13240
thecrew.jpg
  • Dante73
    b, és u a két menü gomb, (Logikusan, ) de azoknak más a nevük, bill kiosztásnál menü az F10-re van kiosztva, de nem csinál semmit, így én nem találtam professionalt, vagy advanced, vagy hasonló menüt. Lehet, billnél nem adja be.
    Viszont a repülőnél mit kell csinálni? Orsózok, pörgök, forgok, kínomban már egy "kobra"-t is bemutattam, de semmi...
  • WinT
    Játék közben ha megnyomod a startot (billentyűzetten ez gondolom az escape) ott valahol ahol az autóra a tuningokat pakolod van egy olyasmi nevű menü, hogy professional controls, abban lehet traction controlt, ABS-,t ESP-t, slide assistot állítani.
  • Dante73
    Hol találtad meg a segítségek kikapcsolását? Nekem még nem jött össze... (sajnos sok időm még nem volt a dologra, de jöhet priviben is, ha gondolod)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Am, eddig nem tűnik rossznak. Kicsit, mintha jobb lenne az irányítás, mint az egyben, sőt... Lehet tévedek, de nyomokban mintha fizikát is fel vélnék fedezni, de csit! lehet, már csak beképzelem a dolgot. Néhány bug befigyelt, (indítsatok versenyt belső nézetben, majd nézzétek meg szemből a kocsit. Én majd becsináltam a röhögéstől) de amúgy optimalizáció, stb is rendben van. 60 Ejrót nem adok majd én sem érte, (hacsak nem nyerek a lottón) de olyan 25-30-ra azt mondom, tuti vétel!
    A menü furcsa nekem, (Igaz billel tolom, és ahogy nézem, kontrollerre van optimalizálva az irányítás) de más bajom nincsen a dologgal. Repülőt, hajót én sem fogom erőltetni...
  • WinT
    Bakker tényleg... akkor most keressek ügyvédet?
    A szürkezónás cd kulcs boltokban lesz az 50% karácsonyra simán. :)
  • Szabi #12596
    a lényeges titkos részeket nem írta le :p
  • [HUN]FaTaL
    Izé, megszegted az NDA-t :D

Mivel csak jövő ősszel jön ki valamikor, karácsonykor biztosan nem lesz 50% leárazás.
  • WinT
    No ma már beengedett... a versenyekbe most nemigen mélyedtem bele, az első részben is inkább a crúzolást élveztem bele a nagyvilágba, azt a feelinget adja ez is. Grafikára én személy szerint nem vagyok túl igényes, de szerintem kimondottan pofás, főleg a vidéki tájak. LA-ből felmentem Seattle-be, az erdős-dombos vidék határozottan szebb mint az első részben de vannak helyek ahol elég kopár a terep, gondolom ott még nem végleges. Viszont remélem még optimalizálnak a grafikán meg az öregecske i5-2500-amnak high beállítások mellett megfekszi a gyomrát úgy néz ki.
    Az autók fizikája a Horizon 3 után kimondottan béna, miután megtaláltam, hogy hol lehet kikapcsolni a segítségeket egy fokkal azért élvezetesebb lett.
    Azt viszont, hogy a tuningot a világban elszórt lootládákból kapom azt még nem tudom szeretem-e... felételezem azért a véglegesben nem ez lesz az egyetlen módszer, bár az első rész "ugrassunk ötszázszor, hogy beadja végre az 50-es partot" eljárásánál még így is jobb. :D
    Hajózást, repülőzést nem próbáltam még, de az induláskori gyors ízelítő verseny alapján lehet ezeket nem erőltettem volna bele... a repülést legalábbis semmiképpen.
    Nagyon korai állapotban van még ez az egész, sok hibával meg hiányossággal de engem azért kicsit elkapott. Teljes áron biztosan nem, de jövő karácsonykor egy 50%-os leárazáson nem kizárt a vétel. Ha csak feleannyi időre leköt mint az első, már akkor is megéri.
  • wollnerd #12593
    Én sem. :)
  • macleody
    Én bezzeg nem kaptam meghívót, hogy baxák meg :)
  • WinT
    Köszönöm, majd lehet megpróbálom, de az utóbbi időben szinte nem került olyan játék a kezeim közé amivel ne kellene szopni meg mókolni valamit, hogy elinduljon/normálisan fusson, elég már... ez most annyira azért nem érdekel, hogy még ezt is én oldjam meg.
    Teszt verzió, vagy megjavul, vagy ott rohad meg ahol van. :D
  • Ryder159
    Szia. Nekem ez segített, fórumban találtam:

