The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom van-e valakinek ilyen problémája de DIGI netem van és egyszerűen nem tudom kinyitni a portokat így a főmenüben mutatja a sarokban hogy szar a netkapcsolat. vagyis hátugye azt mutatja hogy nincsenek nyitva a megfelelő portok.
valaki találkozott hasonlóval?
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

http://goo.gl/gd6Zi5
Uplay , Origin: HUN_Munyez
Megtöröm a csendet. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Stockbauer33: Meg par ev es talan raerzek kicsit, tobbiek neveben nem nyilatkozom. <#bee1>#bee1><#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint>
En mar honapok ota minimap nelkul megyek, amikor be van kapcsolva lehoz a jatekrol valahogy manapsag, 2x voltam crewleader, akkor volt csak bekapcsolva.
Ebben a videoba lemaradtak a Ralph-ek, ezert is szoktam hatrebb lenni, hogy mindenki kepben legyen, de itt csak adta magat a helyzet. 😊 A tobbi felvetelen latszanak ok is, majd vagok valamit a belole. <#eljen>#eljen>
Minimap nélkül?Mire ez a gizdaság? 😄D
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.18. 14:13:58
Idom nincs most vagni egy monatge-t, ez volt a leghosszabb felvetel, igy gondoltam ezt megosztom igy, a tobbi rovidbol ill. a tobbiekkel pedig vagok majd egy bestoff szerut mint szoktam.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Valamiért nem fogadta el a steam jelszavamat a játék (az ubi store-jában próbáltam - Shift+F2-vel), mintha megváltozott volna. Csináltam egy steam password resetet, engedett belépni a boltba, de még mindig úgy jelezte, hogy meg kell vennem a dolgokat, csak nincs zseton a steam accomban. Mind1, azért beléptem, és akkor már jó volt. Fura, mert a jelszó el volt téve felírva, így nem cseszhettem el se a gépelést, se azzal hogy elfelejtem, ráadásul a kétlépcsős azonosítás is be van kapcsolva.
Az az érdekes helyzet állt elő, hogy pár hétnyi kihagyás után ismét akartam gurulni egyet. A játék úgy indult el, mintha most indítanám először, hogy aktiváljam be uplayen meg mittomén.
Elindult, pénzem minden megvan, viszont úgy veszi, hogy nincs meg semmilyen car packom, és a Wild Run DLC sem, pedig Season Pass-om is van és a Wild Run-t is megvettem anno. Most mégsincs meg semmilyen autó, ami ezekhez tartozik.
Hozzá tartozik a történethez, hogy a játék Steam-en van meg, oda is van letöltve, de amikor indítom, indul a Uplay is automatikusan. Az uplay fiókban nem listáz dlc-ket, mert a Steam-en vettem mindent, és ott bent is van a fiókomban minden dlc (érdekes módon a WR-t kivéve, azt nem tudom, honnan szereztem és hova aktiváltam be).
Valami ötlet van esetleg, hogy mitől lehet ez, és mi lehet a megoldás? Jól jönne a segítség, nagy szívás... :S
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.11.04. 22:34:39
19430 evet jatszottak
11 Milliard km-t vezettek freedrive-ban, ami megfelel egy kruznak a Plutoig es vissza! lol
681 Millio liter festeket fujtak el, ami 200 millio auto festesere elegendo
legtobbet "jarattak" a kovetkezo autokat: Nissan R34, Frod Focus RS, FrodF150 OffRoad-on es Nissan R34, Nissan 370Z, Camaro SS 2010-t az uton.
tobb mint 15Millio kepet lottek el
45 Evet toltottek a levegoben, ami 2 millioszor hoszabb ut, mint Baumgartner szuperszonikus zuhanasa!!
100 Millio rendoros uldozet inditottak, amelybol 73%-ban tudtak megszokni. 😊
ill. 20 Milliard birsagot rottak ki a maradando 27%-ra, akik nem usztak meg ep borrel. 😛

Itt pedig esetleg te is megtalalhatod a keped! 😊

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2016.11.04. 18:59:38
http://goo.gl/gd6Zi5

(A csatlakozás sajnos nem ment elsőre.)
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.10.28. 00:37:15
DISCORD: grimanddark

Mondjuk én akkor is szoktam élvezni a versenyt ha utolsó vagyok és ott csatázok valakivel egy jót, de akkor is lelombozó.
Street: Skyline
Dirt: Skyline, Focus ST, esetleg Porsche
Raid: Porsche, vagy motorok (KTM-BMW)
Performance: szigorúan Pagani Huayra 😄 (szoktak használni Lambo-t, Laferrari-t és Königsegg-t, de ezek sokkal rosszabbul vezethetőek)
Circuit: Ferrari 458 Speciale vagy Lamborghini Gallardo (a Ferrarikat szinte lehetetlen utolérni, olyan végsebessége van 😮 )
Érdemes persze próbálkozni más autókkal is , de pl nekem a LaFerrari vezethetetlen -.- Gyorsnak gyors, de a Pagani 1000x jobban tapad és veszi a kanyarokat.... Vagy pl Dirt-re gondoltam hogy a Subaru majd milyen jó lesz...háát egy Focus ST úgy hagyja ott a Subarut mint a szart 😄
Valakinek tapasztalat?