PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
háttttö, nemtudom, ebben szerintem is igazad van... valahogy nulla affinitást érzek arra, hogy végignézzem a videót... 😄 pedig SotC a világ egyik legnagyobb játéka.
ez PS3-on jó lett volna, de itt már lófaszt se fog érdekelni. az ilyen ezeréve tologatott vaporware szaroknak sose lett jó vége, ha belegondoltok 😞 még a STALKER anno fasza lett, de kb az az egyetlen, ami jól sült el...

lehet amúgy, hogy csak ez az 1 pálya lesz, és ennyi a játék <#idiota>
Myselor
ez a last guardian olyan bukta lesz mint a kurva élet.már rég elavult ez a grafika a játékmenet meg tök baromság semmi érdekes nem volt abban amit láthattunk.nem hiába ülnek rajta 10 éve .erőltetetik de minek?ha olyan jó lenne már rég ki lenne adva.nagy sírás lesz ha egyszer mégis megjelenik...
egyé' egy snickers-t!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
kettéfosom, hogy mi volt a múltban, vagy mit csináltak, amit ez a játékkal mutattak az eddig meleg lóhúgy, nem több

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Talán ezt a játékot várom a legjobban, pedig van egy-kettő még a listán. Az Ico/SOTC a mai napig a kedvenceim között vannak, szóvál nálam kizárt egy Ueda -játék csalódás. Ilyenekből kellene minél több, nem a katonás ratatákból.
nekem

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
próbálok nem csalódást okozni <#vigyor5>

n000rbi
Igen, valami hasonlóan pozitív töltetű kommentet vártam tőled, Kandur 😄
Engem mindenesetre érdekel a játék, hisz' még ezért vettem ps3-at <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
az egész ostoba, bugyuta, ronda,... minek ez? kinek ez?

Kongy
Nem akarnak spoilerezni <#idiota>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Játszottam mindegyikkel, a FS meg is van nagyon imádtam, multiban is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.27. 06:53:24

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Nem úgy volt, hogy Ueda kiszállt?

Félek, hogy ebből nagy bukta lesz...

Itt vannak még "új" jelenetek (de az 10 éve ismert helyszínen kívül nem mutatnak mást)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.27. 06:52:36

TDC Geronimo
Kis érdekesség

“Another extremely challenging sounds was the ‘hit-pip.’ When you hit someone, you need to know you made contact. The sounds needs to cut through the mix but not feel like it comes from any hero. It went through tons of iteration. Finally, one night I thought, ‘It should be satisfying to hit an enemy.’ Just thing about what’s satisfying: beer. So I literally opened a beer can. Pssht. The sound is reversed and tweaked a little, but that sound is our hit-pip."

Hangok is eszméletlen jók amúgy a játékban. Ha eltolja ellenfél ultit azt is tökéletesen hallani és fel lehet rá készülni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.27. 02:05:52

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
azta.kurva 😄 😄 hát ezt elég szépen bemákolta az arc... 😄 amúgy tény, igazából mindegyik tud kurvaidegesítő lenni, ha valaki nagyon jól tolja 😄 Genjitől is van hogy futok inkább, ha valaki nagyon érzi 😄😄

ez a durva még:
Overwatch is So Popular its Official Subreddit Had More Views Than Reddit's Front Page <#idiota>
TDC Geronimo
<#banplz>

TDC Geronimo
Ja hanzo nyilának elég nagy a hitboxa, jó kis karakter az is. Komolyan nincs is olyan, akivel ne lennék szívesen bár van 1-2 kedvenc. Mei az egyik legdurvább kari, jó idegesítő, ha valaki jól nyomja vele
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.27. 01:10:15

mucsácsó
húhh igen, volt 1-2 ilyen alkalom/helyzet, amikor ÉPPENHOGY meglett 😄 Hanzo amúgy a nemezisem, néha olyan lehetetlen nyilakat beszopok.... 😄
TDC Geronimo
Ja az utolsó meccsek egyikén bent a B pontnál elég sokáig kitartottunk 😊

TDC Geronimo
Fasza volt 😊 A 20%os group bonusszal egész baráti már az xp mennyiség.

mucsácsó
Jó volt Gero ez az esti hent 😄 volt pár nagyon durván necces meccs, meg nagy fordítások... NA, mondjuk ezért kurvakirály ez a játék ;D most egész értelmes embereket kaptunk magunk mellé / ellenünk 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.27. 00:48:08
Totti5
Csapat alapú TPS. Ilyenek voltak az előző részek is.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.27. 00:22:54

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Jó, akkor annyi eltéréssel, de maga a játékmenetre gondoltak. 😄
Bár logis volt hogy ilyen lesz, hiszen mimás lehetne? 😄

Mindegy majd megvárjuk mire páran letesztelik a játékot. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Igen a Division-ra kifejezetten jellemző volt például a járműhasználat...<#ravasz1>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Igen?
Nekem eléggé egyértelműnek tűnt. 😄

TDC Geronimo
Tévedsz 😛

darkSectorxxx
Hogyne tudnám, meglepődnél mennyire tudom.
Kitalálom.
Overwatch, kiviccelik a szervizes karaktert.....
Én régen TF2-őztem, ez sem sokkal másabb.

