13240
-
#12680 Hű de régen jártam már erre... A konzol káros hatása XD Üdv mindenkinek! -
pgyuszika89 #12679 Sose lesz már egy játék sem olyan mint a TDU volt. Pedig nem is értem miért lenne olyamn nehéz azt a vonalat tovább vinni, csiszolgatni. -
Orbancapitan #12678 Sajnos ma már ez a módi a vissza butítás csicsás csomagolással félkész munka bug halmaz stb.. -
#12677 Sajnos nem, a grafikát és a pálya méretét leszámítva kb. mindenben visszafejlődés akármelyik TDU-t is nézem. -
#12676 Tessék már úgy nézni, hogy ez egy alpha verzió...
Nálam is fent van, és bár vannak dolgok, amik nem tetszenek, (könyörgöm, 2018-ban nem lehet egy fizikán alapuló árkád irányítást alkalmazni? Miért kell a minden játékban a bűn rossz scriptes irányítást erőltetni, mikor az -természeténél fogva- nem lehet olyan élvezetes, pontos, részletes... Nem értem) olyanok is, amiket feleslegesnek tartok, (repülés, csónakázás) van amit hiányolok, (Egyszerű sétálást, szinte bárhol példának okáért.) Mégis. Egy alpha verziónak nézve, ha nem is tökéletes, de már most élvezhető. Nagyjából látni, mit akarnak a fejlesztők, és az... Azért nem is rossz. Remélem, még sokat csiszolnak rajta, és akkor, ha nem is rendelem elő, de egy 25-30 euró körül már meg fogom venni... Mondjuk, az első nagyobb leárazásnál.
Addig meg tesztelgessük, próbálgassuk.
(apropó. Billel nyomom, és ISMÉT van egy irányítási gondom. Egyszerűen nem találom a quit gombot, csak feladatkezelőből tudom lelőni, pedig minden gombot végignyomogattam már. Persze, azt biztos nem, amelyiket kellett volna... ) -
ntex #12675 Jah, előre elveszik az ember kedvét, pedig várós :D -
#12674 Szerencsétlen játék még készen sincsen, de már ízekre szeditek. :) -
Orbancapitan #12673 a crew 2 szerintem a soha el nem készülő tdu 3 valaki biztos megtalálta a forráskódját és csak leporolta ja meg új engine-t kapot -
#12672 Így van, az nfs egy óvodásoknak készített valami, nem autós játék. Egy autós játékot lehet kormánnyal játszani az nfst nem. Persze jó a Crew meg minden, de az irányítása kormánnyal siralmas. És a 2 sem lett sokkal jobb, ráadásul eltolták nfs irányba. Az FH3 lassan 2 éves lesz de mindenben veri a Crew 2-őt ez már most látszik. -
Orbancapitan #12671 a crew és a nfsp nem egy kalap alá vehető jobban hasonlít a tdu-hoz a crew. -
Finkoo #12670 Érdekes összehasonlítást voltam kénytelen tenni a héten, mégpedig a Crew 1 vs. Need for Speed Payback...
Mivel sokan ekézték, eszembe sem jutott mefvenni az NfSP-et, így mikor kijött a virágboltban, gondoltam adok neki egy esélyt... Hááát...
Pro a Crew 1-hez képest:
- egyértelműen szebb grafika, de ez el is várható
- autók részletesebb személyre szabhatósága (ez sajnos sokkal jobb, mint a Crew, de már a NfS2015 is sokkal jobb volt...)
(több előnyt én nem találtam a Crew-hoz képest)
Semleges:
- sztori (kb. ugyanolyan közepes, autós, bűnszövetkezetes, versenyzős sztori... nekem bejön mindkettő...)
- irányítás (mindkettőnél ugyanolyan semleges, jól használható)
Kontra:
- bejárható terület jóval nagyobb a Crew-ban, szabadságfok szintén...
- easter eggek hiánya
- eső
- belső nézet
- rendőrök viselkedése (de ez gyomor kérdése csak)
- állítható zenei stílusok
- autó váltása menet közben
- offroad, rendőr, monster, motor (ezek nincsenek a NfSP-ben)
Az onlineról nem nyilatkozom, mert csak a Crew van meg eredetiben...
Összességében ha objektívek akarunk maradni, a Crew 1 sokkal jobb játék, mint a legújabb NfS, ha az első kettővel is rendelkezne, akkor all time top arcade autós játék lenne...
