PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez PS3-on jó lett volna, de itt már lófaszt se fog érdekelni. az ilyen ezeréve tologatott vaporware szaroknak sose lett jó vége, ha belegondoltok 😞 még a STALKER anno fasza lett, de kb az az egyetlen, ami jól sült el...
lehet amúgy, hogy csak ez az 1 pálya lesz, és ennyi a játék <#idiota>#idiota>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Engem mindenesetre érdekel a játék, hisz' még ezért vettem ps3-at <#banplz>#banplz>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.27. 06:53:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Félek, hogy ebből nagy bukta lesz...
Itt vannak még "új" jelenetek (de az 10 éve ismert helyszínen kívül nem mutatnak mást)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.27. 06:52:36
“Another extremely challenging sounds was the ‘hit-pip.’ When you hit someone, you need to know you made contact. The sounds needs to cut through the mix but not feel like it comes from any hero. It went through tons of iteration. Finally, one night I thought, ‘It should be satisfying to hit an enemy.’ Just thing about what’s satisfying: beer. So I literally opened a beer can. Pssht. The sound is reversed and tweaked a little, but that sound is our hit-pip."
Hangok is eszméletlen jók amúgy a játékban. Ha eltolja ellenfél ultit azt is tökéletesen hallani és fel lehet rá készülni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.27. 02:05:52
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ez a durva még:
Overwatch is So Popular its Official Subreddit Had More Views Than Reddit's Front Page <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.27. 01:10:15
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.27. 00:48:08
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.27. 00:22:54
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bár logis volt hogy ilyen lesz, hiszen mimás lehetne? 😄
Mindegy majd megvárjuk mire páran letesztelik a játékot. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nekem eléggé egyértelműnek tűnt. 😄
Kitalálom.
Overwatch, kiviccelik a szervizes karaktert.....
Én régen TF2-őztem, ez sem sokkal másabb.
De javíts ki ha tévednék.
meg ez a sok kilépkedő nyomi, meg akik AFK-znak... mi a fasznak játszik az ilyen félkegyelmű?! 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.26. 21:57:10
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.26. 21:38:18
egyébként én nem értem, hogy az miért van engedélyezve, hogy ugyanazt a karaktert tudja több embert pickelni... ez vmi fun módban esetleg mehetne, de alapból kurvára gáz, és szétbassza az egész balanszot... 😞
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.26. 20:35:38
én bírom. szerintem a sztori még egy 2 órás, akár tévéfilm kategóriát is elbírna (nyilván egy 200 misiből forgott AAA+++ mozit bírnék leginkább, de na... 😉 )
Forza.
Forza.
Örülnék, ha blizz betenne más módokat is ládaszerzésre mint a több órás grind és a fizetős opció egy 60 dolláros játékba.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.26. 16:14:13
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.