121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • LBandi77
    Ja hasonlóan.Érvelj,nem kell itt összevissza vagdalkozni,"vakfanatikus,fanboy ,ezért tart itt,koponya,zseni"ennyit tudsz,A többi az csak fikció, jövőbelátás,Soha nem volt még konzolon ilyen generáción belüli erőkülömbség,senki nem tudja mi lesz mindenki a véleményét írja le,de te már tudod a frankót.
  • mucsácsó
    Hát meg nem is az, hogy Pro-exkluzív DLC (na ilyen szerintem sem lesz, teljesen indokolatlan lenne), de az, hogy olyan játék lesz, amit Prora dobnak már csak ki gen végefele, olyan elképzelhető. Vagy hogy sima változathoz képest nagy eltérés lesz.
    Meg igazából kvázi tényleg bármi :D meg ilyen kisebb-nagyobb grafikai/fizika-béli butítások, de az "alap", ez már most is van.

Nyilván az alap PS4 verza sem lesz játszhatatlan, csak érdemesebb lesz a Pro mellé letenni a voksot. dehát kinek mi.. :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.08. 10:06:41
  • Ulthane
  • Ulthane
    Dark, azért kizárt, mert neked nincs Prod? De most komolyan? Hány PhD-értekezést írtál piackutatásból vagy vállalati stratégiákból, ne adj isten videojáték-ipari trendekből?

Mert úgy mondod ezt a kizártat, mint a mantrát, maradjunk annyiban, hogy semmi sem kizárt. Sőt, egy év, és vélhetően a sima PS4-et nem gyártják tovább, marad a slim és a Pro. És innentől kezdve már nagyon könnyen eljöhet az, hogy nemhogy Pro-exkluzív DLC jön, de akár teljes játék.
  • LBandi77
    Fogom is,azt kapod vissza amit adsz,azzal a külömbséggel hogyha neked lesz igazad vagy meg tudsz gyözni akkor azt elismerem és le is írom.
    De amiről a vita szólt és te beszóltál nekem az mind csak találgatás.
    Egyébként fanboy vagyok?Igen lehet de úgy vagyok fanboy hogy mind a 2 oldalt láttam és tapasztaltam és a szerintem jobb mellett raktam le a voksom,gondolom ez érthető.
  • Moby
    >Te jó ég ez a Projector mit produkál PS-el:O

Nagy méretet, és szar képminőséget :D Dehát ezt te is látod, ergo gondolom a kérdés inkább csak költői volt.
  • Bandicoot
    Pedig hasonlóan tolod.:)
  • gibson9
    Már meg is fogadtuk ezt pár hónapja. Nem felejtünk.
  • n000rbi
    Lényegében egy Resogun a földön, de ehhez eléggé értenek a Housemarque-nál.

• LBandi77
    És szerinted a konzol tulajdonosok mennyi ℅-a fórumozik?
    Attól hogy te úgy gondolod neked lesz igazad ez közel sem biztos,úgyanúgy ez rám is vonatkozik.Leírtam az én szubjektív véleményem az hogy téged ez bánt pont leszarom.De egyet ne felejts el én nem vagyok Ds.aki csak úgy hagyja hogy porig alázzátok én mindenre reagálni fogok amíg ilyen bunkó támadó stílusban irogatsz.
  • Bandicoot
    Csak ha leül a képátlóból adódó fless, nehogy csalódás legyen ha beültetnek egy 10+ éves lcd mögé mert az is szebb képet fog tolni. Gyakorlatilag a képátlóért a képminőség be van áldozva ezerrel. Ha van valami ami 1-2 milla alatt a legszarabb feketét, kontrasztot, színeket, élességet tudja adni az a projektor...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 07:42:24
  • Bandicoot
    Ó a mesés összevetésed és fanatikus kis műsorod után inkább hagylak a homokozóban.:)

