PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Dirt Rally alatt mindig ugyanaz megy, Witcher 3 mindig ugyanazzal a videoval indít, tényleg nem tudom mi értelme....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem is a régiókkal van a gond, hanem azzal hogy az idióta CD projekt a CD-s és a digitálist külön régiora tette, hogy miért, azt szerintem ők sem tudják. A support azt állítja, erre ők felhívták a figyelmet a PSN store oldalán, de eddig még nem sikerült bizonyítaniuk ezt az állítást, várom válaszukat screenshottal, mert én ilyet nem találtam 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
<#taps><#taps><#mf1><#worship>
Ezek egy állatok 😄DD

/a konzolos publikumnak: a w3 alapvetően gog-on terjesztődik pécén. Persze minden terjesztési csatornán jelen van, de a cdpr fontosnak tartotta az elsődleges gog-os terjesztést. A gog-ról meg ezt kell tudni, hogy drm free, mitöbb, zsigerből utasítja el a másolásvédelmeket.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.30. 23:14:52

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Az első DLC eszméletlen jó volt és ahogy hallom az új kieg akkora, mint az egész witcher 2 volt 😄

Ja ezt most találtam LOL

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Atyavilág...ez a witcher3 még mindig a videójátékkészítés csodája. Ha már jön ma az új, akkor beleálltam az első dlc-be (😄). Nincsenek szavak, amik leírhatnák ennek a játéknak a világát.

AntiHero
Ejfeltol nem indul el?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Hm máshol nem ennyire szembetűnő. Lehet csak valami bug volt. Most belebotlottam egy újabb mellékküldetésbe, amibe a normál végigjátszásom alatt nem sikerült. A játék még mindig gyönyörű, most már marha jól fut. Alig várom holnap az új zónát+a minőségi mellék és főküldiket <3

darkSectorxxx
Ez nem azért van hogy cserébe szebb legyen a játék más téren?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Régen is az volt, de most legalább gyorsan lehet váltani jobb stickel a kategóriák között is

TDC Geronimo
Nekem baromira tetszik az új UI, mintha új játék lenne. Viszont a shadow LODot nagyon elkúrták. kb 10 méterre rajzolja ki orrom előtt az épületeknél is az árnyékot. Nagyon zavaró 😞

darkSectorxxx
Az nincs leírva sehol, hogy aegy peccs csak pozitív irányba változtathat, szóval. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Belenéztem a wicserbe. Én nem emlékszem előtte milyen volt, de hogy az inventoryban a kategóriák közti váltás most baromi lassú, az tuti <#szomoru1>
Tárgyfelvételnél viszont növelték a betű- és ikonméretet is. Halad ez, lassan el is készül a játék <#eljen>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.30. 21:41:47

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Beleszédülök 😄

darkSectorxxx
Én nem, az biztos, óvatosan vásárolok játékokat. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.30. 20:03:48

Moby
Hát ennek a moslék szolgáltatásnak a levét főleg ti szürcsölitek, de ha te ennek is tudsz örülni, legyen így <#nemtudom>

darkSectorxxx
Hogy nem tudod kihasználni a kurvajó sávodat? 😄

Moby
>így nincs értelme a gépnek

Megvetted a gépet úgy, hogy be sem volt jelentve. Majd most eladod, mert olyan lett PONT, mint amire évek óta számítani lehet. Hamarosan mostmár tényleg megyek feléd, viszem a cuccot is, de ezért az arconpörgésért megveregetem a vállad 😄

Totti5
Pedig Yamaucsi önmegvalósulása lesz ez a játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Nekem dlc-m csak pécére van. Ergo igen, peccs már van(ps4 és pc is), dlc még nincs (pécén legalábbis). Énnálam nem szaggat semmi. Pécén persze sokkal szmúszabb a menü, de nekem nem fáj ez most ps4-en sem.

jol ertem, hogy van patch ha csak az alapjatek van meg, akkor is?
mar a terkep se szaggat?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
?

darkSectorxxx
Én kárörvendek kicsit...<#vigyor1>

Moby
Most néztem meg pécén is, meg ps4-en is. Nálam semmi baj ps4-en. Nem tölt, nem szaggat, semmi. De ez a psn...ez továbbra is a létező legszarabb szolgáltatás, amihez valaha közöm volt. Ideértve a honi egészségügyet is. Sonysony....igénytelen parasztok vagytok.
(gogról 1 perc sem volt a peccs. ugyanez psn-ről 30 perc. HARMINC. GIGABITTEL. 😄ASASAASSDSDADASDSFSFFSDAASD)

AntiHero
Elmentem megvenni a gwen könyvet. Hat kicsit elszoktam a játéktol. 😄

Vissza kell rázódni. 😊 Éjfeltől lehet nyomni a dlct?

