121253

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Megfelelő grafbutítás mellett a Slim is (a slim egy kicsinyített sima ps4, rohadtul nem éri meg az árát), de inkább a Pro jellemzője (butítóka nélkül). Az hogy minden cím menne 1080p/60-al na az felejtő.
  • Totti5
    Minden jelen kapható gép képes rá, tudja és futtatja is.. Hogy a fejlesztő megcsinálja e, csupán az a kérdés. ( X1, X1 S, PS4, PS4 S, PS4 Pro )
  • darkSectorxxx #65400
    :D
    Slim az egy sima ps4.
  • SlickAdam
    is? egyik se...
  • TBTPumpa
    PS4 Slim is képes 1080p felbontásban 60 FPS-sel futtatni az exkluzív játékokat? Vagy erre csak és kizárólag a Pro változat képes? :)
  • Bandicoot
    "- ha mákja volt."

Értsd: nem tartozott a dobozos / konzolos és egyéb pechesek közé.... Bár konzolon a szerencsésebbje a dobozost még eladhatta...:)
  • Moby
    >Aki meg akarta az refundolhatta

Micsináhatta??? Ennek a kifejezésnek nincs is konzolos megfelelője! :D
  • Bandicoot
    Láttam mi megy itt is és más oldalakon is. Paródia. És persze ha beírod nekik hogy bázisépítgetés gyakorlatilag minden második 5 dolcsi early acces cím alapja,meg hogy minek bázist építeni egy játékban ahol felfedezni kell és előre haladni....Akkor gonosz troll leszel, holott csak simán átlátsz a szitán amivel ismét etetik az "egyszerű gondolkodású" egyedeket.:)
  • Bandicoot
    Hát. Már megjelenés elött leírtuk rengetegen hogy ez lesz és év csalódása. A random procedurált dolog halott ügy és a kevesebb több lenne. Aki meg akarta az refundolhatta - ha mákja volt.
    De azokat akik a mai napig éltetik az ilyen hírekre hogy jön a bázisépítés, más szóval nem tudok jellemezni.
  • Maxyka
    Látnád mi megy az sg-fórumán. Ott máig váltig állítják hogy nem lettek becsapva mert nem igértek többet a fejlesztők, aki mást állít az csak divatfikáz
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.08. 20:34:07
  • Moby
    Szerintem nem tapsol, reménykedik. Meg nem majmok ezek, csak játékosok, akik szerettek volna jót játszani, és becsapták őket.
  • Bandicoot
    Kb erre (is) alapoztak a No mans sky készítői is azzal az okádék túlszaturált látványvilággal....És lám vette is a sok barom mint a cukrot,és még mindig van aki képes tolni...

Azon röhögök a sok majom még tapsol hogy lesz ebből valami mert megmondták hogy jön a bázisépítés....
    A bázisépítés egy olyan játékban amiben az a cél hogy milliárd bolygó között haladj előre folyamatosan....
    A bázisépítés ami az egykaptafa 5dolcsis Steam Early Access játékok netovábbja..
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 20:11:47
  • Moby
    Mert most van egy olyan irányzat, hogy minden nongéming hipszter fost túl kell értékelni. Me az ilyen kortársművészeteket amúgy nem nagyon érteni, de ha vigyorgunk hozzájuk, akkor kevésbé tűnünk műveletlennek
  • Seth
    A.R.T.
  • Evoluti0N
    Ok, gyerekek. Én vok a paraszt, h nem értem, vagy hülye, h nem néztem utána rendesen, de ez az Unfinished Swan tényleg arról szól egész játék alatt, h megyek, dobálom a festéket, h lássam a pályát és ennyi? Miért van ez a játék annyira jól értékelve?
  • Moby
    Mert még ott lakozik benned a gyermeki naivitás? :)
  • Bandicoot
    Miért is voltam olyan jóhiszemű hogy mondjuk kinézek valami 8ezerért és mellé beválasztok valamit 12 helyett ingyé....:)
  • Moby
    Igen, a drágábbikat.
  • Maxyka
    Ez az egyet fizet kettőt kap akció storon hogy van? vett valaki valamit? Listárol kosárba teszel kettőt és csak egyiket számolja fel vagy hogy van? Konkrétan onnan a witcher 3, Last Of Us remaster érdekelne.
  • Evoluti0N
  • Seth
    Igaz lehet, mert nekem is sikerült, sőt én visszafelé vittem végig
  • Totti5
    Nier demó december 22.
  • darkSectorxxx #65380
    Huh a tornyos pályán a mozgó platformok meg a madarak, ahol esik az eső, még ma is felálla szőr a hátamon mire 100% meglett. :D
  • LBandi77
    Én is szívtam vele,mondjuk az volt az első ps játékom mindíg irogattam a hülye kódokat memóriakártya hiányában hogy ne kelljen előről kezdeni.
  • Bandicoot
    Majd elillan a lilaköd a képátló után és elkezd fájni a képminőség. :)
    Ismerős is így járt, volt 8 kilója, mondtam vegyen egy 55-60-as 4k oledet de nem, mert kicsi.... Megvette 450-ért a dlp-s csodát hozzá 2 kilóért a 3m csudivásznat a maradék meg projektorna falikonzol stb...
    Aztán jöttek a pár hetes lilaköd után a besérülések : manuális zoom, manuális fókusz...Elállítódik és macera. Belőni a vászonra szintén macera mert magasságállítás is büdös automatán. És a végső döfés mikor átvittem az akkori ps4-et bf4ezni ő a projektoron saját gépen én a másik szobában a samu tv-n... És biza képminőségre húgyba gyalázta a projektort holott az egy több éves fhd ledes samu....
    Most ott tart hogy költözés után megy az egész a vaterára és inkább kisebb 4k tv de milliószor jobb képpel. A ps4-e meg a tv-re van dugva addig is, projektor max mozizni...:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 18:49:22
  • SlickAdam
    nyilvan tulzok, mert ket kezben tartottam az iranyitot. de az biztos, hogy leültem es egy ülesböl letoltam barmikor szo szerint 1-2 halallal. tenyleg nem ertem a hardcore szöveget. warped-ben mar többet szoptam, az mondjuk teny.
  • Moby
    Én emlékezem, hogy rengeteget anyáztam közben. Ebben az egykezes, halálnélküli mutatványban te egészen biztos vagy? :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.08. 18:30:04
  • TomStorm
    Látom te tudod miről van szó ezért leírom:Mitsubishi HC3800lp és egy Stewart szürke ref.vászon