Fikció? Kédezgesd csak végig a ps4 fórumokat hány ember váltott már most - és akkr ez még egy szegény "ország"..
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 07:31:26
  • LBandi77
    Figyej,nem csúszkáltunk eggyütt a homokozóban hülyegyerek,úgyhogy ezt a zseni nagy koponya ezt otthon nyomjad.
    Amit te ide írogatsz az legalább annyira fikció mint amit ezzel kapcsolatban én írtam.
    Zsenikém.
  • Maxyka
    Hangzás? Mármint hogy a projektor úgy zúg mint egy felszállni készülő repülő :D Ezen még a fejhallgató sem segít...
  • TomStorm
    Te jó ég ez a Projector mit produkál PS-el:O
    Levettem Witcher3-nál 85inch-re,eszméletlen.
    Akkora pont a fejem mint Geraltnak párbeszédeknél:DD

A tv-t kiraktam előszobába lol

Ezt én nem is fogom fel ami látvány és hangzás itt van játékoknál is..
  • Bandicoot
    * jövő év végén
  • arty
    a mandatoryn vitázhatunk kicsit :)
    tudsz béefezni origin nélkül?

vagypl szerintem akit nem szippantott fel az ascreed2 (az asszem már mandatory uplayes), azt egy féldolláros régi ubi cím nem nagyon fogja.... aztán lehet lebecsülöm az ingyencuccokat gyűjtőket. (én is gyűjtögetek, pl bár az ac3 megvolt már steamen, berántottam uplayonlyba is, egy katt ;) )

pl a mostani ubis promó az egyértelműen a vásárlásra csábítás kategóriája.
    nade amikor az ea adott ingyen bf4 dlct? oké, abban is bennevolt, hogy emiatt TALÁN veszel majd bf1-et (hátnemtom...), de az annál direktebben látható, hogy az ember egy-két ilyen után eléggé jófejnek tartsa EA-t :)

ugye arról a cégről van szó (ea), ami évről évre nyerte a leggyűlöltebb vállalat-versenyt usában... https://www.cnet.com/news/how-electronic-arts-stopped-being-the-worst-company-in-america/

nemtom ubi most hogy áll, ugye az activision is nagyon nyomja az ipart, komoly a verseny.... :D
  • Bandicoot
    Pár napja is levágtam hogy egy abszolut nem fanatikus nagy koponya vagy.
    De most ez: összevetni egy 3 éve megjelent gép és egy alig 1 hónapja startolt gép felhasználói bázisát mint igazolás arra miért is hagynának hátra xy usert pár év múlva.
    Zseni.

Majd nézzük meg tavaly év végén ezeket az arányokat már ha lesz külön pro eladás -amiből az alapján hogy nálunk ahol baromikevesen engedhetik meg a sima ps4-et is nemhogy a váltást mégis minden ps4 fórumon váltott a döntő többség, vajon abból a 40millió ps4 tulajból 20-30 milla fog e váltani? (És akkor még alászámolva a magyar ps4 - pro fórumokat nézve külföldön ez a kis ráfizetés a prora zsebpénz szint)

De folytasd csak az okfejtést.:)
    Ettől még 2018-ban ha a Scorpio tényleg durran lazán jönni fog a Pro-ra (ami könyvelhetően több lesz mint ps4 legkésöbb 2019-ig) exkluzív ami kihasználja a gépet keményen és emiatt nem nyüglődnek a ps4-el. Ezzel nincs hátrahagyva senki. 1-2 cím de lesz.
  • Moby
    Deamúgy nem kell fintorogni, az, hogy létezik az AAA+++ intézménye, ahhoz ez KELL. Nem megy máshogy. Ha ez ilyen szinten bekerül crowdfundingra, annak csak a kokain, meg a kurvák a vége. Nincsenek büdös pénzügyesek, de végeredmény sem.
  • Moby
    Aha. Na. Ha eddig nem lett volna világos az miről szól:
    vajon véletlenül kérdeztem a uplay klienst konzolon? Hol van nekik a sztór? Mi kell ahhoz? Hogy veszem rá könnyen azokat a használatára, akinek eddig nem tudtam eladni játékot?
    Goodwill. Ezek olyan goodwillek, amikre beépítve vannak képletek az excelben :) Ingyenjáték attól van, akinek van kliense, és a kliensben sztórja. Olyan platformon, ahol nem mandatory ezek használata. Leszűrtük pontosra? :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.07. 23:34:30
  • arty
    Márpedig komoly cég számítgatja. Még ubi is, ea is. Különben nem lenne ingyenjáték egyiktől se :)

(vagy CSAK ők?!)
  • Moby
    >a goodwill-üket be se árazzák?

