13240
-
#12880 Nem tudjuk még.
A Season Pass / Gold tulajok kaptak egy második házat Malibuban (ami belül ugyanolyan, mint az alap), és a térképen barangolók találtak még néhányat a nagyobb városok környékén, de ezeknek ismeretlen a funkciója. -
Bal0924 #12879 Több házam is lesz majd a játék előrehaladtával, vagy csak Miami-ban lesz? -
#12878 -
jocking #12877 Na, főmissziók normálon teljesítve. Icon 36.
Találkoztam egy érdekes buggal, ami bemutatta, mennyire extrém a "rubber banding" a játékban.
Az egésznek ugyebár az a lényege, hogy akármennyire profin is tolod, az ai nem marad le 3-4 másodpercnél jobban. Ha valaminek nekimegy, akkor is nagyon hamar rádzárkózik az egész mezőny, és egy utolsó kanyar elcseszésszel is nagyon könnyű utolsóként beérni.
Naszóval, az történt, hogy az ai összetörte magát, és valahogy sikerült megoldania, hogy kihagyta a checkpointot. Ezután következett a meglepi, úgy elkezdte tolni neki, hogy 3-4 perc után már a tágított mapon sem látszódott. Ettől még nyertem, mert ugye kihagyta a checkpointot, csak gondolom az ai látta, hogy utolsó, sietni kéne. Csakhogy akárhogy is sietett, végig utolsó maradt a kihagyott checkpoint miatt... :D
Utoljára szerkesztette: jocking, 2018.07.01. 21:50:31 -
#12876 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12875 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#12874 Igen, a menüben elmész az Activityhez, és ott mindegyik főcsoportban ott vannak a fotófeladatok (is).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.01. 12:19:41 -
jocking #12873 Azt meg lehet valahol nézni listás formában, hogy milyen screenshotokat kellene lőni, amik pénzt is adnak (flamingó, szabadság szobor és társai). -
#12872 Van egy tippem a 2. új diszciplinára
Az első a Gator Rush lesz, légpárnásokkal, ami a Freestyle-ba jön, így ott is lesz 4.
A másik, amiben csak 3 van, az az offroad. Emellett a térkép északi, havas része elég ritkásan van megrakva tennivalókkal - így a tippem a Skidoo:
Minden szempontból beleillik a játékba szerintem. -
#12871 Tévedtem, visszajár a pénz (nem saját kép): -
#12870 remélhetőleg csak bug és javítják.. :D
viszont azon a megbeszélésen szívesen ott lettem volna, amikor eldöntötték hogy egy Amerikában zajló autós játékba raknak gyorsulási versenyeket, viszont nem engedik a klasszikus amerikai autókat gyorsulási kategóriában használni, főleg hogy a legtöbbhez van kitámasztó meg hátsó szárny is... :DDDDDDD -
#12869 12/15 es semmit nem csinaltam -
jocking #12868 Valaki elmagyarázná, hogy mi az értelme annak, hogy a házban a garázs szinten beállítható, hogy melyik autó legyen kiállítva, amikor minden egyes házba visszatéréskor random másmilyen autókat rak be a játék a garázsba? -
#12867 Ahogy Szabi is írja, most már csak beváltási lehetőség van, a megjelenéssel a gyűjtés lezárult. Viszont őszig minden új játékos a régi tettei alapján megkapja a magáét. -
#12866 "THE CREW REWARDS PROGRAM HAS ENDED" :-/ -
Bal0924 #12865 Köszi.
Ha most visszamennék az 1be és megcsinálom a maradékot, megkapom a maradék járművet is?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.06.30. 10:16:55 -
#12864 Ha megvan a Crew 1, akkor az abban elkövetett dolgaidért járhat 1-18 jármű ez alapján -
#12863 :DDDDD -
Bal0924 #12862 A jármű választékomban miért van 14jármű?
Pedig csak 1nek kéne lennie.
