The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Project Torque-t ismertem, de soha nem hallottam senkitől, hogy így hívta volna (rövidítéssel). Egy ideig toltuk haverokkal, de aztán kikopott, mert túlságosan is "pay to win" volt.
A Street Legal (2) Racing Redline meg örök kedvenc, szerintem a mai napig fent van a gépen valamelyik hdd elfeledett bugyraiban. 😄
<😮FF>😮FF>Igen az és ez egy annyira világhírű játék (és a másik 2 online ami ebből készült), hogy fura, hogy eggyesek nem tudják. Úgy meg pláne, hogy többen 30 év fölött vannak, mint én. Mindenki PT-nek, HO-nak nevezi ezeket a világ minden táján, a Level-R-re nincs egyedül rövidítés.
Közben utána néztem a Wikin is. A terep 2 készitője alapította azt a Debreceni céget (Invictus Games) ami a Street Legal Raceing 2 részét készítette, a Project Torque-t, a Level-R-t, a Heat Online-t, 1nsane, Monster Garage, és még néhány nagyon híres játékot. Az általuk 1996-ban kitalált játékmódokat lopják azóta, hogy most már 2 éve bezárták az ingyenes online szerverüket. De legalább lopnák azt az árkád keretekbe belepréselt fizikát is amit ők meg tudtak csinálni...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.13. 02:52:00
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Amúgy részben erre céloztam, mint sírva röhögős ami itt le lett írva #12387. Igazán vicces mindkét félnek amikor egy 5 körös Indy versenynél a negyedik kör végére utolér az első!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.08. 07:54:50
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.07. 23:41:39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amit elfelejtettem megkérdezni még, hogy az autók között van észrevehető/mérhető különbség? Tehát pl. ugyan arra a szintre (legyen a maximum) felhúzott 22ezres kezdő autóm és egy fél-egy millát érő között?
Viszont most már csak olyat dob, ami még nincs meg.
http://goo.gl/gd6Zi5
A wild run nélkül fel lehet húzni a kocsikat maxra? Nézegettem videókat, ahol az alkatrészeket ugratások ismételgetésével szedték össze, de ha jól értettem, ez a módszer már nem működik, max a summit küldik kapcsán olvastam olyat, hogy megy.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.10.05. 12:34:20
DISCORD: grimanddark
De...
Vagyis, aki eddig várt, az most olcsóbban, mint maga a WR, megkapja mindkettőt... Érdekes elgondolás ez a ubi részéről.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.03. 02:37:04
[merlinw.org]
Because we want you to have the finest experience in our huge open world, we’ve decided to include The Crew Wild Run for free to this package, that will be released at the price of 19.99£.
Aztán, ott van, hogy megveheted a CAU-ot 19.99-ért, de ha már megvan a WR, akkor megkapod ingyen az exkluzív GT-R-t.
Nem látok benne olyat, hogy a CAU mellé a WR volna odacsapva.
De elnézést, ha nem jól értelmezem. 😊
Akinek már korábban megvolt a wild run az annyit kap, hogy nem kell bucksot költeni a GTR-re.
Utoljára szerkesztette:
Kis drift, kis monster, kis gyorsulás, de... Valójában a WR hiánya nem vesz el túlzottan sokat a játékélményből. -bár én nem bántam meg a vételt.
A motorok miatt mondom, hogy megérte. -érte a francot, mintha a fogamat húzták volna.
A hamarosan megjelenő Call All Units 25$/€ba fog kerülni és... NEM tartalmazza a Wild Run-t.
A WR-t vagy az alapjátékkal egyben, vagy attól külön lehet megvenni, de a két kiegészítőt -ha már megvan az alapjáték- csak külön-külön tudod beszerezni-
És a N.D.A. (Never Drive Alone) szlogen is maradt a régi: A.D.A = Always Drive Alone!
DISCORD: grimanddark
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
komolyra fordítva: ki mire használja a játékot. Én versenyzésre pl. nem szívesen, mert arra sokkal jobb autós játékok vannak. De krúzolásra? Arra nincs jobb. És krúzra a FS a legjobb spec. De arra is nagyon jó, ha megy az ember amúgy "szimulátorosan", tehát "mintha ott ülne a család a kocsiban", nem előzni beláthatatlan helyen, jobbról, padkán, stb, "ésszel menni", elsőbbséget megadni, ilyenek. Na én pl. imádom az ilyen meneteket, és az ilyeneknél is a FS a befutó spec. 400-al menni az első fáig minden barom tud... de úgy menni, hogy karc se legyen az autón, az már komolyabb kihívás. Van itt a fórumon pár srác, aki tudna erről mesélni, igaz Bratt_Shaw? 😛
Hozzáteszem gyorsan: az első 150-200 órámban én sem mentem FS-al, mert le voltam foglalva azzal, hogy maxra járassam a játékot, meglegyen minden autóból minden maxon, és persze ott volt az agyatlan száguldás hívó szava is. Most már ezek nem számítanak, mert megvannak, és meg is untam őket. De azért ez eltartott egy darabig.