I found a fix for the 0_2 problem that worked for me. Let me know if it does for you.

First you need to open Windows Defender Firewall with Advanced Security. You can do this by using the search bar using the Windows button.

Next, you select Inbound Rules on the left. Scroll and find The Crew 2.

Once you find The Crew 2, right click and select properties. Look for a tab on the top of the properties window that says "Protocols and Ports" then click that.

Finally, next to protocol type select "any." Click apply on the bottom.

If it fails at says 0_12 error code just click OK and try again, it should load up.

Hopefully that works for all of you with the 0_2 issue.
  • WinT
    Rápróbáltam, fagyott egy akkorát, hogy feladatkezelőből sem tudtam kilőni csak gép reset segített... rápróbáltam mégegyszer, de service unavailable. Persze,persze, alpha teszt, elnézzük. De ez nem egy csodálatos barátság kezdete eddig.
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.12.13. 18:22:34
  • Szabi #12588
    most beenged :)
  • WinT
    Hát nekem nem fut semmi ilyesmi, de mégsem megy.
    Na majd kap egy esélyt holnap is...
  • pgyuszika89
    MEgvan a megoldás....

Ha fut a FRAPS, nem enged fel...
  • pgyuszika89
    Engem nem enged fel.
  • Dante73
    Én 10 perce hagytam abba...
    Sok autó van, át is pattantam az ingyenes audiba, a mazda helyett. Eddig (1 verseny, az is félig, mert megjött tesóm felesége) nem is tűnik rossznak az irányítása, ami nálam sarkalatos pont. Eddigiek alapján viszont, a repülőt, hajót nem fogom erőltetni. Délután megpróbálom a Saitek kormányt rádugni, bár sok reményt nem fűzök hozzá, az egy is kockásra fagyott tőle, de a TDU1-et azzal tolom, így marad egy darabig még. Gépigény sem rossz, (fHD, medium, 750Ti-n) eddigiek alapján, elkezdek spórolni egy dfgt-re, meg a The crew2-re.

• pgyuszika89
    Remek biztató kezdés.
  • Szabi #12582
    őőő, biztos..

11 óta nincs szerver :D
  • pgyuszika89
    Az irigység....

Nem megy ez a talicska, másnál sincs szerver?
  • Szabi #12580
    azért a bannolták meg a kiprovokáltad, hogy bannolják nem ugyanaz.. :D

(nem, nem én voltam..)
  • pgyuszika89
    Nálam is fent van. Sikeresen bannoltáka régi nick-em, ez az új... Sean voltam.

Nem tudom az APU-n hogy fog szaladgálni de jó lenne gurulgatni ha összejön. Ha láttok fent írjatok rám uplayen.
  • Szabi #12578
    10 kor indult a buli, én kapásból a szokásos nem elérhető a szerver üzenettel kezdtem, aztán kb. 40 percig hagyott nézelődni, azóta (kb 11:00) állnak a szerverek.. :)

The Crew map, talán mintha részletesebb lenne, több úttal, az autók nagy része is megmaradt, sajnos a Holland szépség pont nem... viszont sok új jármű került be

TDU 1-2-ből sok hasznos funkció került be, de ezt majd megtapasztalod :P

viszont a videókon is látható járműváltás azon túl, hogy mekkora hülyeség, nekem még a szememet is bántja :D

