13240
thecrew.jpg
  • [HUN]FaTaL
    Több az, én 12 éve TDUztam, de akkor már megjelent majdnem 1 éve :)
  • vajo
    Ha elkészül, mindenképpen kelleni fog csinálni egy SG-s krúzt, mint TDU1-ben 10 éve...
    Baszki...10 éve volt?
  • Stockbauer33 #13038
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most már jövök mert jó hírek vannak
  • mulli1986
    Nem jársz túl gyakran erre :D
  • Stockbauer33 #13036
  • Szabi #13035
  • Timbu
    Sokkal árkádabb az egész. Fizika nulla. Need for Speedebb a Need for Speed-nél. Ház tetején ugráló autók. Ez most nagyon a tízéveseknek készült.
    Hiába nagy a terület, nincs meg még a felfeldezés élménye sem, mint az elsőnél, mert szinte mindenhova azonnal oda lehet teleportálni.
    A grafika sem szebb. Azt hiszem végig sem vittem.
  • ntex
    Üdv. Gondolkozom a vásárláson mert most le van árazva a game Steamen. Megvan az első rész DLC-kkel együtt, ebből max a Standardot venném. Kérdésem hogy mivel nyújt ez többet mint az első rész azon kívül hogy új sztori van, meg bejöttek a repülők és a vízi járművek? A mechanikai tuning az első részben nem igazán tetszett, szinte csak látszat elem volt, jóformán semmi érezhető különbséget nem adott a tuning az autókhoz. Itt ez változott valamit? Ahogy láttam ugyanaz a szisztéma, kérdés hogy itt már érezhetően változtat is valamit az autók menettulajdonságain?

Plusz kérdésem lenne még hogy ha a standardot veszem akkor a deluxe és gold edition exkluzív járművökön kívül vesztek még valamit?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2020.03.17. 23:41:52
  • mulli1986
    Boldogat Stock!
  • Alanw
    https://www.gamespot.com/articles/the-crew-2-free-blazing-shots-update-adds-new-week/1100-6471428/
  • Dzsini
  • Szabi #13029
    totál értelmetlen.. :D

• WinT
    Hát... köszi! Ez most jól esett kedves Ubi! :)

• jocking
    Már vagy 2 hete nem indítottam el a játékot (legalább), most meg letöltött 8 gigányi valamit. Arról lehet tudni, hogy mi volt?
  • Norby646
    Sziasztok! Úgy látom a logitech g25 nem támogatott kormány és bár felismeri a játék, de hiába állítom be, nem reagál semmire. Kicsit utána keresgélve azonban sikerült találni egy fájlt, amivel már "működik" de folyamatosan kb 20-30%-ban balra kanyarodik. Van esetleg valakinek működő megoldása erre? Köszönöm előre is!
  • jocking
    Az mitől lehet, hogy amikor egy haverommal ketten free roam-ozunk egy crew-ban, ő nem kap followereket a dolgokért (nagy sebesség, necces előzés, ugratás, stb.), én viszont igen? Valami versenyt meg kell hozzá csinálnia, hogy megnyíljon ez a funkció?
  • Stockbauer33 #13024
  • jocking
    Ilyenkor maga a szerver hülyül meg, a hiba nem a te készülékedben van. :) "Mindenhol hó"-ra megoldást szokott jelenteni, ha bemész egy házba, indítasz egy versenyt vagy relogolsz.
  • Muand
    Üdv, hogy lehet megoldani hogy ne állandóan a hó essen pl. Miamiban? Nem zavar az eső meg a köd, de szinte mindenhol csak a hó esik nálam...
  • Dzsini
    skyribbon(!)
  • Szabi #13020
    wtf lol.. :'DDD
  • Dzsini
    kerék és füsteffektek - és a felesleges alkatrészek bedarálásával lehet fejlesztgetni a többit
  • Szabi #13018
  • Dzsini
  • Szabi #13016
  • Dzsini
  • Dzsini
    April vehicle drop (mindkettő utcai):
    Porsche Cayman GT4 (2016)
    Suzuki GSX-R1000R (2018)

Április 24-én nagy update: Hot Shots - aminek az első összetevője:
    Live Summit sorozat visszatér a Crew 1-ből - heti 9 tennivaló (versenyek, skillek, stb.), toplistákkal, nyereményekkel
    - a summit során kevert járműves versenyek - pl. Alpha GP autók utcai versenyen stb.