És akkor elkezdtem komolyabban használni a FS verdákat, és rájöttem, hogy az egész játék legjobb részei ezek.... Mivel a játék alapból csak azért tartogatja őket, hogy legyen alap a specekhez, nem is gondoltam volna, hogy mennyi potenciál van bennük, pedig tisztességesen megcsinálták őket (aránylag) és sokkal több "jellemük" van, mint a specesített gépeknek.
#12362: Aztán már miért ne lehetne átfesteni? Az összes full stock átfesthető, én is szoktam.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azt se felejtsétek el, hogy versenyezni nem lehet full stockkal (sajnos). Nomeg, hogy minden specnek van ám nitrója is, és az eléggé meg tudja változtatni a leányzó fekvését. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Az a legszebb, hogy akinek válaszoltál nagyjából leírta a lényeget. <#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.09.28. 11:31:40
Ha meg földúton versenyzésre asszociáltál az meg vicces, mert a játék nem is enged földutas versenyekre csak arra való autóval. Így még a feltételezésed is a saját szavaid élve "marhaság".
De azért üzembiztossá teszem a kommentet, hogy ne legyen félreértés: Perf, circuit és Street spec nem földutas versenyre való...Sőt semmilyen földuton folytatott kihívásra ne használjátok, mert nem arra jó..
Végigmenni egy földúton nagyjából a Streettel lehet, perffel szécsúzkálod az agyad, circuittal egy picit jobb, de így is iritáló.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.28. 11:06:24
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Leegyszerűsítem neked, hogy értsd az izomautó alatt mit értettem: Jól gyorsul, nagy sebességet ér el, de fordulni azt nehezen lehet vele. (a legtöbb hagyományos értelemben vett izomautó a játékokban így viselkedik).. A Perk spec kb ennek felel meg.
Saját tapasztalat, hogy mi hogy viselkedik a földúton...De örülök, hogy egy "szakértő" kijavított.
Egyébként földutas sebességről egy szót sem irtam (értelmezni is szoktad az olvasottakat vagy csak továbbkombinálod?). És azt se írtam, hogy földúton tudsz velük versenyezni..lemehetsz és nem csúszik annyira...ennyit írtam.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.28. 10:46:43
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
#12349: Rosszabb tapadási viszonyok közt a C gyengébb tud lenni, mint a P. Sőt, mivel nekem a havasok a kedvenc területem, ott jöttem rá, hogy sokszor a full stock jobb, mint a P, na erre varrjatok gombot 😊 Fejleszteni mindig maxra, ha versenyezni akarsz, ez egyértelmű. Az meg patch-ről patchre változik, hogy mik a "mindentvivő lapok" az autóskártyában... 😊 P-ből volt egy időszak, amikor a Mini mindent vitt, aztán később a Ferrarikat nem lehetett megfogni (4 perces versenyen 10+ másodperc előnnyel értem velük célba bármi máshoz képest), aztán lett egy olyan időszak, amikor a Huayra volt a leggyorsabb. Mivel én nem versenyeztem már vagy egy éve (ja, kb. egy éve, akkor született a második kislányom...), ezért nem tudom, manapság mi a menő, de könnyen kiderítheted: menj fel PVP-zni pár hétig. Amivel a győztesek tolják, az az aktuális leggyorsabb autó az adott specben... 😊
Azt már tudod, hogy én legjobban a full stockot szeretem, második a P. A többit csak ha muszáj, krúzra jó a S is, csak kevesebb hozzá az autó. Néha D-vel is szoktam "rallyzni", de arra van más célszoftver, ami sokkal jobb abban, ahogy C-re is (Dirt Rally, RBR ill. Assetto Corsa) Raid nem mozgat.
De, akkor már, apropó(pó) Tudom, izlés kérdése, de eddig mi vált be? Milyen autókból, mit érdemes fejleszteni, és hány "pontosig" érdemes, (egyáltalán lehet) húzni?
http://www.freetvmaci.info/
Konyhanyelven így néznek ki a spec-ek:
Street: utcai autó sufni tuninggal
Dirt: rally autó
Raid: terep rally autó
Performance: szuper-sport autók vagy szériakocsik komoly tuninggal
Circuit: épített versenyautók, pálya autók
Megj.: az is egy baromság, hogy a D, ill. R kocsik kivételével le lehet menni földútra, mert ott nagyjából 100 km/ó mehet csak az S, P, C spec. (le lettek korlátozva), meg csúszkálnak össze – vissza! Sőt, a D is sokkal lassabb, ha nem földúton mész hanem keresztül csapatsz a susnyáson.
Jól mutatja ezt ez a videó!
Ubi-s wiki szerint!
Ubi-s videó magyarázattal!
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.09.28. 00:47:38