13240
thecrew.jpg
  • jocking
    Érdekes módon ubi store-ban böngészőn keresztül USD-ben vannak az árak, a kliensben meg euróban. Ilyenkor mi van?
  • Orbancapitan
    voltak
  • Dzsini
    Nem emlékszem, hogy volt-e 400+ km/h-s autó az első részben. Itt van. Ugyanúgy ~150km az út.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.24. 20:48:42
  • wollnerd #12837
    A The Crew 1-ben kb. 35 perc volt az út... Tehát a 2-ben nem csak az irányítást k*rták el, hanem kicsinyítették a térképet is...?
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.06.24. 20:45:08
  • Dzsini
    The Crew Walking Simulator
  • Dzsini
    Miami-San Francisco 25 perc:
  • pgyuszika89
  • Tikal #12833
    Lemásolták, ez a The Crew, csak szarul másoltak...
  • Dzsini
  • Dzsini
    Én a Fanaticalról vettem, és az a kód tegnap futott be, ma pedig letölthetővé vált - az biztos, hogy preorder, mert az oldalukon írják is. Az Nvidiánál csak annyit írnak, hogy "Standard Edition"...
  • Szabi #12830
    arra kíváncsi vagyok, hogy a videokártyás kód is előrendelésnek számít-e, amúgy az uplay club jutalmak között van egy Aston is, 40 pontért :D
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.23. 12:25:00
  • Dzsini
    Onnan 19 (a Ferrari Speciale alapból és +18 a rewardokért), aztán egy Merci és egy Harley a preorderért. Utána még 3 a deluxe-osoknak, még néhány a goldosoknak...

Így is marad mire költeni a pénzt :)
  • gabesz012
    Valahol azért vicces, hogy a TDU1 óta várunk egy ahhoz hasonlóra (és egyik kiadó sem képes lemásolni azt, modernebb köntösben). Én is kipróbáltam ezt a csodát. Kb. 80 km-t vezettem le benne, utána instant del, meg sem várom a béta végét. G27-el nagyjából egy vicc az irányítás, FFB egy rakás nulla, 900 fokra állítva esélytelen bevenni egy nagyobb kanyart (hogy ne garantáltan utolsó helyen érj be versenyen), a repülés+motorcsónak részt hagyjuk, a táj unalmas, az úthálózat pocsék, grafika az első részhez képest nem igazán fejlődött (max vissza). A TT hangja, meg ahogy vált, nevetséges (gondolom a többi kocsi is ilyen, de csak ezt próbáltam). Egyszerűen egy dolgot nem tudok mondani, ami tetszett volna benne.
  • Szabi #12827
    frissült a reward oldal, lesz bőven alapból is elég járgány feloldva :D
  • jocking
    Mondjuk ez várható volt. Viszont a teljesben könnyebb lesz pénzt farmolni, ha nem csak 2 szint lesz megnyitható. Pár óra, és újra meglesz a 037-em. :)
  • Dzsini
    Will my progress in The Crew 2 open beta carry forward to the full game?
    - Sadly, no. All of your progress will be wiped between the beta and the full game coming out.

Akkor nem fogok küzdeni többet mindenféle masinyák megvásárlásával, ha jövő héten kezdhetem újra újra. Még mindig stimmelnek a dolgok benne, a hibajelentéseim már előkészültek, úgyhogy pihi.
  • Szabi #12824
  • jocking
    Nekem úgy tűnik, hogy a néha előforduló egész mapos havazás bug. Ha ilyenkor fotó módba megyek, "heavy rain" az időjárás, vagyis elcsesztek valamit és hó esik, amikor esőnek kéne esnie. :D
  • Árnyvadász
    Nekem hiányzik belőle a sebességérzet. FH3-ban megvan, itt nem volt.
  • Dzsini
    Igen, a CC az az Ubisoft Clubos prémium pénz, az 1-ben is volt.
  • Tikal #12820
    Ebben igazad van. Viszont nincs garázs ahova elgurulhatok, nincs benne mondjuk egy olyan szolgáltatás mint a GTA-ban hogy egy inas kihozza az autómat,nincs kikötő ahol parkolnak a hajóim, tegnap megnéztem egy repteret, alig tudtam rá leszállni mert versenypályává volt alakitva... kicsit megnehezitik a dolgomat :) Szóval utána még tettem egy kört majd több száz méter magasan autóvá alakultam, majd bezuhantam egy autópálya melletti csatornába ahonnan nem lehetett kijönni. Remek.

De legalább van social media követőkkel, meg bitcoin meg cc. Amúgy mi a különbség a kettő között? Gondolom az egyik dollárért árulják a store-ban, nem?

• Tikal #12819
    túl hosszú.. hatással van a hó a vezetésre vagy olyan mint az offroad-ozás, hogy 150-el lehet szakítani a földeken egy sportautoval?
  • wollnerd #12818
    Igen, ezt én is észrevettem, egyik eszköznek a funkcióját törölném, nyomom a Delete bill-t és nem történik semmi. Ja mert csak az adott eszköz gombjait halandó befogadni....
    Én se fogom kihuzigálni/letiltani emiatt.
    Hangoztatják, de a valóság az hogy szart se hallgatnak a játékosokra.
    Asszem ez a game egy autós/repülős/csónakos No man's sky...
  • [HUN]FaTaL
    Akkor ezt nem sikerült rendbetenni. Én viszont nem fogom kihúzigálni az eszközeimet úgyhogy akkor az open betat le se töltöm, a véglegest meg garantáltan nem veszem meg. Ilyen amatőr hülyeséget...

