13240
thecrew.jpg
  • Orbancapitan
    ki versenyez ma már még benne a többség csak cruise-zolgat vagy saját megtervezett útvonalon versenyez
  • WinT
    Remélem valamiféle balanszra törekednek az autók között multiban. Az első rész azzal veszi el a kedvemet az egésztől mikor még néha előveszem, hogy aki LaFerrarival tolja az nyer, hacsak nem visszafelé megy a pályán.
    És hát persze, hogy azzal tolja mindenki...
  • jocking
    A "B"-t kell megnyomni, jobb oldalt előjön a menü, ott van a Quit game is. Kiválasztod, entert nyomva tartva kilép. Kicsit én is furcsállom a menüket előhívó gombok elhelyezését, arra is szép feladat volt rájönni, hogy a "rendes" menüt az F10-zel hívom elő, nem az Esc-el.
  • Mayorpapa
    Én egyelőre kilépni nem tudok a játékból, csal Alt-F4-el, jól elrejtették a kilépés gombot :) Valaki segítene?
  • szabii98
    Kicsit mintha egy csomó dologra figyeltek volna, aztán azok a dolgok amik úgy vállalhatóak voltak a krú 1ben, azokat dobták. :D
  • jocking
    Nekem bejövős, főleg a hangok és az autóválaszték. Elismerésre méltó, hogy pl. megoldották azt is, hogy az új Koenigsegg hibrid, ezért 60-ig csak alapjáraton pötyög a motor, utána indul be "rendesen". A Ferrari Daytona Competizione meg egy elcsöppenős instant-get. :D Meg az sem utolsó szempont nálam, hogy jól van optimalizálva, simán fut mediumon egy 4 éves gépen, 2 giga VRAM-mal.
    Bár a 18 ezret én is sokallom érte egy kicsit, viszont az áruházi/előrendelős oldal alján volt egy megjegyzés, hogy 200 uplay fityingért (vagy mi a tosz az az "arany", amit játékokban ad achievementek után) lehet venni 20%-os kupont a játékhoz. Úgy már nagyjából árában van.
    Utoljára szerkesztette: jocking, 2018.06.01. 08:44:30
  • cenobite
    Tegnap kipróbáltam. Szépen belép, nem dob le, más játékosok látszanak, nem lag-ol, szóval ez jó. A nagy bejárható terület, dimbes-dombos részek, ismét jók lettek.
    DE! A játékmenet szerintem el lett cseszve pöttyet. Elég egyetlen egyet hibáznod, aztán mire visszakerülsz 10-15 mp-et rád is vert az AI, jöhet a restart (Ez különösen akkor jó amikor az utolsó kanyart nézed be). Ja, az ai egyébként soha nem hibázik. (Legalábbis én még nem láttam.) Még próbálgatom, de ha így marad nem lesz vétel. :( Pedig az egyet szerettem nagyon. Ja, és lehet hogy csak én nem tudom bekapcsolni, de nálam nincs az a kék csík felül ami mutatja az utat. Ez így van, vagy be lehet kapcsolni valahol?

Xbox One-on teszteltem.
  • koltony
    Lehet én vagyok rosszul összerakva de ez a Crew 2 rosszabb lett mint a crew 1 . Mintha belekevertek volna egy adag NFS-t meg kinai forza copyt egy játékba.

17k val meg kissé túlárazott főleg hogy az egész map csak ráncfelvarrást kapott.
    Utoljára szerkesztette: koltony, 2018.06.01. 07:20:03
  • Alien69
    Tudna valaki meghívót küldeni? Ez a fasz ubi már megint szopat, és az utcsó napon küldi a Nekem "járó" kódomat.
    Ubin: Alli3n
  • pgyuszika89
    Köszi!
  • szabii98
    igen, és le is van korlátozva a játék 14,999 "fame"-ig vagy mi az istenig, szóval "csak" a játék 20%-át lehet teljesíteni ami mondjuk érthető.
  • pgyuszika89
    Megint elölről kell kezdeni a játékot azzal a pár küldetéssel az elején? Mert akkor le sem töltöm....
  • Szabi #12708
    ez az első stressz teszt.. :D
  • Spaceghost
    A hiba nem az ön készülékében van, engem is ledobál a játék sajnos. :(
  • Dante73
    Frankó.
    Elindult. Kinyomhatatlan videók, megyek fél kört, élre állok, bejelentkezési probléma, és ledob. Hurrá.
    (Mondjuk, vacakol a netem, Crossout-ban is fel-fel ugrik a pingem 100 fölé, de ott nem dob le, tehát nem hiszem, hogy emiatt van, de a korrektség nevében megemlítem.)
    Ellenben NAGY pozitívum, már nincsen telilogózva a képernyő...
  • WinT
    Most kaptam én is a behívót a a bétára, de nagyon rosszul időzítették. Hétvégén indul az új PoE liga, így a Crew most esélytelen, úgyhogy toljátok a tapasztalatokat ezerrel mert amúgy érdekelne. :)
    Meg nincs is sok kedve az embernek harmadszor is elölről kezdeni, majd a teljes verziót valamikor ősszel.
  • jocking
    Elvileg már fel vagy véve. :)
  • cenobite
    Juhééé! Benne vagyok a bétában! :) (Xbox ONE) Tegnap le is töltöttem, ma már elvileg játszható lesz. Kíváncsian várom!
  • gduck
    Vegyél fel barátnak (ubisoft név: gduck007) és meghívlak ;)
  • gduck
    Nekem a játék (XBOX) UTC 6:00-t ír, az nálunk 8:00 ;)
  • jocking
    Nekem magában a játékban megvan a reward, csak az oldalon nem jelenik meg, így meg nem nagyon lehet újra megcsinálni. Közben valahol olvastam, hogy havonta kétszer frissül a lista.
  • jocking
    Nálam nem működik, ha a linkelt oldalon rányomok az adott gombra, akkor csak egy üzenetet kapok, hogy már regisztráltam a bétára.
  • Szabi #12698
    fura, van ahol este 6 órát írnak, van ahol délelőtt 10 órát :D

már nincs idegesítő belógó szöveg és szabadon lehet képeket, videókat, infókat megosztani
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.05.30. 22:10:44
  • gduck
    Pár óra múlva jön mailban a kód, amit be tudsz váltani a játékra. Béta holnap reggeltől játszható!

