13240
thecrew.jpg
  • slRa4fV9t
    Őket nem ebben a játékban ismertem meg, egy-két embert leszámítva nem sok ismerősre tettem szert a Crew-ban. Nekem a TDU 1 -ben több mint száz fős volt a barátlistám, aztán a TDU 2 -ben is megismertem jónéhány embert, 80%-ban külföldieket, azóta persze sokan lekoptak különböző okokból de azért még akadnak jópáran akikkel tartom a kapcsolatot. A legjobb ha olyan embereket ismersz meg akik valamelyik nagyobb klubhoz tartoznak, ha megismersz ilyen embereket onnantól kezdve már egyszerű a kapcsolatépítés és a találkozók is folyamatosan biztosítva lesznek. Én abban reménykedem hogy a Crew 2 lesz majd annyira jó hogy sok inaktív embert visszacsábítson a cruiseok világába, de sajnos az Ivory Tower-nek voltak elég komoly baklövései, a patchről patchre bugosabb játék, a folyamatos szerver gondok amit kopogjak le az utóbbi hónapokban minimalizáltak, ezek mind mind ahhoz vezetnek hogy még többen hagyják abba, nekem is többször megfordult a fejemben de nem igazán van megfelelő konkurenciája a Crew-nak sajnos.
  • WinT
    Irigyellek ezért, hogy ilyen csapatot tudtál találni a játékban. Nekem ez nagyon hiányzik belőle. :(
  • slRa4fV9t
  • Dante73
    Volt már olyan problémája valakinek, hogy a kormányt a gépre csatlakoztatva a játék el sem indul? Szereztem tegnap egy Saitek R440 kormányt, F1 2017-ben működik, Project Cars-ban szintén, Projext Cars 2-ben a menüig, állítgatásig eljutok, de ha indítanék valamit kifagy, Assetto Corsa el sem indul, és a The Crew elkezd tölteni, Uplay bejön, majd közli, hogy keresi a megoldást a problémára... Majd szól. Ha kihúzom a kormányt elindul, de ahogy bedugom, kifagy. Lehet, hogy a személyes beállításaim kéne törölni? nem tudom. Ha valakinek ötlete van, kérem ossza meg. Tanácstalan vagyok. A gépen win10 van, a driver, saitek profiler a gépemen van.
  • 11awalker
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom, még csak most szeretném feltenni a The Crew játékot, le is töltötte a Uplay és a képernyőn azt írja a kis ablakában, hogy telepítés.
    Tegnap este kezdtem el és egész éjszaka ment de semmit nem csinál csak pörgeti a betöltési mutatót.
    Szerintetek mi lehet a baj?
  • ntex
    Üdv srácok. Steamen még 4 óráig megvásárolható a játék Ultimate változata 16.99€ -ért. Érdemes még beruházni rá így hogy küszöbön a Crew 2?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.25. 15:00:52
  • Stockbauer33 #12554
    http://www.overclockersclub.com/news/41063/

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.08.23. 09:38:26
  • Stockbauer33 #12553
  • slRa4fV9t
    Megtörtük a csendet a Canyonban.

• slRa4fV9t
    Tegnap esti live.

• slRa4fV9t
    Megizzasztott a pina a lila Paganival.

• SUNNY84HUN
    nekem meg olyan problémám lett mondjuk az a durva hogy nem mindig hetente 3 - 4 x jön, hogy garázsba vagy az adott spec tuner épületébe belépek és az autó motoroknál nézelődök hogy mit hogy építsek tovább ... kidob az uplayre , semmi nem változott a gépben ugyan az , semmivel semmi gondom nincs ... érdekes
  • lybrahu
    Értem, köszi. Akkor marad a próbálkozás.....
  • WinT
    Van hibája a játéknak jócskán, de lyen nálam soha nem történt, és a többiek sem panaszkodtak hasonlóra amíg volt társaság a játékban.
  • lybrahu
    Üdv!
    Hosszú hónapok után úgy gondoltam játszom egy kicsit ezzel a csodával. Azt gondoltam javítottak rajta valami olyat, ami talán a javára válhatna. Nos, nem nagyon látom a javulást, sőt....A problémám a következő: játék közben, teljesen random leáll az egész, de nem kifagy vagy asztalra dob, hanem pl. autóváltásnál, küldiváltásnál ill. helyszínváltásnál csak teker, teker, teker (töltés ikon a jobb alsó sarokban) és nem történik semmi. Volt olyan, hogy otthagytam a gépet hátha csak én vagyok türelmetlen, de 5 perc után sem történt változás.Ilyen ezidáig még nem volt, csak a jó öreg stutter. Az mintha javult volna...Így azonban teljesen játszhatatlan a játék (megint). Másnál nem jelentkezik hasonló probléma? Szívesen fogadok tanácsokat ez ügyben! Előre is kösz!
  • Szabi #12545
    azért kíváncsian várom, hogy mit tudnak ebből kihozni, de valahogy nem tudok bizakodva hozzá állni.. :D

