13240
thecrew.jpg
  • Szabi #12800
    ismerős vett 1080-as kártyát, de nem szereti az autós játékokat.. csak arra kell figyelni, hogy ellenőrzi a geforce experience, hogy van-e 1080-as a gépben amin beakarod aktiválni.. :D
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.17. 17:35:09
  • jocking
    1 - Hol sikerült majd' féláron hozzájutni? :o
    2 - Írtam a supportnak ezzel kapcsolatban, azt írták, szar az oldal, a rewardok kiosztásánál nem azt fogják figyelembe venni, hanem magában a játékban az achievementet.
  • Dzsini
    Értem, de ezt, hogy elgurulsz a garázsba kocsiért (vagy bármi járműért, a Crew2 freeroam során hangsúlyosan nem tesz különbséget, és amikor megjelennek a légpárnás számok az első content patch során, akkor aztán végképp) meg lehet bárkinek tenni most is - és ha bárki rá akar áldozni bármennyi időt arra, hogy elugrik az ország túlsó végére a garázsába, az megteheti.
    Akinek pedig kedve tartja, az egy gombnyomással válthat a kedvencére, akár röptében is. A lehetőségek bővítése szerintem ilyen esetben hasznos, és emberek vagyunk, bármilyen közös program során meg lehet beszélni háziszabályokat.

Valahol ugyanígy értelmetlennek tartottam azokat a hozzászólásokat is (nem itt, más fórumokon) ahol áldották a GPS-szalag eltűnését, hogy "végre, engem úgyis zavart" - 2 gombnyomással ki lehetett kapcsolni, nem kellett megvenni a perket a versenyhez, sose volt kötelező használni, miért probléma bárkinek, hogy más valakinek kényelmesebb lesz a játék egy olyan funkcióval, ami nem amúgy nem árt senkinek?

• [HUN]FaTaL
    A TDU volt a legjobb szerintem is. :) Igen, a minimum volt hogy elugráltál a garázsba kocsiért. Viszont ilyenkor gyakran ment a kűzdés a layerrel, hogy újra összedobjon. :D

Viszont én úgy emlékszem, hogy talán a kettőben sem lehetett autót váltani, csak ha egy garázsban voltál akkor lehet ugrálni a házak között, hogy ne kelljen a térképen keresgélni a cuccot, meg a házak között lehetett autókat cserélgetni.

A fizikáját és a feelinget hiányolom a Crew-ból (autószalonok stb.). A feeling a TDU2-ben is megvolt, kár, hogy a fizikájához hozzányúltak (bár azzal is jól szórakoztam de messze nem annyi ideig). TDU-hoz készül egy mod elképesztően sok kocsival, ha megjelenik lehet, hogy fogok még vele gurulni. :)

Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2018.06.14. 22:49:44
  • Dante73
    Én ezért csíptem a TDU-t. (Ha jól rémlik) nem mentette el a pozíciódat, (A kettő már igen) így könyvjelzőzni kellett minden kilépésnél, és kocsit csak a garázsban cserélhettél... Ha még a teleport is le lett volna tiltva, engem az sem zavart volna... Én (majdnem) mindig a garázsomban hagytam a gépet... és nagyon ritkán teleportáltam. Emlékszem, ha kettőre volt egy krúz megbeszélve, egykor leültem a gép elé, elmentem abba a garázsba, ahol az a kocsi volt, amivel menni akartunk, váltottam, és azzal odamentem a tali helyszínére... (Jó sok szabadidőm volt akkoriban még xD) Irányítása is mérföldekkel volt jobb, mint az utódai közül bármelyiknek, (És mennyit szidtuk már azt is!)
    Mondjuk, én jobban szeretem a szimulátoros dolgokat, nagy pechem viszont, hogy a kötött pályás versenyzést meg nem... Így nekem eddig a TDU volt a legideálisabb; reális, mégis árkád fizika, nagy nyílt világ... el is morzsolok gyorsan egy könnycseppet..
    Elnézés, kissé elkalandoztam.
  • [HUN]FaTaL
    Az említett játékokban nem váltasz menet közben jármű típust, csak egyik autót a másikra. És TDU-ban el kellett teleportálni legalább a garázsig, az utca közepén nem lehetett járművet cserélni (bár az még belefér).

Jeleztem, de semmi reakció nem jött, meglátjuk :)
  • Dzsini
    Mit is vált ki az azonnali váltás? - Fast travel a cserélő helyre (garázs, reptér, akármi), járműcsere, fast travel vissza oda, ahonnan jöttem. Ez kényelmetlen és csak megtöri a játékmenetet. Az első részben is lehetett röptében járművet váltani, nem emlékszem, hogy óriási felháborodás lett volna miatta. Azt nem tudom, hogy a többi openworld játékban mennyire tiltott ez (FH, NFS, TDU, stb.), szerintem a szabad járműváltás hasznos.

És bármivel bármit szét lehet trollkodni, akik másoknak ártani akarnak, azoknak teljesen mindegy, hogy mit adnak a kezükbe. Semmi nem múlik azon, hogy hajóval esnek rád az égből, egy alacsonyan szálló repülővel vagy egy Hummerrel vagy Monster truckkal gázolnak beléd.