TDC Geronimo
wow...

arty
SKIP. Jelen állapotában a ps4 mehet eladásra, kormányostul. UC4-et már reggel hirdettem is meg, így nincs értelme a gépnek (se). Azért persze várok vele pár napot, első felháborodásomban nem akarok anyagi kárt okozni magamnak 😄

Forza.

arty
😞((
hihetetlen.... (bár attól félek, ez PS sajátosság, álá régiós gányolás by SONY)

Forza.

arty
tradíció 😊 én imádom a startképernyős játékdizánt, méginkább amikor - ha nem nyomsz gombot - elindul valami gameplay vagy video, intro, kedvcsináló, mittomén. (pl forzákban tök más video van itt, mint az intro, amikor elkezded a játékot magát)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.30. 18:57:21

Forza.

arty
ahogy látom, kivételesen ez se 60fps volt 😉)))) de amugy brutál, hogy ez a saturnon egyáltalán megmozdult ... vs. 486DX4-120mhz-em, amin meg NEMigazán 😞

Forza.

arty
első képet megnéztem... ilyen ocsmány bevilágítással valóban nem "büszkélkedhet" egy uc-s pillanat sem 😄 talán még prevgenen se....

Forza.

AntiHero
Lószar a menü. Rosszabb mint volt. Tölt ha váltogatok benne. Nem szaggat...jaaa..hanem tölt 😄

Térkép szabályosan szaggat ha mozgatom 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.30. 18:37:35

darkSectorxxx
10, jó az 2-nek is. 😄
Ebből az egyik a játék főmenüje. 😄

arty
"a külső részek kb. Tomb Raider szint,"

jah, csak a tr-ben van 10 látványosabb helyszín, itt meg minden chapterben van ennyi .... 😊

Forza.

Tikal
hm, akkor ez tényleg azoknak szol akik online versenyezni akarnak,..

darkSectorxxx
Egyre szánalmasabb.

Totti5
Mint kiderült, nem a dinamikus környezet az egyetlen (korábbi részekből megszokott) elem, amely kimarad a GT Sportból: a tradicionális karrier mód (Sunday Cup és társai) is kimarad.

Hogy mi lesz helyette? Campaign Mode, mely az alábbiakat fogja tartalmazni:

Beginner's School (10 event)
Vezetési leckék, hasonló a korábbi jogosítvány-feladatokhoz.

Circuit Experience (35 event)
Pályák betanulása, kommentátori segítséggel.

Mission Challenge (62 event)
Meghatározott feladatok és kihívások teljesítése.

Racing Etiquette (10 event)
Fókuszban a sportszerűség - mit szabad és mit nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Nem, ha én lennék a hosszabítón nyomtam volna a kapcsolót, ez a srác egy buta fasz. 😄

AntiHero
Töltike 😊

TDC Geronimo
Na csorog lefele kieg is. Azt olvasom új UI végre nem szaggat PSen se.

TDC Geronimo
Kint van Witcher patch. 2.66GB

Myselor
jó kérdés.😄
Tikal
Akkor miért kell nyomogatnom? Miért ragaszkodnak ehhez a rendszerhez?

Myselor
ezt mondom én is ugyanott vagy időben nem gyorsabb attól még hogy egyből a játékba rak be
Tikal
Időben ugyanott vagy, nem? Mondjuk egy nem open world játéknál meg még kevesebb töltés lenne..

Tikal
A tetves lengyelek válasza a problémámra: sajnos a lemezes és a digitális játék két különböző verzió így a mentések nem kompatibilisek. Nagyon sajnálják.

Írtam is nekik egy szép levelet, hogy hova dugják a sajnálatukat.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.30. 15:52:36

Myselor
cserébe a gta5 jó hosszasan tölt mire beér a játékba.
Tikal
Ezt a press any button-t úgy rühellem... miért kell minden játéknál még mindig ezt a 20 éves technikát alkalmazni? Rányomok a startra a PS menüjében, én utána már csak akkor akarom nyomkodni a gombot mikor a karakterem irányítom, erre eddig a Rockstar volt csak képes... Witcher-t is elindítom, és 5 gombnyomás mire végre megjelenik Geralt

Moby
Az angoltudásból ítélve ez Darksector lehet 😄

AntiHero