13251
-
ntex #12651 Kíváncsian várom, a pénzt már összekapartam rá Steamen ilyen olyan cuccokból :D. Csak nem tudom hogy érdemes lesz e megvenni a Gold Edition-t a Season Pass végett, remélem jönni fog hozzá jó sok jármű.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.14. 00:36:36 -
nem szabad :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont amit leírok, az a yt-os videókból is leszűrhető.. :P
meglepően hangulatos a karrier, legalábbis ameddig jutottam, szerencsére minden verseny külön kategóriába van, nem olyan mint az első küldi és a videók hogy menet közben át kell ülnöd kocsiból repülőbe.. free ride-ba persze megteheted, ott nem is annyira zavaró :D
lehet teljesen egyedi matricázást rakni az autókra, meglepően jól sikerült a rendszer, a vizuális tuningokból eddig elég kevés van, viszont legalább nem olyan gagyi illesztések vannak, mint az első részben
az első részes autók többsége megmaradt (sajnos Spyker nincs, remélem legalább dlc-be lesz majd..), viszont jött hozzájuk sok-sok új jármű
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2018.03.13. 23:17:12 -
Meglepődnék ha működne az egymáshoz való csatlakozás, de majd megnézzük. :) -
ntex #12648 Sztori van ebben is vagy valamiféle karrier mód? Kicsit meséljetek már :D Tuningrendszer ugyanaz mint az első részben ha van egyáltalán? Autófelhozatal milyen? Több / kevesebb jármű van? -
na akkor majd lehetsz gyakrabban TS-en és krúzolhatunk, egyedül már rohadt unalmas az eleje.. :D
Köszi :) -
Stockbauer33 #12646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HBD :) -
pgyuszika89 #12645 Most kaptam én is, vissza szívva az előzőek. -
"You are invited to The Crew 2 Closed Alpha"... ebben a percben jött, meg is van akkor a program a hosszú hétvégére. :)
-
Orbancapitan #12643 kicsivel jobb fizika bár még mindig scriptes jobb hangok kicsit jobb grafika és nekem se jött be a repülés és a hajókázás most voltam februárban teszten. -
pgyuszika89 #12642 Elég hasonló. Map-ot kicsit átdolgozták, van már benne vízi verseny is meg repülősök. Nekem a repkedés nem jöt be,annyira a hajókázás sem. Viszont nekem egy két helyen a map is olyan elemeket kapott ami nem tetszett. PL. ház tetjére fel lehetett menni mert vol egynagy felhajtó rá stb. De ez a legelső tesztkör volt, azóta a többin nem voltam. -
ntex #12641 Ha valaki bejut tesztelésre leírhatná nagyjából mi fejlődés van az első részhez képest? Érdemes lesz rá beruházni? -
pgyuszika89 #12640 Megint nem vagyok benne, semmi értesítés nem jött... -
ja egyébként megint van TC2 teszt :D -
vajo #12638 Macinak annyi! :D
-
vajo #12637 -
Orbancapitan #12636 nem kell test-el bele menni a zsarukba csak hajtsd a kocsit ez nem nfs h simán ki lököd a zsarut... és ha beléd jönnek használd fel gyorsíts egyébként ajánlom h kerüld a zsarukat abból jó hogy ez nem nfs hogy addig cruise-zolhatsz zavartalanul ameddig nem koccansz v nem ütközöl zsaru jelenlét alatt x-szer -
ntex #12635 Le tudom őket rázni, meg elég jól megy a vezetés is, rengeteg cratet leszállítottam már, kiszedtem belőlük már vagy 5 járművet. Viszont néha annyira nyilvánvalóan csal a játék hogy hihetetlen :D Épphogy magam mögött hagyok egy csapatot már küldi a nyakamra a másikat. Terepautóval volt hogy jött mögöttem egy egy csomó rendőrautó, felmentem egy kisebb hegyoldalon, és már mikor felértem jött SZEMBŐL a susnyásból egy rendőrautó egy olyan helyről ahol az isten nem járna :D Folyamatosan köréd spawnolja a rendőröket a játék, néha látni is mikor a semmiből előtűnnek. Számomra csak ezek bosszantóak és irreálisak, meg az amit írtam hogy sokszor kartondobozként löknek vagy repítenek arrébb, te meg ha ki akarod őket perdíteni vagy lökni, mintha betonfalnak mennél... Amúgy bírom a játékot, 50 órát elszórakoztam már vele -
Orbancapitan #12634 egyébként vezetési skillből megoldható a zsaruk le rázása csak tudd hogyan kell vezetned a autót az adott szakaszon.
