PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ja amennyit használom, jó ha 2 betűt eltalálok. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Mondok jobbat: tudtad, hogy ugyanazt a skint is dobhatja? 😄DDDD Most tortent meg, es kompenzáciokent kapsz 15 aranyat... 😄D
darkSectorxxx
Eddig sem szakértettem, most sem fogom, tényeket írtam.
Meg akkor is a pláne nem a 2 játékon volt, hanem hogy ha egy játék topikjában az adott játékot dícsérik, nem feltétlen kell belerúgni minden második kommentbe.
Amúgy mi a helyzet a lapozással amit beszéltünk? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.27. 19:01:26

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Tudod hogy ebből a képből megint egy 6-8 darabos féloldalas szakértés lesz Darky részéről ha meglátja....<#hehe>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby
Hólapát.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Mi ez a randa növényzet?<#banplz>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AntiHero
Lehetne már kedd :v

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
pc

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
Bassszki :|||| ez PC, vagy PS4? Gyönyörű!
mucsácsó
Oksa, nyomhatjuk, szerintem leszek én is, de még nem fix, csak eléggé valószínű... (jobb lenne csajozni, dehát.......marad ez, úgy fest..)

@dark: igen-igen, Overwatchot értettem az OW alatt 😛 szerintem hatalmas game, de lehet elkap téged is majd 😄
TDC Geronimo
10 felé leszek este, ha gondolod megint mehetünk együtt

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Továbbra is PS+ nem PSN 😛

darkSectorxxx
😊
OW?
Ha ez az OverWatch akar lenni, ahoz a játékot meg kéne vennem meg PSN-t...PSN lesz jövő hónapba kb, de a játékra sajnálom a pízt. 😄
Uncahrted 4-be akarok menni majd. 😄

mucsácsó
Danke sehr 😊 nos hát igen, meg most McCree nagy kedvencem, úgyhogy aktuális 😛 Te mikor jössz OW-zni? 😄
darkSectorxxx
<#eplus2>

darkSectorxxx
Hát nem ironia, ha nem lenne fasza, meg a nevedhez illlő, max elmennék mellette. 😄 De nem gunyolnám...ez "jót vagy semmit alapon" :d

Myselor
amég rá nem jössz mennyire el lett baszva <#gonosz1>
AntiHero
Ja. Első platinám ps4en 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

balee4
Mekkora játék ez az Until Dawn...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mucsácsó
köszi-köszi, főleg ha nem irónia volt ;D 😄 kitettem magamért nagyon... 😄
darkSectorxxx
"hisz' még ezért vettem ps3-at"

Ha jól megnézzük ez egy kicsit ciki a játékra nézve. 😄

darkSectorxxx
Rondának azért nem monddanám. 😄

darkSectorxxx
Fasza a logod 😄

TDC Geronimo
Vicc, legalább implementálnának az ilyen szerencsétlen faszoknak, mint én egy olyan rendszert, hogy xy mennyiségű fosloot után egy garantált jó.

Kongy
Gondolom ugyanaz az rng, mint a Hearthstone-ban. 😄 Van, hogy 60 pakliból nem jön legendary lap.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
A narancs az epic? vagy a lila? amúgy nekem se nagyon estek túl jó dolgok eddig, meglepő módon... 😄
TDC Geronimo
16 OW ládába 1 epic volt, többi kék voice meg spray. Felkötöm magam.

arty
Neméppen. Normális, rendes katonák hajtottak végre küldetéseket, régebben több taktikával, később egyre akciódúsabban.

Itt open world alapon activitizel majd a félkatonai/titkos katonai cool-guy-okkal. Division a pusztában.

Forza.

arty
Az biztos, hogy nem Ghost Recon. A cím senkit ne tévesszen meg, ubifos mindenre és bármire ellövi a "bejáratott" neveit.

Forza.

Moby
>az n+1-edik kállofdátikból már kurvára elég

Ha ennyi megjelent belőle (én nem kedvelem, nem is igazán tudom), legalább tanuljuk meg kimondani Nem kállof, és nem dáti 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudom-tudom...