Játékra 70-80inch attól függ milyen stílus film meg ami kifér.

Haverom meglátta a képét és este hozna helyette egy új Acer szintén DLP-s FHD projektort meg egy logitech G940 full szettet.Mondtam oké:D
    Ennyire komoly képe van..
  • Moby
    Olyan épp nincs, van viszont olyan, hogy afterpulse, gearclub, vagy épp az ac identiy, és megannyi cím. Jó, hát nem kartonból van kivágva, meg a psp szintet sem éri el, de valahogy azé kinéznek ezek is.

Olyan szinten izgalmas a ps4 topikban ez az out of context fingnélküli értetlenkedés, amilyen mindig is volt. A két útszéli kavics egymáshoz ütögetésével ekvivalens.
  • Moby
    Régóta be van jelentve. A mikor volt a nagy kérdés. Ez viszont újabb löket lehet a psvr ernyedt vitorláiba. Mármint ha ráizgatják egyáltalán.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.08. 18:11:39
  • darkSectorxxx #65372
    Ilyen bezzeg nincs Android-ra.....na erre azt mondom hogy okéé...meg van a Batman DR, ami megy vagy 4-5 mobilon ahogy látom.
    A többi lofasz. Mintha kartonból lenne minden kivágva, a Vita azért lazán szebb volt, nem felbontásban feltétlen, csak nem volt ennyire béna.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 18:11:24
  • Moby
    Olyannyira nem érte el, hogy konkrétan tökéletes minőőségben emulálja azt :D Újabb terület, ahol a fing olyan messzire kerül el téged, hogy az univerzum átellenes pontján keresitek egymást :D

• darkSectorxxx #65370
    check this out......
    Jók a hangok a fentiben, kár hogy a Resi7 dizájnja....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 16:55:04
  • TDC Geronimo
    PS+ felhasználóknak van egy egész jó RE7 téma storeba
  • TDC Geronimo
    Dishonored 2...
  • darkSectorxxx #65367
    Há persze.

Vagy ha igazad van én futok bele sorra az ocsmányságokba.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 16:36:27
  • Maxyka
    PlayStation 4-re érkezik az Elite: Dangerous
    PC és Xbox One után 2017-ben a Sony jelenlegi generációs konzoljára is megjelenik az Elite: Dangerous, ráadásul kihasználja majd a PS4 Pro által nyújtott lehetőségeket is.

milyen meglepetés... :o
  • Totti5
    PSPn már minden szinten rég-rég túllépett a piac.

Vitán is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.08. 16:21:11
  • darkSectorxxx #65364
    Hali, amúgy én arra is emlékszem még amikor fröcsögött a nyál hogy a Mobil mindenek felett, azt 1-2 év múlva utolérik akár az X360-PS3 szintet.

Ja persze, akkor is kaptam a fejemre.

Szerintem a PSP is még szebb....pedig az se mai csírke.
  • darkSectorxxx #65363
    Akkor te nagyon ügyes kisgyerek voltál.....

Amúgy faszán kidolgozták a kutyarókamókust.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 15:41:09