The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz alapkiadás, de az csak annyit jelent, hogy nem kapsz a garázsba egy csomó autót a prémium változatokhoz képest.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.17. 17:35:09
"Nulla tenaci invia est via"
2 - Írtam a supportnak ezzel kapcsolatban, azt írták, szar az oldal, a rewardok kiosztásánál nem azt fogják figyelembe venni, hanem magában a játékban az achievementet.
Akinek pedig kedve tartja, az egy gombnyomással válthat a kedvencére, akár röptében is. A lehetőségek bővítése szerintem ilyen esetben hasznos, és emberek vagyunk, bármilyen közös program során meg lehet beszélni háziszabályokat.
Valahol ugyanígy értelmetlennek tartottam azokat a hozzászólásokat is (nem itt, más fórumokon) ahol áldották a GPS-szalag eltűnését, hogy "végre, engem úgyis zavart" - 2 gombnyomással ki lehetett kapcsolni, nem kellett megvenni a perket a versenyhez, sose volt kötelező használni, miért probléma bárkinek, hogy más valakinek kényelmesebb lesz a játék egy olyan funkcióval, ami nem amúgy nem árt senkinek?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont én úgy emlékszem, hogy talán a kettőben sem lehetett autót váltani, csak ha egy garázsban voltál akkor lehet ugrálni a házak között, hogy ne kelljen a térképen keresgélni a cuccot, meg a házak között lehetett autókat cserélgetni.
A fizikáját és a feelinget hiányolom a Crew-ból (autószalonok stb.). A feeling a TDU2-ben is megvolt, kár, hogy a fizikájához hozzányúltak (bár azzal is jól szórakoztam de messze nem annyi ideig). TDU-hoz készül egy mod elképesztően sok kocsival, ha megjelenik lehet, hogy fogok még vele gurulni. 😊
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
Mondjuk, én jobban szeretem a szimulátoros dolgokat, nagy pechem viszont, hogy a kötött pályás versenyzést meg nem... Így nekem eddig a TDU volt a legideálisabb; reális, mégis árkád fizika, nagy nyílt világ... <#rinya>#rinya> el is morzsolok gyorsan egy könnycseppet..
Elnézés, kissé elkalandoztam.
http://www.freetvmaci.info/
Jeleztem, de semmi reakció nem jött, meglátjuk 😊
És bármivel bármit szét lehet trollkodni, akik másoknak ártani akarnak, azoknak teljesen mindegy, hogy mit adnak a kezükbe. Semmi nem múlik azon, hogy hajóval esnek rád az égből, egy alacsonyan szálló repülővel vagy egy Hummerrel vagy Monster truckkal gázolnak beléd.
Aztán ezek kikopnak (ahogy a Crew1-ből is), és maradnak azok, akik játszani jönnek. Nekik pedig megkönnyíti a szórakozást, hogy van lehetőség az azonnali váltásra.
Az irányításos dolgot remélem a béta feedbackben jelezted nekik 😊
#12792: Itt az egyik legnagyobb hiba, hogy nem lehet megmondani a játéknak, hogy az egyik kontrollert ne használja (nekem pl. rábindolta a repülős gázkart az autók gázadására, ezért nem lehetett gyorsítani), se bindot törölni egy adott controllerről. Remélem ezt a véglegesre megcsinálják.
"Having fun with the wheel so far. Make sure you change the streering controls to precise in the wheel options menu. Flying with the wheel is damn hard but I was able to switch to my controller seamlessly while in air."
"How do you navigate the map with the wheel? - Just use the controller or kb+m, it works 😊"
ott vannak a hivatalosan is támogatott kormányok, joystickok
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.14. 14:36:26
Arra legfőképp kíváncsi vagyok hogy tényleg lehet-e mondjuk autót kormányra állítani és amikor váltok pl. repülőre, akkor csak gyorsan felkapom az xbox kontrollert és azzal irányítom... Open bétában remélem ki is derül az igazság. 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.06.14. 14:11:10
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mivel egy szerver van Crewban, így a vezetési segítséget se tudod "központilag" korlátozni - ha a csoporttal, akivel mész megbeszélitek, hogy nem használjátok, akkor nem fogjátok. Ez pont ugyanígy van a gyorsváltással is.
A konkrét versenyek között nincs aktív járműváltós, ez csak a freeroam része, ott pedig amit megbeszélsz a játszópajtásaiddal, az van.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.14. 13:24:01
A nem kötelező használni és a kikapcsolható az két egészen más dolog. A vezetési segítséget kikapcsolhatod, korlátozhatod pl egy szerveren.
