az volt egyaltalan terveznek -e valamit. valaszolni nem valaszolhatnak/nem tudnak valaszolni - megis mire vartak egy live stream kozepen. illetve arrol is esett szo, hogy esetleg ha ugy alakul es kivitelezheto akkor a patch -ben leirtak 80% -at legalabb hozzak ossze a maradek 20% az mindegy. mert az elozo patch 20% -os teljesitmenye es a 80% -os hianya utan eleg nagy pain in the ass.
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.03.17. 20:02:54 -
Jó kérdés...talán..."mikor kapunk már új virágos matricát? a mostani már kezd kbszottul unalmas lenni..." :D -
-
majd a raid csomagban jövőhónapban -
Hol van a RAID RAPTOROM! -
Rev Hard #9705 Akinek van Twitch-e kérdezze meg légyszíves hogy rendes pénzért majd valamikor lehet-e majd venni alkatrészeket, tuningokat és egyéb dolgokat. -
Mi a fenét kérdeztél tőlük, hogy bannolnak a chatröl? -
You are banned from talking in ubisoft for 556 more seconds
bazmeg... qrva lengyelek. a kerdeseim tulsagosan melyrehatoan erosek voltak, valaszok helyett ban. de a qrva stickerek meg a szutykos autok illetve a halalunalmas PVP az fontos. -
4000-ért lehet ládákat törölgetni.. biztos népszerű lesz... :D -
:DDDDDDDDDDDD -
tulsagosan nyers voltam...
"You are banned from talking in ubisoft for 417 more seconds" -
a soon és very soon-t kihagytad :D -
Meridius #9698 Szokásos, a mai stream dióhéjban:
"not a priority"
"huge thing to add"
"we really want to add it, but don't know when" -
azt figyelted hogy nem tudott senkit behívni a lobbyba ? terv szerint 8-an lennének bent.. de nem tudja másik crew tagjait behívni... :D
most már meg se próbálta behívni őket... :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.17. 19:35:23 -
illetve eddig elegge erdekes teszteltek. bealltak mind a negyen es vartak. elotte meg arrol beszelt, hogy az egyik csapat az ellen harcol, hogy a masik kevesebb pontot szerezzen. tehat nem csak allni ki ott mint fax a lakodalomban, hanem lokodni/kilokni a masik csapat tagjat. tztz... -
Rev Hard #9695 Én elvagyok a tükrök nélkül belső nézetben, konkrétan leszarom hogy lesz vagy sem, de akit érdekel: "Mirrors are huge thing to add" -
ejj de nagy baromság ez az új pvp mod :DDDDD