PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Meg akkor is a pláne nem a 2 játékon volt, hanem hogy ha egy játék topikjában az adott játékot dícsérik, nem feltétlen kell belerúgni minden második kommentbe.
Amúgy mi a helyzet a lapozással amit beszéltünk? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.27. 19:01:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
@dark: igen-igen, Overwatchot értettem az OW alatt 😛 szerintem hatalmas game, de lehet elkap téged is majd 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
OW?
Ha ez az OverWatch akar lenni, ahoz a játékot meg kéne vennem meg PSN-t...PSN lesz jövő hónapba kb, de a játékra sajnálom a pízt. 😄
Uncahrted 4-be akarok menni majd. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha jól megnézzük ez egy kicsit ciki a játékra nézve. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Itt open world alapon activitizel majd a félkatonai/titkos katonai cool-guy-okkal. Division a pusztában.
Forza.
Forza.
Ha ennyi megjelent belőle (én nem kedvelem, nem is igazán tudom), legalább tanuljuk meg kimondani Nem kállof, és nem dáti 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom-tudom...
Adversus solem ne loquitor
a Gone Home egy igazi gyöngyszem, egy érzelmes utazás. csak setalsz benne, olvasgatsz, nincs bum-bumm meg egyeb hulyeseg, de ahhhhhh... <#szeret>#szeret>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A fejlesztés meg gondolom sokáig megállt,mert az erőforrásokat, pénzt máshova kellett átrakni, mert a Sony is jól tudja, ebből nem fog sok fogyni a stílusa miatt. De majd ha játék közben ,végén elpityeredsz vagy csak elszorul a torkod,akkor tudni fogod, hogy miért szeretik ezt nagyon sokan
PSN ID.: Beegabor
Azért várjuk meg, míg megjelenik, ráérsz majd akkor szarozni.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egy modern katonás ratata hányszor volt, és még hányszor lesz elsütve, és mégis van létjogosultsága. Ez a segítjük egymást műfaj meg az utóbbi időben nem igazán van túltolva, ezért is várom epekedve.
W
T
F
?
<#zavart2>#zavart2>
remélem, hogy kamu... egy újabb fos hónap jönne, nahát. mondjuk én már letettem a normális Plus kínaltról jóideje... 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.27. 09:29:29