-
Orbancapitan #12669 azér a z28-as ott van a szeren :D -
#12668 Az lehet odáig nem jutottam, egy kicsit krúzoltam benne, de semmi olyasmi nem volt ami megfogott volna. Az irányítás fura volt,az autófelhozatalban semmi extrát nem találtam,ez a hajós/repülős/motoros cucc pedig nem igazán vonz. Igazából úgy érzem mind1 lenne ha az első részt raknám fel újra :D
-
#12667 Nem arról van szó hogy szimulátort vár az ember, de lehet jó árkád játékot csinálni. Ott a FH3 az is árkád, de mégis ég és föld a kettő irányításban, grafikában és hangokban is. Én egy autós játékot kormányhoz mérek, hogy milyen azzal. Mert mi mással lehet élvezetes a legjobban egy autós játék mint kormánnyal, bill, gamepad csak terelgeted a kocsit, nem irányítod. -
#12666 oké, de utána nincs több olyan verseny, vagy legalábbis a következő 8-9 órába én nem találtam :D -
#12665 nyilván nem vártam tőle semmi komolyat (kontrollerrel kezdtem),de a kezdőfutam a tetőkön ugrálással/ugratásokkal már betette a kaput nekem :D
Ez egy jó mobilos játék :D -
#12664 Én továbbra is remekül szórakozom vele, a helyén kell kezelni. Ha precíz irányítás kell ott az Asetto, ehhez eszembe sem jutna elővenni a kormányt.
És ne feledjük, hogy Alfa teszt, rohadt messze van még a készterméktől.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.03.14. 19:03:26 -
#12663 oké ennyi elég is volt belőle :D -
#12662 én most töltöm az alfát
kíváncsi vagyok milyen lett,az 1 részt elég hamar elengedtem -
#12661 még extranak, valoban a jatek (uton allsz) bol kell elindulni megkeresni ezt a menut, mert ha jatekban vagy, de csak a garazsban, ugyanugy ott van a menu, a performance is, mar csak a pro settings hianyzik.
Megneztem(ha egyaltalan mukodik) mert erzesre nekem semmit nem nehezedett, izgalmasodott az iranyitasa.
Kiteszteltem magam kedves Ubisoft, koszonom a lehetoseget, passzolnek :)
-
#12660 ohh, megvan, koszi jo helyen jartam csak legalul apro betukkel pro settings-et nem szurtam ki. (megneztem billentyuvel f9-el lehet ott elocsalni)
Nem volt normalis aki ide tette ezt a menut. a gameplay-nel, vagy esetleg a controls-on belul valahol lenne a helye, mint minden "normalis" jatekban.
Megnezem igy.
(kulon be kell allitani offroad, meg varosi autoknal is.)
-
#12659 Leírtam ezt pontosabban is utána, visszakerestem:
Main menü (billentyűzeten U), itt egyből látod az autódat, középen lent 'performance' opció, itt pakolod fel a tuningokat, de ha minden igaz középen lent ott van a 'pro settings' című opció (B betű).
Ha azóta nem rakták át máshová akkor itt kéne lennie.
-
#12658 hmm, vegigporgetve a menut nem latom, google se dob ki semmit ra.
de szerencsere beleirtad az assist szot igy, itt megtalaltam amit irtal anno, mar csak a menuben nem talalok olyasmit amit lent emlitesz
Vehicles-> performance, de itt nincs ilyesmi.
"Játék közben ha megnyomod a startot (billentyűzetten ez gondolom az escape) ott valahol ahol az autóra a tuningokat pakolod van egy olyasmi nevű menü, hogy professional controls, abban lehet traction controlt, ABS-,t ESP-t, slide assistot állítani."
-
#12657 Ki lehet pedig kapcsolni pedig a driving assistokat, csak kicsit el van dugva a menü. Az előző alpha tesztnél megvolt, ha visszaolvasol kicsit valahol le is írtam, most így ennyi idő után már nincs előttem. -
#12656 kerestem en is valami "simulation" mod-ot, de semmi. Gyakorlatilag billirad golyokent mukodik a kocsi a palyan.
Lehet neked privatban elmondta, nekem csak arrol pampogott 2 percig elnyomhatatlanul, hogy ne mutogassak kepet, videot es ne szapuljam a jatekot :)
Amugy rohadt lehangolo volt ez a szint ahogy eloadta, mar majdnem akkor kileptem belole.Ohh varj, a alsoban is igy meselnek a celzott korosztalynak, igy en vagyok a hibas, hogy lattam, de ha elnyomni nem engedte, nem volt mas.
Aztan a jatek kozben a kepernyo negy sakan(ohh meg ha ott lenne, de nem) virit a neved, a verzio szam, nehogy egy pillanatra is elfelejtsd ki vagy es mit ne csinalj.
Amugy gondoltam kino masodik reszere olyan gyermekbetegsegeket, hogy keson jellenek meg bizonyos objektumok, nem sikerult neki, pedig ultran volt az ehhez kotheto beallitasok.
