13251
-
ntex #12611 No. Hosszas őrlődés után csak megvettem most az Ultimate Edition-t (kb tavaly óta készültem rá). Ugyan az alapjáték meglett mikor meg lehetett ingyen szerezni, toltam vele 1-2 órát de nem tudott úgy megfogni mint anno a TDU valami oknál fogva. Aztán pár napja újra előkerült a gondolat mikor bejött a karácsonyi steam akció, 19,99€ a teljes pack. Belegondolva jobban nem nagyon tudok még egy ilyen játékról amiben ennyi tartalom van (tudom, tudom, Forza Horizon 3 ami már PC-re is van, de egyrészt amiatt nem akarnék Win 10-re váltani, másrészt az a játék még leárazva is olyan irdatlanul drága, amennyit nem tudok megengedni magamnak most sajnos.). Végül beadtam a derekam, remélem nem fogom megbánni
Mire megjelenik a The Crew 2 addigra összeszedem arra is a lóvét valahogy, addig meg elleszek ezzel szerintem.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.26. 23:44:51 -
Üdv, így elsőre nem rossz bár fura az irányítás , hangok nem rosszak , belső tükört hihetetlen hogy még nem lehet megoldani a crewben :/ , repülés halálom szerintem nem leszünk barátok ( kár volt erőltetni ) :DDD :DD , game ultrán pofás , de jól skálázható a graf gyengébb gépekre is , ezek az elszórt tuning láda igen trágya megoldás .... akad benne sok bug de ez gondolom alpha állapot miatt és véglegesben javítják , összességében lefoglaló gamma de 89 euróért vicces .... 30 - max 50 euróért viszont vállalható lenne... Azért várjuk a bétát :) -
Az jó régen volt, azóta eléggé megváltoztak az árazási szokások sajnos. -
A dobozos crew 10k-n nyitott. :) -
10k alatt? Ubisoft játék, szerintem 50-60€ alatt biztos nem fogják adni egy ideig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.21. 18:48:24 -
Vége van. El is küldtem a visszajelzést. Várom a bétát... (Azért, nem volna baj, ha a két ünnep közt lehetne vele még tolni kicsit....) -
Az a helyzet, hogy a repülés is egész szórakoztató így másodikra és kicsit jobban elmélyedve benne. Nem biztos, hogy nem lett volna jobb ötlet ezt egy külön játéknak kifejleszteni (bár ahhoz meg lehet kevés), de minden előzetes idegenkedésem ellenére egyáltalán nem fáj. Ott vettem észre, hogy vigyorgok mikor azt volt a feladat, hogy repüljek pár méterrel a talajfelszín felett úgy, hogy a gép fejtetőn áll. :)
Az oké, hogy a statisztika azt mondja, hogy nemigen használják a belső nézetet ennek ellenére mégis minden fejlesztőcsapat megcsinálja azt a nyomorult tükröt, csak ezek nem képesek. Mondjuk egy Project Carst el nem tudom képzelni, hogyan lehet külső nézetből játszani. -
sajnos sokszor sok statisztikából kiderült, hogy nem érdemes a belső nézettel foglalkozni, mert szinte senki nem használja, gyakorlatilag örülhetünk, hogy ilyen belső nézet van :-/
néhány játékhoz Steam-en, van olyan acsi, hogy belső nézetben kell 1 versenyt nyerni, eléggé elkeserítők a százalékok, hogy hányan oldották ezt fel..
DiRT 4: 31%
Test Drive Unlimited 2: 12,9
DiRT Rally : 11%
Project CARS: 1,6 %
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem a karakterrel mászkálás, a karakter testre szabhatóság, a meglepően jól működő festőrendszer, vett le a lábamról, ha nem 15 ezernél kezd, hanem 10 alatt, akkor instant buy :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.17. 12:43:46 -
Így sikerült megtalálni, köszönöm. Csak a szemem nem szúrta ki... Vagy szemüveg, vagy legközelebb kérek egy térképet, hátha azon megtalálom... Viszont, ha újra belépek, alapállapot fogad. Annyi baj legyen, alpha, úgyhogy elnézhető a dolog.
Én is a tükröt néztem elsőként. Hááát, remélem ez még nagyon az alpha állapot, és meglepnek minket egy működő tükörrel megjelenéskor, és ez csak trollkodás a részükről.
Igazat megvallva, a TDU1-2 közti különbségből kiindulva, és hozzáadva, hogy ez alpha, nagyon pozitív csalódás ért. Ha ezt még hegesztgetik, csiszolgatják, lehet érdemes lesz megvenni? Bétánál meglátjuk, merre tartanak. -
De... azért azt hogy a működő visszapillantótükör problémáját így a második részre és a 2017. év végére nem lehet megoldani azt nem nagyon akarom elhinni. Annyi más csapatnak sikerült már. -
Na most játékban vagyok, leírom pontosan, múltkor csak emlékezetből körülbelül lőttem be merre volt:
Main menü (ez nálad akkor az U ha jól látom), itt egyből látod az autódat, középen lent 'performance' opció, itt pakolod fel a tuningokat, de ha minden igaz középen lent ott van a 'pro settings' című opció (B betű) amit te keresel.
