13240
-
Orbancapitan #12760 szerintem a feeling hiányzik mint a TDU-ban meg volt vagy részben a TC1-ben ennek a kompozíciónak teljesen más a hangulata mint ami...... sokan lehet ezért érzik hogy nem az igazi valami. és teljesen egyetértek veled -
#12759 Ha már... Akkor én is fikázom egy kicsit.
Fizika. Belülről élvezhető, (Kikapcsolt segítséggel, mondjuk egy jó kis driftes gép) de külső nézetben még ránézni is szörnyű... (Mint mikor a három éves unokaöcsém a szőnyegen a játékautókat tolja. Nem az eleje mozdul kanyarban, hanem a HÁTA. BORZALOM.)
A menü(k) Ha a játékidő növelése volt a cél, akkor telitalálat. Átláthatatlan, fontos opciók hangyapöcsnyi betűkkel a képernyő legalján... Könyörgöm. EGY, azaz egy menü. Logikusan felépítve, nem három helyre szétszórva ad hoc jelleggel.
A GPS vagy működik, vagy nem. Inkább nem. Kiadás előtt nem opció, hogy javítani kell.
A gépi ellenfelek pofátlan módon csalnak.
2018 van. Belső tükör meg nincsen. (Remélem, SZÁNDÉKOSAN csak a bétában, hiszen nem tükrözi a végső állapotot EULA szerint)
Repülés, csónakázás nem az én világom, de ez már az én bajom. Részemre felesleges.
Térkép... Nem is tudom. Valahogy nem jött át. 1-nek több hangulata volt. (O'ahu volt a leghangulatosabb azért, még anno...) Mindenesetre NAGY.
Tartalom ugye még korántsem végleges, így azon nem rugózok.
Pozitívumok.
Belülről elég élvezhető az irányítás. (Eddig, kikapcsolt segítségekkel, billről)
A térkép NAGY.
Sok, és egész jó a felhozatal a járgányokból.
Egész optimalizáltnak tűnik. 750ti mediumon, 30+ fps, 1920x1080-ban. Ez azért egy ekkora térképnél nem rossz teljesítmény.
Verdikt... Nem tudom. Az biztos, hogy sem előrendelve nem lesz, sem azonnal megvásárolva. De 30 Ejrót elteszek rá, mikor alá megy az ára, beszerzem. (Így belegondolva, lehet 25 lesz az a 30...)
Azért, az az igazság, hogy a The Crew sem okozott tized annyi önfeledt percet sem, mint a TDU első része. És eddig, ránézésre valahogy nem csak a TDU-nál, de még az első résznél is lélektelenebb ez a mostani pálya. Nem azt mondom, hogy nem tetszik, nem jó... De a hangulata korántsem olyan, mint egy trópusi szigetnek...
Hogy mi, ne kérdezzétek mert magam sem tudom. De ebből a játékból az a bizonyos valami hiányzik...
-
#12758 Arra emlékszem, meg arra is, hogy a másodikat használtam, de emlékeim szerint annak csak a versenyek alatt volt hatása nem? Free rideban alapból volt csík. -
#12757 Omarnál volt 3 fokozat:
The Inside Track
- Get satellite navigation assistance during Checkpoint Runs & Races.
- Enhanced navigation with a visual racing line for Checkpoint Runs & Races.
- Visual racing line is augmented with color coded speed data. -
#12756 Lehet, hogy Perk nyitotta erre nem emlékszem pontosan. Viszont úgy rémlik, hogy az első részben, ha nem RAID kategóriában mentél, akkor az utat azért kékkel jelezte a minimapon, hogy merre kell menni és nem csak egy egyenes vonalat húzott a waypointig, mint most. Ennek most semmi értelme nincs, ráadásul össze-vissza írkálja a wrong wayt.
Viszont, ha legalább egy patchben megoldják az nem lenne rossz. -
jocking #12755 Én is támogatom, hogy legyen az út felett lebegős GPS is. Ha máshogy nem, az opciókban választható lehetőségként.
