-
Ha már... Akkor én is fikázom egy kicsit.
Fizika. Belülről élvezhető, (Kikapcsolt segítséggel, mondjuk egy jó kis driftes gép) de külső nézetben még ránézni is szörnyű... (Mint mikor a három éves unokaöcsém a szőnyegen a játékautókat tolja. Nem az eleje mozdul kanyarban, hanem a HÁTA. BORZALOM.)
A menü(k) Ha a játékidő növelése volt a cél, akkor telitalálat. Átláthatatlan, fontos opciók hangyapöcsnyi betűkkel a képernyő legalján... Könyörgöm. EGY, azaz egy menü. Logikusan felépítve, nem három helyre szétszórva ad hoc jelleggel.
A GPS vagy működik, vagy nem. Inkább nem. Kiadás előtt nem opció, hogy javítani kell.
A gépi ellenfelek pofátlan módon csalnak.
2018 van. Belső tükör meg nincsen. (Remélem, SZÁNDÉKOSAN csak a bétában, hiszen nem tükrözi a végső állapotot EULA szerint)
Repülés, csónakázás nem az én világom, de ez már az én bajom. Részemre felesleges.
Térkép... Nem is tudom. Valahogy nem jött át. 1-nek több hangulata volt. (O'ahu volt a leghangulatosabb azért, még anno...) Mindenesetre NAGY.
Tartalom ugye még korántsem végleges, így azon nem rugózok.
Pozitívumok.
Belülről elég élvezhető az irányítás. (Eddig, kikapcsolt segítségekkel, billről)
A térkép NAGY.
Sok, és egész jó a felhozatal a járgányokból.
Egész optimalizáltnak tűnik. 750ti mediumon, 30+ fps, 1920x1080-ban. Ez azért egy ekkora térképnél nem rossz teljesítmény.
Verdikt... Nem tudom. Az biztos, hogy sem előrendelve nem lesz, sem azonnal megvásárolva. De 30 Ejrót elteszek rá, mikor alá megy az ára, beszerzem. (Így belegondolva, lehet 25 lesz az a 30...)
Azért, az az igazság, hogy a The Crew sem okozott tized annyi önfeledt percet sem, mint a TDU első része. És eddig, ránézésre valahogy nem csak a TDU-nál, de még az első résznél is lélektelenebb ez a mostani pálya. Nem azt mondom, hogy nem tetszik, nem jó... De a hangulata korántsem olyan, mint egy trópusi szigetnek...
Hogy mi, ne kérdezzétek mert magam sem tudom. De ebből a játékból az a bizonyos valami hiányzik...