Repülőkkel még mindig nem foglalkoztam, de lenyomtam a Las Vegas-Sacramento motorversenyt a Harley-kkal... az a helyzet, hogy nem szabad többet játszanom mert azt vettem észre, hogy egyre inkább tetszik, akármennyire szánalmas állapotban is van még. :D
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.12.16. 21:15:40 -
b, és u a két menü gomb, (Logikusan,
) de azoknak más a nevük, bill kiosztásnál menü az F10-re van kiosztva, de nem csinál semmit, így én nem találtam professionalt, vagy advanced, vagy hasonló menüt. Lehet, billnél nem adja be.
Viszont a repülőnél mit kell csinálni? Orsózok, pörgök, forgok, kínomban már egy "kobra"-t is bemutattam, de semmi... -
Játék közben ha megnyomod a startot (billentyűzetten ez gondolom az escape) ott valahol ahol az autóra a tuningokat pakolod van egy olyasmi nevű menü, hogy professional controls, abban lehet traction controlt, ABS-,t ESP-t, slide assistot állítani. -
Hol találtad meg a segítségek kikapcsolását? Nekem még nem jött össze... (sajnos sok időm még nem volt a dologra, de jöhet priviben is, ha gondolod)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am, eddig nem tűnik rossznak. Kicsit, mintha jobb lenne az irányítás, mint az egyben, sőt... Lehet tévedek, de nyomokban mintha fizikát is fel vélnék fedezni, de csit! lehet, már csak beképzelem a dolgot. Néhány bug befigyelt, (indítsatok versenyt belső nézetben, majd nézzétek meg szemből a kocsit. Én majd becsináltam a röhögéstől) de amúgy optimalizáció, stb is rendben van. 60 Ejrót nem adok majd én sem érte, (hacsak nem nyerek a lottón) de olyan 25-30-ra azt mondom, tuti vétel!
A menü furcsa nekem, (Igaz billel tolom, és ahogy nézem, kontrollerre van optimalizálva az irányítás) de más bajom nincsen a dologgal. Repülőt, hajót én sem fogom erőltetni... -
Bakker tényleg... akkor most keressek ügyvédet?
A szürkezónás cd kulcs boltokban lesz az 50% karácsonyra simán. :) -
a lényeges titkos részeket nem írta le :p -
Izé, megszegted az NDA-t :D
Mivel csak jövő ősszel jön ki valamikor, karácsonykor biztosan nem lesz 50% leárazás. -
No ma már beengedett... a versenyekbe most nemigen mélyedtem bele, az első részben is inkább a crúzolást élveztem bele a nagyvilágba, azt a feelinget adja ez is. Grafikára én személy szerint nem vagyok túl igényes, de szerintem kimondottan pofás, főleg a vidéki tájak. LA-ből felmentem Seattle-be, az erdős-dombos vidék határozottan szebb mint az első részben de vannak helyek ahol elég kopár a terep, gondolom ott még nem végleges. Viszont remélem még optimalizálnak a grafikán meg az öregecske i5-2500-amnak high beállítások mellett megfekszi a gyomrát úgy néz ki.
Az autók fizikája a Horizon 3 után kimondottan béna, miután megtaláltam, hogy hol lehet kikapcsolni a segítségeket egy fokkal azért élvezetesebb lett.
Azt viszont, hogy a tuningot a világban elszórt lootládákból kapom azt még nem tudom szeretem-e... felételezem azért a véglegesben nem ez lesz az egyetlen módszer, bár az első rész "ugrassunk ötszázszor, hogy beadja végre az 50-es partot" eljárásánál még így is jobb. :D
Hajózást, repülőzést nem próbáltam még, de az induláskori gyors ízelítő verseny alapján lehet ezeket nem erőltettem volna bele... a repülést legalábbis semmiképpen.
Nagyon korai állapotban van még ez az egész, sok hibával meg hiányossággal de engem azért kicsit elkapott. Teljes áron biztosan nem, de jövő karácsonykor egy 50%-os leárazáson nem kizárt a vétel. Ha csak feleannyi időre leköt mint az első, már akkor is megéri. -
Én sem. :) -
Én bezzeg nem kaptam meghívót, hogy baxák meg :) -
Köszönöm, majd lehet megpróbálom, de az utóbbi időben szinte nem került olyan játék a kezeim közé amivel ne kellene szopni meg mókolni valamit, hogy elinduljon/normálisan fusson, elég már... ez most annyira azért nem érdekel, hogy még ezt is én oldjam meg.