-
#12655 Srácok a játék elején videóban mondja el a játék fejlesztésének vezetője hogy a kormányos részen még dolgoznak amúgy. :D
Annyira amúgy nekem sem jön át az irányítás, kontrollerrel tolom mint az előző részt, ha jól láttam itt még a HC mód sincs megcsinálva. -
#12654 Kipróbáltam én is és már előtte néztem videókat az autós részről, és nekem is egy az egyben az nfos ugrott be a sok röpködésről. Irányítás kormánnyal egy nagy nulla. Ha elfordítom a kormányt, belső nézetben a kocsi kormánya szinte meg sem mozdul és a kidolgozás sem éppen mai elvárás szerinti. A hangokról nem is beszélve. rettenetes árkád lett az egész. Nálam nem lesz a FH3 ellenfele az biztos. -
#12653 azert csak kiprobaltam, ha mar szepen viritott a kulon kormany beallitasi lehetosegek.
Szepen még a custom valtomat is engedte beallitani, viszont jatek kozben csak egy inputot hasznalt.
Az iranyitasa olyan mintha a billentyuzet lenne kimappelve a kormanyra, iszonyat gaz. FFB nuku. kuplungot mondjuk latja. Jo reg mentem az elso reszevel, de ott azert volt némi elvezet faktor, es kormanyzas erzes. itt kb mintha disznek lenne az egesz(lehet csak egyelore) de ha mukodott az elobbi reszben nem tudom miert nem emeltek at.
Mondjuk ertheto volt a lepes a fejlesztok reszerol semeddig nem tart bedobni hajot, meg repulot, ha mar megcsinaltak ezt a nagy vilagot, de az offroad resze menni a nagy semmibe, a repulenel meg plane, kb 2 percig elvezetes. Tarsasaggal lehet jobb, de igy...
12 eves koraig nem lesz buntetve a fiam, ha jatszik ezzel, de azutan lesz am ne mulass, ha nem novi ki addigra az ilyeneket :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.03.14. 13:10:49 -
#12652 Teljesen atment arkad vonalba, tenyleg felesleges ennel a kormanyhoz ulni, igy gondolom az nfs az ellenfele. Az autos resze egy az egyben. a nagysikeru, nagymultu.
-
ntex #12651 Kíváncsian várom, a pénzt már összekapartam rá Steamen ilyen olyan cuccokból :D. Csak nem tudom hogy érdemes lesz e megvenni a Gold Edition-t a Season Pass végett, remélem jönni fog hozzá jó sok jármű.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.14. 00:36:36 -
#12650 nem szabad :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont amit leírok, az a yt-os videókból is leszűrhető.. :P
meglepően hangulatos a karrier, legalábbis ameddig jutottam, szerencsére minden verseny külön kategóriába van, nem olyan mint az első küldi és a videók hogy menet közben át kell ülnöd kocsiból repülőbe.. free ride-ba persze megteheted, ott nem is annyira zavaró :D
lehet teljesen egyedi matricázást rakni az autókra, meglepően jól sikerült a rendszer, a vizuális tuningokból eddig elég kevés van, viszont legalább nem olyan gagyi illesztések vannak, mint az első részben
az első részes autók többsége megmaradt (sajnos Spyker nincs, remélem legalább dlc-be lesz majd..), viszont jött hozzájuk sok-sok új jármű
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2018.03.13. 23:17:12 -
#12649 Meglepődnék ha működne az egymáshoz való csatlakozás, de majd megnézzük. :) -
ntex #12648 Sztori van ebben is vagy valamiféle karrier mód? Kicsit meséljetek már :D Tuningrendszer ugyanaz mint az első részben ha van egyáltalán? Autófelhozatal milyen? Több / kevesebb jármű van? -
#12647 na akkor majd lehetsz gyakrabban TS-en és krúzolhatunk, egyedül már rohadt unalmas az eleje.. :D
Köszi :) -
Stockbauer33 #12646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HBD :) -
pgyuszika89 #12645 Most kaptam én is, vissza szívva az előzőek. -
#12644 "You are invited to The Crew 2 Closed Alpha"... ebben a percben jött, meg is van akkor a program a hosszú hétvégére. :)
-
Orbancapitan #12643 kicsivel jobb fizika bár még mindig scriptes jobb hangok kicsit jobb grafika és nekem se jött be a repülés és a hajókázás most voltam februárban teszten. -
pgyuszika89 #12642 Elég hasonló. Map-ot kicsit átdolgozták, van már benne vízi verseny is meg repülősök. Nekem a repkedés nem jöt be,annyira a hajókázás sem. Viszont nekem egy két helyen a map is olyan elemeket kapott ami nem tetszett. PL. ház tetjére fel lehetett menni mert vol egynagy felhajtó rá stb. De ez a legelső tesztkör volt, azóta a többin nem voltam. -
ntex #12641 Ha valaki bejut tesztelésre leírhatná nagyjából mi fejlődés van az első részhez képest? Érdemes lesz rá beruházni?