Másik probléma, hogy a bindokat csak átállítani lehet, törölni egy adott eszközről pl. a gázadást nem, gondolom ez sem változott.
  • stalker001
    Király akkor leírhatom majd nekik hogy mekkora egy hulladék szart csináltak. :D Asszem vissza rakom a TDU1-et.
  • wollnerd #12815
    Ja és az ESC se müködik, csak a kontroller pause gombjával tudtam leszünetelni a játékot és a szünetmenüt megnyílni, ugyanakkor a szünetmenü BEZÁRÁSA az ESC billentyűvel is müködik....
  • Dzsini
    Ezt írta Fatal is #12793-ban, akkor ezekszerint a zárt béta óta nem változott :/
  • Dzsini
    Ha vége van, majd küldenek feedback linket.
  • wollnerd #12812
    És ez elég is volt...
    Ami nekem elsőként feltűnt a beállításokban hogy a bordeless mód nem is müködik jól. Aztán az irányítás beállítások is furán volt felépítve. Észrevettem hogy nem lehet kiválasztani a kormányt elsődleges irányításnak, oké, nem kellett mert felismerte a g27-esem. Ahogy a további 4 eszközömet is: Thrustmaster T.16000M botkormányt, a TWCS Throttle gázkart, és a bekapcsolt xbox360 kontrollert. A Key Binding-ben mind az 5 eszköznek lehet külön beállítani.
    CSAKHOGY: A probléma az hogy képtelenek elszeparáltan működni! Épp elindult az első verseny és a Porche elkezdett hátrafelé menni... -.-
    Oké, gondoltam hogy a repülős eszközeim analóg karjaira van beállítva a gáz ill. fék. Átbindeltem egyszerű gombokra és akkor már kezelhető volt a verda a pedáljaival. Kormány? Hát bazz... Észrevettem a belső nézetben hogy a kormányelfogatás a játékban csak akkor történik meg ha és kb. már 80°-ban elforgattam a kormányt!!! Oké ez a deadzone. Kormány deadzone-t levettem nullára itt is nagyon gyanús volt hogy csak EGY csoport volt, azaz mintha csak egy eszközöm is lenne?! Hát ez az. HIÁBA vettem le nullára a deadzone-t a játék NEM a g27-esnek állította be, hanem franc tudja melyik eszköznek. (nyilván az általa érzékelt 1. eszköznek állította ezt csak be.) Na itt eldobtam az agyam.
    Valamelyik autós játéknál láttam azt (nem volnék meglepve ha az The Crew 1 volt az.) hogy egy másik eszköz csak akkor aktivizálódott ha "hozzányúltunk", azzal megnyomtuk valamely gombját, és akkor az előző eszköz pedig deaktiválódott, és így tovább.........
    Kész, így már tényleg nem hiszem el hogy ki fogok adni érte 60 Eur-t, azért mert ezt a fenti, égető irányítási bakit nem vettek észre/figyelmen kívül hagyták a kezdetektől fogva és nem vették a lustaságot hogy legalább ezt a aktiválást/deaktiválást és a több csoportos irányítás beállítást megcsinálják.
    Mert pl. elméletileg tök jó lenne hotassal is irányítani a repcsit, de így nem lehet... És alig tudom elhinni hogy közel 1 éves fejlesztés közben rá se bagóztak erre a eszközkonfliktusra.... Manapság gyakorlatilag csak a kontrollerekben gondolkodnak, hihetetlen...
  • stalker001
    Hol lehet írni véleményt a fejlesztőknek a bétáról?
  • Szabi #12810
    mindenhol
  • wollnerd #12809
    Hóesés?!
    Hol?
    (Mondjuk a Crew 1-ben a hegyekben valóban volt hó.)
  • Szabi #12808
    3 perces verseny utolsó előtti kanyarjában hirtelen fehér lett minden, elkezdett szakadni a hó én meg keresztbe álltam az első helyről..

amúgy jó móka, jól elleszek vele amíg jön a Horizon 4.. :)
  • wollnerd #12807
    Kösz az infót, úgy döntöttem hogy valóban kipróbálom a bétát, ezzel tényleg megbizonyosodhatok hogy megvegyem-e, evégre mit veszíthetek ezzel? :)
    Szerk: már töltöm is le. :D
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.06.21. 12:53:19
  • Dzsini
    5 óra múlva nyit az Open Beta - aki szabadságon van / nyaral / nincs napközbeni elfoglaltsága, indulhat :)
  • Szabi #12805
  • Dzsini
  • Szabi #12803
  • Ratrak
    amióta Assetto Corsa alá is csináltak a modderek remek "open world" pályákat, én átpártoltam oda. (pl. transfogarasan, tajo hillclimb, vagy a lake louise, ami 50+ km önmagában) De amúgy egyetértek. Nekem a C1-ben is az volt a kedvenc időtöltésem, hogy A-ból B-be mentem "csak úgy", mert az jó... :)
    Ha a C2 gyengébb fizikájú lesz, mint az 1, akkor, főleg AC után nem biztos, hogy bírni fogom, még akkor sem, ha amúgy tök szimpi, és az 1-be se véletlenül ment 400+ órám.... (lehet van az több is, ki számolja :) )
  • Dzsini
    Kiegészítésképp bizonyos 1080 és 1080ti kártyákhoz lehet kapni ilyesmit most.

Igaz alapkiadás, de az csak annyit jelent, hogy nem kapsz a garázsba egy csomó autót a prémium változatokhoz képest.