Akkor ez most kikapcsolható feature vagy nem?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mennyivel kényelmetlenebb lenne, ha nem lehetne, de hiányozna, nem? - mint a vezetési segítségek - vannak, de ki lehet kapcsolni / nem kötelező használni. Akinek tetszik, használja. Akinek nem, kikapcsolja.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.14. 13:13:16
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De ha szeretnéd, saját elhatározásból játszhatod úgy, hogy csak reptéren válthatsz repcsire, és kikötőben hajóra, és garázsban egyik autóról a másikra. Nem kötelező menet közben váltogatni.
Amúgy egy hét múlva, 21-én indul a nyitott béta, szabadon kipróbálhatod, hogy ne csak videók alapján ítélkezz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.14. 13:04:45
viszont a reawardoknál még mindig nem oldotta fel a ROAD TRIP-et.. :-/

Ha meg a fejlesztés és pénzszerzés olyan egyszerű marad, mint eddig, akkor a 20% kedvezmény mindenre is csak a hörcsöglelkűeknek számít.
Te döntöd el, hogy ~20 euro (kedvezményektől függően) megéri-e neked mindezért.
Street Race - Powerboat - Rally Raid - Aerobatics
And newly available for Open Beta:
Touring Car - Drift - Motocross - Jetsprint
All participants in the The Crew 2 – Open Beta will be entitled to a special reward for the final game. Unlock an exclusive Gold Helmet to customize your character with Ubisoft Club, directly available in your game inventory from June 29th!
És bár nincs hivatalosan bejelentve, lehet, hogy ezt már nem fogják wipeolni (ha már start your story a videó neve - többen tippelnek rá), tehát aki megveszi, az egy hétre rá (a goldosok gyakorlatilag azonnal) folytathatja is... és akkor ez nem is igazán open beta, hanem egy 3 napos ingyen trial.
21-25 béta 26-gold indítás, 29 teljes indítás
És ettől lesz reálisabb a vezetési élmény....
Belső nézetből élvezhető a vezetési élmény, maradjunk annyiban, és ne magyarázzuk a bizonyítványt, kedves kiadó, fejlesztő... Ilyen, és kész. Legalábbis úgy készült, hogy lesz, amilyen lesz, olyan is lett. Ne ezzel reklámozzunk már, meg magyarázzuk a realítást...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.07. 09:11:35
Minden új tartalmat 1 héttel hamarabb kap meg
Exkluzív ház + ruhák
20%-os árkedvezmény mindenre a játékban (és a járműmennyiséget látva ez rengeteg lesz azoknak, akik hörcsögmentalitással rendelkeznek)
Abból a szempontból korrekt, hogy nem darabolják szét a közösséget, nem lesz olyasmi, ami X számára elérhető, Y számára meg nem (mint az első részben a Wild Run és a CAU tartalmak)
Emellett remélhetőleg mindenki megkapta a visszajelzés emailt a bétáról, töltsétek ki és írjátok meg benne, hogy kéritek vissza a GPS kék szalagot 😊
Jól értem, hogy a season pass csak annyi, hogy előbb férsz hozzá a tartalomhoz, mint mások?
Ez így "jó", mert ebben a formában nem sokat ér. 😄
Fizika. Belülről élvezhető, (Kikapcsolt segítséggel, mondjuk egy jó kis driftes gép) de külső nézetben még ránézni is szörnyű... (Mint mikor a három éves unokaöcsém a szőnyegen a játékautókat tolja. Nem az eleje mozdul kanyarban, hanem a HÁTA. BORZALOM.)
A menü(k) Ha a játékidő növelése volt a cél, akkor telitalálat. Átláthatatlan, fontos opciók hangyapöcsnyi betűkkel a képernyő legalján... Könyörgöm. EGY, azaz egy menü. Logikusan felépítve, nem három helyre szétszórva ad hoc jelleggel.
A GPS vagy működik, vagy nem. Inkább nem. Kiadás előtt nem opció, hogy javítani kell.
A gépi ellenfelek pofátlan módon csalnak.
2018 van. Belső tükör meg nincsen. (Remélem, SZÁNDÉKOSAN csak a bétában, hiszen nem tükrözi a végső állapotot EULA szerint)
Repülés, csónakázás nem az én világom, de ez már az én bajom. Részemre felesleges.
