The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így kószálva azért nagyon látszik, hogy milyen agresszív módon spórol a részletekkel, nagyon közel kapcsol csak részletesebb modellekre. Cserébe ultrán alig-alig reccen meg 60-ról, és 4000 méter magasról kb. a világ végéig el lehet látni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.03. 19:01:34
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
repülőnél is rengeteget számít, ha nem szól bele a játék a repülő irányításába, máris sokkal élvezhetőbb és pontosabb 😄
multi passz, még csak haverokkal ökörködtünk, ott ez annyira nem jött ki
kormány passz, itt a G920 az asztal alatt, de sajnos ez nem az a játék ahol használni is kéne.. ezt is gémpadra "tervezték" 😞
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem az a zavaró csak, hogy ha valaki kikapcsol minden segítséget, a másik meg be, akkor többnyire (ha nem is mindig) a bekapcsolt fog (könnyebben) győzni. És mivel a győzelmet jutalmazza a játék (most a C1-ről beszélek), ezért kb. "kénytelen vagy" segítségekkel játszani, ha össze akarsz grindolni mindent. (ok, vannak a COL_BRATT_SHAW - féle UFO-k, akik bárhogy elkenik bárki száját, de általában beszélek)
Másik: ha kormánnyal nyomod, milyen hirtelen mondjuk repülőre váltani?! Valahogy úgy érzem, hogy bár a C1 is inkább kontrollerre fejlesztett stuff volt, a C2 méginkább az lehet. De érdekelne erről, meg úgy általában a játék fizikájáról a véleményetek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mindegyik kategóriánál külön lehet/kell
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.03. 16:26:13
I met God. She's black

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.06.03. 13:31:15
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.06.03. 12:25:10
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Next PC upgrade: 2022
És hát persze, hogy azzal tolja mindenki...
I met God. She's black
Bár a 18 ezret én is sokallom érte egy kicsit, viszont az áruházi/előrendelős oldal alján volt egy megjegyzés, hogy 200 uplay fityingért (vagy mi a tosz az az "arany", amit játékokban ad achievementek után) lehet venni 20%-os kupont a játékhoz. Úgy már nagyjából árában van.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2018.06.01. 08:44:30
DE! A játékmenet szerintem el lett cseszve pöttyet. Elég egyetlen egyet hibáznod, aztán mire visszakerülsz 10-15 mp-et rád is vert az AI, jöhet a restart (Ez különösen akkor jó amikor az utolsó kanyart nézed be). Ja, az ai egyébként soha nem hibázik. (Legalábbis én még nem láttam.) Még próbálgatom, de ha így marad nem lesz vétel. 😞 Pedig az egyet szerettem nagyon. Ja, és lehet hogy csak én nem tudom bekapcsolni, de nálam nincs az a kék csík felül ami mutatja az utat. Ez így van, vagy be lehet kapcsolni valahol?
Xbox One-on teszteltem.
gamertag: kenobita
17k val meg kissé túlárazott főleg hogy az egész map csak ráncfelvarrást kapott.
Utoljára szerkesztette: koltony, 2018.06.01. 07:20:03
Ubin: Alli3n
I met God. She's black
PS4 ID: Vordengo
Elindult. Kinyomhatatlan videók, megyek fél kört, élre állok, bejelentkezési probléma, és ledob. Hurrá.
(Mondjuk, vacakol a netem, Crossout-ban is fel-fel ugrik a pingem 100 fölé, de ott nem dob le, tehát nem hiszem, hogy emiatt van, de a korrektség nevében megemlítem.)
Ellenben NAGY pozitívum, már nincsen telilogózva a képernyő...
http://www.freetvmaci.info/
Meg nincs is sok kedve az embernek harmadszor is elölről kezdeni, majd a teljes verziót valamikor ősszel.
gamertag: kenobita