121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #65493
    Kivárom a végét, nem tudom, de az U4-es játékokból a gears-on kívül már értelmes nem jut eszembe.
  • n000rbi
    Én meg azon lepődnék meg, ha egy 100+ ezres terméknél a minőségi kifigást telibeszarnák. Nyilvánvalóan van egy fosabb széria, amiből nem kevés jutott hozzánk is. Nem funkcionális hiba, de engedtessék már meg, hogy kifogásoljam, ha valami fülbaszóan zúg, mert valami félrement a gyártásnál, vagy egy beszállító az átlagostól is gyengébb minőségű alkatrészeket szállított.
    A pokoli blu-ray hang sem mindegyik gépnél van. Elmondanám, hogy a 4-ből eddig mind különbözött, a mostaninál az installt is alig hallani, az előző meg szét akart esni. Kurva nagy a szórás minden tekintetben.
  • TasManXT
    Csak megkérdezem, mert muszáj. Járt bármilyen adatvesztéssel / fagyással a ciripelés? Mert baromi meglep, hogy csak ezért simán visszavesznek gépeket. Szerintem bármennyire is ciripel, a pokoli blu-ray hang mellett minden eltörpül. :D
  • Maxyka
    Nem tudom sírjak vagy nevessek.
  • darkSectorxxx #65489
    Fuck!
  • TDC Geronimo
    FF 7 remake UE4 motoron lesz már nem ezen
  • darkSectorxxx #65487
    Embere válogatja.
  • darkSectorxxx #65486
    Már látom magam előtt a Final Fantasy VII-et, meg talán ha lesz VIII-at ezzel a megjelenítéssel.
  • Moby
    A sony terméket mindegy hol veszed meg, a garit a sonyval fogod intézni, ha fogsz.
  • TBTPumpa
    Aqua-val már november eleje óta tart egy nagyobb összegű garanciális ügyintézésem. 15 napot (nem munkanapot!) írtak akkor az ügyintézésre, azóta csak a terelés van. Már a 34. napnál tartok és még mindig semmi. :)
    Ilyen félvállról vett bandának pedig pláne nem akarok 100 000 forintokat fizetni. Sopronban nincs üzletük, a Győri üzletben pedig félkegyelműek dolgoznak.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.10. 13:47:44
  • Moby
    Mér nem veszel akkor már inkább az aqua-ban? Olcsóbb, ésvan is.
  • TBTPumpa
    Ott voltam helyben, nem kellett sokat mennem. :)
    De kösz a tippet, nekem eszembe sem jutott volna.
  • Totti5
    Telefon nagy Úr 2016ban. S a csalódás elmarad és kilómétert is spórolsz.
  • TBTPumpa
    Konzolvilág oldalán írták, hogy Sopronban van PS4 Pro készleten. Mire odaértem már nem volt. Slim gépet akartak adni játékokkal, mert az is van olyan jó.
    Inkább nem vettem semmit. Kár, mert már beleéltem magam, hogy ma este mehet a The Last of Us. Mindegy, majd jövőre.
    Ha a Konzolvilágnak/Sony-nak nem kell a pénzem, azt is megértem. :)
  • TDC Geronimo
    FFnek nem rossz a képminősége sima psen se.
  • Maxyka
    pspro-n 4k ban minden szép. A siman 1080p-ben nekem a wd2 sem tetszik annyira mert olyan recés mint a fene. Mintha zéró anti aliasing lenne a játékon. Szerintem ugyan ez lenne a helyzet a final fantasyvel is :\ január februárba majd váltok akkor megveszem de simán aligha :\
  • Kandurex
    Én is ma kezdem a TF2-őt!
  • n000rbi
    Most TF2 először (kurva jó tényleg) Majd el is adom szerintem, csak a szingli kampány érdekel, aztán jöhet a TLG.
  • TDC Geronimo
    Pár kép FF XVről megint, hogy mennyire "ronda" :)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.10. 12:41:11
  • TDC Geronimo
    Ha alig hallani szerintem tartsd meg. Tegnap nekem is volt dishonored alatt mint írtam, de 1 percen belül elhallgatott. Last guardiant most már tolhatod akkor :p
  • n000rbi
    Na, van egy negyedik pro-m a Hireltechtől. Eddig ez a legjobb, valamivel halkabban, de sajna ez is ciripel pro patchelt játékok alatt. Azt hiszem kihúzom már ezzel az ünnepeket és legközelebb egy Horizon bundle-lel próbálkozom. (egyébként kurva sok gépet vittek be ezzel a hibával, ha valaki esetleg még mindig kételkedne)
  • Totti5
  • Moby
    Hireltechbe vidd egyensen. Rögtön megkapod a cserét.
  • Samurai84
    +1, gyűjtsön szerverekre az Ubi. 5400-as pingje volt a csórikámnak és nem vágta ki a picsbe a játék. Volt hogy nekem is random felkúszott 1500 körülire. A világ legjobb játéka lenne, de a technika ami mögötte van, arra nincsenek szavak...

