121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #65538
  • n000rbi
    Hogy mi? Sony vitte a régit, hozta az újat.
  • Ulthane
    Es az cserekkel jaro arkulonbozet bukoval mar kiadtal egy ujabb pro arat..megeri ez?
  • Bandicoot
    Szerintem sem. Egy idő után ha lehetett (ha jól emlékszem a 7-ben még nem) már a velük járó animációt is elnyomtam annyira meguntam.
    Így hogy erősen limitáltak így van súlyuk és élmény is megidézni.
  • Maxyka
    Talán majd a dlc ben.
  • Seth
    Maradjunk annyiban, hogy a summonok ebben a részben nagyon kevesen vannak és nagyon keveset is látod őket
    Ha kíváncsi vagy mennyi is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ramuh(őt fogod látni a legtöbbször), Titan, Leviathan,Shiva. Ennyi. Van még Bahamut, meg Ifrit, de ők a sztoriban lesznek, ezt nem spoilerezem el
  • darkSectorxxx #65532
    Feltételes volt eddig, a csiknak be kellett telni, azt hívhattad, én más megoldásra nem emlékszem így hirtelen...max az lehet még hogy bármikor hívhatod mint egy kardcsapás a menüben....
    De ezek nem erről híresek, hiszen nagyon OP-k voltak eddig a Summon-ok
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 12:27:40
  • Maxyka
    Most akkor random vagy feltételes...mert nem kicsit sem függ össze a kettő
  • darkSectorxxx #65530
    Soha nem volt jó megoldás, ha hívhattad őket? Én ezt élveztem.....
    Más megoldással még nem találkoztam az eddigi részekben.

De mindegy, ha az lesz hogy a story jelenetei alapján használhatod őket az kurva gáz....mondjuk ilyet még nem láttam eddig a FF-ban de el tudom képzelni hogy ebbe beletették.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 12:26:02
  • Kandurex
    Nem is tudom. Szerintem az soha nem volt jó megoldás, hogy mindig hívhattad őket. A feltételes hívás már jó. De a random az még rosszabb, mint az előző kettő!
  • darkSectorxxx #65528
    Ja mert az eddig FF-akban mindegyik Summon az volt? :D
    Egy spoilerben szívesen elolvasnám mi az ami rossz szájízt ad nekik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 12:23:46
  • Maxyka
    Nem fogsz grandiózus dark souls szakajtott szörnyeket megidézni, fooogaaaaadddd el :DDD
  • darkSectorxxx #65526
    :D Te is felkaptad a fejed! :D
  • darkSectorxxx #65525
    Na most pl ezt fejtsd ki légyszíves mert ha a Summon-okkal valami baj van, tudnom kell, mert akkor kb úgy állok majd a játékhoz és dőlők szemmel lefelé a kardomba!

Pls mond majd el nagy vázlatokban miért negatív, remélem nem az hogy csak scriptelt jeleneteknél használhatod, mert az kurva gáz lenne.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 12:18:31
  • Maxyka
    Értettem én elsőre is mit akarsz mondani. Dr hogy lehet külön lineáris a történet is meg a játék is?
  • Kandurex
    hát lul!
  • hvitya
    Egy bizonyos pontig open world volt a játék utána azt hiszem chapter 9-től pedig lineáris mit nem értessz ezen?
  • Maxyka
    A többi szereplönek a története neg dlc ben lesz kidolgozva ,mintha valaki ezt említette volna ergo lehet ez szándékos.
  • Maxyka
    "Nekem pont onnantól kezdett el jobban tetszeni a játék amikortól lineárissá vált, nem csak a játék, de a történetvezetés is"

