PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Megint fullba tolod és szakértesz ordas bullshitet.
Ezt bőven az UC4 mellé lehet tenni, van amiben nem ér fel az UC4-el de például fény/árnyék hatásokban bevilágításban köröket ver az UC4-re. Abszolút nincs oka szégyenkezni és egyértelműen kijelenteni sem lehet melyik a szebb, van ahol az egyik és bizony van ahol a másik.
Ja és ezek nem az első órából vannak...Kérlek NE folytasd az agyrémet, tényleg a grafikai hozzártésed és rálátásod egy vak grillcsirkével vetekszik szinte állandóan mikor megszólalsz és oldalakat írsz grafika témakörben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.29. 19:33:46

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Moby

Adversus solem ne loquitor

Mar nem atkozod el a polak samanokat?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
A testem, és az SSD-m már készen áll a gyönyör befogadására 😄

Kongy
Ha van egy ügyes Reinhardt, és mögötte egy Bastion, akkor kb nyert is a csapat. Így arattunk tegnap, nem is egyszer 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Próbálom én is naponta, de akárhogy szugerálom az nem versenypálya, és nem versenyautó😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Holnap tolhatnánk OWt. Ma már agyfaszt kaptam, hogy nekem kellett healelnem, tankolnom és a bastionoket is kiirtanom egyszerre

TDC Geronimo
aint seen nothing yet

mucsácsó
DOOM Easter egg in "Cyberdemon" soundtrack

azé ez is kőkemény... 😄 btw, kurvajó lett az OST-je, fixen az utóbbi évek egyik legjobbja 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.29. 16:04:13
darkSectorxxx
Azt el tudja nekem magyarázni valaki, hogy egy 76GB szabad területtel rendelkező HDD-re miért nem képes feltelepíteni a PS4 egy 38GB-os játékot? <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.29. 16:00:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nezd majd, ahogy a sar beleragad a terepjro kerkebe.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Ezért nem fogok venni Metal Geart ps4-re....😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
És még nem láttad a madagaszkár utáni részt. 😄

Kandurex
Madagaszkárba vagyok. A játék továbbra is fasza. Grafika egyértelműen a konzol generáció legjobbja. Pláne a részletesség. Várom a lasszófasz 2-őt.....Neo-ra <#hehe>.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Nem szeretem az autos jatekokat. Ha negy kerekre vagyom, beulok es vezetek.

darkSectorxxx
Pedig a vicces az hogy digitális formában kéne olcsóbbnak lenni mindennek.

Tikal
amazonon 30GBP, a store-ban meg 50 a digi.... komolyan a faszom ki van már ezzel a digi árképzéssel

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx

Totti5
Toljátok neki a Pre Ordert. AZ autós játék.

Ehhez akarom a VR-t...

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.29. 13:13:32

darkSectorxxx
Szép, nem U4, hanem a régi Tomb-hoz néztem amúgy, a karakter meg a fények jók ja.
De a pályák.

Totti5
Az biztos, tavalyi év / kurren egyik legszebb játékáról van szó, de nyomjad csak az TRvsUC agyrémet...

darkSectorxxx
Külsőben tuti nem (ja bocs és nem az U4-ről beszélek, hanem a régi önnmagához képest SEM).
Belső helyekben mire gondolsz? az elején amíg nem érsz oda a faházakhoz még azt mondom a sok fényefekt dob a cuccon, utána imádkozom hogy soha ne érjek belső területre, mert rosszull leszek, sem az épületek, sem a barlangok.

Olyannyira egysikú a házak kinézete sokszor, hogy azt sem tudom hogy mikor honnan jöttem meg merre megyek, annyira szürkés egyforma minden....vagy lehet arra gondolsz ami a játék végefelé lesz, na erre kíváncsi leszek.

Ennek a TR-nek az első 1 órája vagy mennyi teljesen más képet mutatott mint ami utána következik, én kicsit lehangolódtam ettől, mert eddig ugye mindig halasztottam, halasztottam, és azt hittem hogy ha folytatom azután is ilyen fasza részek jönnek, hát eddig nem estem hanyat.

Jó a gunplay része meg X1-en nekem annyira nem élvezet, szóval az is lehúzza kicsit nekem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.29. 10:50:48

Kandurex
Pláne a lónak a szemellenző. A játék szép, belsőterek tekintetébe a legszebb, amit láttam, a külső már más tészta.

darkSectorxxx
"a külső részek kb. Tomb Raider szint"

Szerintem engedjük edzt a kinézet részt el kicsikét, mert egyre cikibben hangzik. 😊

Kandurex
<#gunyos1>

azt írtam a belső részek kidolgozása fasza, a külső részek kb. Tomb Raider szint, a lövöldözések bár hangulatosak, de ez a hirtelen 100X felől megjelenő ellen kicsit keseríti a mézet.... amúgy jó játék, hangulatos, érdekes, jobb egy nagyságrenddel az előbb említettől.