(eddig 2 utcai versenyt csináltam és 3traffipaxos fényképet.) -
#12861 Szabi: Ez lehet a megoldás az állandóan elkapcsolódó kedvenc autódra talán. -
Bal0924 #12860 Sziasztok
Most kaptam meg a játékot és kaptam hozzá egy DLC-t
Megpróbáltam aktiválni, de azt írja hogy érvénytelen a kód....
Hol lehet megnézni, hogy aktiválva van-e a DLC?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.06.29. 15:14:11 -
#12859 Összesen 3 jármű van a Season Passban, amit másképp nem érhetsz el, nem tudsz megvenni (egy Porsche, egy Spitfire és egy hajó)
1942 Supermarine Spitfire Mk IX
1993 Porsche 911 Turbo 3.6
2016 Ice Marine Bladerunner 35
Ezen kívül van +1 ház Malibun meg két ruha.
Minden ami a játékban van ezeken túl olyasmi, ami játékidővel elérhető / megkapható, úgyhogy minél hamarabb veszel SP-t, annál jobban jársz - ha egyáltalán szükséged van rá: ajándék járművek minden frissítéssel (mondjuk félmillió cr havonta) és a 20% kedvezmény mindenre (járművek, ruhák, festések, stb. - ez meg minél többet vásárolsz, annál több).
Ha ezek nélkül is játszol annyit, hogy megveszel mindent amire szükséged van, akkor összesen csak a fenti exkluzívokért fizetsz az SP-ben.
Abban pedig biztos lehetsz, hogy nem fogod utólag visszakapni az elköltött játékpénzt :)
Az Icon járművek vásárlása passz, azt írták Redditen, hogy az Icon600-as LaFerrarit nem lehet megvenni hamarabb.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.29. 08:10:47 -
jocking #12858 És mi van olyankor, ha már megvetted a megnyert autót korábban? Megkapod az árát? Vagy eleve csak megnyerhető az autó, és pénzért meg sem lehet venni? -
jocking #12857 Ami kb. ugyanott van, mint a standard a season pass nélkül. Karácsonyra jó lesz, akkorra talán olcsóbb is lesz. :) -
#12856 Most, hogy lejárt a 3 nap early start, elkezdték árulni a Season passt.... 40 euroért :D -
#12855 -
#12854 Milyen a livery editor GT SPORT-hoz képest? (ha ismered azt) -
#12853 Endgame / Icon szintek leírása, avagy mennyi grind van a játék végén, hogy mindent kimaxolhass :)
(hint: sok) -
#12852 Ahány járművem csak van, mindegyikhez van legalább 100 skin... néhány kritikán aluli, de igazán profi, részletes, szépen kivitelezett is van.
A legjobb follower gyűjtés a fotózással van, néhány versenyt csináltam meg, már Famous vagyok, és tele van a térkép teljesítetlen tennivalókkal :) -
#12851 skingyárosok is beindultak már..
(reddit-en találtam a képet) -
#12850 -
Alanw #12849 ha poloskaja van akkor megplane garantalt a vakarozas :-) -
jocking #12848 Úgy könnyű, ha valaki vérpistike, és egész nap tud a gép előtt vakarózni a nyári szünet miatt. :D -
#12847 Azért páran már szépen megszaladtak, a street racer toplista teteje Icon60 környékén jár... -
#12846 Ősszel már biztosan lesz emberi áron is valahol akkor jövök én is, addig tedd félre. :D -
#12845 3-an próbáltuk, meg sokat mentem random külföldiekkel, zökkenőmentesnek tűnt, viszont végül csak én vettem meg.. így sokra nem megyek majd vele :DD
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.26. 15:44:04 -
#12844 Még a zárt bétában én gurigáztam egy kicsit Szabival, akkor gond nélkül összesorsolt minket ( #12745 ). Persze ez 1 minta, majd nagyobb tömegnél kiderül. -
#12843 Szabi ti nyomtátok a bétát többen is? Az első részt tönkretevő kapcsolódási meg 'egy layerbe összkerülési' problémákat megoldották? Mi a tapasztalat? -
#12842 -
#12841 Welcome to the Motornation