Igen. A befektető az olyan. Abból él. A goodwillből :DD
  • Moby
    Na, ezt tegyük helyre, mer itt totál félre van menve topikszinten. A hc gamer nem az, aki minden fost megvesz. Az ált pont a casual réteg. A hácé gémer a gémesége okán hácé, aminek csak érintve van köze a vásárlási szokásokhoz, de a hc gamer azért nem vesz játékot, mert úgyis csak azt tolja, amiben hc szinten van. Az meg ilyen 1-3 játék őnáluk. Itt a valódi hardkór játékosokról beszélünk, nem az ilyen wannabe hc gémerektől, akik csak mennek a riöl társaik után "HÁTEZTÉNISMEGTUDOMCSINÁNI!" felkiáltással :)
  • darkSectorxxx #65314
    "én továbbra is tartom azt, hogy szerintem lesznek igenis NAGY különbségek is"

Te, ebben igazad lesz, én nem erről beszéltem, hanem tartalmi eltérésekről, a grafban bármi lehet, de olyan hogy mondjuk a The Last of Us-ban a Pro-n lenne exclusive single rész, vagy átvezető vagy karakter vagy bármi, az kizárt, mindent elérhetsz a régi gépen majd csak max csúnyábban....

Szóval te más állítasz (ami evidens amúgy, mint amire én válaszoltam, hogy mintha páran abban reménykednének vagy hinnék).
    Arra hogy ne lenne igazam, arra is van esély....0.01%.

1 láda söröm bánja. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.07. 23:27:48
  • arty
    Na, az aztán tisztességtelen ajánlat volna :DDD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Anyád, dögöjjmeg! :D
    Vagyneis, jobbat tudok! Törölje az ubifos az u-accod! :PP (mint tették az enyémmel, elbaszásból :P )

Remélem semmi ubi-öltöny nem olvassa a topikot és ha mégis, az ipadjén nem müxik a spoiler tag, nem tudja lenyitni! :D

deamugy boxon van uplay app.
    olyan lepralassu, lagoló, néha timeoutoló moslék, hogy ha nem ilyen lenne, azt hinném, malware!
  • LBandi77
    A feleségem nagyon haragszik,majdnem venni kellett x1 alig tudtam neggyőzni hogy arra nem lesz gt.(pont leszarja a gt-t.)
  • arty
    anno kiment a sajtóba a sony gondolatkísérlete, h a própeccsek esetleg pénzesek legyenek... :((
    remélem VÉGLEG elvetették...

én amugy nem értem a szájukból segget csináló kiadókat - komolyan tud annyit fizetni egy sony/ms, hogy kockáztassanak egy TUTI címből 1-2 misi eladást? vagy a biztos pénz jobb, mint a valószínűleg pénz? ENNYIRE?! :(
    a goodwill-üket be se árazzák?

HJATÉNYLEG! Haragszik még valaki a square-re, amiért 1 évig visszatartotta tőle a tumbrédert? ;) (it's a trap!)
  • Moby
    Ok, akkor a dzillió dolláros kérdés: bevállalnád a uplay kliens használatot konzolon az ingyenjátékért?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én igen. Tökre semmi bajom vele. Tudom, anyámat, meg haljakmeg :DD

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.07. 23:22:01
  • Moby
    >Meg amúgy MÁR MOST is észlelhető

Perszehogy, csak az észleléshez nem árt egy 4K tévé is, mer leginkább azon van észlelés :D
  • LBandi77
    Értem én hogy mit írsz,és igaz is de itt most nem a konkurencia gépeit állítjuk egymással szembe hanem a sony ps4 kontra pro dolgot.Nekem továbbra is az a véleményem hogy nem lesz pro exc. Vagy csak bizonyos tartalom,illetve nagy szemétség lenne de a Moby féle füzetős dlc gondolatot azt még elképzelhetőnek tartom,hogy a hc.gamereket még jobban lehúzzák.
  • arty
    lehet h ingyenjáték esetén is be kéne fizetni az eredeti ár 30%-át royaltiként :))

sony.
    tod, aki fizettetett a kiadókkal a demóletöltések után prevgenben ;)