De javíts ki ha tévednék.

mucsácsó
Háááát igen... most mondjuk én is 0-24 McCreevel csapatom kb, valahogy nagyon ráéreztem a csókára 😄 na majd meglájuk, várom én is a rankedet... mert néha hihetetlen, hogy miket le nem művel egy-két ember... mikor egyedül támad baszki 5-6 emberre az idiótája... ez nem egy kállofdáti 😄 tank és support nélkül kvázi esélye nincs a csapatnak...

meg ez a sok kilépkedő nyomi, meg akik AFK-znak... mi a fasznak játszik az ilyen félkegyelmű?! 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.26. 21:57:10
TDC Geronimo
Nem is tolod azt se tudod miről van szó a videóba 😛

darkSectorxxx
😄

TDC Geronimo
Engem az idegesít, hogy soha senki nem akar healer meg tank lenni. Mindenki DPS DPS DPS. Én szeretem tankokat meg healereket is, de azért néha játszanék mással is. Remélem jövő hónapban tényleg jön competitive mód és normális emberekkel rak majd ott össze
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.26. 21:38:18

mucsácsó
Fúú, agyfaszt kapok a turretektől amúgy....

egyébként én nem értem, hogy az miért van engedélyezve, hogy ugyanazt a karaktert tudja több embert pickelni... ez vmi fun módban esetleg mehetne, de alapból kurvára gáz, és szétbassza az egész balanszot... 😞
TDC Geronimo
Ez de igaz 😄D

Moby
<#finom>

Adversus solem ne loquitor

yesname
Nagyon jó szerintem. És amikor beúszik a Deus Ex zenéje 2:15-től kiráz a hideg.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
Én ezzel úgy vagyok mint a többi hasonszőrűvel, 2-3k-ért elbohóckodok vele. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.26. 20:35:38

mucsácsó
Fos, már a trailer is pörgetős volt 😄 klasszik ubifos, nekem biztos, hogy messziről kimarad... 😄
darkSectorxxx
Mondták többen hogy átskinezett Div lesz, valszeg nekem is skip.

TDC Geronimo
Amikor futott a hátizsákkal tiszta division feeling. Skip.

Myselor
szerintem valami open world multi jármüvekkel divison féle csak komolyabb.valami elbaszott szarság lesz 😄
TDC Geronimo
Érdekes...egyelőre fogalmam sincs ez pontosan milyen játék is lesz.

arty
nem olyan erős, mint a human revolutioné volt, de .... frankó 😊
én bírom. szerintem a sztori még egy 2 órás, akár tévéfilm kategóriát is elbírna (nyilván egy 200 misiből forgott AAA+++ mozit bírnék leginkább, de na... 😉 )

Forza.

arty
ps3-ból 100+ millió van, mégse éri meg rá fejleszteni 😉 (legalábbis kevésbé jönnek cuccok, kevésbé odafigyelt portok, stb)

Forza.

n000rbi
Deus Ex-től ez nem szokatlan, az előző résznél is nyomtak ilyen viral-t, még honlapja is volt a CÉG-nek.

Totti5
Eljött az idő, érzik a bukást, szóval természetesen élőszereplős tréler. R.I.P.

TDC Geronimo
Hát ez az OW fejlődési rendszer elég picsafüst. 10es szintnél már majdnem 1 óra 1 szint és csak szintlépéseknél kapsz ládát. Eddig összesbe hulladékok voltak, egy normális skint se unlockoltam. RNG FTL

Örülnék, ha blizz betenne más módokat is ládaszerzésre mint a több órás grind és a fizetős opció egy 60 dolláros játékba.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.26. 16:14:13

Amiga
VR miatt jönnek erősebb vasak, ettől még a régiek (amikből már most fut 40 millió) óriási piacot jelentenek és ez is még mindig felfutóban van.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Semmit nem cserélnek le.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Máshogy nehezen jön össze a 20 millió példány idei évben, le kő cserélni őket.

TDC Geronimo
és fog is... 😄

arty
"as of May 22, 2016, continuing to demonstrate the fastest-selling console in PlayStation® history."

Kevés.
Nyomjunk ki egy erősebb ps4et, hátha megy ez mégjobban.

Forza.