remélem azért legalább Spyker lesz majd a játékba..
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.27. 18:14:57
  • SUNNY84HUN
    amúgy hogy most megint akciós 8,50 euró így meg is vettem a cau. t , ennyit megér simán és minden benne van
  • SUNNY84HUN
  • Szabi #12542
    mivel a news.ubisoft küldte, így gondolom hírlevélre vagy jelentkezve.. :)
  • wollnerd #12541
    Csakhogy én nem jelentkeztem.... :D
    Vagy én nem is tudok róla..? :DD
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.06.20. 17:46:44
  • Szabi #12540
    itt az oldal alján lehet bétára jelentkezni és megnézni, hogy miket oldhatsz fel a TC-ban a TC2-höz :D
  • wollnerd #12539
    Képzeljétek el, hogy én kaptam egy levelet az ubikától hogy én hozzáférést nyertem a Maserati GranTurismo-hoz a The Crew 2-ben....

LOL

Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.06.20. 17:03:57
  • Dante73
    Elnézést a túl sok posztért, ígérem, megpróbálom visszafogni magam ezután. Nekem valahogy olyan érzésem van, mint az ME Androméda kapcsán. Nem AAA játék, és ezzel a crew-t nem próbálom az ME mellé állítani, semmilyen szempontból. Csak szimplán, elnézve a levegőben kormányozható hajót, a szanaszét repkedő autókat... a funnak gondolt erdei versenyeket, jó sok fűben megbújó sziklával nehezítve... Úgy 30, de inkább 35 évvel ezelőtt jókat kacagtam volna rajta. Most idegesít inkább. Mi több, ha lenne gyerekem, neki sem venném meg. Ne azt találja viccesnek, hogy "ezerrel" nekimegyek egy sziklának. Ezen egyszer lehet nevetni. 1000x? Ez, egy indie játéknak, 3-4000-ért elmenne. De teljes árú, AAA címnek ez bizonyos szempontból sok, és bizonyos értelemben édeskevés.
    A térképe jó. Alápakolni a Forza Horizon 3 fizikáját, autóparkját, Megfejelni az NFS Underground 2 vizuális tuningjával, mellétenni a TDU1 versenyrendszerét, klubrendszerét, egy jó karakter készítőt... Jó multi, 64 játékos egy layeren, klub, és egymás közti versenyek... Havi szinten kiadni egy-egy "hivatalos" versenycsomagot... (azaz 20-30 új kijelölt versenyútvonalat)
    Ha nagyon van idejük, akkor parkolóházakban, nagyobb parkolókban lehessen kiszállni, csatangolni a többiek verdái közt, meg lehessen a verdád mutatni a többieknek, (ala' Fast and Furious - Tokio driftversenye)
    Nagyon nagyot lehetne alkotni, és egy ilyenre szerintem vevő is akadna jócskán. Csak akarni kellene, nem elmenni nem is tudom mifelé... Mert ez a crew2 sok minden, csak nem egy vérbeli autós játék, szerintem.
    És most átmentem read only üzemmódba, míg 3-5 órát nem toltam a bétát....
  • [HUN]FaTaL
    A grafika jó lett, de a többi...

Még mindig nincs tükör, kivették a km számlálót is. Ez a tetőkön ugrálás, meg instant járműváltás 5000 méteren ez röhejes.
  • SUNNY84HUN
    nekem ez sok :/ célközönség megint látszik mi ....
  • Dante73
    Nézegetve a videókat, visszapillantó megint nem lesz. LOL.
  • Dante73
    Nem biztos. A The Crew 1-ben lehet kilockolni 2-es tartalmakat. 2 nekem már "megvan", ha minden igaz, az egyik egy motor. (Vagy ahhoz kell 1 perces stuntolás, folyamatosan?)
    Betát én is kipróbálom, aztán az UBI x. szülinapi buliján majd begyűjtöm ingyen, mint ezt.... szerintem. (Bár, őszintén remélem, "csalódok", és elő is rendelem, azonnal. De ebben nem hiszek...)
  • [HUN]FaTaL
    Vajon a motorokat megint eladják DLC-nek? :D
  • Skypack
    Azt nem kell megoldani, már az első részben sem működött
  • [HUN]FaTaL
    A nagy szabadság amit büszkén promoznak egy nevetséges fossá teszi az egészet :D
  • Szabi #12530
  • Dante73
    Már látom, hogy autók, csónakok potyognak az égből...
    De szerintem megoldják azzal, hogy egy layeren, max 8-an lehetünk, minimum 2km-re egymástól...
  • [HUN]FaTaL
    Most tényleg a levegőben át lehet váltani motorcsónakra? Meg a város közepén repülőre?