javaslom menj a hegyekbe vezetni a havas úton tanulsz néhány trükköt az autóról :)
én időként aktív vagyok de már berozsdásodtam.... -
ntex #12633 A másik kérdésem hogy másnál is szokott fagyni a játék? Eddig kétszer álltam neki a Frontier Tour nevű frakcióküldinek egyedül, az első próbálkozásnál az utolsó 10km-en elnézhettem egy elágazást vagy autópálya lehajtót (akkor még GPS nélkül mentem) és kikaptam mert nem értem be időben... Anyáztam egy sort :D Rá 2 napra nekiálltam még egyszer, de akkor kb. 25-30 perc után valami furcsaság történt, épp kicsúsztam valahol és belementem valami akadályokba amikor egyszer csak kifehéredett a kép, majd a hang is meghülyült, pár másodperc múlva meg fekete kép, jobb alul pörög a töltést jelző ikon. Ezt bámultam kb 2 percig majd ALT+F4 -el tudtam csak bezárni. Ez megesett már 2 alkalommal random crate küldiknél és egyszer free roamban is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.26. 00:10:08 -
vajo #12632 -
ntex #12631 Kár hogy ilyen unbalanced az autós üldözés, néha már a hajam tépem tőle :\ Én szinte arrébb sem bírom lökni a rendőröket, engem meg úgy elkaszálnak mindig, mintha kartondoboz lenne az autóm, volt olyan hogy úgy belém jött egy rendőr hogy rendesen elrepült az autóm mint a rakéta... Ha körbeállnak és leszorítanak az útról szinte esélytelen meglépni tőlük, mert ha nem az úton megyek C vagy P-s autóval elpörögnek a kerekek és semerre nem halad az autó. Plusz a folyamatos EMP zavarás, megyek 300-al, jön egy EMP shock és mire benyomnám a guardiant már fennakadtam valami útszéli tereptárgyba mert magától lekanyarodik az autó...
Amúgy vannak még itt aktív játékosok akikkel lehetne játszani, időnként versenyezni akár komolyabb távokat?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.25. 23:59:18 -
vajo #12630 -
Orbancapitan #12629 Hát mindenhol vannak már sajnos... régen én többet is ki fogtam főleg mikor haverral csak cruise-ultunk
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.02.20. 16:01:22 -
ntex #12628 Látom azért ebben a játékban is vannak parasztok... Az oké hogy crate delievery-be bejoinol direkt rendőrként hogy szabotáljon (ami amúgy nem is olyan nehéz neki ezzel az instant mögém teleportálós dologgal), de hogy még utána is odajön izmozni, és nekiáll direkt lökdösni, belém jön meg blokkol freeroam módban is, azt azért már nem nagyon tolerálom...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.20. 12:45:40 -
vajo #12627 -
Orbancapitan #12626 ezt kapjátok ki már egy napja kipróbálhatnám de nem kaptam értesítőt arról hogy jött mail -
Akkor így jártam. -
-
tegnap este jött meghívó, rá kellet nyomni, hogy igen részt akarok benne venni, fél egykor meg jött hogy tölthető -
Nekem nem jött levelem, Uplayben meg nem találom.... -
szerdáig lehet játszani egy frissebb verzióval :D -
Én erről nem kaptam értesítést. Ez most mit is jelent pontosan? -
The Crew 2’s Technical Test Server program, starting on February 2nd, 2017, 9AM UTC -
COL_Bratt_Shaw #12618 Mennek itt meg a Kruzok? :)
Itt egy kicsi a mi karacsonyinkbol. Igy vagy 7-8 honap szunet utan mondanom sem kell hogy mennyire hianyzott. Csak jonne mar a beta, had csodalhassuk meg azt csilli-villi felturbozott map-ot. Meg ha bugos is, ugy is fun lenne! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ubi-t ismerve talán nyáron vagy jövő ilyenkor. Korábban max, ha nagyon nem fogy a játék, de akkor meg mindegy mert azt jelenti hogy nem érdemes megvenni:D -
Csúnyán elszabadultak az árak. Nincsen az a játék, ami 60 ejrót megér... Erre 89, és hasonlók?
Eddigiek alapján nem rossz, de mindenképp egy komoly leárazást megvárok. Nálam a lélektani határ 30 €... -
Timbu #12615 Az alapváltozat "csak" 60 € a Steamen. De az új NFS is 19 000 Ft-ról van leárazva az 576-ban. Forza Horizon 3 Ultimate is 28 000 Ft (PC-re is) a Microsoft Store-ban. -
Nem, nem érnek ennyit :) -
Orbancapitan #12613 hát a hajók és repcsik ennyit érnek.... -
89 euró... én nem is néztem még meg az árát, csak most, hogy te írtad-e el, vagy tényleg ennyi. Ezeknek teljesen elment az eszük?