Adversus solem ne loquitor

GONE, nem GROW.
a Gone Home egy igazi gyöngyszem, egy érzelmes utazás. csak setalsz benne, olvasgatsz, nincs bum-bumm meg egyeb hulyeseg, de ahhhhhh... <#szeret>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

mucsácsó
Először én is összekevertem vele, azért is gondoltam egyből, hogy tutira kamu, mert 2x nem rakják be ugyanazt, főleg nem pár hónap különbséggel 😄 de Gone Home reális lenne... pár nap, és kiderül 😄 vagy még ma..
Myselor
ismerem ezt az érzést igen.de kétlem hogy ezek után ez fog történni na mindegy ne legyen igazam😊
Seth
Kevered a Grow Home-mal, ami egy egészen más cucc 😄

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Gone Home már volt minek raknák be megint?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
Ico, Shadow of the Colossus megvolt? Ezek a játékok elsősorban az érzelmekkel operálnak, a szereplők kapcsolatával, a kb kilátástalan helyzetekkel.
A fejlesztés meg gondolom sokáig megállt,mert az erőforrásokat, pénzt máshova kellett átrakni, mert a Sony is jól tudja, ebből nem fog sok fogyni a stílusa miatt. De majd ha játék közben ,végén elpityeredsz vagy csak elszorul a torkod,akkor tudni fogod, hogy miért szeretik ezt nagyon sokan

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
>középszerű amúgy minden téren.számomra meg egy nagy szar.ez is olyan lesz mint a duke forever.

Azért várjuk meg, míg megjelenik, ráérsz majd akkor szarozni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Myselor
nekem cod se kell nem játszok vele.nem érdekel.és ezzel a játékkal az a legnagyobb baj hogy ez nem indie hanem valami hatalmas alkotásként van emlegetve.akkor miért nem készült még el?valami oka csak van.középszerű amúgy minden téren.számomra meg egy nagy szar.ez is olyan lesz mint a duke forever.
mucsácsó
Én is inkább olyat kívánnék 😄 NBA 2K16 az tavalyi, szóval végülis relatív, hogy mennyire friss 😄 de egy Killzone SF/Knack-hez képest abszolúte friss. 😄 na majd meglássuk, hamarosan úgyis bejelentik 😄
Totti5
Mind a kettő jöhet! Bár én ellennék killzone, infémüsz, knack félékkel is. De NBA 16 ami elég friss?! fura lenne, de tecsdemónak kiváló, mert a sporthoz semmi közöm.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mucsácsó
Persze, legyen is! 😊 de _számomra_ hígfos - akár a májusi ;D olyan hónap soha nem lesz, hogy mindenkinek jó... 😞
attol masnak meg remelem lehet ömézin

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

mucsácsó
A műfajjal szerintem nem volt baja senkinek egyébként - és tény, az n+1-edik kállofdátikból már kurvára elég évek óta, mégis valahogy van rá igény, ez is érdekes... Inkább ami tré, hogy 10 (vagy tizenvalahány) éve kalapálgatják, toldozgatják-foltozgatják ezt a szerencsétlen játékot, és valahogy ennyi idő alatt már megnőnek az ember elvárásai egy ilyen "venicdán" játékkal szemben... valahogy nem így képzelném el én sem, de majd meglátjuk, lehet tényleg kurvajó lesz (legyen így!)
Én egy Amiga játékot is szépnek látok, ha megfog benne a hangulata, ez pedig egy "picit" mintha komplexebb lenne mint mondjuk egy Unreal. Mondjuk akkor az összes "indi" cuccot ki lehetne dobni a kukába, mert hogy néznek már azok ki.
Egy modern katonás ratata hányszor volt, és még hányszor lesz elsütve, és mégis van létjogosultsága. Ez a segítjük egymást műfaj meg az utóbbi időben nem igazán van túltolva, ezért is várom epekedve.
Myselor
nemtudom mit látsz benne olyan szépnek és ötletesnek.visszavan maradva a nyomorék fejlesztők miatt vagy a kiadó miatt tudja a fasz...mióta ülnek rajta?semmit nemtudnak felmutatni.ez a segítő partneres platformer is hányszor volt?sokszor és nem is ez a baj de ez nem valami nagy dolog.a kinézet megint csak levan maradva.semmi egetverő nincs benne.okkal készül eddig ők maguk is érzik hogy szar és ezt így nem lehet kiadni...
mucsácsó
sportjáték az nekem skip, gone home meg... nem az én műfajom 😊
2K16 es Gone Gome mint fos honap?
W
T
F
?
<#zavart2>

mucsácsó
PS Plus June 2016 To Include NBA 2K16 And Gone Home For PS4?

remélem, hogy kamu... egy újabb fos hónap jönne, nahát. mondjuk én már letettem a normális Plus kínaltról jóideje... 😄

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.27. 09:29:29
Eröltessék csak. Lehetőleg évenként kérnék ehhez hasonló "elavult grafikájú baromságot". Számomra ezek jelentik a videojátékot. Ezért van még meg ez a hobbim, mert reménykedek az ilyen japán csodákban.