Még poén is lenne ezekkel a járművekkel versenyezni, de ez így használhatatlanná fogja tenni az egészet. Sok 12 éves orosz majd a város közepén fog repülőkkel meg motorcsónakkal rodeózni. Legalább kéne kocsikázni a reptérre/kikötőbe.
  • Stockbauer33 #12526
  • WinT
    Nem olyan rossz ez, leárazáskor biztosan be lesz zsákolva. Az első résszel is teljesen jól elszórakoztam meg el is szórakoznék még mindig ha lenne kivel. Bár a Wild Run kiegészítőt még mindig nem tudtam megbocsátani a készítőknek.
    Csak a multiplayer működjön, így második nekifutásra elég ciki lenne megint elkúrni.
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.06.15. 16:26:03
  • SUNNY84HUN
    hát nem tudom ... vegyes érzelmeim vannak a crew 2 vel kapcsolatban , én nem csípem ezt a trackmania cuccot kipróbáltam anno de fúj :) nem erőltetném itt ezt , azok az ütközések is mik ebben visszapattanás pfff :/ , az autók teljesen az nfs mw 2012 megjelenésre is csak turbózva , nekem teljesen az új crew : a trackmania - gta5 - nfsmw2012 a fillinget :) hozza , ja meg repülő .. csónak egy autós játékban hogy mi van ? :) , még a motorok a crew1 böl ok elfogadja az ember , de ez na mind1 , aztán lehet béta után másképpen gondolom ... de most inkább egy rémálom
    Pacsi
  • koltony
    Úgy vagyok jelenleg az egésszel hogy alfa tesztre feljelentkeztem, az alapján úgy is kb el lehet dönteni hogy megéri -e ez avagy sem. Én még reménykedek abban hogy végre normális mennyiségű autót kapunk meg hogy a map nem látott részein tényleg változtattak nem csak alkalmassá tették a repülőhöz meg a hajóhoz.
  • reaper5687

Igen erre gondoltam én is, az SLRR volt sajnos ebben a legjobb, pláne moddolva, csak ne lett volna egy bughalmaz. De milyen jó is az, amikor építesz egy durva vasat, majd az első szett gumit annak rendje és módja szerint lefüstölöd róla, durranásig, utána felnin visszagurulsz a garázsba, kis javítás, új gumi, stb. Nem is tudom, asszem valamelyik TDU-nál volt olyan hír, hogy tankolás is lesz, aztán kimaradt végül. Én szeretném szeretni a C2-t, valószínűleg ki fogom próbálni, de várni fogok továbbra is az "igazira". Az már csak slusszpoén, hogy van egy Early Access játék, egy bohóckodás az egész, de valahogy az egyből képes volt felsimerni a DFP-t, szinte semmit nem kellett állítani, és egyből nagyon jó volt vele a vezetési élmény. (My summer car). Rettentően bosszant, hogy itt lepi a centis por a kormányt, mert normálisan egy új nagy játék sem ismeri fel.
  • Dante73
    Tükör nem véletlen nincsen, sztem konzolos öröksége a játéknak. Menj el néhány autó mellett, és nézz hátra. Tök üres az út. Gondolom, memória kezelési gondok miatt törli, ami mellett már elmentél. Persze hogy nincsen tükör...
    reaper5687;
    Én is UG2 tuningra gondoltam vizuálisan, de kiegészíteni egy részletes nem optikai jellegű tuninggal. Olyan jár a fejemben, hogy pl motorcsere. Ha a Fiat 500-ba be tudsz szuszakolni egy V8-as motort, akkor lehessen beletenni. Állítható futómű, váltó a HC játékosoknak.. stb.
    Olyanokról, hogy tankolás, ne is beszéljünk... (Elején, ill bármikor kiválaszthatod, hogy akarsz-e tankolni? Ha igen, akkor fogy a benzin, és tankolnod kell, ami pénzbe kerül, ha nem, akkor a pénzed csordogál lefele, minden megtett kilométerrel... -Nem hatalmas összegre kell gondolni!-) Autó kopás, javítás, nem csak törésnél, de időnként, ahogy "kopnak a dolgok", gumicsere, (Mert az is kopik, a nagyon jó az drága, és hamar kopik)
    Na ezek (És egy csomó más) helyett kapunk egy autós játékba repülőket, meg ladikokat.... Aludtam már rá, de nem térek magamhoz...
  • reaper5687
    +1

Egy Street Legal Redline 2 szintű tuning lenne a legjobb, de kiegyeznék egy NFS UG2 szinttel is, de egyet értek az 1x-i nitróval. Aki az újratöltődőt kitalálta, azt erősen meg kéne kínozni, nettó hülyeség.
    Jöhetne még normális fizika, használható kormány támogatás, de ez a 2 kb egy GTA V lövöldözés nélkül (még)
    Persze bilibe lóg a kezünk, ilyen játékot sose fogunk kapni, mert kicsi lenne a célközönség, és az 1bites játékosok meg hangosan visítanának, hogy milyen xar egy játék ez.

szerk.: az már csak bónusz kérdés, hogy itt majd hányan lehetnek 1 layeren, és az mennyire lesz stabil :)
    Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2017.06.13. 10:54:51