Egyenessé vált nem csak a történet hanem a játék is ? He???
  • Seth
    Amikor a summonok méltóztatnak megjelenni,akkor azt kell nyomvatartani, mikor feltűnik a képernyőn. Ha nincs kiírva,akkor nyomogathatod ítéletnapig
  • Kandurex
    Akkor minek van rá gomb? Hogy summon?
  • hvitya
    Nyilván akit érdekelt a játék az megnézte az animét és az előzményfilmet, itt nem a sztori bemutatásával, hanem a félépítésével van problémám. Szerintem jobb lett volna a játéknak, ha a kingsglaive helyett inkább lineárisan kerülnek bemutatásra azok az események amik ott történtek, az anime meg mondjuk flashback formájában, de mindkettő a játék részét képezte volna. Nekem pont onnantól kezdett el jobban tetszeni a játék amikortól lineárissá vált, nem csak a játék, de a történetvezetés is. Előtte fura volt, hogy az anime és a film hivatott kitölteni a lyukakat a játékban.
  • Myselor
    szerintem elég jól bevan mutatva a story ott a film és az anime is.mi kellene még?
  • hvitya
    Nekem ráadásul kétszer újra is kellett kezdeni küldetést mert jött volna a summon, de mire odáig jutott, hogy megjelenjen addigra kinyírtam az összes ellenséget. Ezután nem halkult el, hanem ment tovább a szokásos zene mikor megjelennek a summon-ök, viszont akármennyit gyalogoltam szörny nem volt a pályán és egy ajtón se tudtam áthaladni emiatt a bug miatt.
  • Seth
    Nem akkor hívod őket mikor akarod, hanem akkor jönnek,amikor kedvük tartja és bizonyos feltételek teljesülnek, de azok sem 100%-osak(pl legyen mindegyik csapattárs kiütve, neked meg legyen kicsi az életerőd). Pl nekem a Titan egyszer sem jött a 40 óra alatt, állandóan csak Ramuh
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.12.11. 10:26:27
  • Kandurex
    Spoiler nélkül leírnád, hogy mi a baj Summon-ok megidézésével?
  • hvitya
    41:25 perc után az FFXV kész. Összességében azt mondom megérte a várakozás, de nekem még mindig a Final Fantasy X marad a legjobb FF. Számomra:

Pro:
    - Nyitott világ
    - Szép grafika
    - Szórakoztató játékmenet
    - Kedvelhető főszereplők
    - Néhány kiváló zene
    - Sok mellékküldetés, bár legtöbbje csak fetch quest

Kontra:

- Rövid és nem megfelelően felépített és bemutatott sztori
    - kamera
    - mellékkarakterek háttértörténet nélkül (Loqi vagy Verstael pl szerepeltek egy átvezető videóban és ennyi. Jobban felépíthették volna a karaktereiket)
    - Summon-ok megidézése

Összességében megérte rá várni mert az idei év egyik legjobb játéka lett így is, de az új részben a történetre nagyobb hangsúlyt kell fektetniük, szerintem azon egy FF nem köthet kompromisszumot. Mindenesetre az irány az jó.
  • TDC Geronimo
    Hát rajtad kívül én csak jót olvastam róla
  • Bandicoot
    Megmondtam, de te ellenkeztél és lám....
    Diszhonoráljál.:)
  • Kongy
    Worst trade ever

A WD2 legalább játszható
  • Maxyka
    Valamiért én sem érzem. Nem tudom meg mondani miért de nem... Pedig a küldetések változatosak, viccesek. (még aiden is megjelenik :) ) DE!
    Olyan mintha fejest ugrana azonnal a történetbe. nem fejt ki semmit, nem látjuk ki mit miért tesz, az ambícióknak így semmi értelme csak azt látjuk, hogy teszik. Történet sem drámai és a feladatmegoldások nem valami kognitívak.
    Nem akar semmilyen üzenetet, tanulságot közvetíteni a játékos felé. Sajnos ez a 18 alatti jelen generációnak készült és nem nekünk. :( Ez van.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.11. 01:11:39
  • Maxyka
    az még unalmasabb :(
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Akkor cseréld be egy kutyámajomra! :)
  • Moby
    Na, hát ez a WD2, ez bizony szerintem
    szar.
    Amennyire élveztem az előző részét, pont annyira untat/idegesít sokszor ez a kettő. Egyetlen apró picit dolgot nem találok benne, ami kicsit is tetszene. Megy a játékaim.hu.-ra.
  • Maxyka
    Szeptemberi videóban már volt utalás hogy last of us part 2 lesz , gondolom a fejlesztők azt várták hogy valaki megtalálja de nem látta meg senki :D cinkes, kint volt a videoban a plakátja
  • darkSectorxxx #65502
    Bocs, rosszul fogalmaztam, technikailag normálisat, amin télleg látom hogy azt U3.x-el nem.
  • AntiHero
  • TDC Geronimo
    Gameplay szerintem jövő PSX
  • Moby

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.10. 20:10:12