13240
thecrew.jpg
  • pgyuszika89
    Megint nem vagyok benne, semmi értesítés nem jött...
  • Szabi #12639
    ja egyébként megint van TC2 teszt :D
  • vajo
    Macinak annyi! :D

• vajo
  • Orbancapitan
    nem kell test-el bele menni a zsarukba csak hajtsd a kocsit ez nem nfs h simán ki lököd a zsarut... és ha beléd jönnek használd fel gyorsíts egyébként ajánlom h kerüld a zsarukat abból jó hogy ez nem nfs hogy addig cruise-zolhatsz zavartalanul ameddig nem koccansz v nem ütközöl zsaru jelenlét alatt x-szer
  • ntex
    Le tudom őket rázni, meg elég jól megy a vezetés is, rengeteg cratet leszállítottam már, kiszedtem belőlük már vagy 5 járművet. Viszont néha annyira nyilvánvalóan csal a játék hogy hihetetlen :D Épphogy magam mögött hagyok egy csapatot már küldi a nyakamra a másikat. Terepautóval volt hogy jött mögöttem egy egy csomó rendőrautó, felmentem egy kisebb hegyoldalon, és már mikor felértem jött SZEMBŐL a susnyásból egy rendőrautó egy olyan helyről ahol az isten nem járna :D Folyamatosan köréd spawnolja a rendőröket a játék, néha látni is mikor a semmiből előtűnnek. Számomra csak ezek bosszantóak és irreálisak, meg az amit írtam hogy sokszor kartondobozként löknek vagy repítenek arrébb, te meg ha ki akarod őket perdíteni vagy lökni, mintha betonfalnak mennél... Amúgy bírom a játékot, 50 órát elszórakoztam már vele
  • Orbancapitan
    egyébként vezetési skillből megoldható a zsaruk le rázása csak tudd hogyan kell vezetned a autót az adott szakaszon.
    javaslom menj a hegyekbe vezetni a havas úton tanulsz néhány trükköt az autóról :)
    én időként aktív vagyok de már berozsdásodtam....
  • ntex
    A másik kérdésem hogy másnál is szokott fagyni a játék? Eddig kétszer álltam neki a Frontier Tour nevű frakcióküldinek egyedül, az első próbálkozásnál az utolsó 10km-en elnézhettem egy elágazást vagy autópálya lehajtót (akkor még GPS nélkül mentem) és kikaptam mert nem értem be időben... Anyáztam egy sort :D Rá 2 napra nekiálltam még egyszer, de akkor kb. 25-30 perc után valami furcsaság történt, épp kicsúsztam valahol és belementem valami akadályokba amikor egyszer csak kifehéredett a kép, majd a hang is meghülyült, pár másodperc múlva meg fekete kép, jobb alul pörög a töltést jelző ikon. Ezt bámultam kb 2 percig majd ALT+F4 -el tudtam csak bezárni. Ez megesett már 2 alkalommal random crate küldiknél és egyszer free roamban is.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.26. 00:10:08
  • vajo
  • ntex
    Kár hogy ilyen unbalanced az autós üldözés, néha már a hajam tépem tőle :\ Én szinte arrébb sem bírom lökni a rendőröket, engem meg úgy elkaszálnak mindig, mintha kartondoboz lenne az autóm, volt olyan hogy úgy belém jött egy rendőr hogy rendesen elrepült az autóm mint a rakéta... Ha körbeállnak és leszorítanak az útról szinte esélytelen meglépni tőlük, mert ha nem az úton megyek C vagy P-s autóval elpörögnek a kerekek és semerre nem halad az autó. Plusz a folyamatos EMP zavarás, megyek 300-al, jön egy EMP shock és mire benyomnám a guardiant már fennakadtam valami útszéli tereptárgyba mert magától lekanyarodik az autó...