Aztán ezek kikopnak (ahogy a Crew1-ből is), és maradnak azok, akik játszani jönnek. Nekik pedig megkönnyíti a szórakozást, hogy van lehetőség az azonnali váltásra.

Az irányításos dolgot remélem a béta feedbackben jelezted nekik :)
  • [HUN]FaTaL
    Majd amikor széttrollkodják az utakat repülővel meglátod, hogy nem olyan jó dolog ez. :) Bár ez akkor is lehetséges volna, ha reptéren váltanának, de sokkal értelmesebb lenne. Az hogy autóval beugratok a vízbe de még ugrás közben átváltok hajóra szerintem is az egyik legnagyobb hülyeség.

#12792: Itt az egyik legnagyobb hiba, hogy nem lehet megmondani a játéknak, hogy az egyik kontrollert ne használja (nekem pl. rábindolta a repülős gázkart az autók gázadására, ezért nem lehetett gyorsítani), se bindot törölni egy adott controllerről. Remélem ezt a véglegesre megcsinálják.
  • Dzsini
    Redditen olvasgatva azt írják, hogy simán kezeli az összes rákapcsolt irányítóeszközt egyszerre, és amihez nyúlsz, arra váltja át a feliratokat a képernyőn (wheel - controller - mousekeyboard), a beállításokban külön sor van minden járműtípus minden funkciójához.

"Having fun with the wheel so far. Make sure you change the streering controls to precise in the wheel options menu. Flying with the wheel is damn hard but I was able to switch to my controller seamlessly while in air."

"How do you navigate the map with the wheel? - Just use the controller or kb+m, it works :)"

ott vannak a hivatalosan is támogatott kormányok, joystickok
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.14. 14:36:26
  • Dzsini
    Tényleg nem értem ezt a dolgot a transformers dologgal kapcsolatban... olyan, mint a fast travel a térképen - egy lehetőség, ami kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a dolgokat, és nem kötelező használni annak, akinek bántja a realitásérzékét.
  • wollnerd #12790
    Egem érdekel ez a rész, csak tuti valszeg nem fogom megvenni first day. Nekem se tetszik néha ez a menet közbeni váltás, de majd meglátom és alkalmazkodok. :)
    Arra legfőképp kíváncsi vagyok hogy tényleg lehet-e mondjuk autót kormányra állítani és amikor váltok pl. repülőre, akkor csak gyorsan felkapom az xbox kontrollert és azzal irányítom... Open bétában remélem ki is derül az igazság. :)
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.06.14. 14:11:10
  • Dzsini
    Nem vagy köteles használni, ez egy kényelmi feature.

Mivel egy szerver van Crewban, így a vezetési segítséget se tudod "központilag" korlátozni - ha a csoporttal, akivel mész megbeszélitek, hogy nem használjátok, akkor nem fogjátok. Ez pont ugyanígy van a gyorsváltással is.

A konkrét versenyek között nincs aktív járműváltós, ez csak a freeroam része, ott pedig amit megbeszélsz a játszópajtásaiddal, az van.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.14. 13:24:01
  • Tikal #12788
    Nem mondtam, hogy nem volt árkád, azt mondtam, nekem ez már túl árkád :)

A nem kötelező használni és a kikapcsolható az két egészen más dolog. A vezetési segítséget kikapcsolhatod, korlátozhatod pl egy szerveren.
    Akkor ez most kikapcsolható feature vagy nem?
  • Dzsini
    Soha nem volt nemárkád a Crew, és ahogy írtam nem kötelező használni a röptében váltást - lehet, de nem kell :)

Mennyivel kényelmetlenebb lenne, ha nem lehetne, de hiányozna, nem? - mint a vezetési segítségek - vannak, de ki lehet kapcsolni / nem kötelező használni. Akinek tetszik, használja. Akinek nem, kikapcsolja.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.14. 13:13:16
  • Tikal #12786
    Nem hiszem, hogy változna a véleményem ezzel kapcsolatban, csak azért mert kipróbálom, ez nagyon béna mechanika, túl árkád az én ízlésemnek :(
  • Dzsini
    Igen, transformers :)
    De ha szeretnéd, saját elhatározásból játszhatod úgy, hogy csak reptéren válthatsz repcsire, és kikötőben hajóra, és garázsban egyik autóról a másikra. Nem kötelező menet közben váltogatni.