(amugy olvastam, h elsőre nem ingyenjáték volt ubi30al, hanem _MINDEN_ uplay accról elment az AC3 ... :D aztán korrigálták... és az AC4 ment el ... aztán most mindenkinek visszajött minden :D pró a próra! háláttad a szindikátus csekkerbórdját ;) )
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.07. 23:19:38
  • mucsácsó
    Meg amúgy MÁR MOST is észlelhető szeritem az eltérés... megnézem azért WD2 összehasolnító videót - ne mondja senki, hogy nem látszik különbség...vagy Mafia 3 - bármilyen fos játék(ok) is... 3rd party mindkettő, és mégis van eltérés.
    Vagy BF1 - tükörsima 60 Pro-n conquestben, sima PS4-en meg hááát... azért néha nagyobb ütközeteknél eléggé meg tud csappani szegénykém, de nem annyira gázos. De ha már most ilyenek vannak, akkor mi lesz később..... :)
    De persze, "nem lehet különbség, nem fog külön peccseket gyártani senki a két verzióra"... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.07. 23:15:47
  • Moby
    UBI30 keretében assacreed 3-at kaptam a ubitól! KÖSZUBI!
    Az azé ölégfura, hogy ps4-en semmi nincs.
  • arty
    hát a square a tombraiderrel megcsinálta :D
    one exklu lett.... aztán megcsinálta ujra: win10sztór exkluként indítva el :DDD
  • mucsácsó
    Na visszaolvastam, úgylátom ezzel a pro-exel eléggé fel lett dobva a laszti pár órára :D

Nos ... én továbbra is tartom azt, hogy szerintem lesznek igenis NAGY különbségek is, depláne a belsős címeknél - különben tényleg, mi a szarnak lett a Pro? :D csak a 4K miatt..? én erősen kétlem... meg amúgy nehogymár kiaknázatlanul maradjon ez a (nem is annyira kevés plusz) teljesítmény, főleg majd egyszer a gen végére... szóval ha nem is kimondott Pro exkluzivitás (de én ezt se zárnám ki), de eljön az az idő, amikor kvázi nem lesz érdemes tolni sima PS4-en bármit is, mert egyszerűen szar lesz a Pro-hoz képest... mármint úgy szar, hogy egy casual vagy nagyon alkalmi játékost (most tényleg nem bántásból, semmi baj velük, ők is egy piaci réteg), vagy aki minden évben megveszi az elmaradhatatlan kötelező FIFA/NBA/COD/egyébcasualfos játékot, őt kibekúrtul nem fogja érdekelni, hogy szebb-e / butább a fizika a Pro-s változathoz képest, mert ő neki még egy PS3-as cím is szép, és ő nagy örömmel eljátszik úgyis vele...

De amikor kibassza a szemünket a sok mosottfos / popupoló textúra, AA / AF üvöltő hiánya - vagy hasonlók, akkor az azért a nemcasualnak már szemetszúr, és kikúrtul irritálni fog - engem legalábbis tutira, de én sznob vagyok biztosan.. ezt gondoltam "elhanyagolás" alatt. De mondom, ne legyen igazam.
    Amúgy szerintem a Horizon lesz az első, ahol majd jobban megmutatkozik a Pro tudása... meglássátok :P

Ja, és nincs Prom. Még.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.07. 23:10:06
  • Moby
    Angolul volt. Nemtudhatta
  • Totti5
    Bár csak lett volna vita. Moslék az volt, egy valótlan állítás után.
  • Totti5
    Nekem mindegy.
  • darkSectorxxx #65299
    Ja oks, elkavarodhatott a szemem elől a sok "Pro" hozzászólás közt.
  • Kongy
    Ebben a vitában csak akkor győzhetsz, ha ignorálod.