Amúgy vannak még itt aktív játékosok akikkel lehetne játszani, időnként versenyezni akár komolyabb távokat?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.25. 23:59:18
  • vajo
  • Orbancapitan
    Hát mindenhol vannak már sajnos... régen én többet is ki fogtam főleg mikor haverral csak cruise-ultunk
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.02.20. 16:01:22
  • ntex
    Látom azért ebben a játékban is vannak parasztok... Az oké hogy crate delievery-be bejoinol direkt rendőrként hogy szabotáljon (ami amúgy nem is olyan nehéz neki ezzel az instant mögém teleportálós dologgal), de hogy még utána is odajön izmozni, és nekiáll direkt lökdösni, belém jön meg blokkol freeroam módban is, azt azért már nem nagyon tolerálom...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.02.20. 12:45:40
  • vajo
  • Orbancapitan
    ezt kapjátok ki már egy napja kipróbálhatnám de nem kaptam értesítőt arról hogy jött mail
  • Dante73
    Akkor így jártam.
  • Szabi #12624
  • Szabi #12623
    tegnap este jött meghívó, rá kellet nyomni, hogy igen részt akarok benne venni, fél egykor meg jött hogy tölthető
  • Dante73
    Nekem nem jött levelem, Uplayben meg nem találom....
  • Szabi #12621
    szerdáig lehet játszani egy frissebb verzióval :D
  • Dante73
    Én erről nem kaptam értesítést. Ez most mit is jelent pontosan?
  • Szabi #12619
    The Crew 2’s Technical Test Server program, starting on February 2nd, 2017, 9AM UTC
  • COL_Bratt_Shaw
    Mennek itt meg a Kruzok? :)
    Itt egy kicsi a mi karacsonyinkbol. Igy vagy 7-8 honap szunet utan mondanom sem kell hogy mennyire hianyzott. Csak jonne mar a beta, had csodalhassuk meg azt csilli-villi felturbozott map-ot. Meg ha bugos is, ugy is fun lenne! :D
  • MerlinW
    Ubi-t ismerve talán nyáron vagy jövő ilyenkor. Korábban max, ha nagyon nem fogy a játék, de akkor meg mindegy mert azt jelenti hogy nem érdemes megvenni:D
  • Dante73
    Csúnyán elszabadultak az árak. Nincsen az a játék, ami 60 ejrót megér... Erre 89, és hasonlók?
    Eddigiek alapján nem rossz, de mindenképp egy komoly leárazást megvárok. Nálam a lélektani határ 30 €...
  • Timbu
    Az alapváltozat "csak" 60 € a Steamen. De az új NFS is 19 000 Ft-ról van leárazva az 576-ban. Forza Horizon 3 Ultimate is 28 000 Ft (PC-re is) a Microsoft Store-ban.
  • macleody
    Nem, nem érnek ennyit :)
  • Orbancapitan
    hát a hajók és repcsik ennyit érnek....
  • WinT
    89 euró... én nem is néztem még meg az árát, csak most, hogy te írtad-e el, vagy tényleg ennyi. Ezeknek teljesen elment az eszük?
  • ntex
    No. Hosszas őrlődés után csak megvettem most az Ultimate Edition-t (kb tavaly óta készültem rá). Ugyan az alapjáték meglett mikor meg lehetett ingyen szerezni, toltam vele 1-2 órát de nem tudott úgy megfogni mint anno a TDU valami oknál fogva. Aztán pár napja újra előkerült a gondolat mikor bejött a karácsonyi steam akció, 19,99€ a teljes pack. Belegondolva jobban nem nagyon tudok még egy ilyen játékról amiben ennyi tartalom van (tudom, tudom, Forza Horizon 3 ami már PC-re is van, de egyrészt amiatt nem akarnék Win 10-re váltani, másrészt az a játék még leárazva is olyan irdatlanul drága, amennyit nem tudok megengedni magamnak most sajnos.). Végül beadtam a derekam, remélem nem fogom megbánni Mire megjelenik a The Crew 2 addigra összeszedem arra is a lóvét valahogy, addig meg elleszek ezzel szerintem.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.26. 23:44:51
  • SUNNY84HUN
    Üdv, így elsőre nem rossz bár fura az irányítás , hangok nem rosszak , belső tükört hihetetlen hogy még nem lehet megoldani a crewben :/ , repülés halálom szerintem nem leszünk barátok ( kár volt erőltetni ) :DDD :DD , game ultrán pofás , de jól skálázható a graf gyengébb gépekre is , ezek az elszórt tuning láda igen trágya megoldás .... akad benne sok bug de ez gondolom alpha állapot miatt és véglegesben javítják , összességében lefoglaló gamma de 89 euróért vicces .... 30 - max 50 euróért viszont vállalható lenne... Azért várjuk a bétát :)
  • WinT
    Az jó régen volt, azóta eléggé megváltoztak az árazási szokások sajnos.
  • [HUN]FaTaL
    A dobozos crew 10k-n nyitott. :)
  • MerlinW
    10k alatt? Ubisoft játék, szerintem 50-60€ alatt biztos nem fogják adni egy ideig.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.21. 18:48:24
  • Dante73
    Vége van. El is küldtem a visszajelzést. Várom a bétát... (Azért, nem volna baj, ha a két ünnep közt lehetne vele még tolni kicsit....)
  • WinT
    Az a helyzet, hogy a repülés is egész szórakoztató így másodikra és kicsit jobban elmélyedve benne. Nem biztos, hogy nem lett volna jobb ötlet ezt egy külön játéknak kifejleszteni (bár ahhoz meg lehet kevés), de minden előzetes idegenkedésem ellenére egyáltalán nem fáj. Ott vettem észre, hogy vigyorgok mikor azt volt a feladat, hogy repüljek pár méterrel a talajfelszín felett úgy, hogy a gép fejtetőn áll. :)