és a Red Fury:

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.26. 19:00:22
  • Dzsini
    Holnap áprilisi update reveal:
  • jocking
    Találkozott már valaki a következővel?
    Haverral csináltunk egy 2 személyes crew-t és céltalanul krúzoltunk erre-arra. Kis idő múlva feltűnt, hogy kihalt az egész térkép, egy darab npc autó sem volt az utakon. A látóhatár peremén még látszik, a forgalom, aztán ahogy közelebb értünk, eltűntek az npc autók. A kettőnk közötti kapcsolat viszont tökéletesen működött, egyből láttuk egymást, nem az aszfalt alatt csúszkált egyikőnk se és rángatózás se volt. Fura, mert eddig ilyennel még nem találkoztunk.
  • jocking
    Megoldottam a helyzetet azzal, hogy a dll-t elraktam egy almappába a mappáján belül, így már nem találja meg a Battleye. Mint kiderült, ez a dll egy olyan hang illesztőprogram funkcióhoz tartozik (GX, máshol EAX-ként ismert), amit én nem használok, nincs is aktiválva (nem is értem, mit akart vele a Crew). Így nélküle is minden jól működik.

A másik dolog, végre meglett ez a rohadék is.

Utoljára szerkesztette: jocking, 2019.03.21. 21:04:05
  • Dzsini
    a battleye és a dll nevére rákeresve találtam olyasmit, hogy driver + windowsfrissítés megoldotta a (nyilvánvalóan fals) riasztást.
  • jocking
    Azt én is tudom, csak eddig még nem láttam ezt az ablakot felugrani, ha Uplayben rányomtam a játékra eddig, akkor egyből indult is, nem ugrott fel előtte semmi további ablak. Lehet, hogy frissítettek valamit a blokkolt fájlok listájában? Bár azt nem tudom, hogy egy hangkártya illesztőprogram dolgait (ill. csak ezt az egy dll-t) miért kell blokkolni... Esetleg van itt még valaki, aki Asus hangkártyát használ?
  • [HUN]FaTaL
    A Battleye anticheat, a többiről nem tudok nyilatkozni. :)
  • jocking
    Valami változott a játékban, mióta tegnap utoljára beléptem. Elindítom Uplayben, és felugrik egy Battleye launcher, amit eddig még soha nem láttam, amiben írja, hogy indul a játék, de a C:\Windows\SysWOW64\HsSrv.dll-t blokkolja. Amennyire ki tudta túrni, ez az Asus audio driverhez tartozó dll. Hogyhogy eddig nem volt vele gond, most meg hirtelen blokkolja ez a cucc? A játékban amúgy semmi negatívum nem vehető észre, elindul és hang is van, csak fura, mert ezt az ablakot induláskor még soha nem láttam.
  • Szabi #13006
  • Dzsini
  • jocking
    Valamit csináltak az AI-val a legutóbbi frissítésben? A fél órás "parttól partig" vesenyt eddig legerősebb fokozaton is fölényesen (2-3 perceket ráverve az ellenfelekre) lehetett nyerni, most meg a mezőnyből mindig van egy (általában a LaFerraris gyökér), aki rád tapad és a szerpentines kaliforniai szakasz tájékán leelőz úgy, hogy csak a SF felé tartó széles és aránylag egyenes úton lehet visszaelőzni még épp a cél előtt (2-3 mp).
  • Szabi #13003
    Spyker
  • jocking
    A márciusi vehicle dropban Mercedes AMG C63S Coupe és Spyker C8 Aileron jön.
  • Dzsini