Tatyla
Szedhető a Witcher kieg 14giga

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Nézegettem ezt a Seagull srácot youtuben, de ahogy ez tolja OWvel az nem normális. Az ő streamjét linkeltem be pár napja ide. Nem is tudtam, hogy Mccreenél a bukfenc után automatán újratölti a fegyvert, keveset toltam vele 😄

Myselor
észrevettem 😄
TDC Geronimo
Nem furcsa csak neki mindig keserű a szőlő. Ennyi idő után már megfigyelhettétek volna.

TDC Geronimo
A 2. "pálya" már nagyon jó

Myselor
furcsa látása van kandurexnek én se értem ezt a szart amit írt .szemüveg kell neki ha még nincs😊
Moby
Eddig 1 bosst láttam, arról írtam is, hogy jó. De egy fromjáték nem csak a bossokból áll, sőt, főleg nem azokból, ellenkező esetben dungeonokat is ki lehetne adni egy külön játéknak. Meg minden kritika fromléptékkel mérendő. Nem szar ez így sem, de bármennyire dlc, én azért több kreativitást vártam. Ami lehet, hogy meg is jön benne később. remélem...😊

TDC Geronimo
Hát én nem tudom lehet valami mást játszottam, de szerintem a DLC content nagyon jó. A bossok is 1 kivételével szinte a legjobbak a játékban.

Kongy
Így igaz... Elhúzza előtted a mézesmadzagot aztán... meh.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Kicsit visszamásztam az alapjátékba, az még mindig nagyon-nagyon pöpec. DE. Azért az idő rendesen megszépítette az emlékeket a graf tekintében 😄 A das3-at én ps4-en nem is láttam, de a pécés das3 maxon, sweetfx-el megsímogatva, meg a BB között generációnyi különbség van látványban. Viszont az irányíthatóság, meg a reszponzivitás a BB-ben még a fosfrém ellenére is mintha jobb lenne.

/mindegy, apránként én azért végignyálazom ezt a dlc-t, de nagyon-nagyon össze kell kapnia magát, hogy valami pozitív kicsengése legyen az egésznek a végére.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.28. 23:21:26

darkSectorxxx
Menüben az extráknál kapcsold ki a 8 bites modot. 😄

Moby
Hát a rise of tr pécén csutkamax beállításokkal is az első 20 percben bírja tartani a lépést (szíria), , onnantól akkora flatline az egész, hogy az aztkövető N órából egyetlen pillanatra emlékszem még.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.28. 23:10:29

Moby
Lényegesen. (ott elbuktam a mentésem 😞(( ). Meghát a BB alapjátékot is nagyon szeretem. Lehet, hogy később jobb lesz, de eddig ez így méltatlan az alapjátékhoz, azzal együtt is, hogy Ludwig simán hozta a from szokásos bossdesign minőségét, és abból is inkább a jobbakét. De szinte minden más alibi, és nem is jó minőségben. Eddig minden porcikájából moneyhat szag árad.

Kandurex
Az uncsi nem rossz.

A grafika, a nagy felszopás miatt, annyira nem jön át (pláne úgy, h előtte a legutóbbi TR -t toltam csutka beállításon PC-n), bár a belső részek kidolgozása elég fasza, meg hát mindenre van animáció 😊...

Meg ezek a lődözös részek is furák, hirtelen Drake seggéből is előpattan a gaz ellen és valahogy mindig oldal-hátba puffantanak...ki érti ezt?

Na, tolom tovább.

Myselor
akkor a DaS 3 még jó ehhez képest mi? 😄
Moby
Ez a BB dlc eddig egy glitchalmaz. Kb mint az alapjáték initialverza, csak ez már nem friss, ergo basznak már rá. Ludwig utáni két hunterrel sehogyan sem bírtam. Körbe-körbe kergetőztünk a pályán, mígnem egyszer csak eltűntek . Sehol nem találtam őket. Aztán egyszer csak meghalt az egyik, majd kis idő múlva a másik. Nemtudom hol, miért, és hogyan. Aztán állok a könyvtárban egy polc előtt, majd egyszer csak eltűnt a karakterem, és meghaltam valahol a téridőkontinuum egy hasadékában. <#zavart2> És akkor nem említem a ludwig alatti kamerakezelés. Ebbe a from már beleszart rendesen. Kiadták, jöjjön a lóvé, de idáig ez egy büdös nagy nulla. Tartalmilag, és minden más tekintetben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.28. 22:51:14

Moby
Na pont ahelyett mondtam volna fasza alternatívát (volt nekem is DA-m, tudom, hogy gyorsan halnak). NAGGYON faszát. Vagyis mondanom sem kell, ott az aláírásomban (bár neked inkább az EC2-t ajánlottam volna). Mostmár mindegy 😊

Kongy
Nem, Abyssus-t, Deathadderem már volt, elég gyorsan tönkrement sajna, úgyhogy most nem szántam rá relatíve sok pénzt.

Moby
Mit vetté? Deathaddert?

Kongy
Na nem bírtam ki, csak megvettem az Overwatch-ot, igaz PC-re. Isteni játék, még mindig, főleg az új Razer egeremmel. 😄 Bastion eléggé a szívemhez nőtt, most hirtelen nincs is kedvem mással játszani 😄

roolandsan
Ez a Paragon egesz jo cucc,nyomja meg valaki?

V has come to!

TDC Geronimo

Bandicoot
Boldogat!😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D