Az oké, hogy a statisztika azt mondja, hogy nemigen használják a belső nézetet ennek ellenére mégis minden fejlesztőcsapat megcsinálja azt a nyomorult tükröt, csak ezek nem képesek. Mondjuk egy Project Carst el nem tudom képzelni, hogyan lehet külső nézetből játszani.
  • Szabi #12604
    sajnos sokszor sok statisztikából kiderült, hogy nem érdemes a belső nézettel foglalkozni, mert szinte senki nem használja, gyakorlatilag örülhetünk, hogy ilyen belső nézet van :-/

néhány játékhoz Steam-en, van olyan acsi, hogy belső nézetben kell 1 versenyt nyerni, eléggé elkeserítők a százalékok, hogy hányan oldották ezt fel..

DiRT 4: 31%
    Test Drive Unlimited 2: 12,9
    DiRT Rally : 11%
    Project CARS: 1,6 %

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    engem a karakterrel mászkálás, a karakter testre szabhatóság, a meglepően jól működő festőrendszer, vett le a lábamról, ha nem 15 ezernél kezd, hanem 10 alatt, akkor instant buy :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.17. 12:43:46
  • Dante73
    Így sikerült megtalálni, köszönöm. Csak a szemem nem szúrta ki... Vagy szemüveg, vagy legközelebb kérek egy térképet, hátha azon megtalálom... Viszont, ha újra belépek, alapállapot fogad. Annyi baj legyen, alpha, úgyhogy elnézhető a dolog.
    Én is a tükröt néztem elsőként. Hááát, remélem ez még nagyon az alpha állapot, és meglepnek minket egy működő tükörrel megjelenéskor, és ez csak trollkodás a részükről.
    Igazat megvallva, a TDU1-2 közti különbségből kiindulva, és hozzáadva, hogy ez alpha, nagyon pozitív csalódás ért. Ha ezt még hegesztgetik, csiszolgatják, lehet érdemes lesz megvenni? Bétánál meglátjuk, merre tartanak.
  • WinT
    De... azért azt hogy a működő visszapillantótükör problémáját így a második részre és a 2017. év végére nem lehet megoldani azt nem nagyon akarom elhinni. Annyi más csapatnak sikerült már.
  • WinT
    Na most játékban vagyok, leírom pontosan, múltkor csak emlékezetből körülbelül lőttem be merre volt:
    Main menü (ez nálad akkor az U ha jól látom), itt egyből látod az autódat, középen lent 'performance' opció, itt pakolod fel a tuningokat, de ha minden igaz középen lent ott van a 'pro settings' című opció (B betű) amit te keresel.

Repülőkkel még mindig nem foglalkoztam, de lenyomtam a Las Vegas-Sacramento motorversenyt a Harley-kkal... az a helyzet, hogy nem szabad többet játszanom mert azt vettem észre, hogy egyre inkább tetszik, akármennyire szánalmas állapotban is van még. :D

Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.12.16. 21:15:40