Szerintem alapvetően el van rontva a helyhezkötöttséggel az Úr, de hátha kap valami űbertáp páncélszekrényt amitől Blackbeard 2 lesz belőle, aztán majd mehet a sírás hogy Tach. OP :D Ha körberakjuk Frost csapdákkal, Jager cuccal, jammerrel, körbekapkanozzuk, akkor lehet esélye...

• TDC Geronimo

• Maxyka
    Inkább a szervereket buffolják , idegesítő hogy vagy nekem és társaimnak vagy ellenfélnek van 100as pingje és emiatt szar a hitbox is...
  • TDC Geronimo
    loál jön végre a chanka buff

• darkSectorxxx #65466
    Mittuomén. :D
    0ft esetleg egy VR? :D
  • Totti5
    Mit kell látni?
  • darkSectorxxx #65464

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.09. 22:13:37
  • arty
    :(

attól amugy nagyon parázok, hogy valami fossákarcolt refurbot kapok.
    az én psem viszonylag halk (ha épp nem zug durván), nem akarnék megismerkedni a rosszabb darabokkal :(
  • LBandi77
    1 hetes Ps3 hdmi- port kuka,3 hét után odatelefonáltam hogy kéne a gép mire " még nincsen kész nincs alkatrész de adunk cserébe 1 refurbished gépet ha megfelel"
    köszi.
  • arty
    hónapos egy "javítás" ?
    vagy mi volt nálad a gond és meddig tartott?
  • TDC Geronimo
    Dishonored marha jó csak kár, hogy nonlethal végigjátszást terveztem elsőre, mert annyi jó cucc van lethalra is. Oh well... majd második végigjátszásra másik karakterrel átmegyek állatba
  • Moby
    Globálisan biztosan nem ez a helyzet. Hogy japánban mi történik...hát azt leszarom. A szoftverből is hótmás, azok csak a saját beteg szarjaikat veszik meg.
  • LBandi77
    De ha globális szinten is hasonló a helyzet akkor is fognak több erőforrást beletenni hogy pro- n fasza legyen vagy leszarják?
  • LBandi77
    Hát a pesti sony-ban kb.0 az esély,tapasztalat.
  • arty
    ráér, a samum még bőőőőven bírja, de már készülődök ... ;)
    a típus ellenben már most kéne, hátha érdemes rá várnom ;)

(én kis utcában lakok, itt akkor reng minden, ha elhuz egy repgép közel (ferihegy "felettünk"), de akkor SE állítódik el a képem - talán haverodnak szar a tartókonzolja?)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.09. 20:41:16
  • arty
    ott arányaiban miért lennének kevésbé vevők a próra?

eleve gondok vannak, 3 milliós eladás egy 0 vagyis 0000000, japánnak vége, befellegzett, pokemon és semmimás.
    naDE arányok :))

---

tudja valaki, hogy ha én hétfőn beviszem a sonyszervizbe a gépemet, mennyi esélyem lehet arra, h kari előtt visszakapjam...?
    0 vagy -1? :(
    már végleg nem akar képet adni a hdmijén...... safe modban, a 640x480at se tolja át...... :(
    day1 is volt NAGYON RITKA bevillanás, de azt betudtam a szarkábelnek, szartévémnek. ezek megsűrüsödtek, nyilván a gép költöztetése-átdugdosása se tett neki jót, de most végre. és nem érzem, hogy pár átdugás miatt én hibáztam volna.... namindegy, a legrosszabbkor deglett meg.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.09. 20:38:42