Térkép... Nem is tudom. Valahogy nem jött át. 1-nek több hangulata volt. (O'ahu volt a leghangulatosabb azért, még anno...) Mindenesetre NAGY.
Tartalom ugye még korántsem végleges, így azon nem rugózok.
Pozitívumok.
Belülről elég élvezhető az irányítás. (Eddig, kikapcsolt segítségekkel, billről)
A térkép NAGY.
Sok, és egész jó a felhozatal a járgányokból.
Egész optimalizáltnak tűnik. 750ti mediumon, 30+ fps, 1920x1080-ban. Ez azért egy ekkora térképnél nem rossz teljesítmény.
Verdikt... Nem tudom. Az biztos, hogy sem előrendelve nem lesz, sem azonnal megvásárolva. De 30 Ejrót elteszek rá, mikor alá megy az ára, beszerzem. (Így belegondolva, lehet 25 lesz az a 30...)
Azért, az az igazság, hogy a The Crew sem okozott tized annyi önfeledt percet sem, mint a TDU első része. És eddig, ránézésre valahogy nem csak a TDU-nál, de még az első résznél is lélektelenebb ez a mostani pálya. Nem azt mondom, hogy nem tetszik, nem jó... De a hangulata korántsem olyan, mint egy trópusi szigetnek...
Hogy mi, ne kérdezzétek mert magam sem tudom. De ebből a játékból az a bizonyos valami hiányzik...
The Inside Track
- Get satellite navigation assistance during Checkpoint Runs & Races.
- Enhanced navigation with a visual racing line for Checkpoint Runs & Races.
- Visual racing line is augmented with color coded speed data.
Viszont, ha legalább egy patchben megoldják az nem lenne rossz.
Azt hiszem, én is felvetek 1-2 zavaró dolgot a fórumukban. Ami így elsőre nem tetszett:
- Esc nem használható menü előhívásra
- Miért kell külön a "B" gomb, ha ki akarok lépni? A kilépő funkciót miért nem lehetett az Esc alá betenni? (ld. első pont)
- Az irányításban nem tetszik, hogy a különböző járműveknél nem bindolhatóak külön. Ha az autónál az előre nyíl a gáz, akkor a repoülőnél is az lesz a gáz, ami eléggé illúzióromboló, úgy lenne a legjobb, ha be lehetne állítani, hogy nyilak = irányítás, ctrl+shift = gáz+fék, az autóktól FÜGGETLENÜL. Ne mondják, hogy nem megoldható, több játéknak is sikerült már.
- A menüben váltogathatok autót, és aggathatok rá teljesítményt befolyásoló alkatrészeket. Akkor vizuális elemeket miért nem, ahhoz miért kell a házba elmenni?
- Szintén nem tetszik, hogy belépéskor mindig a házamban kezdek, nem ott folytatom, ahol előző nap kiléptem.
"The GPS has changed a little bit from the first Crew. On release, the GPS will only be visible on the minimap while you're driving around. I'd be more than happy to pass your feedback along to the development team though.
It's would be pretty cool to get some other thoughts from everyone else too. Do you prefer the GPS to only appear on the minimap, or do you prefer the first Crew's GPS were is appears above the road, or maybe alternate between the different options? Perhaps you have something completely different that could represet the navigation in-game, please do share your thoughts!"
A hozzászólásokat nézve a többség szeretné látni a régi gps vonalat, úgyhogy:
"Hey all!
I wanted to follow up since this thread has grown quite popular. Thank you all for sharing your feedback on the navigation system. I will get this thread to the team so they can see everything that is being discussed. I will be sure to let you know if I hear anything on this subject!"
Úgyhogy induláskor szinte biztos, hogy még nem lesz (elég közel van már a játék hozzá), remélhetőleg valami patch behozza.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.04. 05:38:57
A repülő poén, a csónak se rossz, de azért ez még mindig egy autós game. A hangok faszák lettek, az irányítás elmegy (sztem nem rosszabb, de nem is jobb mint az elsőben volt). Végre nem 6 autónyi szélesek a sávok. A grafika se rossz, bár nekem helyenként a környezet túl steril (pl. san fransisco), olyan semmilyen. Belső nézetben még mindig nincs tükör, vicc. A GPS viszont valami botrányos. A kék sáv ki lett véve, pedig sztem tök jó ötlet volt, helyenként meg egy út van aztán feldobálja, hogy wrong way, remélem még ezen csiszolnak.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e majd a véglegest. 😊