Teszt verzió, vagy megjavul, vagy ott rohad meg ahol van. :D -
Szia. Nekem ez segített, fórumban találtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I found a fix for the 0_2 problem that worked for me. Let me know if it does for you.
First you need to open Windows Defender Firewall with Advanced Security. You can do this by using the search bar using the Windows button.
Next, you select Inbound Rules on the left. Scroll and find The Crew 2.
Once you find The Crew 2, right click and select properties. Look for a tab on the top of the properties window that says "Protocols and Ports" then click that.
Finally, next to protocol type select "any." Click apply on the bottom.
If it fails at says 0_12 error code just click OK and try again, it should load up.
Hopefully that works for all of you with the 0_2 issue. -
Rápróbáltam, fagyott egy akkorát, hogy feladatkezelőből sem tudtam kilőni csak gép reset segített... rápróbáltam mégegyszer, de service unavailable. Persze,persze, alpha teszt, elnézzük. De ez nem egy csodálatos barátság kezdete eddig.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.12.13. 18:22:34 -
most beenged :) -
Hát nekem nem fut semmi ilyesmi, de mégsem megy.
Na majd kap egy esélyt holnap is... -
pgyuszika89 #12586 MEgvan a megoldás....
Ha fut a FRAPS, nem enged fel... -
pgyuszika89 #12585 Engem nem enged fel. -
Én 10 perce hagytam abba...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok autó van, át is pattantam az ingyenes audiba, a mazda helyett. Eddig (1 verseny, az is félig, mert megjött tesóm felesége) nem is tűnik rossznak az irányítása, ami nálam sarkalatos pont. Eddigiek alapján viszont, a repülőt, hajót nem fogom erőltetni. Délután megpróbálom a Saitek kormányt rádugni, bár sok reményt nem fűzök hozzá, az egy is kockásra fagyott tőle, de a TDU1-et azzal tolom, így marad egy darabig még. Gépigény sem rossz, (fHD, medium, 750Ti-n) eddigiek alapján, elkezdek spórolni egy dfgt-re, meg a The crew2-re.
-
pgyuszika89 #12583 Remek biztató kezdés. -
őőő, biztos..
11 óta nincs szerver :D -
pgyuszika89 #12581 Az irigység....
Nem megy ez a talicska, másnál sincs szerver? -
azért a bannolták meg a kiprovokáltad, hogy bannolják nem ugyanaz.. :D
(nem, nem én voltam..) -
pgyuszika89 #12579 Nálam is fent van. Sikeresen bannoltáka régi nick-em, ez az új... Sean voltam.
Nem tudom az APU-n hogy fog szaladgálni de jó lenne gurulgatni ha összejön. Ha láttok fent írjatok rám uplayen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10 kor indult a buli, én kapásból a szokásos nem elérhető a szerver üzenettel kezdtem, aztán kb. 40 percig hagyott nézelődni, azóta (kb 11:00) állnak a szerverek.. :)
The Crew map, talán mintha részletesebb lenne, több úttal, az autók nagy része is megmaradt, sajnos a Holland szépség pont nem... viszont sok új jármű került be
TDU 1-2-ből sok hasznos funkció került be, de ezt majd megtapasztalod :P
viszont a videókon is látható járműváltás azon túl, hogy mekkora hülyeség, nekem még a szememet is bántja :D
#12577: azért az új NFS eléggé jól sikerült.. 87 órám van a játékban, kb a 10.óránál már végigmentem az egyjátékos részén, online gyakorlatilag nincs, de még így is jól elvagyok, mert élvezetes az autók mozgása :)
a The Crew-al meg gyakorlatilag csak a nagy térkép miatt játszottunk sokáig :DD
(remélem valaki jelent és kitiltanak engem xD)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.13. 15:13:07 -
Nekem még nincs véleményem, majd meló után/este kerül sorra, de ki kell próbálni, érdemesnek biztosan érdemes. Helyén kell kezelni a stuffot, a soros Need For Speednél csak jobb lehet. :) -
Nálam is töltődik... Kíváncsi vagyok. Vagy nem érdemes az urak véleménye szerint?
-
Kár hogy nem lehet véleményt írni. Pedig lenne. :-) -
jaja, de azért majd 10körül gyere TS-re.. :DD -
Akkor annyira nem exklúzív történet ez mert küldtek nekem is, megpróbálnak minél több embert elcsábítani?
De nem beszélhetjük meg, hogy milyen úgyse, mert el kellett fogadni, az NDA-t.
-
The Closed Alpha will begin December 13th at 9am UTC. Szerintem majdnem mindenki kaphatott meghívot, ismerős is kapott, én is.