Amúgy egy hét múlva, 21-én indul a nyitott béta, szabadon kipróbálhatod, hogy ne csak videók alapján ítélkezz.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.14. 13:04:45
  • Tikal #12784
    Néztem most egy gameplay videot, és van egy ilyen hogy csapatja az autoval, aztán kiválasztja a felhőt, és hirtelen átváltozik repülővé az autó. Mi ez transformers? :D Ki lehet ezt kapcsolni? Mert ez ultra gáz. Én azt hittem lesz valami fejlődés előző részhez képest, de ha ilyen debil megoldások vannak benne akkor ezt a részt is ki kell hagynom :(
  • Dzsini
    Azt írják türelem, havonta kb. 2x frissítik a reward oldalt.
  • Szabi #12782
    tegnap vettem standard kulcsot 9 pénzért.. :D

viszont a reawardoknál még mindig nem oldotta fel a ROAD TRIP-et.. :-/
  • Dzsini
  • Dzsini
    Igazából semmi olyan tartalomhoz nem férsz hozzá vele játékügyileg, amihez amúgy nem - persze, egy héttel hamarabb, és persze, kapsz egy csini másik házat, de ezen túl ez inkább egy prémium csomag, és nem 'season pass'.

Ha meg a fejlesztés és pénzszerzés olyan egyszerű marad, mint eddig, akkor a 20% kedvezmény mindenre is csak a hörcsöglelkűeknek számít.

Te döntöd el, hogy ~20 euro (kedvezményektől függően) megéri-e neked mindezért.
  • Szabi #12779
    nem... neeeem fogok goldot venni... neeeem akarooookkk.... :DD
  • Dzsini
    During this Open Beta, you will have total freedom in terms of activities with the unlock of new fame level cap: “Popular”. Be prepared to discover the first few hours of the game with 8 unique disciplines:

Street Race - Powerboat - Rally Raid - Aerobatics

And newly available for Open Beta:

Touring Car - Drift - Motocross - Jetsprint

All participants in the The Crew 2 – Open Beta will be entitled to a special reward for the final game. Unlock an exclusive Gold Helmet to customize your character with Ubisoft Club, directly available in your game inventory from June 29th!
  • Dzsini

És bár nincs hivatalosan bejelentve, lehet, hogy ezt már nem fogják wipeolni (ha már start your story a videó neve - többen tippelnek rá), tehát aki megveszi, az egy hétre rá (a goldosok gyakorlatilag azonnal) folytathatja is... és akkor ez nem is igazán open beta, hanem egy 3 napos ingyen trial.

21-25 béta 26-gold indítás, 29 teljes indítás
  • Szabi #12776
    mert már régóta nem divat demónak nevezni :)
  • Orbancapitan
    minden bizonnyal
  • pgyuszika89
    8 nappal megjelenés előtt már minek open beta? Stressz tesztelni a szervereket??
  • Dzsini
    Az Open Beta június 21-én reggel indul.
  • Dante73
    Végig se nézem... TC kikapcsolva, és TÚLKORMÁNYZOTT lesz a mustang? Volt szerencsém mustanghoz. Olyan kib****ott mód ALUL KORMÁNYZOTT, hogy az hihetetlen. (Mint az amcsi nagyvasak amúgy 95%-a)
    És ettől lesz reálisabb a vezetési élmény....
    Belső nézetből élvezhető a vezetési élmény, maradjunk annyiban, és ne magyarázzuk a bizonyítványt, kedves kiadó, fejlesztő... Ilyen, és kész. Legalábbis úgy készült, hogy lesz, amilyen lesz, olyan is lett. Ne ezzel reklámozzunk már, meg magyarázzuk a realítást...
  • Szabi #12771
  • Stockbauer33 #12770
  • Szabi #12769
  • Szabi #12768
    oké hogy promo miatt lesz Mégane, de akkor legalább legyen mellé néhány klasszikus is, pl. R5 Maxi, Clio V6 stb.. :D

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.07. 09:11:35
  • Dzsini
    Egy autó, egy repcsi, egy hajó - Porsche 911 TURBO 3.6, SUPERMARINE SPITFIRE MK IX, ICE Marine BLADERUNNER 35
    Minden új tartalmat 1 héttel hamarabb kap meg
    Exkluzív ház + ruhák
    20%-os árkedvezmény mindenre a játékban (és a járműmennyiséget látva ez rengeteg lesz azoknak, akik hörcsögmentalitással rendelkeznek)

Abból a szempontból korrekt, hogy nem darabolják szét a közösséget, nem lesz olyasmi, ami X számára elérhető, Y számára meg nem (mint az első részben a Wild Run és a CAU tartalmak)

Emellett remélhetőleg mindenki megkapta a visszajelzés emailt a bétáról, töltsétek ki és írjátok meg benne, hogy kéritek vissza a GPS kék szalagot :)
  • [HUN]FaTaL
    Na az lehet. Majd meglátjuk. :) 40 dollár azért rengeteg.
  • jocking
    Az első rész season pass-a után azért az is borítékolható, hogy azokat a kocsikat ingyen meg is kapod, nem kell értük grindolni. Kérdés még hogy mennyire lesz nehéz pénzt szerezni a játékban, mert lehet, hogy itt van a kutya elásva.
  • [HUN]FaTaL
    The Crew 2: Post Launch Content & Season Pass

Jól értem, hogy a season pass csak annyi, hogy előbb férsz hozzá a tartalomhoz, mint mások?

Ez így "jó", mert ebben a formában nem sokat ér. :D
  • Szabi #12763
  • Szabi #12762
    :DD
  • pgyuszika89
    +1