Azt hiszem, én is felvetek 1-2 zavaró dolgot a fórumukban. Ami így elsőre nem tetszett:
- Esc nem használható menü előhívásra
- Miért kell külön a "B" gomb, ha ki akarok lépni? A kilépő funkciót miért nem lehetett az Esc alá betenni? (ld. első pont)
- Az irányításban nem tetszik, hogy a különböző járműveknél nem bindolhatóak külön. Ha az autónál az előre nyíl a gáz, akkor a repoülőnél is az lesz a gáz, ami eléggé illúzióromboló, úgy lenne a legjobb, ha be lehetne állítani, hogy nyilak = irányítás, ctrl+shift = gáz+fék, az autóktól FÜGGETLENÜL. Ne mondják, hogy nem megoldható, több játéknak is sikerült már.
- A menüben váltogathatok autót, és aggathatok rá teljesítményt befolyásoló alkatrészeket. Akkor vizuális elemeket miért nem, ahhoz miért kell a házba elmenni?
- Szintén nem tetszik, hogy belépéskor mindig a házamban kezdek, nem ott folytatom, ahol előző nap kiléptem.
-
#12754 hivatalos válasz a fórumról:
"The GPS has changed a little bit from the first Crew. On release, the GPS will only be visible on the minimap while you're driving around. I'd be more than happy to pass your feedback along to the development team though.
It's would be pretty cool to get some other thoughts from everyone else too. Do you prefer the GPS to only appear on the minimap, or do you prefer the first Crew's GPS were is appears above the road, or maybe alternate between the different options? Perhaps you have something completely different that could represet the navigation in-game, please do share your thoughts!"
A hozzászólásokat nézve a többség szeretné látni a régi gps vonalat, úgyhogy:
"Hey all!
I wanted to follow up since this thread has grown quite popular. Thank you all for sharing your feedback on the navigation system. I will get this thread to the team so they can see everything that is being discussed. I will be sure to let you know if I hear anything on this subject!"
Úgyhogy induláskor szinte biztos, hogy még nem lesz (elég közel van már a játék hozzá), remélhetőleg valami patch behozza.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.04. 05:38:57 -
#12753 A kék (esetenként narancs) csík az első részben is unlock volt, nem volt aktív induláskor. -
#12752 Na kipróbáltam végül, hááát..
A repülő poén, a csónak se rossz, de azért ez még mindig egy autós game. A hangok faszák lettek, az irányítás elmegy (sztem nem rosszabb, de nem is jobb mint az elsőben volt). Végre nem 6 autónyi szélesek a sávok. A grafika se rossz, bár nekem helyenként a környezet túl steril (pl. san fransisco), olyan semmilyen. Belső nézetben még mindig nincs tükör, vicc. A GPS viszont valami botrányos. A kék sáv ki lett véve, pedig sztem tök jó ötlet volt, helyenként meg egy út van aztán feldobálja, hogy wrong way, remélem még ezen csiszolnak.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e majd a véglegest. :) -
#12751 Körbeautóztam, megnéztem pár régi kedvenc helyet - ezt a síugrósánc felé menet lőttem:
Így kószálva azért nagyon látszik, hogy milyen agresszív módon spórol a részletekkel, nagyon közel kapcsol csak részletesebb modellekre. Cserébe ultrán alig-alig reccen meg 60-ról, és 4000 méter magasról kb. a világ végéig el lehet látni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.03. 19:01:34 -
#12750 Persze, első dolgom volt. -
#12749 alapból érezhetően sokat segít a játék, de a segítségeket kikapcsolva számomra egy kellemes, már csúszkálós, de nem egy helyben forgós-kikaparós vezetési élmény lesz :)
repülőnél is rengeteget számít, ha nem szól bele a játék a repülő irányításába, máris sokkal élvezhetőbb és pontosabb :D
multi passz, még csak haverokkal ökörködtünk, ott ez annyira nem jött ki
kormány passz, itt a G920 az asztal alatt, de sajnos ez nem az a játék ahol használni is kéne.. ezt is gémpadra "tervezték" :( -