Grebber: igen, unlimited ;)
  • grebber
    Többször használatos lenne? Mert én is beregeltem vele tegnap.
  • szabii98
    Elméletileg ha sikerült, akkor már lehet is szedni a preload-ot a uplayről appból, de előfordulhat hogy nem jelenik meg egy ideig a játék.
  • Mayorpapa
    Köszi a kódot, én beregisztráltam vele, innentől mi a további teendőm? (sajna nem vagyok otthon ezekben a zárt béta dolgokban :(
  • Szabi #12693
    nekem egy még hiányzik, párszor megcsináltuk már, csak akkor még bugos volt és nem mentette el.. ha valakinek van kedve, majd meg kéne csinálni újra.. hátha most már elmenti.. :D
  • gduck
    Crew2 Closed béta kód: HFACP3HWN6J2 (Unlimited, Mercedes facebook oldalról, köszönet IntelKiller7-nek a kódért!)
    BEVÁLTÁS ITT! I have a guaranteed access code-ra kattintva!

Utoljára szerkesztette: gduck, 2018.05.29. 21:46:19
  • jocking
    Tegnap megcsináltam a maradék két hiányzó feladatot, így elvileg 15/15 reward megvan. Viszont ezen az oldalon még mindig úgy jelenik meg, hogy nem csináltam meg a hiányzó cuccokat. Milyen gyakran frissül a fenti oldal? Vagy bebugolt és cseszhetem?
  • szabii98
    Ebben a videóban azt mondja a csávó, hogy sokkal jobb lett a fizika és az előző játékét fejlesztették tovább. Hát én nem tudom mit kap, de a HC Crew 1-es verzióhoz képest bűnrossz volt a második rész irányítása, mondjuk tény, hogy a kettes alfa óta nem is játszottam vele.
  • Szabi #12689
  • grebber
    Crew 2 gépigény

Minimális rendszerkövetelmények - 30 fps:

Felbontás: 1080p
    Videobeállítás: Low
    Operációs rendszer: Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 (64-bites)
    Processzor: Intel Core i5-2400s @ 2,5 GHz, AMD FX-6100 @ 3,3 GHz vagy ezzel egyenértékű
    Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 vagy AMD HD 7870 (2 GB VRAM-mal és Shader Model 5.0-val vagy újabbal)
    Memória: 8 GB RAM

Ajánlott rendszerkövetelmények - 30 fps:

Videobeállítás: High
    Processzor: Intel Core i5-3470 @ 3,2 GHz, AMD FX 6350 @ 3,9 GHz vagy ezzel egyenértékű
    Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD R9 270X (4 GB / 2 GB VRAM-mal és Shader Model 5.0-val vagy újabbal)
    Memória: 8 GB RAM

Ajánlott rendszerkövetelmények - 60 fps:

Videobeállítás: High
    Processzor: Intel Core i5-4690k @ 3,5 GHz vagy AMD Ryzen 5 1600 @ 3,2 GHz vagy ezzel egyenértékű
    Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB), GTX 970 (4 GB) vagy AMD RX 470 (4 GB / 8 GB VRAM-mal és Shader Model 5.0-val vagy újabbal)

A The Crew 2 június 29-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.23. 15:06:07
  • Stockbauer33 #12687
  • Szabi #12686
    úgy tűnik kezd lejárni a nagy titkolózás, gyűlnek a videók jútbobon

autólista:
  • mtibee
    Drájverhiba volt, vissza kellett rakni a 18.2.1-es meghajtót.
  • mtibee
    Sziasztok!

Találkozott már valaki olyan hibával, hogy amikor elkezdené a freedrive-ot, akkor csak egy nagy fehérség minden? (A menü rendben megjelenik, és a HUD is látszik, de sem az autó, sem a világ nem jelenik meg, tök fehér minden.)
    Windows 10 x64, 18.3.4-es illesztőprogram van a gépen, és telepítve van a DirectX 9c is.

Üdv.:
    Tibor
  • Dante73
    Engem is ez aggaszt...
    Ránézésre vacakabb állapotban van, mint az első alpha volt, a térkép ugyan úgy vacak, (Beállítom, hogy hová mennék, oszt' kapok egy egyenes vonalat odáig...) Igaz, csak egy 750Ti-m van, de majdnem 70 fokig felmegy, (64 fok felett eddig még nem láttam) és a beállításokat vissza kellett venni, az első alphához képest, hogy a 30+Fps meglegyen.
    Mindenképp érdemes lesz ezzel megvárni az első nagyobb foltot hozzá, meglátásom szerint. Mert a hátra levő 3 hónapban, aligha lesz túl sok érdemi változás. Az meg, hogy visszapillantó még mindig nincsen...
  • pgyuszika89
    Hát.... kevés lesz az szerintem..
  • szabii98
    Június 29-én megjelenik a játék.

Hát, van 3 hónapjuk polírozgatni a játékot