#12577: azért az új NFS eléggé jól sikerült.. 87 órám van a játékban, kb a 10.óránál már végigmentem az egyjátékos részén, online gyakorlatilag nincs, de még így is jól elvagyok, mert élvezetes az autók mozgása :)

a The Crew-al meg gyakorlatilag csak a nagy térkép miatt játszottunk sokáig :DD

(remélem valaki jelent és kitiltanak engem xD)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.13. 15:13:07
  • WinT
    Nekem még nincs véleményem, majd meló után/este kerül sorra, de ki kell próbálni, érdemesnek biztosan érdemes. Helyén kell kezelni a stuffot, a soros Need For Speednél csak jobb lehet. :)
  • Dante73
    Nálam is töltődik... Kíváncsi vagyok. Vagy nem érdemes az urak véleménye szerint?
  • Szabi #12575
    Kár hogy nem lehet véleményt írni. Pedig lenne. :-)
  • Szabi #12574
    jaja, de azért majd 10körül gyere TS-re.. :DD
  • WinT
    Akkor annyira nem exklúzív történet ez mert küldtek nekem is, megpróbálnak minél több embert elcsábítani?
    De nem beszélhetjük meg, hogy milyen úgyse, mert el kellett fogadni, az NDA-t.
  • [HUN]FaTaL
    The Closed Alpha will begin December 13th at 9am UTC. Szerintem majdnem mindenki kaphatott meghívot, ismerős is kapott, én is.
  • Szabi #12571
    jött zárt alfa meghívó, holnap kezdődik :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.12. 21:22:10
  • slRa4fV9t
    Kicsit pályáztam az utóbbi napokban, több pálya is van a játékban, ha nem is olyan népszerűek mint amilyen az O'ahu Raceway volt de azért van élet.

@Zoolee1976 Én egy Logitech F310-et koptatok, a te verziódat nem ismerem, én azon kívül hogy felteszem a Logitech drivert semmi mást nem csinálok és felismeri a legtöbb játék (nem volt még olyan ami nem ismerte fel).
  • Zoolee1976
    Sziasztok!Meg lett az alap játék és az lenne a gondom hogy a Logitech Rumble pad 2 kontrolleremet nem akarja az istenért sem felismerni!Billrő nem fogom játszani az tuti ziher.Valakinek esetleg van ötlete hogy hogyan lehetne beállítani egy gamepadot a játékhoz?Előre is köszönöm!
  • chase

• Zanetti
    Korábban már biztos megcsináltad ezeket. Amiket itt kérnek, azok a játék szerves részei, tehát ha sikerült végigvinni a történetet és picit komolyabban foglalkoztál a többi játékmóddal, akkor nem csoda, hogy már elérted a követelményeket.
  • slRa4fV9t
    Nem teljesen olyan mint amiket anno a TDU-ban csináltak a hc master-ek, de a 360 az megvan.

• chase
    KÖSZI! Van 10 unlockolt járműv + bonus1! Pedig konkrétan nem mentem rá a felsorolt feladatok teljesítésére.
    Utoljára szerkesztette: chase, 2017.10.21. 00:12:39
  • Zanetti
    The Crew honlap

Itt, csak lépj be a Uplay fiókodba és akkor kiírja a teljes listát.
    Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2017.10.20. 23:18:40
  • chase
    Köszi? Hol találom azt a listát(?), ahol mindegyik mellé odaírják? A játékon belül van ez valahol?
  • Zanetti
    Mindegyik mellé odaírják, hogy mit kell csinálni. Pl. a Maserati Gran Turismo-hoz el kell érni az 50-es szintet a játékban, a KTM motorhoz le kell győzni egy platinum szintű szellemet valamelyik ügyességi játékban (ugrás, szlalom, sebesség, stb...).
  • chase
    A hivatalos weboldalom láttam a The Crew Rewards Program-ot, amiben Complete a list of awards in The Crew to unlock up to 18 vehicles in The Crew 2. Engem ez érdekelne, de nagyon nem világos, hogy mit is kell teljesíteni ehhez.
    Ha valaki vágja a hogyanmit-t, légyszi ossza meg velem!