Ratrak #12748 nah, Szabi, felcsigáztál! Sajnos most nincs időm kipróbálni, de kíváncsi vagyok a véleményedre, mint "ős-krús" buddy :D (meg persze a többiekére is, akik tolták a C1-et rendesen (=értsd: nem 2 órát kipróbáltad, és leírtad, hogy szar, hanem mondjuk legyen 100+ óra benne))
Nekem az a zavaró csak, hogy ha valaki kikapcsol minden segítséget, a másik meg be, akkor többnyire (ha nem is mindig) a bekapcsolt fog (könnyebben) győzni. És mivel a győzelmet jutalmazza a játék (most a C1-ről beszélek), ezért kb. "kénytelen vagy" segítségekkel játszani, ha össze akarsz grindolni mindent. (ok, vannak a COL_BRATT_SHAW - féle UFO-k, akik bárhogy elkenik bárki száját, de általában beszélek)
Másik: ha kormánnyal nyomod, milyen hirtelen mondjuk repülőre váltani?! Valahogy úgy érzem, hogy bár a C1 is inkább kontrollerre fejlesztett stuff volt, a C2 méginkább az lehet. De érdekelne erről, meg úgy általában a játék fizikájáról a véleményetek. -
#12747 a segítségeket kikapcsoltad, ugye ? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mindegyik kategóriánál külön lehet/kell
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.03. 16:26:13 -
#12746 Nem mostanában játszottam vele, de a TC1 talán nem volt ennyire hajószerű mint a 2, egy kicsit túl sok a tapadás, ha véletlenül mégis eldobod az autót akkor meg szerintem eléggé furán viselkedik, de alapvetően szerintem egy sokkal jobb játék a második rész, mint az első. -
#12745 -
#12744 Ah, a Louis Vuitton Ferrarim :) -
#12743 rengeteg véleményt és kommentett olvastam, hogy mennyire rossz a TC2 irányítása, még a TC is menyivel jobb volt.. hát basszus inkább próbáljátok ki most újra.. és utána is várok egy véleményt..... :DD
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.03. 13:31:15 -
#12742 Köszi! Remélem elfogadja :) -
#12741 Küldtem PM -
#12740 mehetünk, nekem sincs meg :D -
#12739 Valakinek lenne kedve a Road Trip rewardban segíteni / megszerezni azt? Most, vagy késő délután / estefelé.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.03. 12:25:10 -
-
pgyuszika89 #12737 Nekem most az egész map havas... Los Angeles, Miami, New York.... Baromi jólnéz ki :D -
Gibor #12736 Az ingyenes hétvégét ne keverd a béta teszteléssel, itt nem az a lényeg hogy minél többen kipróbálják és megvegyék. Itt tesztelni kell, és esetleg a látott hibákat jelezni a fórumon. -
#12735 Ezzel nincsen probléma. Be van dugva egy thrustmaster 16000m joy meg hozzá egy gázkar a gépembe (meg egy x360 pad is, de ez most nem lényeges) és minden eszközt rákonfigurál a játékra, még a gázkart is és nem lehet letiltani a játékon belül (se kitörölni a kiosztást hozzá). -
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.02. 20:14:10 -
pgyuszika89 #12733 Én XBOX kontrollert simán beállítottam de lehet félreértettem a hsz-ed. -
#12732 Adott billentyűbeállíást nem lehet törölni, se eszközöket letiltani? Repszimes gázkarra meg mindenre rábindolta magát, így nem lehet menni se. :D -
jocking #12731 Én azért még az 1-et nyúzom, a beta próbának jó volt, de tartalmilag eléggé vékony. :)
-
#12730 KAZ is újra az utakon.. :D
-
#12729 -
#12728 regi kis fav ujra itt ^.^
-
#12727 Hol kéne látnom a béta letöltési lehetőséget? A játékaim között nem látom, pedig az előz 2 béta ikonjai látom... -
#12726 For Honorból indultam ki: ott is volt ingyenes hétvége, az egyjátékos kampányt ki is pörgettem 4 nap alatt :) Még maradt utána idő egy kis multi mókára is :) -
Gibor #12725 Béta lényege nem az hogy fejlődj ;) Sajna ez ennyi :) -
#12724 Abban segítsetek már légyszi, hogy miután a karrierben az első versenyeket (minden kategóriában) megcsináltam, hogy mehetnék tovább, mert ez így nagyon kevés, még ha beta is...most minden vereseny zárva van, mert nem tudok rookie-ról tovább fejlődni :( -
Orbancapitan #12723 bár igaz hogy az alap crew ingyenes volt és ezért -
#12722 Igaz csak 10 fps-el futott ,de ez jobban tetszik már ennyiből mint a Crew 1 -
#12721 A havi egy két alkalommal mikor játszom talál mindig 1-2 percen belül partnereket a matchmaking szóval vannak azért.